FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zgrabi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ne odnosi se na Mustafu ali evo kako kod nas,uopšteno,ne samo u Želji stvari funkcionišu
Almir Gredic i Vedran Vukotic moraju uci u klub !!!
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
u oslobodjenju ima veliki intervju sa Amarom pa neka neko postavi
kaze da cemo se borhat za Titulu
kaze da cemo se borhat za Titulu

Pročitao sam ja jutros uz kafu, a zaboravih uslikati. Više je rekao da Željo kao klub uvijek mora ići na titule i pobjede ali da Sarajevo trenutno ima i najviše para i najbolje igrače i uslove i teško se nositi s njima. Uglavnom kako shvatih teško da će biti nekih pojačanja, bitno je zadržati trenutni igrački kadar. Oko finansija reče da ima nekih priča ali da se time ne opterećuje. Uglavnom manje više sve što znamo je rečeno.
voli te brat odmah na sabasima novine ZeljoDejan1921 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 09:31Pročitao sam ja jutros uz kafu, a zaboravih uslikati. Više je rekao da Željo kao klub uvijek mora ići na titule i pobjede ali da Sarajevo trenutno ima i najviše para i najbolje igrače i uslove i teško se nositi s njima. Uglavnom kako shvatih teško da će biti nekih pojačanja, bitno je zadržati trenutni igrački kadar. Oko finansija reče da ima nekih priča ali da se time ne opterećuje. Uglavnom manje više sve što znamo je rečeno.

Šta ću brate drugoKANA je napisao/la: ↑31 dec 2020, 09:38voli te brat odmah na sabasima novine ZeljoDejan1921 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 09:31Pročitao sam ja jutros uz kafu, a zaboravih uslikati. Više je rekao da Željo kao klub uvijek mora ići na titule i pobjede ali da Sarajevo trenutno ima i najviše para i najbolje igrače i uslove i teško se nositi s njima. Uglavnom kako shvatih teško da će biti nekih pojačanja, bitno je zadržati trenutni igrački kadar. Oko finansija reče da ima nekih priča ali da se time ne opterećuje. Uglavnom manje više sve što znamo je rečeno.ma bolest bruda

Mustafa sretno!
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar!
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uglavnom sve se opravdalo, bravo. Djaba potroseno vrijeme za intervju
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Sve je receno kako jeste,on 100% kriv za siroki,sadikovic prodan jer se moralo itd
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pichichi, sretnà nova, manje kukajte a vise uzivajte. Bit ce sta bude. U zdravlje braco
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Uglavnom sta smo skontali jeste: nemojte vjerovati svoji ocima vec sta Amar kaze. Ako Amar kaze da je ovo odlicno onda jeste.

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Joj amara izjava, "ne opterecujemo se time, imaju vise para, mi jeftini imamo bod vise nego lani".
Ja prije sat vremena pitam lika lafo se konta oko auta " ne rade mi maglenke znas li sta im je kako rijesit" lik hladno kaze pa ne rade. Eto Amar tako isto, tacno prodaja magle, cisto supljiranje.
99 % nece niko doci, bukvalno se nema feninga u kasi, idemo na titulu, htio sam pobjec u repku, korona za sve kriva.
Boze nekako nam pomozi trebas nam vise nego ikad.
Ja prije sat vremena pitam lika lafo se konta oko auta " ne rade mi maglenke znas li sta im je kako rijesit" lik hladno kaze pa ne rade. Eto Amar tako isto, tacno prodaja magle, cisto supljiranje.
99 % nece niko doci, bukvalno se nema feninga u kasi, idemo na titulu, htio sam pobjec u repku, korona za sve kriva.
Boze nekako nam pomozi trebas nam vise nego ikad.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ali klošar Spahić hladno htio pogurat havera Sergeja i slaže u izvještaju da bi diskvalifikovao druge kandidate 
Što se tiče intervjua mislim da nije toliko mjerodavan u smislu da je Amar 100% bio iskren tj. on nikad u intervjuima ne otkriva baš sve u potpunosti jer ne želi senzacionalizam. Naprimjer ovi dijelovi kao da se ne opterećuje pojačanjima (naravno da to nije tačno i da se razmišlja ali ne želi da otkriva karte) ili da se ne opterećuje eventualnim promjenama u rukovodstvu kluba kad znamo svi da je i on zainteresovan za takvu stvar.
Ovo što je rekao da mu je najbitnije da ekipa ostane na okupu je već dugo problem za nas u smislu da svaki prelazni rok nam idu najbolji igrači. Prošlu zimu Krpić otišao plus nije dogovoren nastavak saradnje sa Sinanom i Kemom. Pa ljetos otišao Jovanović, pa Dado, a sad će vjerovatno Ikić i Lendrić. Možda nisu svi nabrojani najbolji igrači bili ali su svi imali kakav takav doprinos pogotovo Krpić. Dado, Ikić i Jovanović. Nažalost to je posljedica nedostatka finansija pa smo stalno primorani da prodajemo i normalno je da počelo smetati raji da nam svako malo idu najbolji igrači. Nećemo moći vječno svako po godine prodavat ključne igrače i nadat se da ćemo ubosti zamjenu koliki god Amar mađioničar bio.
Moram priznati da sam i sam više zainteresovan za odlaske igračka nego dolaske jer sam svjestan da nemamo neke love za pojačanja pa prvo da vidimo ko će nas u januaru napustiti od igrača.
U zdravlje i tebi mada ne znam zašto samo meni čestitaš

Što se tiče intervjua mislim da nije toliko mjerodavan u smislu da je Amar 100% bio iskren tj. on nikad u intervjuima ne otkriva baš sve u potpunosti jer ne želi senzacionalizam. Naprimjer ovi dijelovi kao da se ne opterećuje pojačanjima (naravno da to nije tačno i da se razmišlja ali ne želi da otkriva karte) ili da se ne opterećuje eventualnim promjenama u rukovodstvu kluba kad znamo svi da je i on zainteresovan za takvu stvar.
Ovo što je rekao da mu je najbitnije da ekipa ostane na okupu je već dugo problem za nas u smislu da svaki prelazni rok nam idu najbolji igrači. Prošlu zimu Krpić otišao plus nije dogovoren nastavak saradnje sa Sinanom i Kemom. Pa ljetos otišao Jovanović, pa Dado, a sad će vjerovatno Ikić i Lendrić. Možda nisu svi nabrojani najbolji igrači bili ali su svi imali kakav takav doprinos pogotovo Krpić. Dado, Ikić i Jovanović. Nažalost to je posljedica nedostatka finansija pa smo stalno primorani da prodajemo i normalno je da počelo smetati raji da nam svako malo idu najbolji igrači. Nećemo moći vječno svako po godine prodavat ključne igrače i nadat se da ćemo ubosti zamjenu koliki god Amar mađioničar bio.
Moram priznati da sam i sam više zainteresovan za odlaske igračka nego dolaske jer sam svjestan da nemamo neke love za pojačanja pa prvo da vidimo ko će nas u januaru napustiti od igrača.
U zdravlje i tebi mada ne znam zašto samo meni čestitaš
Zadnja izmjena: braco, dana/u 31 dec 2020, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Cim se provuklo u medijima da je Skupstina krajem januara jasno je bilo da su ambicije na nuli. I kroz ovaj intervju ovako kroz redove se provuklo da ono sto uspijemo zadrzati ce biti ekipa za narednu polusezonu i bit ce sta ce biti. Mozda i bude dolazak neki, ali nista to nece biti bolje od ovog sto imamo tj. zvucno nece biti sto bi se reklo. Vise volim kad se to direktnije kaze nego ovako indirektno, ali ocigledno kod nas nema hrabrosti za to.
Mi u januaru ako iole se ne pomaknemo sa tacke sto se tice organizacije nismo zasluzili ni Evropu. Ima klubova koji su to vise zasluzili svojim nacinom rada i ulaganjem. To bi onda samo bila "nagrada" za ovo guranje na silu.
Mi u januaru ako iole se ne pomaknemo sa tacke sto se tice organizacije nismo zasluzili ni Evropu. Ima klubova koji su to vise zasluzili svojim nacinom rada i ulaganjem. To bi onda samo bila "nagrada" za ovo guranje na silu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na današnji dan Brko se vratio prije 2 godine na trenersku stolicu Želje, proletiše 2 godine u treptaj oka
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 55 gostiju.