FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Buraz imas li ti posta na ovom PDFu a da nisi kontrirao nekom?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mislim da je poenta našeg druga sa tribine bila da nam vrate cijeli jug na lavoru i to klub treba ganjat na ovaj ili onaj način. Jeste da je nerealno da dobiju cijeli sjever, ali nema potrebe drugu sa tribine pisati da glupo razmišlja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 avg 2022, 20:59Stvarno nevjerovatno kako glupo razmisljanje.VeteranSA je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:47Ali koja ideja.....da im daš tribinu koju uvijek napuniš, za tribinu na koju oni nikada u životu nisu otišli da na KOševu pogledaju utakmicu. Šta je ovo brate dragi, zar može ovako Željin navijač razišljati? E djeco moja dragaSudoHusika je napisao/la: ↑16 avg 2022, 17:46
Ja bi im, iskreno, dao jednu karinu a ne čitav sjever. Oni nisu zaslužili ni 100 stolica na sjeverozapadu a ne čitavu tribinu s krovom.
5%, 20km i kavez.![]()
![]()
![]()
Kad sam već počeo na tu temu, mislim da ovdje ima puno omalovažavanja i vrijeđanja braće sa tribine/a. Logično je i normalno da nemamo svi ista razmišljanja i da se ne slažemo oko nekih stvari, al jel moguće imati neki kodeks pa da se to napiše na normalan način, bez da se neko vrijeđa. Pa svi ovdje imamo istu želju za istog želju.
-
- Kontakt:
Pa mi dobijamo ono malo juga na lavoru zato sto se njihovi navijaci ne mogu skupiti i kad su im besplatne karte. I opet ih uvijek nadglasamo i toliko kompleksa imaju da nikad vise nece pustiti pun jug jer bi ih opet pojeli. A imaju bogatog investitora pa smo mi na kosevu placali skupe karte na tribini bez krova i sa wcom pod vodom.
Pored tih 5% i 20KM im zelim da dobiju i batine, a karta bi vala mogla i 30KM jer ce to daddy mirvic svakako otkupiti. A volio bih da ih nekim cudom raznesemo u derbiju da vidim podrsku hercegovackom arteti.
Prije toga nam treba da se ekipa spremi.maksimalno za Borac.
Pored tih 5% i 20KM im zelim da dobiju i batine, a karta bi vala mogla i 30KM jer ce to daddy mirvic svakako otkupiti. A volio bih da ih nekim cudom raznesemo u derbiju da vidim podrsku hercegovackom arteti.
Prije toga nam treba da se ekipa spremi.maksimalno za Borac.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne znam kako drugacije da nazovem to. Poenta stoji ali ne mozes razmisljati kao sto neko napisa dati citavu tribinu pod krovom sa 5500 stolica za uzvrat sto smo uvijek do prije par godina dobijali na Kosevu. Nije do nas, kapaciteti stadiona ne dozvoljavaju to bahacenje. Da su nam zapad i jug iste tribine ko sjever i istok e onda bi ovaj njegov prijedlog imao smisla.Kova991 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 01:10Mislim da je poenta našeg druga sa tribine bila da nam vrate cijeli jug na lavoru i to klub treba ganjat na ovaj ili onaj način. Jeste da je nerealno da dobiju cijeli sjever, ali nema potrebe drugu sa tribine pisati da glupo razmišlja.
Kad sam već počeo na tu temu, mislim da ovdje ima puno omalovažavanja i vrijeđanja braće sa tribine/a. Logično je i normalno da nemamo svi ista razmišljanja i da se ne slažemo oko nekih stvari, al jel moguće imati neki kodeks pa da se to napiše na normalan način, bez da se neko vrijeđa. Pa svi ovdje imamo istu želju za istog želju.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Njima ne bih dao da priđu stadionu na kilometar, a kamoli cijelu tribinu. Isključivo 5% i skinuti stolice
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma jedini način da se odmota klupko zvano derbi je da mi damo njima jednu tribinu, a to je nerealno. Zdenka bez stolica je najrealnija opcija, a normalna raja svakako može pronaći svoje mjesto na istoku inkognito 

-
- Kontakt:
Ne može se njima dati pokrivena tribina sa 4500 stolica jer je kapacitet Grbavice 13.000. Nećemo biti gosti u svojoj kući. Nama oni ne trebaju, mi svoj stadion sami možemo ispuniti, dok jug na Koševu zjapi prazan igrali oni ili ne. U tome je poenta.
Možda neki idealan slučaj bi bio da im se da 2000 mjesta a nama jug i jugozapad na Koševu, ali tu dolazimo do MUPa KS koji bi tampon zonama uzeo bar 1000 mjesta na stadionu.
Da ne spominjem njihovo divljačko ponašanje na Grbavici. To je njima highlight sezone, doći pod krov, urlati, otkidati, paliti...
5%, 20km i kavez. Sve preko je nepoštovanje nas kao navijača.
Željezničar za život cijeli!
Pa ako mi njima stavimo 20 km, i oni ce nama onda..koliko bi nas onda bilo na kosevu ako je karta 20 km??? Kakvo vam je to glupo razmisljanje 

A nek je bila jeftinija zadnju na Kosevu. Zdenka na sjeverozapadu max 1500 karata se mora izganjat sa mupom. Bolje i za nas i za jufkice, samo su nam nasi policajci lijeni za osigurati to. I naravno karta cvaja.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- dubioza144
- Kontakt:
Ako Gasal i Hodzic krenu od prve jedan ako karton dobije drugog odma nek vadi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Neka prvo PLATE ukupan iznos stete od proslog puta pa tek onda mozemo razgovarati o broju karti koje mogu dobiti.
Citav sjever im se nikad nece dati zbog nas koji imamo godisnje za istu tribinu.
Druga stvar zagovornik sam ideje 5% za 5% i jednaka cijena za sva vremena.
Mi njima dadnemo 1500 karti po cijenama od 10 KM ili BESPLATNO, a oni nama uzvrate sa cijenama karti od 20 KM a za njihov sjever na Kosevu karta bude 5 KM.
DOSTA JE
Zna li neko moze li Amoah igrati protiv Borca?
-
- Kontakt:
Ti zaboravio sta se desilo na zadnja dva derbija. Derbi na Grbavici, gdje su karte za navijace Zeljeznicara bile cvaja, Nja dobije 1.500 besplatnih karta koje Zle Horde "dijele" svojim clanovima na nacin da ih daju dzaba clanovima UNFKS, a od ostalih koji hoce na tekmu traze da se uclane u udruzenje Zlih Hordi za cenera. Tekmu poslije na Lavoru Nja nama prodaje 1.500 karata za Jug po cenera a Zapad bude cvaja. Divno, zar ne

Jedino da im ga poglabamo za kraj da budu sretni. Jel se slazemo barem oko toga ?
5%, 10 karta i dosta
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Molim čarapici i biciklisti besplatne karte, ostale treba oderati.
Pa to je do nas mi smo im dali dzaba ulaz, zasto i zbog kojeg razloga, nikad mi nece biti jasno...niko nam nije kriv sto im dali dzaba ulaz, oni nama sigurno ne bi nikad. Jug je 10 km vec godinama tako da cijena je takva kakva jest, ako bi im dali karte za 20 oni bi nama vratili i bojkotovao bi se derbi..ako je svima u interesu da nas bude 700-800 ili prazan jug onda dajte karte cvaju i tjt.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:29Ti zaboravio sta se desilo na zadnja dva derbija. Derbi na Grbavici, gdje su karte za navijace Zeljeznicara bile cvaja, Nja dobije 1.500 besplatnih karta koje Zle Horde "dijele" svojim clanovima na nacin da ih daju dzaba clanovima UNFKS, a od ostalih koji hoce na tekmu traze da se uclane u udruzenje Zlih Hordi za cenera. Tekmu poslije na Lavoru Nja nama prodaje 1.500 karata za Jug po cenera a Zapad bude cvaja. Divno, zar ne![]()
Jedino da im ga poglabamo za kraj da budu sretni. Jel se slazemo barem oko toga ?
-
- Kontakt:
Manijaci su fino naveli da drugi ne trebaju da snose troškove naše borbe u kojoj smo pokušavali pomoći klubu.Azzuri je napisao/la: ↑17 avg 2022, 11:27Pa to je do nas mi smo im dali dzaba ulaz, zasto i zbog kojeg razloga, nikad mi nece biti jasno...niko nam nije kriv sto im dali dzaba ulaz, oni nama sigurno ne bi nikad. Jug je 10 km vec godinama tako da cijena je takva kakva jest, ako bi im dali karte za 20 oni bi nama vratili i bojkotovao bi se derbi..ako je svima u interesu da nas bude 700-800 ili prazan jug onda dajte karte cvaju i tjt.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:29Ti zaboravio sta se desilo na zadnja dva derbija. Derbi na Grbavici, gdje su karte za navijace Zeljeznicara bile cvaja, Nja dobije 1.500 besplatnih karta koje Zle Horde "dijele" svojim clanovima na nacin da ih daju dzaba clanovima UNFKS, a od ostalih koji hoce na tekmu traze da se uclane u udruzenje Zlih Hordi za cenera. Tekmu poslije na Lavoru Nja nama prodaje 1.500 karata za Jug po cenera a Zapad bude cvaja. Divno, zar ne![]()
Željezničar za život cijeli!
Dobro brate, ali neka oni ne cigance sa kartama na svom stadionu. I nek bude skuplji taj zapad, al kad vec dajes 3500, daj 2500 jug i 1000 zapad. Ili jos bolju i povoljniju ponudu sve na jug.Azzuri je napisao/la: ↑17 avg 2022, 11:27Pa to je do nas mi smo im dali dzaba ulaz, zasto i zbog kojeg razloga, nikad mi nece biti jasno...niko nam nije kriv sto im dali dzaba ulaz, oni nama sigurno ne bi nikad. Jug je 10 km vec godinama tako da cijena je takva kakva jest, ako bi im dali karte za 20 oni bi nama vratili i bojkotovao bi se derbi..ako je svima u interesu da nas bude 700-800 ili prazan jug onda dajte karte cvaju i tjt.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:29Ti zaboravio sta se desilo na zadnja dva derbija. Derbi na Grbavici, gdje su karte za navijace Zeljeznicara bile cvaja, Nja dobije 1.500 besplatnih karta koje Zle Horde "dijele" svojim clanovima na nacin da ih daju dzaba clanovima UNFKS, a od ostalih koji hoce na tekmu traze da se uclane u udruzenje Zlih Hordi za cenera. Tekmu poslije na Lavoru Nja nama prodaje 1.500 karata za Jug po cenera a Zapad bude cvaja. Divno, zar ne![]()
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
SudoHusika je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:55Ne može se njima dati pokrivena tribina sa 4500 stolica jer je kapacitet Grbavice 13.000. Nećemo biti gosti u svojoj kući. Nama oni ne trebaju, mi svoj stadion sami možemo ispuniti, dok jug na Koševu zjapi prazan igrali oni ili ne. U tome je poenta.
Možda neki idealan slučaj bi bio da im se da 2000 mjesta a nama jug i jugozapad na Koševu, ali tu dolazimo do MUPa KS koji bi tampon zonama uzeo bar 1000 mjesta na stadionu.
Da ne spominjem njihovo divljačko ponašanje na Grbavici. To je njima highlight sezone, doći pod krov, urlati, otkidati, paliti...
5%, 20km i kavez. Sve preko je nepoštovanje nas kao navijača.
Momci su sve napisali, a ovi uhljupi mali sto se pojavljuju ovdje i pokusavaju nametnuti neku njihovu realnost i logiku oko cijena karata nek se fino napuse.itatabisine je napisao/la: ↑17 avg 2022, 10:18Neka prvo PLATE ukupan iznos stete od proslog puta pa tek onda mozemo razgovarati o broju karti koje mogu dobiti.
Citav sjever im se nikad nece dati zbog nas koji imamo godisnje za istu tribinu.
Druga stvar zagovornik sam ideje 5% za 5% i jednaka cijena za sva vremena.
Mi njima dadnemo 1500 karti po cijenama od 10 KM ili BESPLATNO, a oni nama uzvrate sa cijenama karti od 20 KM a za njihov sjever na Kosevu karta bude 5 KM.
DOSTA JE
Samo mozak jednog uhljupa moze razmisljati na nacin da je realno dati jednu tribinu protivnickim navijacima na stadionu od 13k i od 38k sjedecih mjesta.
Na kosevu jug vazda zjapi prazan i nikad nam ga vise nece dati jer se njihovi ne mogu skupiti na sjeveru i tako su sprijecili ponizavanje iako ih opet vazda nadglasamo.
Ovo kod nas sto dobiju to im je sto im je i vazda dobiju vise karata nego sto kapacitet moze dozvoliti. Na gradakom stadionu nema tampon zona, a kod nas moras napraviti 2 tampon zone na natkrivenim tribinama.
Sa stokom se postupa kao sto se inace postupa sa stokom, a to znaci da klub ne smije dati nikakave ustupke jer nikad nismo dobili nikakve ustupke od njih. Na sve to, sami su poceli unistavanje kulta derbija jer smo ih godinama raznosili sto se tice toga na tribinama, a sve je pocelo kad su im usle pare u klub i vise im nije trebao prihod od ulaznica gostujucih navijaca.
Frajer lupio bezveze da im treba dati tribinu,neko dijete i ovdje se tri stranice raspreda o tome. Pa vi stvarno ko da imate 12 godina.
Staviti im cijene veće nego što su oni nama prošle godine i dobit će koliko uvijek dobiju. Pa to dijete u obdanistu zna..
Staviti im cijene veće nego što su oni nama prošle godine i dobit će koliko uvijek dobiju. Pa to dijete u obdanistu zna..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lokomotifa i 18 gostiju.