Hoće da mi kaže da sam glup neko za koga sam siguran da ima pogled neopterećen inteligencijom. Ne razumijem ni zašto si odlučio da se zakačiš za mene kada nisi spreman. Nemoj da se praviš pametan, jer ti to očigledno ne ide.Noke995 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 13:59Pokušavam ti na kulturan način napisat da si glup i da nemaš pojma o čemu pišeš.curvanord je napisao/la: ↑12 maj 2025, 13:47Ovaj mučenik me proganja od jutros, otkako sam mu rekao da očima nije vidio gostovanja — da jeste, ne bi napisao glupost da grupa objavljuje stav jednog lica. Horor. A priča da neko preko grupe želi da progura nekoga je klasičan stav i mišljenje jedne obične pitarčine, što samo potvrđuje moju tvrdnju. I ako su takvi kao ti “oslobađali sjever”, dobro je da uopšte postojimo. To što si možda u tom periodu bio na dvije utakmice ne znači da si tribinu oslobađao, Dragane Vikiću za sirotinju.Noke995 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 13:40
Ovaj momak vidim da baš pojma nema.
Pa on i ne zna da sad tribina na kojoj stoji je oslobođena upravo od momaka koje on sad naziva pitarčinama, iako lično nemam ništa protiv, pitari su moja braća kao i svi koji vole klub.
Uskoro će se sve saznat, ovo nije stav Hordi Zla koje vole klub i koji su kroz historiju zastupali i branili prave vrijednosti.
Ovo je stav jednog lica, koje zbog svojih interesa, neke ljude hoće da vrati u klub.
Ovaj ovdje ratnik ne zna pozadinu, al veliki je Ultras i brani stav grupe iako ne zna da ovo nije stav grupe.
Ili si agent?
Kad se ovo rasvijetli u narednom periodu, prozvat ću te javno da obrišeš profil, ali prvo da se izvineš.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mosa i Anex isto kao da su od dva brata djeca. S tim da je Anex dosta naprednija verzija.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Combattente87
- Kontakt:
Bukvalno sam zbog ovog čovjeka tri bana popio jer nisam mogao da mu ne odgovorim na najgnusnije uvrede što se mogu izreći....
Sunce ti poljubim, pa ima li većih licemjera od ovakvih kao ovaj mosarajvosa i par njih što i dalje misle da je on homosapijens i svjesno biće !?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gore je sto se kone nasladjuje a sve iz rezije rivalske navijacke grupe. da ne vjerujes.
zao mi ovih momaka, reci cu ovih sto idu na sva gostovanja i "zive za klub", njih nekako najlakse uvjere u sve, prodaju maglu. Bitno je imati par pojedinaca na poziciji i kao u lutkokazu ih dirigujes. Saopstenje i mi smo tu i yebemo vam mame i dijele svi, jer je u trendu..
a to sto svoj klub dovode u kriminalne veze kakve nije dozivio od osnivanja to je ok.
u Sarajvu su pare, igraci su poceli dobijati na cijeni, jedan gulijasvili produzi ugovor u ovoj "kukuruz" ligi kako je vole nazivati ti isti ljubitelji, tj licemjeri kao u svemu sto smo u ovoj Bosni i Hercegovini. Zasto spominjem gulijasvilija - jer svaki igrac poslije odlicne polusezone i bilo kakve bolje ponude napusta ovu ligu iste minute..
Sad su pare tu, Mirvic ako uspije udariti temelje Sarajvu kakvo svi zelimo, ledzenzs, ovi oni, nece prismrditi klubu. U tom je kvaka po meni, i sva se sredstva koriste, pa i nas pokojni brat Vedran Puljic u svrhu tog cilja.
ovo smrdi sve uzasno.
autore saopstenja ispred grupe, molim nek se javno obrate navijacima FKS. Jer nas se tice i nisu nimalo teme za zayebanciju
zao mi ovih momaka, reci cu ovih sto idu na sva gostovanja i "zive za klub", njih nekako najlakse uvjere u sve, prodaju maglu. Bitno je imati par pojedinaca na poziciji i kao u lutkokazu ih dirigujes. Saopstenje i mi smo tu i yebemo vam mame i dijele svi, jer je u trendu..
a to sto svoj klub dovode u kriminalne veze kakve nije dozivio od osnivanja to je ok.
u Sarajvu su pare, igraci su poceli dobijati na cijeni, jedan gulijasvili produzi ugovor u ovoj "kukuruz" ligi kako je vole nazivati ti isti ljubitelji, tj licemjeri kao u svemu sto smo u ovoj Bosni i Hercegovini. Zasto spominjem gulijasvilija - jer svaki igrac poslije odlicne polusezone i bilo kakve bolje ponude napusta ovu ligu iste minute..
Sad su pare tu, Mirvic ako uspije udariti temelje Sarajvu kakvo svi zelimo, ledzenzs, ovi oni, nece prismrditi klubu. U tom je kvaka po meni, i sva se sredstva koriste, pa i nas pokojni brat Vedran Puljic u svrhu tog cilja.
ovo smrdi sve uzasno.
autore saopstenja ispred grupe, molim nek se javno obrate navijacima FKS. Jer nas se tice i nisu nimalo teme za zayebanciju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Virto pisao saopštenje hordama
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hhahahha odmori od foruma druze.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14gore je sto se kone nasladjuje a sve iz rezije rivalske navijacke grupe.
Imali ste dobar br namjestenih tekmi nesto ne vidjoh da ste izdali saopstenje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nisam bio par dana, tek s odmoraBumbaclat je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:49Hhahahha odmori od foruma druze.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14gore je sto se kone nasladjuje a sve iz rezije rivalske navijacke grupe.
- 1 9 4 6 -
Kako je Mirvić opet izmanipulisao ove svoje tulipane — grupa u saopštenju napiše da igrači i stručni štab i dalje imaju njihovu podršku, a onda Mirvić podvali Zekićevu navodnu izjavu, znajući da je on miljenik svih navijača. Evo, budale već oplakuju Zekića po forumima hahahah.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
aha, igraci imaju podrsku. Pa ko namjesti utakmicu ziv ti ja? Jel ono Mirvic bio dva puta umjesto gulija u sansi.curvanord je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:09Kako je Mirvić opet izmanipulisao ove svoje tulipane — grupa u saopštenju napiše da igrači i stručni štab i dalje imaju njihovu podršku, a onda Mirvić podvali Zekićevu navodnu izjavu, znajući da je on miljenik svih navijača. Evo, budale već oplakuju Zekića po forumima hahahah.
a posto znam kakvo stvari stoje, ego je **** stvar. Tako da cete vi do kraja, harakiri... inace nismo odavno imali sapunicu, bilo je i vrijeme za novu, nema sta. Posto smo ove godine ekipa protiv koje je najvise svirano prekrsaja i ekipa kojoj je dodjeljeno najvise kartona.
da bi ispali fer na osnovu ucinjenog mi dogovorimo kup.. ustvari, naveli su, ako osvojimo. Posto nisu sigurni da je dogovoren, a ipak tvrde da jeste. hahahah
- 1 9 4 6 -
evo sad novi spin da im neko drugi pise zvanicna saopstenja grupe.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:18Dobro poznati alibi i spin manipulatori. Sve ono sto smo pisali za njih, vrijeme pokazuje da je istina. Svaka njihova maska kad tad padne.svemalim1 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:09mjesecima seru da smo mi kao dobri s vicom i kako nama ide kup, mi borcu izbijemo titulu pobjedom na grbavici i ispadnemo posteno iz kupa.
oni za to vrijeme suruju s vicom, dogovore trofej, tolike malverzaije rade da grupa javno mora prozivati vodstvo kluba za stimanje. naravno, u isto vrijeme vode "rat" protiv saveza.
pazite kakva zamjena teza i koliko su to maliciozni ljudi.
jos dodju prave lazne akaunte, predstavljaju se kao nasi navijaci, a la onaj @boki.
ovo nigdje na svijetu nema.
Pazi, niko od nas se ne naslađuje ni blizu koliko bi trebali, jer realno ovo je nešto do sad neviđeno u našem fudbalu a vjerovatno i mnogo šire. Evo uzmi mene kao primjer, ja koji najviše zajebavam navijače Sarajeva, ovu situaciju skoro da i ne spominjem, čak me je natjerala da ozbiljno diskutujem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14gore je sto se kone nasladjuje a sve iz rezije rivalske navijacke grupe. da ne vjerujes.
Da je kojim slučajem obrnuta situacija od vas se ne bi moglo živjeti i siguran sam da ćeš se složiti sa mnom.
Ta objašnjenja su malo komična, od onih da im je hakovan profi pa do ovoga da je nešto režirala rivalska grupa.
Znaš šta mi je frapantno u svemu ovome? Ogromnoj većini navijača Sarajeva nije problem ono o čemu su pisali iz UNFKS, njima je problem što se to saznalo. Bukvalno kao lopov koji se ne kaje što je krao nego se kaje što je uhvaćen.
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14Sad su pare tu, Mirvic ako uspije udariti temelje Sarajvu kakvo svi zelimo, ledzenzs, ovi oni, nece prismrditi klubu. U tom je kvaka po meni, i sva se sredstva koriste, pa i nas pokojni brat Vedran Puljic u svrhu tog cilja.
Temelji se evo udaraju skoro 12 godina, ali nikako da se udare. Mirvić završava svoju četvrtu sezonu na čelu kluba i još uvijek se priča o nekom udaranju temelja? Svaki od vas koji ima i minimum insajderskih informacija iz kluba zna kakva je stvarna situacija. Takvih ljudi ima i na ovom forumu i oni nisu nešto pretjerano glasni, sa razlogom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
na rivalsku grupu - ne mislim na vasu, nego na nasu koja je vama rivalska a dala je materijala za komentare.Virtu4l je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:19Pazi, niko od nas se ne naslađuje ni blizu koliko bi trebali, jer realno ovo je nešto do sad neviđeno u našem fudbalu a vjerovatno i mnogo šire. Evo uzmi mene kao primjer, ja koji najviše zajebavam navijače Sarajeva, ovu situaciju skoro da i ne spominjem, čak me je natjerala da ozbiljno diskutujem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14gore je sto se kone nasladjuje a sve iz rezije rivalske navijacke grupe. da ne vjerujes.
Da je kojim slučajem obrnuta situacija od vas se ne bi moglo živjeti i siguran sam da ćeš se složiti sa mnom.
Ta objašnjenja su malo komična, od onih da im je hakovan profi pa do ovoga da je nešto režirala rivalska grupa.
Znaš šta mi je frapantno u svemu ovome? Ogromnoj većini navijača Sarajeva nije problem ono o čemu su pisali iz UNFKS, njima je problem što se to saznalo. Bukvalno kao lopov koji se ne kaje što je krao nego se kaje što je uhvaćen.
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14Sad su pare tu, Mirvic ako uspije udariti temelje Sarajvu kakvo svi zelimo, ledzenzs, ovi oni, nece prismrditi klubu. U tom je kvaka po meni, i sva se sredstva koriste, pa i nas pokojni brat Vedran Puljic u svrhu tog cilja.
Temelji se evo udaraju skoro 12 godina, ali nikako da se udare. Mirvić završava svoju četvrtu sezonu na čelu kluba i još uvijek se priča o nekom udaranju temelja? Svaki od vas koji ima i minimum insajderskih informacija iz kluba zna kakva je stvarna situacija. Takvih ljudi ima i na ovom forumu i oni nisu nešto pretjerano glasni, sa razlogom.
problem je velikoj vecini, ne sto se krade i saznalo se, nego sto nema smisla ni logike. Ja i dalje smatram da smo mi bili jedni od rijetkih koje su preko saveza, sudija, morali biti usutkati ili skresanih krila jer sa finasijama smo pokusali da se bodemo s rogatima.
sto se tice temelja, na nasu zalost a vasu radost, mi u ovih 12 godina pokusavamo evo treci put da udarimo temelje, a sada ih je bilo najteze uraditi radi unazad protracenog vremena i svih projekata koji su propali. tj, sve je manje vremena radi nezadovoljnih navijaca - jer investitor je tu a gdje su lige prvaka.
a niko se ne pita, kako je koja uprava radila i gurala prst u oku tom investitoru da je jednom od njih samo ostalo da pokupi prnje, izvuce minimum i kaze ko vas yebe muljatori. da ne idem u detalje, ti to fino sve razumijes.
ni selimovici i svita, pa ni sabrina nisu isli i radili ovako kako je pokusao Mirvic, da Bogdo jesu danas bi vam bjezali 5 trofeja, ovako od srijede tek 1.
- 1 9 4 6 -
Ma jasno je to, čak i vidljivo golim okom, mislim na prvi pasus. Taj čovjek ti je danas ponovo u klubu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:32a niko se ne pita, kako je koja uprava radila i gurala prst u oku tom investitoru da je jednom od njih samo ostalo da pokupi prnje, izvuce minimum i kaze ko vas yebe muljatori. da ne idem u detalje, ti to fino sve razumijes.
ni selimovici i svita, pa ni sabrina nisu isli i radili ovako kako je pokusao Mirvic, da Bogdo jesu danas bi vam bjezali 5 trofeja, ovako od srijede tek 1.
Što se tiče drugog dijela, sad nakon ovoliko vremena - meni Sabrina djeluje kao Marina Granovskaja u odnosu na sve one prije, a i na ove poslije nje. I nju su navijači otjerali.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sabrina je uspjela zamajavati i nas i investitora, a para u klubu nije bilo. Da se barem to javno obznanilo pa da se nadje rjesenje. Ona nas je ostavila u najtezoj poziciji. Nam se povukao u po sezone.Virtu4l je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:44Ma jasno je to, čak i vidljivo golim okom, mislim na prvi pasus. Taj čovjek ti je danas ponovo u klubu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:32a niko se ne pita, kako je koja uprava radila i gurala prst u oku tom investitoru da je jednom od njih samo ostalo da pokupi prnje, izvuce minimum i kaze ko vas yebe muljatori. da ne idem u detalje, ti to fino sve razumijes.
Što se tiče drugog dijela, sad nakon ovoliko vremena - meni Sabrina djeluje kao Marina Granovskaja u odnosu na sve one prije, a i na ove poslije nje. I nju su navijači otjerali.
Igraci redom napustali sa vazecim ugovorom - Milicevic je jedan od tih. Pa koliko smo bili u teskoj situaciji je valdja jasno iz primjera Sablica. Trenera nismo mogli prijaviti par mjeseci, iz tunela vodio utakmicu. Ne daj Boze takvih vremena.
tako da je daleko od Marine
- 1 9 4 6 -
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Zanimljivost dana: FK Zeljeznicar je u posljednjih 5 kola dodijeljeno 17 zutih kartona i protiv istih su dosudjena 4 kaznena udarca.
Pokazatelj koliko je loša odbrana.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:25Zanimljivost dana: FK Zeljeznicar je u posljednjih 5 kola dodijeljeno 17 zutih kartona i protiv istih su dosudjena 4 kaznena udarca.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ali je fazon od tih 17 samo su 5 dobili defanzivni igraci . To jest radinovic 2 zuta , mahmic 1 , galic 1 i cavnic 1 . I od 17 7 je bilo protiv borca , 1 protiv sarajeva , 5 protiv sloge , 2 protiv zrinjskog , i 2 protiv slobode .Mokes je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:40Pokazatelj koliko je loša odbrana.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:25Zanimljivost dana: FK Zeljeznicar je u posljednjih 5 kola dodijeljeno 17 zutih kartona i protiv istih su dosudjena 4 kaznena udarca.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Da je protiv vas bilo bi da su svi protiv vas, savez napolje, evo sta nam rade titulu smo mogli uzet...Mokes je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:40Pokazatelj koliko je loša odbrana.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:25Zanimljivost dana: FK Zeljeznicar je u posljednjih 5 kola dodijeljeno 17 zutih kartona i protiv istih su dosudjena 4 kaznena udarca.
Netacno. Ona nije smjela da kaze da ovaj ne salje pare. I to je greska bila jer je tako uradjeno. Para nije bilo jos od septembra-okgobra u klubu i krpilo se kako se znalo i umjelo , a problem je jer vlasnik je govorio da ce poslati pare cijelo vrijeme, da ima problema sa bankama i sl. Tan je cekao da ovaj rijesi problem i tako je sve otislo u pmLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:56[
sabrina je uspjela zamajavati i nas i investitora, a para u klubu nije bilo. Da se barem to javno obznanilo pa da se nadje rjesenje. Ona nas je ostavila u najtezoj poziciji. Nam se povukao u po sezone.
Igraci redom napustali sa vazecim ugovorom - Milicevic je jedan od tih. Pa koliko smo bili u teskoj situaciji je valdja jasno iz primjera Sablica. Trenera nismo mogli prijaviti par mjeseci, iz tunela vodio utakmicu. Ne daj Boze takvih vremena.
tako da je daleko od Marine
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.