La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Tesnjak1991
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Tesnjak1991 » 26 maj 2019, 20:34

NadalRafa je napisao/la:Jel ti vjerujes da je tekma protiv Velsa gdje je on izdominirao bila tri puta teza od finala jer je Vels ekipa bara bara s njima bila. S Francuzima su bili totalni autsajderi sto zbog Pariza sto zbog igrackog kadra. Ko ti moze garantovat da ne bi zabio da se nije povrijedio? Znaci onakvu Francusku i onako Evropsko osvojis i ljudi te ne postuju.

A kad vec to sve pisete zasto fino ne spomenete s kim je Messi igrao? Pa covjek uz sebe imao jednog Ronaldinha, Puyola, Henrya i sad da ne nabrajam onu staru Barsu, a poslije pazi sad Iniestu i Xavija u prajmu. Pa jel moze bolje od tog? Al jok samo je Rona igrao u jakim klubovima i sve osvajao. A covjek gdje god dodje izdominira klepi trofej i kuci svojoj. Al tesko je vama zaludjenicima i nacrtat neke stvari.
Koliko godina je igrao Primeru? Osvojio 2.
Au, znači Vels velesila, dok su Čile, Brazil i te ekipice neke trećerazredne ekipe tipa San Marino il' Andora.
Eno Ronaldo igrao sa Zajkom Zebom i Avdijom Vršajevićem. :urnebes: :urnebes: Au, ti si baš, baš zanimljiv lik. :mrgreen:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 maj 2019, 20:37

Tesnjak1991 je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Jel ti vjerujes da je tekma protiv Velsa gdje je on izdominirao bila tri puta teza od finala jer je Vels ekipa bara bara s njima bila. S Francuzima su bili totalni autsajderi sto zbog Pariza sto zbog igrackog kadra. Ko ti moze garantovat da ne bi zabio da se nije povrijedio? Znaci onakvu Francusku i onako Evropsko osvojis i ljudi te ne postuju.

A kad vec to sve pisete zasto fino ne spomenete s kim je Messi igrao? Pa covjek uz sebe imao jednog Ronaldinha, Puyola, Henrya i sad da ne nabrajam onu staru Barsu, a poslije pazi sad Iniestu i Xavija u prajmu. Pa jel moze bolje od tog? Al jok samo je Rona igrao u jakim klubovima i sve osvajao. A covjek gdje god dodje izdominira klepi trofej i kuci svojoj. Al tesko je vama zaludjenicima i nacrtat neke stvari.
Koliko godina je igrao Primeru? Osvojio 2.
Au, znači Vels velesila, dok su Čile, Brazil i te ekipice neke trećerazredne ekipe tipa San Marino il' Andora.
Eno Ronaldo igrao sa Zajkom Zebom i Avdijom Vršajevićem. :urnebes: :urnebes: Au, ti si baš, baš zanimljiv lik. :mrgreen:
Navodim ti tekmu gdje je izdominirao a tvoj Messi gubi od Cileanaca prvenstvo na kojem imaju 2 dostojna protivnika. Poredit se ne moze s Evropskim velesilama a ima ih Boga mi dosta. S tim da je Argentina za onaj Portugal bila Real Madrid.

Al fakar vas razumijem, msm ono da dozivim da mi se klub obruka onako i ja bi ovako branio jedinu svjetlu tacku svog kluba pa makar i ako nisam upravu. Sto je jos zalosnije, svi vi koji ga branite kad proseta tekmu i kad ispusite trofej neki pisete tamo na temi treba sve prodat bla bla idi Messi u **** s tim setanjem i tako te stvari. Sve je to upraceno al vi tjerate svoju pricu. Dzaba vam sve jbg.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 26 maj 2019, 20:39

Od dvije Primere koje je osvojio GOAT jedna je osvojena onako kako i dvije LP.

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 maj 2019, 20:40

Nemoj bgt sazalit cu se nad tuznom sudbinom Barcelone.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 maj 2019, 20:57

Žao mi ih. Pogledaj ih. Ronu spominju iako je čovjek u Italiji, nema dodira sa Španijom više, dobro, po sudovima ima. :tralala:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 maj 2019, 20:59

anonymousHD je napisao/la:Žao mi ih. Pogledaj ih. Ronu spominju iako je čovjek u Italiji, nema dodira sa Španijom više, dobro, po sudovima ima. :tralala:
I vi cete messija sigurno 3 godine.Jedva cekam oktobar da ponovo gledam tvoje dr.kanje na Donkika :salut:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 26 maj 2019, 22:57

Ko je veci kloc ?

Wanda ili ovaj Nadal :?:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 maj 2019, 23:02

LlullSergio je napisao/la:Ko je veci kloc ?

Wanda ili ovaj Nadal :?:
LlullSergio. :tralala:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 26 maj 2019, 23:41

Zamolio bih vas da sa ovom slikom završimo ovu besmislenu diskusiju. :kafa:

slika
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 maj 2019, 23:45

Ima li na ovom forumu navijaca barce,osim Romarija i jos par njih?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2019, 23:50

Dzoni je napisao/la:Ima li na ovom forumu navijaca barce,osim Romarija i jos par njih?
Jel te stid ? :oops: bar malo
Ti si nahajco ovog Nadala sa Messi chokerom i sad se levat ne gasi 7 dana. 7 dana vrti istu pricu i Bog ga ne može smiriti. Sve je tvoje maslo.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 26 maj 2019, 23:54

Mene bolan niko ne uzima za ozbiljno,kako cu ja nekog nahajcat. :kafa:
Ne vjerujem da sam ja koristio rijec choke.

Ja sam samo rekao da je precjenjen kad se spominje u kontekstu Goata,nista vise.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2019, 23:56

Svako ko napiše da je Messi precijenjen, u bilo kojem kontekstu - zaslužuje prezir, zatvor i težak fizicki rad :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2019, 23:58

Tražiću od admina moderatorsku funkciju kako bi stao u kraj ovim sapunicama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 maj 2019, 23:58

let3 je napisao/la:Svako ko napiše da je Messi precijenjen, u bilo kojem kontekstu - zaslužuje prezir, zatvor i težak fizicki rad :kafa:
Prije da je podcijenjen.Hvala Bogu da je uljepsao mladost svima nama.A onaj Nadal je garant neki curetak koji se napalio na Ronalda pa se ne gasi
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 26 maj 2019, 23:59

Evo izgleda haman banovalo Nadala :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 maj 2019, 00:06

Sekta :kafa:

Rekao bih cerga al pocet ce opet kmeketat, dok oni iste i gore nazive bez ikakvih problema koriste :kafa:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 27 maj 2019, 00:09

Ne vidim da Nadal vrijedja forumase.
Nisam bas ispratio najbolje raspravu,a ako je i vrijedjo vjerovatno je izazvan pojedinim idolopoklonicima :kafa:
Onaj jedan priziva nekog igraca barce da siluje Valverdeu kcerku.
Kakvi sektaši,Boze sacuvaj. :crazy:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 maj 2019, 00:10

Dzoni je napisao/la:Ne vidim da Nadal vrijedja forumase.
Nisam bas ispratio najbolje raspravu,a ako je i vrijedjo vjerovatno je izazvan pojedinim idolopoklonicima :kafa:
Onaj jedan priziva nekog igraca barce da siluje Valverdeu kcerku.
Kakvi sektaši,Boze sacuvaj. :crazy:
Jes vidio moj dzoni sto su nezahvalni.Toliko im trofeja Valverde donese

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 maj 2019, 00:11

Epidaurus je napisao/la:Sekta :kafa:

Rekao bih cerga al pocet ce opet kmeketat, dok oni iste i gore nazive bez ikakvih problema koriste :kafa:
Kako ste moderatore,nastavljate da budete primjer ostalim forumasima :kafa:
#Punoljetstvo

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.