FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.
Kako to da ste svi upuceniji od mene a kad vas zove niko da se pojavi. Ni vi forumasi (znam da se balavurdija) a ni vase vodje. Je li se to mozda bojite istine?
Kako to da ste svi upuceniji od mene a kad vas zove niko da se pojavi. Ni vi forumasi (znam da se balavurdija) a ni vase vodje. Je li se to mozda bojite istine?
sto jest jest da Bog da se takvi uvijek otimali za vas a nas negledali,posteno?UPS je napisao/la:nick je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ista situacija i sad otimaju se satrase se
Pa kako god okrenes mnogo vise ih se otimalo i otima za nas klub nego za vas
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
PL BiH -1 je napisao/la:ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.
Necu stobom vise komunicirati i ponovo ti kazem da pojma nemas,a stvari ti stoje ovako! Predsjednik Blekic je podnio ostavku ,i njegovi ljudi koje je doticni postavio,ali uprave ima doduse nije u punom broju,a nju trenutno cine ;Becirevic i Basic kao podpredsjednici ,sekretar Alihodzic,direktor Baljak itd da ne nabrajam ,tu je jos strucni stab i klub funkcionise bez problema do Skupstine i popunjavanja upraznjeni mjesta!

Zadnja izmjena: ekii, dana/u 09 dec 2010, 15:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidim da vi vodite prepirku a necu da upadnem u to...Da je zakitio nekog igrao biekii je napisao/la:pile87 je napisao/la:Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...
On kod Mirze u prvenstvu sve kad saberes nije poluvrijeme odigrao!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znam decka licno i vjeruj mi nije daleko od istine to sto si napisao!pile87 je napisao/la:Vidim da vi vodite prepirku a necu da upadnem u to...Da je zakitio nekog igrao biekii je napisao/la:pile87 je napisao/la:Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...
On kod Mirze u prvenstvu sve kad saberes nije poluvrijeme odigrao!tragicno zar ne? Momak je jednostavno ispao budala, kad ga je Amar zvao on produzi sa sarajevom i dok je skontao kako stvari stoje belaj!!!
-
- Kontakt:
...opet UPS i opet sega,sala i sl.pa haj ti reci ijedan argument da covjek nije u pravu...i cuj dodji do udruzenja,eto ga leti...UPS je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.
Kako to da ste svi upuceniji od mene a kad vas zove niko da se pojavi. Ni vi forumasi (znam da se balavurdija) a ni vase vodje. Je li se to mozda bojite istine?![]()
![]()
![]()
Tragican si, ali fakat. Ti veze nemas sa nasim klubom niti si kad imao. Najbolji dokaz za to je sto samo lupetas, nemas niti jednog jedinog argumenta a fol nekog nesto pozivas da pokazes neke papire, bla, bla. bla... Eto navrati ti u subotu do udruzenja pa meni prezentiraj sve to sta imas - Moze?

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ne da nije daleko od istine nego je tako, Hamzagic je isto predao zahtjev za raskid ugovora samo je pitanje kako oprost dugova ili ako bude isao negdje vani da mu se isplate pare i da se uzme nesto tako da je on slijedeci na tapeti...ekii je napisao/la:
Znam decka licno i vjeruj mi nije daleko od istine to sto si napisao!
pile87 je napisao/la:Ne da nije daleko od istine nego je tako, Hamzagic je isto predao zahtjev za raskid ugovora samo je pitanje kako oprost dugova ili ako bude isao negdje vani da mu se isplate pare i da se uzme nesto tako da je on slijedeci na tapeti...ekii je napisao/la:
Znam decka licno i vjeruj mi nije daleko od istine to sto si napisao!
Ma nece ga niko vjeruj mi ,svi ce ostati!Sto se tice para ima nekog nagovjestaja da ce posle Skupstine biti ispalcena dugovanja igracima,a nesto bi se isplatilo prodajom Dzakmica,ali tesko da se i on proda!

-
- Kontakt:
Ko je uzeo ispisnicu ?
Pa objektivno vi nemate igraca kojeg bi prodali da se na njemu uzmu pare da se prezivi svi su prosjek mrtvi i ako se koji snadje to je to u medjuvremenu...ekii je napisao/la:
Ma nece ga niko vjeruj mi ,svi ce ostati!Sto se tice para ima nekog nagovjestaja da ce posle Skupstine biti ispalcena dugovanja igracima,a nesto bi se isplatilo prodajom Dzakmica,ali tesko da se i on proda!
pile87 je napisao/la:Pa objektivno vi nemate igraca kojeg bi prodali da se na njemu uzmu pare da se prezivi svi su prosjek mrtvi i ako se koji snadje to je to u medjuvremenu...ekii je napisao/la:
Ja sam zadovoljan sa ovim igrackim kadrom i ako uprava bude prava mislim da mozemo u Evropu sto bi bilo super!
Ja u ovoj ligi od odlaska Bekrica i Skore ne vidim igraca koji bi se mogao prodati,osim malog Subasica kojeg Gracic gura u reprezentaciju da ga proda?
-
- Kontakt:
haj pile dobro je i tebepile87 je napisao/la:Pa objektivno vi nemate igraca kojeg bi prodali da se na njemu uzmu pare da se prezivi svi su prosjek mrtvi i ako se koji snadje to je to u medjuvremenu...ekii je napisao/la:

padobranac1978 je napisao/la:haj pile dobro je i tebepile87 je napisao/la:Pa objektivno vi nemate igraca kojeg bi prodali da se na njemu uzmu pare da se prezivi svi su prosjek mrtvi i ako se koji snadje to je to u medjuvremenu...ekii je napisao/la:
Ma nece ga niko vjeruj mi ,svi ce ostati!Sto se tice para ima nekog nagovjestaja da ce posle Skupstine biti ispalcena dugovanja igracima,a nesto bi se isplatilo prodajom Dzakmica,ali tesko da se i on proda!...pa i kod vas igraju dok ne istekne ugovor i haj zdravo,sad ispade kao vi uzimate lovu drama na igracima,uzimate ali na jedan nacin a to je mozes ici,ali oprosti sta ti dugujemo.je.bi ga i to je jedan vid zarade
Trenutno od klubova na zalost samo lovu ima Listica i Olimpic da plate dobrog igraca, i na osnovu te love odrede dobro obestecenje ,ostalo igra za ljubav i mizeriju!

mrzim da upadnem u ovakvu raspravu i to na ovoj temi al hajd...Prodali smo Bekrica, Stilica, Bubu za male pare su otisli Kamber i Jahic o Dzeki necu ni pricat ali jos uvijek ima tu igraca na kojima se moze zaraditi tipa Sehic i Visca nije tema pa necu nadugo...kerla je pojedinacni slucaj tako da...padobranac1978 je napisao/la: haj pile dobro je i tebe...pa i kod vas igraju dok ne istekne ugovor i haj zdravo,sad ispade kao vi uzimate lovu drama na igracima,uzimate ali na jedan nacin a to je mozes ici,ali oprosti sta ti dugujemo.je.bi ga i to je jedan vid zarade
-
- Kontakt:
ali samo reci po kojem kriterijumu trenutno zeljo ima bolje igrace od sarajeva na kojima moze zaraditi?pile87 je napisao/la:mrzim da upadnem u ovakvu raspravu i to na ovoj temi al hajd...Prodali smo Bekrica, Stilica, Bubu za male pare su otisli Kamber i Jahic o Dzeki necu ni pricat ali jos uvijek ima tu igraca na kojima se moze zaraditi tipa Sehic i Visca nije tema pa necu nadugo...kerla je pojedinacni slucaj tako da...padobranac1978 je napisao/la: haj pile dobro je i tebe...pa i kod vas igraju dok ne istekne ugovor i haj zdravo,sad ispade kao vi uzimate lovu drama na igracima,uzimate ali na jedan nacin a to je mozes ici,ali oprosti sta ti dugujemo.je.bi ga i to je jedan vid zarade
sehicu i visci ugovor traje jos pola godine i ako ih ne stusite vec sada u januarskom roku odose i oni kao kerla i cocalic,a jahica ste morali prodati iz druge jer prvi put je bila fula,

Visca ima jos godinu i pol ugovora, za cocu smo uzeli pare negdje oko 100 000 KM a bio je igrac sa slobodnim papirima, Jahic nikad nije bio fula a kamber je u trenutku kada je igrao za Zelju bio jedan od najboljih ako ne i najbolji i u madjarskoj je kljucni igrac svoje ekipepadobranac1978 je napisao/la:
ali samo reci po kojem kriterijumu trenutno zeljo ima bolje igrace od sarajeva na kojima moze zaraditi?
sehicu i visci ugovor traje jos pola godine i ako ih ne stusite vec sada u januarskom roku odose i oni kao kerla i cocalic,a jahica ste morali prodati iz druge jer prvi put je bila fula,![]()
I CUJ MOLIM TE KAMBER
![]()

pile87 je napisao/la:Visca ima jos godinu i pol ugovora, za cocu smo uzeli pare negdje oko 100 000 KM a bio je igrac sa slobodnim papirima, Jahic nikad nije bio fula a kamber je u trenutku kada je igrao za Zelju bio jedan od najboljih ako ne i najbolji i u madjarskoj je kljucni igrac svoje ekipepadobranac1978 je napisao/la:
ali samo reci po kojem kriterijumu trenutno zeljo ima bolje igrace od sarajeva na kojima moze zaraditi?
sehicu i visci ugovor traje jos pola godine i ako ih ne stusite vec sada u januarskom roku odose i oni kao kerla i cocalic,a jahica ste morali prodati iz druge jer prvi put je bila fula,![]()
I CUJ MOLIM TE KAMBER
![]()
uzivaj
Blago vama!

-
- Kontakt:
BRAVO,pa to samo moze zeljo...uzeti pare na igracu koji nema ugovor,imas smislapile87 je napisao/la:Visca ima jos godinu i pol ugovora, za cocu smo uzeli pare negdje oko 100 000 KM a bio je igrac sa slobodnim papirima, Jahic nikad nije bio fula a kamber je u trenutku kada je igrao za Zelju bio jedan od najboljih ako ne i najbolji i u madjarskoj je kljucni igrac svoje ekipepadobranac1978 je napisao/la:
I CUJ MOLIM TE KAMBER
![]()
uzivaj

coca nije imo slobodne papire,otiso je na polusezoni a imo je do kraja.dobili smo nekih 75 000.plus 15% od sljedeceg transvera,posto si se prihvatio za njega...hajde sad nadji nekog drugog...padobranac1978 je napisao/la:BRAVO,pa to samo moze zeljo...uzeti pare na igracu koji nema ugovor,imas smislapile87 je napisao/la:Visca ima jos godinu i pol ugovora, za cocu smo uzeli pare negdje oko 100 000 KM a bio je igrac sa slobodnim papirima, Jahic nikad nije bio fula a kamber je u trenutku kada je igrao za Zelju bio jedan od najboljih ako ne i najbolji i u madjarskoj je kljucni igrac svoje ekipepadobranac1978 je napisao/la:
I CUJ MOLIM TE KAMBER
![]()
uzivaj
nema sta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, bhfanatic14, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, juka55, ŠTA_JE i 79 gostiju.