FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
onu parolu,kao da ste digli sami sebi..zaista ste jaki na internetu... 

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Danas Želji predsstoji teško gostovanje,jer je Slobodi svaka domaća kvalifikaciona utakmica i ne sumnjam u njihovu grublju igru..i baš me interesuje broj tm na današnjem gostovanju 

150, toliko su nam mjesta odobrili.Batistuta je napisao/la:Danas Želji predsstoji teško gostovanje,jer je Slobodi svaka domaća kvalifikaciona utakmica i ne sumnjam u njihovu grublju igru..i baš me interesuje broj tm na današnjem gostovanju
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako sam cuo Manijaci bi trebalo da budu smjesteni kod tribine koja se gradi. Valjda je nasipan neki sljunak! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
150 tako su nas ograniciliBatistuta je napisao/la:Danas Želji predsstoji teško gostovanje,jer je Slobodi svaka domaća kvalifikaciona utakmica i ne sumnjam u njihovu grublju igru..i baš me interesuje broj tm na današnjem gostovanju
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...suntu jeu je napisao/la:Prva stvar, ti si nepismen. Epitet je dodatak imenici.Dirk je napisao/la:
Zaista rijetko pisem na ovoj temi ali kada pojedinci mnozinu stavljaju u isti kos , onda zelim da podsjetim tebe da procitas tm 0rg i izvjestaj sa utakmice protiv Borca i onda pricaj o pravopisu.
neče,juče,gostujuču ,reči ... to su samo od nekih epiteta koji se daju primjetiti ...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Gramatika nije podijeljena prema regijama Sarajevo, Bihać ili Mostar, ili možda je?Dirk je napisao/la:Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 21 apr 2010, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj to e **** mu zivih volike godine u neznanju a nikad nisam cuo da to tako kod nas u Sarajevu, nije tebe pasa moj niko provalio nego ti sam sebe... pa ti kako hoces...Dirk je napisao/la:Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
to je ono najgore kad oces da budes pametan a ispadnes glup pa sam sebe isfuras ko budalu, a dobro za kitice to je normalna pojavapile87 je napisao/la:Cuj to e **** mu zivih volike godine u neznanju a nikad nisam cuo da to tako kod nas u Sarajevu, nije tebe pasa moj niko provalio nego ti sam sebe... pa ti kako hoces...Dirk je napisao/la:Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Upravu si , krenula je pruga ... u Sarajevu su uvjek bile neke furke koje drugi gradovi nisu imali ali zelen si ti jos , nauci ces !Virtu4l je napisao/la:Gramatika nije podijeljena prema regijama Sarajevo, Bihać ili Mostar, ili možda je?Dirk je napisao/la:Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...
Pametnije vam je da kontaktirate admina i prenesete mu malo gramaticki greski jer vas predstavlja ne mene

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- vendetta87
- Kontakt:
Ma stipu njega.Hoće da se izvadi pa se još više provaljuje.pile87 je napisao/la:Cuj to e **** mu zivih volike godine u neznanju a nikad nisam cuo da to tako kod nas u Sarajevu, nije tebe pasa moj niko provalio nego ti sam sebe... pa ti kako hoces...Dirk je napisao/la:Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...
Nego vratimo se na utakmicu.Sinoć sam sanjao 1-2, a posljednja 2 puta kada sam sanjao Željine utakmice pogodio sam.

p.s. Treba li vam šta odsanjati kad me ovako krenulo

Jarane ba pusti filozofije, ovo je navijacki forum a tebi ako je besprjekorno stalo do gramatike brate upisi fakultetDirk je napisao/la:Pametnije vam je da kontaktirate admina i prenesete mu malo gramaticki greski jer vas predstavlja ne mene
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovaj forum nije Sarajevo dečko i ovdje se piše na Bosanskom,Srpskom i Hrvatskom. Šta ima veze i da sam došljak? Pa ne pišu samo sarajlije bosanski pravopis sine. Uostalom ako te već zanima moj ''pedigre'', moji su u Sarajevu već 250 godina,dok vidim tvoju kulturu, ''mi smo sarajlije i mi smo iznad svih''. Već mi je sada jasno da nisi sarajlijaDirk je napisao/la:Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...suntu jeu je napisao/la:Prva stvar, ti si nepismen. Epitet je dodatak imenici.Dirk je napisao/la:
Zaista rijetko pisem na ovoj temi ali kada pojedinci mnozinu stavljaju u isti kos , onda zelim da podsjetim tebe da procitas tm 0rg i izvjestaj sa utakmice protiv Borca i onda pricaj o pravopisu.
neče,juče,gostujuču ,reči ... to su samo od nekih epiteta koji se daju primjetiti ...

Citam izjavu Pepea Guardiole za Marcu: "Da u svom timu imam idividualce kao sto su Lazar Popovic i Samir Bekric ne bi se bojao revansa u Barceloni". Usput , Željo je od sinoc jedini evropski velikan bez poraza u ovoj godini 

Obično se provaljeni ljudi povuku i ne mlate praznu slamu, mislim da bi ti trebao za njima...Dirk je napisao/la: Upravu si , krenula je pruga ... u Sarajevu su uvjek bile neke furke koje drugi gradovi nisu imali ali zelen si ti jos , nauci ces !
Pametnije vam je da kontaktirate admina i prenesete mu malo gramaticki greski jer vas predstavlja ne mene
Malo dostojanstva nije na odmet

P.S. Napravio si još nekoliko, gramatičkih, a ne gramatički, ili se i to fura u Šeheru? Nauci ces!? opak ovaj sarajesvki sleng.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 21 apr 2010, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dirk je napisao/la:Upravu si , krenula je pruga ... u Sarajevu su uvjek bile neke furke koje drugi gradovi nisu imali ali zelen si ti jos , nauci ces !Virtu4l je napisao/la:Gramatika nije podijeljena prema regijama Sarajevo, Bihać ili Mostar, ili možda je?Dirk je napisao/la:Ocigledno si ti neki dosljak , a kod nas u Sarajevu se rijec epiteti koristi kao neki sarkazam necemu sto nije kako treba ali eto provalili ste me , da se ne vracam na kretanje pruge ...
Ovako može samo govoriti dečko koji nije vidio svijeta dalje od Pazarića .

Ma jašta care ; '' mi smo sarajlije-nebeski narod''

- ultra_CImanija
@ Dirk
ma pustite debila pa sto mu pridajete paznju, vidite da ima opasne komplekse od veceg sarajevskog kluba i najboljih navijaca u drzavi... a tu mu nema pomoci samo ga ignorisite....
ma pustite debila pa sto mu pridajete paznju, vidite da ima opasne komplekse od veceg sarajevskog kluba i najboljih navijaca u drzavi... a tu mu nema pomoci samo ga ignorisite....

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Nego sta mislite o epitetima , vidim nabijate postove pa da vam dam jos malo povoda da pisete ... 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Upravu - NETACNO; U pravu - TACNO.
Nauci ces - NETACNO; Naucit ces - TACNO; Naucices - TACNO.
Gramaticki greski - NETACNO; Gramatickih greski - TACNO.
Koga interesuje gramatika ili ko ne zna istu neka uzme dodatne casove ako je zavrsio skolu a ako nije neka priupita nastavnika/cu ili profesora/icu. Da se mi lijepo vratimo temo o NASEM klubu. Ovo danas je jedna od onih utakmica gdje se sezona moze skoro rjesiti i bitnije nam je to od gramatike.
Nauci ces - NETACNO; Naucit ces - TACNO; Naucices - TACNO.
Gramaticki greski - NETACNO; Gramatickih greski - TACNO.
Koga interesuje gramatika ili ko ne zna istu neka uzme dodatne casove ako je zavrsio skolu a ako nije neka priupita nastavnika/cu ili profesora/icu. Da se mi lijepo vratimo temo o NASEM klubu. Ovo danas je jedna od onih utakmica gdje se sezona moze skoro rjesiti i bitnije nam je to od gramatike.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
fulio si sad su apozicije u modiDirk je napisao/la:Nego sta mislite o epitetima , vidim nabijate postove pa da vam dam jos malo povoda da pisete ...
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, mamonelafo, MrAmarOsim, Sarun i 89 gostiju.