AsharaK je napisao/la:![]()
Yoyo na aparatima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ja brate juce u 5 tek stigao kombi ispred bbi sa dresovima, iz kombija uzeo znaci bijeli dres a cekam da ga uzmem vec preko mjesec. Navece u 8 prosao pored kucice bijeli vec otisli samo crni ostali.MirsoNi je napisao/la:E yebo ga grob i dres, ne možeš dresa kupiti nema šanse -.-
Edit: ko je mislio ići da kupi, a da je preko 1.60 m bolje da ne ide..
Ovo je sigurno najveca sansa nam bila iako se i do sad dosta dresova prodalo, kad bi doslo jos 200-300 opet bi ovako planulo, dresovi nisu skupi a nisu losi sto je bitnije.
Samo me zanima koliko Zelji procentualno ide od ovih 50-60 maraka ako neko zna?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Dokad radi kućica ispred BBI ?
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Ima Minjore desetak dresova sto je kupio u prvom valu... vjerovatno im sad dize cijenu.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Minjore ne ide to tako.. Svi slikali marlboro na stolu a ti majicu sa bordo prugom izbacio 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
9-10sz21 je napisao/la:Dokad radi kućica ispred BBI ?
100 bijeli, 100plavi, crni su po 80 KMPeterski je napisao/la:Ima Minjore desetak dresova sto je kupio u prvom valu... vjerovatno im sad dize cijenu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Urdinov Yani Manijak pravi 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ima čovjek zalihe Diadorinih dresova...koliko to samo ulazi u srž šverca 
-
BlueFamily
- Kontakt:
Kad ce ovo u fashopu biti?Prava stvar kunem ti seSGD53 je napisao/la:@BlueFamily
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Dolazel gostujuci navijaci? 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Trebalo bi..AsharaK je napisao/la:Dolazel gostujuci navijaci?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Na istok ce ona i stariElegant je napisao/la:Majku (nanu/baku) ? Nece valjda sa njom na jug ?ala_juve_tm87 je napisao/la:Ja sam uspio i majku nagovorit koja je samo jednom na utakmici bila![]()
Ne bi ti preporucio a i nema smisla.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Bice jos gostiju sutraAsharaK je napisao/la:Dolazel gostujuci navijaci?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
djedovic01
- Kontakt:
kako je dobro ovo sto su se navijaci angazovali u cijeloj BiH a i sire . Svaka cast , ovo je dokaz da nas klub bez navijaca ne bi bio ono sto jest ! Bravo Manijaci !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-------------------------------Antolovic----------------------------
Memija----Kosoric----Bogdanovic---Mladenovic
----------Hadziahmetovic--------Blagojevic-------------
Djelmic-----------------------Sadikovic--------------Kokot
----------------------------------------Bajic--------------------------
Kjosevski, Uzelac, E.Sadikovic, Beganovic, Diatta, Stokic, Tiago/Hiros
Memija----Kosoric----Bogdanovic---Mladenovic
----------Hadziahmetovic--------Blagojevic-------------
Djelmic-----------------------Sadikovic--------------Kokot
----------------------------------------Bajic--------------------------
Kjosevski, Uzelac, E.Sadikovic, Beganovic, Diatta, Stokic, Tiago/Hiros
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ferenc? Copa?Minjore je napisao/la:Bice jos gostiju sutraAsharaK je napisao/la:Dolazel gostujuci navijaci?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jedno pitanje za ove nase sto se bave organizacijom tribine?
Da li je moguce da se napravi zastava, najlon ili nesto trece iz priloga ispod, koji ce pokriti ogradu (donji dio) juga i istoka?

EDIT: Prekrije
Da li je moguce da se napravi zastava, najlon ili nesto trece iz priloga ispod, koji ce pokriti ogradu (donji dio) juga i istoka?

EDIT: Prekrije
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jos nesto malo vise od 100 ljudi da se učlani i imaćemo 2000 ( dvije hiljade/ tisuće ) članova 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.