Nego, kako je kod vas. U Želji je grozno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nikad_izvini
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za početak, mogao bi da naučiš da se koristiš forumom
Znači, porediš postavljanje plastične podloge i reflektora(to su jedine dvije stvari koje su nam "dali") i vaše dugogodišnje izdašno guranje od strane FDS-a(znamo po kojoj liniji) i decenijsko igranje na Koševu DŽABA
Nekad je završavao Alaim zvani "ostali" a sada to završava Bečirević
Koliko je uloženo u Koševu gdje vi igrate DŽABA je roman
Koševo je od državnoj značaja, pa je to u redu. Isto tako je u redu da vi nakon svih tih ulaganja igrate tamo džaba, jel
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 09 dec 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nikad_izvini je napisao/la:Za početak, mogao bi da naučiš da se koristiš forumomZnači, porediš postavljanje plastične podloge i reflektora(to su jedine dvije stvari koje su nam "dali") i vaše dugogodišnje izdašno guranje od strane FDS-a(znamo po kojoj liniji) i decenijsko igranje na Koševu DŽABA
Nekad je završavao Alaim zvani "ostali" a sada to završava Bečirević
![]()
![]()
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 09 dec 2010, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pa to je to. Nama deset milja za put do Izraela a njima igranje na Koševu džaba decenijama 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Popović Lazar
- Kontakt:
ekii je napisao/la:
Jako si slabo upucen iako si navijac Zelje ,ali za informaciju tebi ,opstina N.Sarajevo vas je pogurala sa 10 milja da vam pogne da odletite od Izraela !Ipusti se te seljacke retorike vi ste rezimski klub imate ovo-ono ,a kako smo rezimski klub vidi se na situaciji u kojo jesmo.Vi nise bili nikad rezimski klub mada vam u delegaciji u Sloveniji vise bilo politicara nego igraca ,ali otom potom!
Ekii.
Grad Sarajevo,kao i ostali gradovi u BiH bi trebali da finansijski pomažu klubovima (Nogomet,košarka,odbojka,rukomet itd) kako bi davali rezultate,kako u ligama u kojim igraju tako i u evropi..
Dječače.
Hajde lazare,hajde Lazare..
-
burek pita
- Kontakt:
meni samo nije jasno odakle zelji 40 miliona pa hoce da prave stadion a mi nemozemo da skontamo 4 miliona da vratimo dugove...valjda ce ovo izaci na dobro
Popović Lazar je napisao/la:ekii je napisao/la:
Jako si slabo upucen iako si navijac Zelje ,ali za informaciju tebi ,opstina N.Sarajevo vas je pogurala sa 10 milja da vam pogne da odletite od Izraela !Ipusti se te seljacke retorike vi ste rezimski klub imate ovo-ono ,a kako smo rezimski klub vidi se na situaciji u kojo jesmo.Vi nise bili nikad rezimski klub mada vam u delegaciji u Sloveniji vise bilo politicara nego igraca ,ali otom potom!
Ekii.
Grad Sarajevo,kao i ostali gradovi u BiH bi trebali da finansijski pomažu klubovima (Nogomet,košarka,odbojka,rukomet itd) kako bi davali rezultate,kako u ligama u kojim igraju tako i u evropi..
Dječače.
Ha,ha potpisujem da ti tata mogu biti,a sto se tice ovog sto si napisao ja se slazem,samo si to trebao napisati "Nikaz-Izvini" ,jer mu i ja to pokusavam objasniti.,da opstina Centar da gura Sarajevo,a opstina N.Sarajevo Zelju ali ne ide!
Pa im onda Kanton bude sponzor za Kup utakmicu sa 60 milja, prije toga ministarstvo sumarstva i poljuprivrede, pa im se placao prevoz na evropske utakmice.... pa im SD (drzavni svakako) dao besplatno stadion na koristenje... a ko god misli da drzava nije finansirala sve klubove u periodu od '45 do '90 nek ne prati fudbal slobodno.
Sta se nas tice jedna od stavki duga koji mi imamo je i dug prema opstini Centar na ime koristenja stadiona tako da vam ta prica pada u vodu. Da je bilo otpisivanja duga, bilo je kao i vama sto se otpisivalo godinama kako bi uopste dobili licencu za takmicenje i izlazak u evropu.
vas boli to ste su se za fotelje u nasem klubu prije rata uvijek otimali budzovani, pa tako je to sa sa svim velikim klubovima, dinamom, cvezdom, partizanom.... Jasno mi je da vi to ne mozete razumijeti
Sta se nas tice jedna od stavki duga koji mi imamo je i dug prema opstini Centar na ime koristenja stadiona tako da vam ta prica pada u vodu. Da je bilo otpisivanja duga, bilo je kao i vama sto se otpisivalo godinama kako bi uopste dobili licencu za takmicenje i izlazak u evropu.
vas boli to ste su se za fotelje u nasem klubu prije rata uvijek otimali budzovani, pa tako je to sa sa svim velikim klubovima, dinamom, cvezdom, partizanom.... Jasno mi je da vi to ne mozete razumijeti
UPS je napisao/la:Pa im onda Kanton bude sponzor za Kup utakmicu sa 60 milja, prije toga ministarstvo sumarstva i poljuprivrede, pa im se placao prevoz na evropske utakmice.... pa im SD (drzavni svakako) dao besplatno stadion na koristenje... a ko god misli da drzava nije finansirala sve klubove u periodu od '45 do '90 nek ne prati fudbal slobodno.
ista situacija i sad otimaju se satrase se
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:UPS je napisao/la:Pa im onda Kanton bude sponzor za Kup utakmicu sa 60 milja, prije toga ministarstvo sumarstva i poljuprivrede, pa im se placao prevoz na evropske utakmice.... pa im SD (drzavni svakako) dao besplatno stadion na koristenje... a ko god misli da drzava nije finansirala sve klubove u periodu od '45 do '90 nek ne prati fudbal slobodno.
sto jest jest imali ste psihijatra boli glava
Mislim da bi i tebi jedan dobro dosao ,jer brate smaras!
Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...
On kod Mirze u prvenstvu sve kad saberes nije poluvrijeme odigrao!
ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.
Kako to da ste svi upuceniji od mene a kad vas zove niko da se pojavi. Ni vi forumasi (znam da se balavurdija) a ni vase vodje. Je li se to mozda bojite istine?
Kako to da ste svi upuceniji od mene a kad vas zove niko da se pojavi. Ni vi forumasi (znam da se balavurdija) a ni vase vodje. Je li se to mozda bojite istine?
nick je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa kako god okrenes mnogo vise ih se otimalo i otima za nas klub nego za vas
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 09 dec 2010, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
PL BiH -1 je napisao/la:ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.
Tragican si, ali fakat. Ti veze nemas sa nasim klubom niti si kad imao. Najbolji dokaz za to je sto samo lupetas, nemas niti jednog jedinog argumenta a fol nekog nesto pozivas da pokazes neke papire, bla, bla. bla... Eto navrati ti u subotu do udruzenja pa meni prezentiraj sve to sta imas - Moze?
ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.
sto jest jest da Bog da se takvi uvijek otimali za vas a nas negledali,posteno?UPS je napisao/la:nick je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa kako god okrenes mnogo vise ih se otimalo i otima za nas klub nego za vas
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
PL BiH -1 je napisao/la:ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.
Necu stobom vise komunicirati i ponovo ti kazem da pojma nemas,a stvari ti stoje ovako! Predsjednik Blekic je podnio ostavku ,i njegovi ljudi koje je doticni postavio,ali uprave ima doduse nije u punom broju,a nju trenutno cine ;Becirevic i Basic kao podpredsjednici ,sekretar Alihodzic,direktor Baljak itd da ne nabrajam ,tu je jos strucni stab i klub funkcionise bez problema do Skupstine i popunjavanja upraznjeni mjesta!
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 09 dec 2010, 15:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidim da vi vodite prepirku a necu da upadnem u to...Da je zakitio nekog igrao biekii je napisao/la:pile87 je napisao/la:Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...
On kod Mirze u prvenstvu sve kad saberes nije poluvrijeme odigrao!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znam decka licno i vjeruj mi nije daleko od istine to sto si napisao!pile87 je napisao/la:Vidim da vi vodite prepirku a necu da upadnem u to...Da je zakitio nekog igrao biekii je napisao/la:pile87 je napisao/la:Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...
On kod Mirze u prvenstvu sve kad saberes nije poluvrijeme odigrao!tragicno zar ne? Momak je jednostavno ispao budala, kad ga je Amar zvao on produzi sa sarajevom i dok je skontao kako stvari stoje belaj!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.