NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ako računamo Hodžića i Ahmetspahića iz juniora, onda nam samo krilo fali. Mislim da je krilo najkritičnije, jer i u juniorima nema nekog kvaliteta na toj poziciji.dinodino2019 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:27Fali nam i desno zaboravi na Vrsajevica tesko da ce on zaigrat, mozda koju utakmicu, lik ne trenira ima puno posla oko transfera. Fali nam jedno krilo i spic
Opet glupo bi bilo uzimati igrače iz juniora sad kad ganjaju PL, bog zna kad će se opet potrefiti generacija zrela za napad na PL. Najbolje bi bilo dovesti 3 prosjeka za ove lige na poziciji krila, napadača i desnog beka, kako ne bi umanjivali šanse juniorima.
Greška je bila pustiti Salkanovića i Šarića, ali yebaji ga sad.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U prvom planu je prvi tim. Ako Ahmetspahic moze donijeti nesto novo timu sto sad nemamo, onda je to prioritet. Uostalom, nije kao da ce odigrati svaku utakmicu 90 minuta, nista mu ne skodi da odigra pola sata za seniore i utakmicu za juniore. Kad dodje play-off, posto je isti komplikovan za juniore, onda ga mozemo postediti obaveza u seniorima. Moze samo biti korisniji juniorima ako se privikne igrati na vecem nivou.
Celik!3,2,2.
Juniorima gori prvi 5 utakmica, tada igraju protiv Mladost DK i Romari, te čini mi se još nekog iz vrha. Dosta utakmica se poklapa, tipa gostuju seniori i juniori isti dan. Kartoni i povrede Ibrakovića i Mašića i nemaš rezerve. Uzmeš juniorima dva najbolja igrača i možeš ispušiti prvenstvo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:51U prvom planu je prvi tim. Ako Ahmetspahic moze donijeti nesto novo timu sto sad nemamo, onda je to prioritet. Uostalom, nije kao da ce odigrati svaku utakmicu 90 minuta, nista mu ne skodi da odigra pola sata za seniore i utakmicu za juniore. Kad dodje play-off, posto je isti komplikovan za juniore, onda ga mozemo postediti obaveza u seniorima. Moze samo biti korisniji juniorima ako se privikne igrati na vecem nivou.
Play off se svakako igra nakon što se završi prvenstvo seniorima. Ako može ikako gurnuti i Tabakovića i Šetkića tada u juniore da pomognu da se plasiraju u PL.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Kakve su ovo nebuloze gore pa ne moze igrati za juniore i seniore. Mora proci 48 sati od jedne utakmice, proslu polusezonu su to radili s Hodzicem da nas je neko prijavio izgubili bi 0:3. Treba miskiti i na zdravlje igraca, ne moze danas igrati za seniore, a sutra za juniore ili obratnoTruhlo je napisao/la: ↑13 feb 2024, 14:02Juniorima gori prvi 5 utakmica, tada igraju protiv Mladost DK i Romari, te čini mi se još nekog iz vrha. Dosta utakmica se poklapa, tipa gostuju seniori i juniori isti dan. Kartoni i povrede Ibrakovića i Mašića i nemaš rezerve. Uzmeš juniorima dva najbolja igrača i možeš ispušiti prvenstvo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:51U prvom planu je prvi tim. Ako Ahmetspahic moze donijeti nesto novo timu sto sad nemamo, onda je to prioritet. Uostalom, nije kao da ce odigrati svaku utakmicu 90 minuta, nista mu ne skodi da odigra pola sata za seniore i utakmicu za juniore. Kad dodje play-off, posto je isti komplikovan za juniore, onda ga mozemo postediti obaveza u seniorima. Moze samo biti korisniji juniorima ako se privikne igrati na vecem nivou.
Play off se svakako igra nakon što se završi prvenstvo seniorima. Ako može ikako gurnuti i Tabakovića i Šetkića tada u juniore da pomognu da se plasiraju u PL.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Po mom misljenju bi veca korist bila da junior izbore plasman u Premier ligu dugorocno gledano. Zbog cega? Trenutna liga u kojoj igraju juniori je sacinjena od rekreativaca i dvije konkretne ekipe, a to su Romari (koji je filijala Sirokog i Zrinjskog, pa mi od njih nemamo nista) i Mladost. Ovako ako udjes u Premier ligu imas duplu korist. Tvoji juniori igraju puno jace utakmice i razvijaju se i jos plus imas priliku da vidis sta to ima u juniorskim ekipama drugih klubova. Nece svi juniori Sarajeva Zelje Borca Zrinjskog dobiti priliku da igraju za seniorski tim i tu je po meni sansa da uhvatis nekog kvalitetnog mladog igraca. To ti apsolutno nije moguce u ligi u kojoj trenutno igras jer kao sto sam rekao imas dvije ekipe a ostale nabijas sa 10 golova razlike, gdje djeca mahom igraju fudbal bez neke ozbiljnije posvecenosti da se istim bave profesionalno. I ako uzmes ova 3 4 juniora da ne igraju, mozes zaboravit borbu za Premier ligu, zato ja mislim da je najpametnije da juniori odigraju te bitne utakmice za juniore (Romari,Mladost i razigravanje za Premier) a da ostatak sezone budu sa prvim timom na raspolaganju.Truhlo je napisao/la: ↑13 feb 2024, 14:02Juniorima gori prvi 5 utakmica, tada igraju protiv Mladost DK i Romari, te čini mi se još nekog iz vrha. Dosta utakmica se poklapa, tipa gostuju seniori i juniori isti dan. Kartoni i povrede Ibrakovića i Mašića i nemaš rezerve. Uzmeš juniorima dva najbolja igrača i možeš ispušiti prvenstvo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑13 feb 2024, 13:51U prvom planu je prvi tim. Ako Ahmetspahic moze donijeti nesto novo timu sto sad nemamo, onda je to prioritet. Uostalom, nije kao da ce odigrati svaku utakmicu 90 minuta, nista mu ne skodi da odigra pola sata za seniore i utakmicu za juniore. Kad dodje play-off, posto je isti komplikovan za juniore, onda ga mozemo postediti obaveza u seniorima. Moze samo biti korisniji juniorima ako se privikne igrati na vecem nivou.
Citate li vi ljudi materijale koje dobijete od kluba jeste li vidjeli u planu za ovu godinu i onaj dio oko omladinskih selekcija gdje je cilj ulazak u pl i da svi koji su dobri u omladinskoj selekciji prioritetno igrati tu a ne u seniorima da bi se izborila juniorska PL
Bravo. Najveći naglasak je ulazak juniora u PL kao sportski cilj u ovoj polusezoni.almir2018 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 14:52Citate li vi ljudi materijale koje dobijete od kluba jeste li vidjeli u planu za ovu godinu i onaj dio oko omladinskih selekcija gdje je cilj ulazak u pl i da svi koji su dobri u omladinskoj selekciji prioritetno igrati tu a ne u seniorima da bi se izborila juniorska PL
@smajlovic slažem se, ako već imamo priliku gurati to maksimalno, zato sam spomenuo ako je moguće neka Šetkić igra play off kako bi povećali šanse za ulazak. Puno je tu benefita ako juniori uđu u PL. U regionu srednje Bosne nema ekipe u juniorskoj PL, tako da bi mogli pokupiti sve talentovane juniore iz Kaknja, Viteza, Travnika, Žepča, cijele naše šire regije...
Ovo je veoma dobro i ozbiljno rqzmisljanje koje ce sigurno dat i rezultatTruhlo je napisao/la: ↑13 feb 2024, 16:09Bravo. Najveći naglasak je ulazak juniora u PL kao sportski cilj u ovoj polusezoni.almir2018 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 14:52Citate li vi ljudi materijale koje dobijete od kluba jeste li vidjeli u planu za ovu godinu i onaj dio oko omladinskih selekcija gdje je cilj ulazak u pl i da svi koji su dobri u omladinskoj selekciji prioritetno igrati tu a ne u seniorima da bi se izborila juniorska PL
@smajlovic slažem se, ako već imamo priliku gurati to maksimalno, zato sam spomenuo ako je moguće neka Šetkić igra play off kako bi povećali šanse za ulazak. Puno je tu benefita ako juniori uđu u PL. U regionu srednje Bosne nema ekipe u juniorskoj PL, tako da bi mogli pokupiti sve talentovane juniore iz Kaknja, Viteza, Travnika, Žepča, cijele naše šire regije...

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakav god da je plan na papiru, ako ne dovedu igrace, onda ozbiljno racunaju na juniore. Povreda ce biti kao i kartona, stoga, ako nemas rezerve, logicno je da je rezerva junior. To ima smisla i sa finansijskog aspekta jer juniore puno manje placas nego bilo kakvu seniorsku zamjeni.
I mislim da ce nakon par kola prikljuciti Sivca, kad malo puste da se prasina slegne, iako sam ja licno protiv toga.
Jedno je imati planove, drugo zelje, trece mogucnosti, a cetvrto je ono sto uradimo da ostvarimo prvo i drugo, uz postivanje treceg.
I mislim da ce nakon par kola prikljuciti Sivca, kad malo puste da se prasina slegne, iako sam ja licno protiv toga.
Jedno je imati planove, drugo zelje, trece mogucnosti, a cetvrto je ono sto uradimo da ostvarimo prvo i drugo, uz postivanje treceg.
Celik!3,2,2.
Na skupštini u nedelju OBAVEZNO OMOGUČITI UČLANJENJE U KLUB...Ko se nije učlanio ove godine da se učlani a ko se učlanio možda još da učlani ženu,dijete,komšiju.
::::SAMO ČELIK::::
S kim igramo za vikend
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemila 

-
- Kontakt:
Svi u nemilu Nemilu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Gledam ovo prvih 10 minuta i iskljucio sam. Ovaj Duvnjak veci Buza od Buze. Ne moze covjek do rijeci doci od njega.
Pametnije bi mu bilo da kakav milion sredi, nego što glumi novinara.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.