FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 20:43

Ma bolje jasta nek ide momak ja sam rekao prije njega je trebalo dosta ih pocistiti a ovi ga sklonili mesketov potez da lafo pokazuje disciplinu i skrivaju pojedince i rezultate.Kaze meske meni nemozes podvaliti igraca pa kako te nije sramota uhljepu jedan igraju oni koji moraju pa nismo mi indijanci .U subotu na tribinu i prozivati ih redom izbaciti sve ovo iz sebe kad bi promuko

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 nov 2012, 21:04

Scudetto druze, ti meni govoris da prestanem pratit nogomet ?, hajde necemo se raspravljati o tome ja nikad necu prestat pratit nogomet a pogotovo Slobodu za koju navijam jos kao dijete od malena, sa fukarama sam jos od istoka a malo je danas takvih na tribinama , ja samo kazem realno druze Jackson se jest trudio nema govora ali on ne zna , nije to onaj Jackson koji je igrao u Celiku najbolju sezonu najvjerovatnije a posle otisao u Zrinjski gdje nije nista napravio i to je to. U klubu dosta toga ne stima i to je vec tako vise od 6 godina, ja vjerujem da Meske pokusava nesto da uradi oko kluba al pitanje je da li on zna i koliko zna da vodi klub, Sadikovic isto pokusava da sredi ekipu ali realno ekipa je ruglo osim Stanise Nikolica koji gine na terenu , Tarika Cerica koji ima 33 godina ali po meni igrac jeseni, tu negdje Pejic se pokazao kao solidan igrac, Sisic mi nekako neozbiljan igrac pomalo se pravi blesav, ne znam sta pokusava, svaku utakmicu se raspravlja sa sudijama i dobija zute kartone, za ostale necu da komentarisem.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2012, 22:09

Ima li koji od starih fudbalera slobodan? Treba ih zamoliti da pomognu Slobodi. Kako bi dobro dosao Grado, Mikelini, Kasap...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 nov 2012, 22:16

Ovo me podsjeca na pocetak sezone kad smo posjetili trening Slobode,Ibrak nam je rek'o da je mersedu cilj da se napravi mlad tim tj.da se guraju juniori Slobode i za 4 godine da se vrate u PL kad se djeca uigraju,plan mu za sad i ide ljudi otvorite oci,ovo vise ovako nemoze :(
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2012, 22:24

Kapellen je napisao/la:Ovo me podsjeca na pocetak sezone kad smo posjetili trening Slobode,Ibrak nam je rek'o da je mersedu cilj da se napravi mlad tim tj.da se guraju juniori Slobode i za 4 godine da se vrate u PL kad se djeca uigraju,plan mu za sad i ide ljudi otvorite oci,ovo vise ovako nemoze :(
Kakve cetiri crne godine! Nije valjda poludio!!! :twisted:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 nov 2012, 22:36

u subotu SVI NA SJEVER...bas onako fino sportski da im pokazemo sta mislimo o njihovim planovima,pojacanjima,obecanjima,stadionu,evropskoj Slobodi,guranju pojedinih igraca i tako to...sto nas vise bude,ozbiljnije ce nas svatit :evil: :evil: ..klubu svakako vise nemozemo pomoci sto se povratka tice...stoka nesposobna je u ovoj kukuruz ligi uspjela vec nakon trecine prvenstva izgubit sve sanse za povratak...cestitam,g.o.v.n.a.r.i :twisted: :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 23:02

U subotu prozivat ih dok ne promuknemo hocemo PREMIJER LIGU kakvi bakraci i omladinski pogon kad bi ih osim guro ne bi usli.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 05 nov 2012, 23:06

Dosli bi momci samo treba pricati sa njima gradi je isteko ugovor, kasapa treba vratiti, miki je slobodan ,okanovica zvat .Nama treba iskustvo i muda u ovoj ligi narocito drugi dio sezone.Hocemo premijer ligu bando

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 nov 2012, 23:12

ma lete svi igraci koje je doveo Ibrak, ostaju djeca cisto da se ne ispadne iz ove lige( davno se odustalo od ulaska u PL), a realno sta i da udjes u PL sta ces koji q kad nemas uslova ni za ovaj jad i cemer , o onom jadu i cemeru koji je ipak malo iznad da ne pricamo...

ostace juniori i eventualno igraci tipa Jogeta, Tareta , Cejvana i slicnih koje uspiju ili izvarat ili ako ne budu gdje drugo mogli igrat pa da cuvaju ili vracaju formu u Slobodi..nece oni ni Sisica ni Cerica placat do kraja sezone a vec digli ruke od PL tako da su vjerovatno oni slijedeci...ostat ce ova nasa djeca sto igraju dzaba, ovi sto placaju da igraju i eventualno neki od ove kategorije gore navedene... ovo je katastrofa, ali eto bar i ja se slazem s tim bolje vec ne trosit pare al bar priznaj javno da si digao ruke od PL, jer koja ba PL i budala vidi da ovdje jedva sastavljamo kraj s krajem , nemamo mi para za Premijer lige i da se udje. tako da oni nema sanse ( a nema ni para)da ce placat ozbiljnije igrace drugi dio sezone kad ce se vitez i bratstvo odvojit na nedostiznih 15-ak bodova, drugi dio ce se igrat samo da se ne ispadne..hocemo mi dosta toga al realnost je da i ovo sranje jedva igramo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 05 nov 2012, 23:56

Bio sam im danas na tom treningu,pa je l' njih stid to uopce zvat treningom... :oops: :oops: :oops: Trckaraju 2 nepuna kruga,odnosno pravougaonika i pola sata igraju "seve" i razlaz...Nije ni cudo da su ovako losi,od kako je dosao Sadikovic ozbiljnog treninga im nisam vidio...

btw.Dzeki je danas trenirao,odvojeno i bas glup izgovor kao sto ne moze trenirat.Nije trenirao ni Tino,koji je pricao s Mujkom dok je onaj drugi golman radio s Dedom,pa sto ga ne izbaci iz ekipe i nako je ku.cu nalik,na tekmama... :roll:
Dzeki je meni fin,kulturan momak,koji ne sere kao ova ostala djecurlija.Suti i radi na treningu,ne izigrava neku budalu,kao recimo onaj cupavi Music il' kako vec,i ostala co...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 06 nov 2012, 09:16

Evo jedno jednostavno pitanje, sta svi ocekujemo uopste od ovog svega?

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 06 nov 2012, 10:05

SiggySinatra je napisao/la:Evo jedno jednostavno pitanje, sta svi ocekujemo uopste od ovog svega?
Ništa pozitivno.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 nov 2012, 11:26

Pa ljudi moramo se jednostavno dici i nesto poduzeti. Neko to mora pokrenuti!
Zasto niko ne otvori grupu na FB da Tuzla hoce Slobodu u PL!
Pritisak treba napraviti, mi nismo mnogo manji od Spilta al' smo mnogo veca provincija i palanka.
Dajte vise, gdje su mladi, gdje su vodje Fukara, gdje su stari navijaci, gdje su tuzlaci.
Hajmo se vise pokrenuti!

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 06 nov 2012, 14:03

Probisvjet je napisao/la:Pa ljudi moramo se jednostavno dici i nesto poduzeti. Neko to mora pokrenuti!
Pritisak treba napraviti, mi nismo mnogo manji od Spilta al' smo mnogo veca provincija i palanka.
Dajte vise, gdje su mladi, gdje su vodje Fukara, gdje su stari navijaci, gdje su tuzlaci.
Hajmo se vise pokrenuti!
E moj druze grupa na fejsu se pravi za pismene ljude koji znaju koristiti kompjuter a ne za balvane. Kao da njih interesuje FB. Sacekaj ga ispred kafane i namlati ga ili mu auto zapali. To su balkanski nacini (na zalost) da nekom pokazes da nije pozeljan. Nismo mogli Pusinu skinuti 10-godine i pored pisanja po internetu i novinama...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 06 nov 2012, 14:32

Van Klomp je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Pa ljudi moramo se jednostavno dici i nesto poduzeti. Neko to mora pokrenuti!
Hajmo se vise pokrenuti!
E moj druze grupa na fejsu se pravi za pismene ljude koji znaju koristiti kompjuter a ne za balvane. Kao da njih interesuje FB. Sacekaj ga ispred kafane i namlati ga ili mu auto zapali. To su balkanski nacini (na zalost) da nekom pokazes da nije pozeljan. Nismo mogli Pusinu skinuti 10-godine i pored pisanja po internetu i novinama...
Trebali bi napravit, da raja vidi, da se organizuje, pa da zajedno odo na utakmicu svi, ili da naprave neke proteste..Ugl. ne moze biti nista gore nego sad.. Sretno komsije

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 06 nov 2012, 16:18

Mi smo se davno trebali dici i davno su trebali biti protesti a i kad bi se sta pravilo FB pozivanje nebi nikakvog efekta imalo. Nama treba 7 dana konstantne promocije protesta i da se narod nafura i da to zavlada ko neka furka e to bi tek imalo nekog efekta. Treba nam jaka propaganda jaka poruka da bas uzdrma grad, nesto na fazon da popljujemo svu raju al indirektno kao dvosmisla poruka i onda neki veliki naslov spasimo Slobodu. Dijelit letke pojasnit u letku u vidu kratke i jasne price sta se desava sa kluba i da se treba izvrsit pritisak to djelit raji, penzionerima itd. I napravit proteste u neko udarno vrijeme kad bi svi zainteresirani mogli doci, lijepo sve policij javit i sve da bude po PS tako a nebi proteste mogli osudit kao okuplanje huligana,jos kad bi imali odobor za proteste moglo bi biti nesto od toga. Dosta posla ima al ako zelimo da ima efekat treba to sve uradit kako treba. Cisto sumnjam da ima neko sa autoritetom i ko bi volio okupit jaku i pametan tim da ovo sve provede

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 06 nov 2012, 17:29

TRUST je napisao/la:Mi smo se davno trebali dici i davno su trebali biti protesti a i kad bi se sta pravilo FB pozivanje nebi nikakvog efekta imalo. Nama treba 7 dana konstantne promocije protesta i da se narod nafura i da to zavlada ko neka furka e to bi tek imalo nekog efekta. Treba nam jaka propaganda jaka poruka da bas uzdrma grad, nesto na fazon da popljujemo svu raju al indirektno kao dvosmisla poruka i onda neki veliki naslov spasimo Slobodu. Dijelit letke pojasnit u letku u vidu kratke i jasne price sta se desava sa kluba i da se treba izvrsit pritisak to djelit raji, penzionerima itd. I napravit proteste u neko udarno vrijeme kad bi svi zainteresirani mogli doci, lijepo sve policij javit i sve da bude po PS tako a nebi proteste mogli osudit kao okuplanje huligana,jos kad bi imali odobor za proteste moglo bi biti nesto od toga. Dosta posla ima al ako zelimo da ima efekat treba to sve uradit kako treba. Cisto sumnjam da ima neko sa autoritetom i ko bi volio okupit jaku i pametan tim da ovo sve provede
Kakav FB,bilo je prije par mj.nešto kao protesti pa ništa od toga nije bilo.Treba fino odraditi text/slike ili šta već ..i isprintat u A4 formatu, i odraditi cijeli grad POLIJEPITI.Podijeliti momcima da svako svoj kvart odradi,po centru itd itd a i uz to može se na web portale objaviti ;) i to je to.Zna se za šta je FB ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 nov 2012, 17:36

SultanSulejman je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Mi smo se davno trebali dici i davno su trebali biti protesti a i kad bi se sta pravilo FB pozivanje nebi nikakvog efekta imalo. Nama treba 7 dana konstantne promocije protesta i da se narod nafura i da to zavlada ko neka furka e to bi tek imalo nekog efekta. Treba nam jaka propaganda jaka poruka da bas uzdrma grad, nesto na fazon da popljujemo svu raju al indirektno kao dvosmisla poruka i onda neki veliki naslov spasimo Slobodu. Dijelit letke pojasnit u letku u vidu kratke i jasne price sta se desava sa kluba i da se treba izvrsit pritisak to djelit raji, penzionerima itd. I napravit proteste u neko udarno vrijeme kad bi svi zainteresirani mogli doci, lijepo sve policij javit i sve da bude po PS tako a nebi proteste mogli osudit kao okuplanje huligana,jos kad bi imali odobor za proteste moglo bi biti nesto od toga. Dosta posla ima al ako zelimo da ima efekat treba to sve uradit kako treba. Cisto sumnjam da ima neko sa autoritetom i ko bi volio okupit jaku i pametan tim da ovo sve provede
Kakav FB,bilo je prije par mj.nešto kao protesti pa ništa od toga nije bilo.Treba fino odraditi text/slike ili šta već ..i isprintat u A4 formatu, i odraditi cijeli grad POLIJEPITI.Podijeliti momcima da svako svoj kvart odradi,po centru itd itd a i uz to može se na web portale objaviti ;) i to je to.Zna se za šta je FB ;)
Nisam baš čitao sve komentare, ako će na tim plakatima biti vezano nešto budi se Tuzlo ovo ono.. poslati će Jasmin ljude da to pocijepaju sve :D

Tako smo i mi uradili, pa su sve poskidali, i onda smo još jednom polijepili :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 06 nov 2012, 17:40

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Nisam baš čitao sve komentare, ako će na tim plakatima biti vezano nešto budi se Tuzlo ovo ono.. poslati će Jasmin ljude da to pocijepaju sve :D

Tako smo i mi uradili, pa su sve poskidali, i onda smo još jednom polijepili :mrgreen:
Neće ako se na plakatu ne nalazi govor mržnje/vrijeđanja bla bla bla.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 nov 2012, 17:42

SultanSulejman je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

Neće ako se na plakatu ne nalazi govor mržnje/vrijeđanja bla bla bla.
vjeruj da u nas toga nije bilo, polijepljeno ispred svih općinskih kućica onih, te ispred glavne, gdje bude načelnik. Čak je stavljeno i preko puta načelnikove kuće te njem u dvorište koji :D i sutradan u gradu ni jednog.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.