FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako je danas Čala otjerao Majkla sa klupe tako je i ova tema malo u downu nema one fine spike o slatkim mukama 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Majkl na aparatima nema ga na klupi
brate plače mi se.PitarBordo je napisao/la:Yup, pobjedili smo minimalno poluamatersku, zadnjeplasiranu ekipu premijer lige i to golom koji je trebao biti poništen. Tuga.PitarBordo je napisao/la:Da li je bio ofsajd kod našeg gola? Za faul možemo diskutovati, mada i to... Eeeeee kako će na naplatu fino doći ovo "bodove piši igru briši" kad ne budemo igrali protiv poluamaterske ekipe...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
prebacite na BHT !!!!!! JANJOS.
- Evolution87
- Kontakt:
Prenose li se kartoni na kup?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakav je ovo poluemancipovani krkan sa Calom?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- egocentrik
- Kontakt:
Uredu je. Ne znam sta si gledao 90minuta, jesmo odigrali bijedno ali su nas sudije izmasakrirale. Sakrit sve pod tepih, ali u najmanju ruku jedan penal nije sviran. Da ne govorim o kartonima.Zagor je napisao/la:brate plače mi se.PitarBordo je napisao/la:Yup, pobjedili smo minimalno poluamatersku, zadnjeplasiranu ekipu premijer lige i to golom koji je trebao biti poništen. Tuga.PitarBordo je napisao/la:Da li je bio ofsajd kod našeg gola? Za faul možemo diskutovati, mada i to... Eeeeee kako će na naplatu fino doći ovo "bodove piši igru briši" kad ne budemo igrali protiv poluamaterske ekipe...
JAO na koji ih način dobišmo. Pa brate tobejarabi golovi. Prošlu tekmu pobjedišmo sa najsmiješnijim golom bar u zadnjih nekoliko godina, a a sad ovo. Mi smo negdje dobru sadaku udjelili kad ovako pobjeđujemo. Možda je neko od naših navijača obavio hadž prošu sedimcu, koju dovu uputio da se izvučemo iz ovih govana. Ja ne vjerujem da smo na drugoj poziciji.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Pratim vec dugo ovaj forum nekoliko godina,i da vas sve pozdravim Bordo braco,i pridruzim se diskusiji,stvarno smo pretanki,i ta podrska vise sto je svi traze ni to ne pije vode vise,treba dati Cali vremena,vidi se da je vezan za nas da sve dozivljava kao i mi sami da mu je tesko,i eto nije bezveze rekao igracima protiv viteza u svlacionici da su isto telad i dobro ih napao,to nam je trebalo,samo da manekencici,ne pocnu bojkotovati bekici,rustemovic krampa i ostali .. pozz
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cala pitarcina ona velika, kad prica prica pitarski, osjeti se ona ljubav i emocija prema sarajevu 
@crnehorde dobrodosao
@crnehorde dobrodosao
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Eto, dokaz kakvi su i ostali. Nemamo igru, a uspjeli smo se odrzati. Sta ce biti tek ako proigramo?hapuc je napisao/la:**** te, kako smo mi drugi?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
hapuc je napisao/la:**** te, kako smo mi drugi?

Ako ne promijenimo nešto u igri, tj. ako nas ne podignu Saric, Duljević pa možda i Said, mogli bismo za 4 kola bit na pozicijama koje vode u ligu za opstanak. Sve je ovo ublizu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Mi i kone 4 boda razlike. Poslije poraza u Listici i njihive pobjede kuci 1 bod. Onda ide Sloboda... Pa kone. S ovakvom igrom mi smo 8. ili 9. kroz 3 ili 4 kola. Jadno.Tele33 je napisao/la:Ako ne promijenimo nešto u igri, tj. ako nas ne podignu Saric, Duljević pa možda i Said, mogli bismo za 4 kola bit na pozicijama koje vode u ligu za opstanak. Sve je ovo ublizu.
Sreca nas miluje trenutno, al niko se iz krize nije izvuko lijepom igrom, fali nam ustaljenosti i nekih automatizama koji se dobiju istim sastavom, a ne da nam se da isti igraci 2 zaredom odigraju....covjece dragi, samo kad skontas kakve su ostali trube onda, kad nas ovakve ne znaju uzet, a pogledajte i ostale rezultate....jbg samo se bojim da ne prokockamo sve....ko i prosle kad nam se bar 10 puta nudila titula tokom sezone....revolt je napisao/la:Mi i kone 4 boda razlike. Poslije poraza u Listici i njihive pobjede kuci 1 bod. Onda ide Sloboda... Pa kone. S ovakvom igrom mi smo 8. ili 9. kroz 3 ili 4 kola. Jadno.Tele33 je napisao/la:Ako ne promijenimo nešto u igri, tj. ako nas ne podignu Saric, Duljević pa možda i Said, mogli bismo za 4 kola bit na pozicijama koje vode u ligu za opstanak. Sve je ovo ublizu.
P.s. - joj rustemovica jes isprepadan, glasic ko iz srednje a svima i sve ce biti dobro
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Mi sve kukali ne valja nam odbrana, a ona najbolja u ligi 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Vidim niko ni slova nije napisao za Pavlovića. Realno on nas je i najviše spasio od sramote!

-
ultrasegamega
- Kontakt:
Cist penal nam nije dao. Nemoguce da ono nije svirao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.