Ili Bandovića i Radulovića.pitic je napisao/la:Kao nekad Torlaka.High je napisao/la:Bolje da smo tog istog Kadušića gurnuli u napad.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ponesi ti jaknicu i kisobran, kad igra Sarajevo tad vremenske prognoze nisu bitne..High je napisao/la:Naprotiv:joker90 je napisao/la:Bas me zanima kakvo ce biti vrijeme sutra oko 17h! Kisa ili kisa?
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... /long.html
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imam osjecaj da cemo lakse sa Listicom nego sa Slobodom, iako su svi vec upisali te 3 bobe. Sloboda nije losa samo su trenera izgubili a ekipa je jos ista. Trebace im jos 3-4 kola dok ime se svi dogadjaji ne slegnu i onda mozda krene kriza, ali bice oni standardni protiv nas. Plus uvijek se napale protiv nas kao sto su i prosle sezone pa iduce kolo popuse jer se potrose protiv nas. Bice to gutava tekma jako.
Zike evo materijal da se pogleda Bratstvo protiv Ibrakovićevih zemljakaHigh je napisao/la:Prosjek.MortemHz je napisao/la:Sutra ce biti 700-800 dusa na stadionu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svrakic- ... zan/207353
Gledaj ljudine.
SRETAN BROJ - 1725
Ma mi ne mozemo racunati unaprijed ni Bratstvo da cemo dobiti a ne Slobodu! Mene i sutra strah patnje, ali nadam se da cemo konacno glatko nekog dobiti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zaboravi to, mi necemo rahat biti u ovoj sezoni. Vidio si i sam protiv najslabije ekipe u ligi.joker90 je napisao/la:Ma mi ne mozemo racunati unaprijed ni Bratstvo da cemo dobiti a ne Slobodu! Mene i sutra strah patnje, ali nadam se da cemo konacno glatko nekog dobiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto bas kontra, ovo nam je prilika da budemo "rahat". Bez tenzija. Znam da titulu osvojiti ne mozemo. Evropi ako izborimo, sta cemo tamo da se blamiramo sa kojekakvim albancima i makedoncima. Za nesto vise nemamo niti cemo imati igrace.MortemHz je napisao/la:
Zaboravi to, mi necemo rahat biti u ovoj sezoni. Vidio si i sam protiv najslabije ekipe u ligi.
Ja sam se pomirio za ovu se zonu vec odavno, i tako prilazim svakoj utakmici. I vjeruj mi puno je lakse gledat. Znas tarabe su. Znas ne znaju dupli izmjenit a centarsut je kvantna fizika. Znas da su alkoholicari i pusaci pa ce ispuhati do 10. minute. I kad s takvim predubjedjenjem udjes u utakmicu, sve sto oni urade cini ti se boljim od onog sto si ocekivao, vjeruj mi
Evo za Ziketa još malo materijala A poslije tekme će igrači ići na vrelo bosne,slikati se kod vječne vatre,popeti se na avazov toranj,pojesti ćevape kod Ferhatovića.....jer ne dolazi se svaki dan u rajvosa :bih:koji bolid majko milapitic je napisao/la:Zike evo materijal da se pogleda Bratstvo protiv Ibrakovićevih zemljakaHigh je napisao/la:Prosjek.MortemHz je napisao/la:Sutra ce biti 700-800 dusa na stadionu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/svrakic- ... zan/207353
Gledaj ljudine.![]()
- bordoakapitar
Ja mislim da ovo Bratstvo nije nista losija ekipa od Olimpica. Naprotiv, u Federalnoj se igra grublji krkanski fudbal i nase balerine ce imati problem u ovom segmentu.
Kao navijac FKS necu ni da pomisljam na bilo koji ishod osim glatke pobjede, ali ako realno sagledam nas kvalitet, bit ce to U 5 DEKA SA FEDERALCEM, NAZALOST!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kao navijac FKS necu ni da pomisljam na bilo koji ishod osim glatke pobjede, ali ako realno sagledam nas kvalitet, bit ce to U 5 DEKA SA FEDERALCEM, NAZALOST!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Da se ne zagubi ovaj post.FKS1946 je napisao/la:Na pitanje Kristica koji je problem realizacije,Rustemovic odgovara kako ce to doci sa vremenom.Pa idiote niste dosli ovdje uciti igrati fudbal u 25-oj godini ili ipak jeste
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Cuvajmo (se) Bratstvo/a kao zjenicu/e oka svoga.
#pravda #za #Hillari @tobeyarabi
#pravda #za #Hillari @tobeyarabi
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Uvaliti gol i braniti se. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Šta je Mikel pogrešno rek'o

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Banirajte ovog naturaliziranog Hrvata koji pođahkad piše na našoj temi. 
-
belosevic28
- Kontakt:
Umenej djed biJo ustasa. Pravda za besica !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Forma: D-D-W-W-L
Najbolji strijelac: Jasmin Mujkic - 4 gola, 7 utakmica.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Cuvaj se Rustemovicu sutra ,dobio je zadatak da te markira ,Musa Diabang

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".