PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa jestel vi ovde svi kolektivno bolesni. zadnje stranice bolest ziva u pm. koji konjina kontrolise ovu temu??? o fudbalu ni rijeci niko
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pogledajte ovog na temi Veleza iz Sarajeva i kaze nisu kompleksasi i nije im Sloboda najveci rival. A misle o njoj 24/7.
Tablete za spavanje kupiti, da se prekine buncanje navecer
Generalno veliko lizanje je ovih navijaca nacionalistickih ekipa jer im se kvari njihov trokut. Manijaci i Horde uskoro bratimljenje sa Ultrasima, neki protest ispred saveza napraviti sa parolom: "Kome smetaju nasi nacionalisticki ideali?"
Generalno veliko lizanje je ovih navijaca nacionalistickih ekipa jer im se kvari njihov trokut. Manijaci i Horde uskoro bratimljenje sa Ultrasima, neki protest ispred saveza napraviti sa parolom: "Kome smetaju nasi nacionalisticki ideali?"
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ekipa iz tuzle je kolektivno neinteligentna, ostali se samo zajebaju. Dobrodosaojasan je napisao/la:Pa jestel vi ovde svi kolektivno bolesni. zadnje stranice bolest ziva u pm. koji konjina kontrolise ovu temu??? o fudbalu ni rijeci niko
goveđigulašmajka
Pali usisavac sisaj maglu,kronicni nedostatak vitamina D dolazi do izrazaja.fukara1919 je napisao/la:Ti mozes pisat sta hoces ali Rigotina ne, jer tebe ne uzimamo za ozbiljno i nemoj citirati vise molim te. Kad' natucas kamena ko Rigotina onda se javi ovdje i dobit ces dozvolu da nas citiras.
Vidis kako je rigi pametan, ne vrijedja vise jer voli covjek Zrinjski pa makar i taki.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
sad će oni naletiti, malo kasne neće se drva sama nacijepati i natovariti na tamićrigotina je napisao/la:Ekipa iz tuzle je kolektivno neinteligentna, ostali se samo zajebaju. Dobrodosaojasan je napisao/la:Pa jestel vi ovde svi kolektivno bolesni. zadnje stranice bolest ziva u pm. koji konjina kontrolise ovu temu??? o fudbalu ni rijeci niko

i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Naravno, pa zar si zaboravio na sarajevsko-škutorsku koaliciju?tuzlak1987 je napisao/la:Pogledajte ovog na temi Veleza iz Sarajeva i kaze nisu kompleksasi i nije im Sloboda najveci rival. A misle o njoj 24/7.
Ko zna, možda budu uspješniji od onih tuzlansko-zeničkih sa parolama "kome smeta naša onanija na glavni grad?", i tvojim parolama u pozadini - "SLOBODA ZA PREDSJEDNIKA" i "Radovane, nisi završio posao u Sarajevu"
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovako pod ruku se uhvate Horde i Ultrasi, zavezu zastave. A prvi red nosi transparent :" Hocemo da svi nacionalosti idu u Evropu Saleme! " i pred savez.BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno, pa zar si zaboravio na sarajevsko-škutorsku koaliciju?tuzlak1987 je napisao/la:Pogledajte ovog na temi Veleza iz Sarajeva i kaze nisu kompleksasi i nije im Sloboda najveci rival. A misle o njoj 24/7.
Ko zna, možda budu uspješniji od onih tuzlansko-zeničkih sa parolama "kome smeta naša onanija na glavni grad?", i tvojim parolama u pozadini - "SLOBODA ZA PREDSJEDNIKA" i "Radovane, nisi završio posao u Sarajevu"
Ne bih se ja bavio Slobodom na vasem mjestu, danas vam je poraz. Prelazi vas Zeljo, ali mozda to nije za vas nikakav problem jer pola grada jedan mjesec navija za Zelju, jedan za Sarajevo
Idi cijepaj drva ostavi se foruma Radovane
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto meni spominjte stalno tog covjeka, on je vas komso i dijete grada. Veze nema sa Tuzlom.kappa je napisao/la:Idi cijepaj drva ostavi se foruma Radovane
Tebi je drag bolesniče.
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vidi ih što su se uhvatili rivaliteta nas i željkana... Po njihovom, valjda, trebali bi žaliti što Dr. Dabić i kolege nisu pobili ove iz suparničkog tabora da bi bili pravi rivali... k'o ovaj iznad 
1946
Kakav delegat grob te yebo 
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma osudili mu predsjednika ovih dana pa malo nervozan

Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 02 apr 2016, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Naravno da nije to vec pola grada kod vas ide na utakmice onog ko je uspjesniji.BitiSrcemVezan je napisao/la:Vidi ih što su se uhvatili rivaliteta nas i željkana... Po njihovom, valjda, trebali bi žaliti što Dr. Dabić i kolege nisu pobili ove iz suparničkog tabora da bi bili pravi rivali... k'o ovaj iznad
Npr jedne polusezone na Grbavici, druge na Kosevu. Naravno to je mahom raja kospicarska, ali navijaju za oba kluba tj simpatisu oba..
Karadzic vas covjek, odskolovan u Sarajevu i odhranjen. Prezirem ga bas kao i ovu vasu novu navalu Bakira, Fahrudina i ostale.
Moj predsjednik Azmir Husic, gradonacelnik Imamovic
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
E Boze Dragi koliko ste vi Sarajlije napaceni...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Zna čovjek stvarno... A Olimpic i Slaviju ko yebe jel? Odemo i na njihove utakmice bar jednom u mjesecu.
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
malo sam ti ispravio post, nadam se da se ne ljutiš. Pa se vidimo danas na Grbavici, a ti meni ostavi na Koševu dobro mjesto sljedeću utakmicu.BitiSrcemVezan je napisao/la:
prosječni sarajlija u očima kozoljuba iz tuzle
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
- amazon
- Kontakt:
Jedno je praviti sranja to su pojedinci, a drugo je kakav vi sklop mozga imate i kakve gluposti pisete. Pa to moras biti zadrti seljak, seljacina koja je najdalje otisla ispred svoje kuce. Putujte malo, obilazite Bosnu i Hercegovinu da vidite kakve ljepote imamo, osim da pisete moronske postove.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eto neka ste vi Sarajlije kulturni... Gdje god dodjete neko sranje napravite. Tuzlaci, Zenicani, Mostarci, Banja Lucani i ostali su seljacine, jedino su Sarajlije gospoda...amazon je napisao/la:Nekad pomislim da su ovi iz Tuzle koliko toliko kulturni, ali tek kad pocnu da iznose svoja mišljenje vidiš kakvi su to Brđani i seljaci ne.![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Kakvi kompleksasi 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.