Premijer liga BiH - aktuelno

19vendetta87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 maj 2025, 12:02

Pendulum je napisao/la:
12 maj 2025, 11:52
19vendetta87 je napisao/la:
12 maj 2025, 11:48
Noke995 je napisao/la:
12 maj 2025, 11:00

Čuj Borac bez konkretnih dokaza, Allahu dragi ko sve piše Jel ovo moguće?!
Koji konkretan dokaz imas da Vico namjesta sudije i kroji tabelu po svojoj volji?
Ako se vec vodis tom logikom za zadnju vasu utakmicu, onda i Vico ispada fer i korektan, jer niko nema dokaz protiv njega...
Pa jesi li pogledao ijednu utakmicu borca? Barem onu na Grbavici? To nije konkretan dokaz? Da ne spominjemo ostale lakrdije unazad 3 godine. :crazy:
Znas li ti uopste sta znaci "konkretan" dokaz?
Znaci treba ti prepiska ili audio zapis Vice kako naređuje sudiji da pogura određenu ekipu.
On se uvijek moze oprati da je sudija kriv i da ce dobiti suspenziju, i nemas ga za sta optuziti.
Tako i vi trazite takav dokaz da je Mirvic dogovorio sa Sirokim proslu utakmicu i kup...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 12 maj 2025, 12:06

Virtu4l je napisao/la:
11 maj 2025, 22:44
E sad pokušajte zamisliti jedno ovakvo stvorenje, koje nije u stanju napisati post a da nekoga ne uvrijedi. Ovo je samo u posljednja tri dana.

Zamisli koliko moraš biti inferioran da se ne znaš izraziti osim uvredama.

NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 00:47
Kakav debil
NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 13:55
glupane
NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 13:31
debilka
NoProfit je napisao/la:
11 maj 2025, 01:26
Klaune
NoProfit je napisao/la:
10 maj 2025, 22:12
klaun
NoProfit je napisao/la:
10 maj 2025, 22:07
totalni yebeni debilkan
NoProfit je napisao/la:
09 maj 2025, 19:22
maloumnici
NoProfit je napisao/la:
09 maj 2025, 14:52
retardiranog
NoProfit je napisao/la:
08 maj 2025, 15:28
tupani
NoProfit je napisao/la:
08 maj 2025, 13:07
glupko
NoProfit je napisao/la:
08 maj 2025, 10:17
glupani
NoProfit je napisao/la:
08 maj 2025, 10:35
glupan
NoProfit je napisao/la:
08 maj 2025, 10:05
glupani
NoProfit je napisao/la:
08 maj 2025, 09:50
glupan
NoProfit je napisao/la:
08 maj 2025, 09:50
imbecili

Klasican spoj nemoci i malogradjanstva. Standardno :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2025, 12:11

curvanord je napisao/la:
12 maj 2025, 11:04
Noke995 je napisao/la:
curvanord je napisao/la:
12 maj 2025, 10:49

E sljedeće sezone kada Borac opet nastavi po starom, pa kad naši cmizdravci opet izađu sa terena samo ćemo vam reći da se obratite institucijama. Malo mi je to čudno da smo npr. Borac toliko puta optužili bez nekih konkretnih dokaza, a sada naš klub od nas traži dokaze 🤔
Piše neko ko nije slijepac kao ti i slični kojima je vrhunac navijanja za klub pisanje na ovom i sličnim forumima. Kako se u vama ne probudi bar malo stida samo mi to nije jasno.
A šta je tebi vrhunac, veliki ultras? Ja evo pisem i na ovom I na FKS info. A vidim ti o tome a spavaš ovdje..
Kupim sal, dres, većina utakmica sam prisutan. Poneko gostovanje kad se moze na normalnu tribinu ici.
Ti I tebi slični ste veći navijači I više volite klub iz kojeg razloga?? Da se bojkotuju utakmice ko ni jedni navijači na svijetu? (rekorderi bojkota)
Da se izdaju ovakva i slična saopstenja kao da se iznad kluba?
Da se nanosi nemjerljiva steta klubu, ugledu?
Da se zapali bakljada u 54 minuti, da te boli qurac jel nas pritisak, jel visi go protivnika?
Svaka čast normalnoj raji sa te tribine ali većina ih je bez mozga, bar ovo novije što je došlo na tribinu.
Da

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 12 maj 2025, 12:13

curvanord je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:
11 maj 2025, 22:27
avalPacidoroP je napisao/la:
11 maj 2025, 22:14
Jesu li Horde Zla neprijatelji bordo kluba i navijača koji žmire na jedno oko i pozivaju na proslavu Kupa? :kafa:
Trenutno jesu, dok god ne dokažu ono što su sinoć tvrdili i napisali.
Ne žmirimo, nego jasno i glasno otvorenih očiju stojimo uz klub, igrače i stručni štab isto tako bi i u suprotnom stali i za horde.
E sljedeće sezone kada Borac opet nastavi po starom, pa kad naši cmizdravci opet izađu sa terena samo ćemo vam reći da se obratite institucijama. Malo mi je to čudno da smo npr. Borac toliko puta optužili bez nekih konkretnih dokaza, a sada naš klub od nas traži dokaze 🤔
Krenem da ti odgovorim i pokušam ti objasniti tu razliku ali pročitam da si napisao "bolje biti mrtav nego pitar" i onda shvatim da bi to bila isprazna priča.
Prijatelju budi šta god želiš.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 12 maj 2025, 12:21

AVNOJ je napisao/la:
12 maj 2025, 12:13
curvanord je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:

Ne žmirimo, nego jasno i glasno otvorenih očiju stojimo uz klub, igrače i stručni štab isto tako bi i u suprotnom stali i za horde.
Krenem da ti odgovorim i pokušam ti objasniti tu razliku ali pročitam da si napisao "bolje biti mrtav nego pitar" i onda shvatim da bi to bila isprazna priča.
Poštujem

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 12 maj 2025, 12:27

Sretan pocetak radne nedjelje svima osim borcima za dobrobit BH fudbala👍🏼

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 12 maj 2025, 12:36

30.kola...Sve ekipe su dobile CRVENI KARTON osim BORCA
30.kola... Sve ekipe su napravile bar jedan penal osim Borca

Jel stvarno treba nekome dokaz da se Borac gura cijelu sezonu :D
Liga kao naša je mesarska liga... imas igrača tipa Kvržić..dovoljan je samo on sa svojim startovima...

Da li se ikad desilo da neka ekipa ne dobije crveni karton u toku sezone od kad se igra premijer liga!?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2025, 12:39

curvanord je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:
curvanord je napisao/la:

Piše neko ko nije slijepac kao ti i slični kojima je vrhunac navijanja za klub pisanje na ovom i sličnim forumima. Kako se u vama ne probudi bar malo stida samo mi to nije jasno.
Bolje da se drzite saopstenja jer ste postali prepoznatljivi po tome,vjeruj mi obrukali ste nas za 100 godina ,mislim na HZ a ne klub,mozes ti sad filozofirat al nisi ti jedini koji je isao na tekme ili bio na sjeveru. Kad vec pricas o savezu sta ste uradili konkretno protiv Vice i saveza? Cudo saopstenje niste napisali,inace klub nije tu zbog vas negmo ste vi tu zbog kluba barem smo se tako podizali prije. Ha vam predlazem bojkot. Logika da se dogovori sa SB je nikakva.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2025, 12:44

AVNOJ je napisao/la:
12 maj 2025, 12:13
curvanord je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:

Vidis evo i po ovom postu da oni nisu tu zbog Sarajeva,prije se na zapad otislo i opet se i u tom vremenu islo u proteste protiv saveza bez da je neko pisao nek Baljak protestuje,curice na teren nek se zale,nisu svi tu zbog uprava,igraca vec zbog kluba.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 12 maj 2025, 12:44

mosarajvosa83 je napisao/la:
12 maj 2025, 12:39
curvanord je napisao/la:
Noke995 je napisao/la:

Bolje da se drzite saopstenja jer ste postali prepoznatljivi po tome,vjeruj mi obrukali ste nas za 100 godina ,mislim na HZ a ne klub,mozes ti sad filozofirat al nisi ti jedini koji je isao na tekme ili bio na sjeveru. Kad vec pricas o savezu sta ste uradili konkretno protiv Vice i saveza? Cudo saopstenje niste napisali,inace klub nije tu zbog vas negmo ste vi tu zbog kluba barem smo se tako podizali prije. Ha vam predlazem bojkot. Logika da se dogovori sa SB je nikakva.
Dobio sam mini moždani udar dok sam ovo pročitao, lakše unazad pročitati.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2025, 12:49

curvanord je napisao/la:
12 maj 2025, 12:44
curvanord je napisao/la:

Dobio sam mini moždani udar dok sa ovo pročitao, lakše unazad pročitati.
Ukratko,ostacete zapisani u historiji FKS i kao jedina grupa koja je nesto slicno uradila,odavno je jasno sto niko nece na sjever, svi na sjever sljedecu ili ide bojkot? Sta ste uradili vise od kluba u borbi protiv Vice?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2025, 12:53

E čuj Misimović i Mirvić viđeni na večeri dan prije utakmice? U to već mogu povjerovati. Ne sumnjam da njih dvojica imaju mnogo zajedničkih tema za razgovor. Kasnije su vjerovatno rastalili pare od Čelika i dogovorili sljedeće korake saradnje.

Živo me zanima ko će im biti sljedeći projekat, prvo kapitenska, pa poziv u reprezentaciju, onda rastaljivanje. Ustaljena procedura.

Mada vidim da im nije ostalo još mnogo igrača sa bh zastavom pored imena. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 12 maj 2025, 12:58

12 maj 2025, 12:49
curvanord je napisao/la:

Ukratko,ostacete zapisani u historiji FKS i kao jedina grupa koja je nesto slicno uradila,odavno je jasno sto niko nece na sjever, svi na sjever sljedecu ili ide bojkot?
Hajde, uspio si sastaviti rečenicu pa ti sada mogu i odgovoriti. Bojkota nema, barem koliko ja znam. Što se tiče 'odlaska u historiju' — hvala Bogu da ćemo zbog ovakvih stvari ostati upamćeni, jer nismo licemjeri koji prozivaju druge, a šute kada njihov klub učini isto. Mirvić ovo radi od kluba jer ima podršku navijača koji su kao ti navikli da puše i šute. Šta tačno misliš da navijačka skupina Horde zla treba da uradi protiv Vice, da zapale savez, za to smo znači dobri ? Svi na sjever – Horde zla za historiju!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2025, 13:15

curvanord je napisao/la:
12 maj 2025, 12:58
curvanord je napisao/la:

Ukratko,ostacete zapisani u historiji FKS i kao jedina grupa koja je nesto slicno uradila,odavno je jasno sto niko nece na sjever, svi na sjever sljedecu ili ide bojkot?
Hajde, uspio si sastaviti rečenicu pa ti sada mogu i odgovoriti. Bojkota nema, barem koliko ja znam. Što se tiče 'odlaska u historiju' — hvala Bogu da ćemo zbog ovakvih stvari ostati upamćeni, jer nismo licemjeri koji prozivaju druge, a šute kada njihov klub učini isto. Mirvić ovo radi od kluba jer ima podršku navijača koji su kao ti navikli da puše i šute. Šta tačno misliš da navijačka skupina Horde zla treba da uradi protiv Vice, da zapale savez, za to smo znači dobri ? Svi na sjever – Horde zla za historiju!
Prvo moras nauciti da svi ne razmisljaju isto a drugo da ne vrijedjas ljude. Ni smo radili sve ono sto vi niste,isli smo protiv Usanovica,primali batine itd al eto neka druga vremena valjda dosla. Sretno vam bilo.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 12 maj 2025, 13:24

12 maj 2025, 13:15
curvanord je napisao/la:

Prvo moras nauciti da svi ne razmisljaju isto a drugo da ne vrijedjas ljude. Ni smo radili sve ono sto vi niste,isli smo protiv Usanovica,primali batine itd al eto neka druga vremena valjda dosla. Sretno vam bilo.
Išli ste vi, ali nigdje niste stigli. Vaša je najveća "prednost" to što vam toliko toga može stati pod kožu da čovjek ne može vjerovati. Najbolji primjer za to je posljednji mandat Varešanovića, gdje ste progutali sve što je ta ljiga izgovorila i još mu dali podršku. Na kraju ste imali obraza optužiti sjever za ispadanje od Torpeda, jer su, navodno, Horde napravile negativnu atmosferu pa smo zbog toga ispali. Vama su Horde uvijek krive i uvijek griješe — pa kako je moguće da baš uvijek griješe, a vi ste uvijek u pravu? Sretno vama bilo u sljedećoj sezoni, ali pripremite maramice jer će biti suza. Možda vam iduće sezone ipak malo proradi savjest pa prestanete prozivati druge.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2025, 13:24

a drugo da ne vrijedjas ljude

:rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 maj 2025, 13:32

Nekad ranije su se zadnja tri kola morala igrati u isto vrijeme radi potencijalnih stimaljki i malverzacija, je ti to ukinuto? Kako je bilo prošle godine?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2025, 13:33

avenija je napisao/la:
12 maj 2025, 13:32
Nekad ranije su se zadnja tri kola morala igrati u isto vrijeme radi potencijalnih stimaljki i malverzacija, je ti to ukinuto? Kako je bilo prošle godine?

Mislim da su se dva posljednja kola igrala u isto vrijeme.
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2025, 13:35

curvanord je napisao/la:
12 maj 2025, 13:24
curvanord je napisao/la:

Išli ste vi, ali nigdje niste stigli. Vaša je najveća "prednost" to što vam toliko toga može stati pod kožu da čovjek ne može vjerovati. Najbolji primjer za to je posljednji mandat Varešanovića, gdje ste progutali sve što je ta ljiga izgovorila i još mu dali podršku. Na kraju ste imali obraza optužiti sjever za ispadanje od Torpeda, jer su, navodno, Horde napravile negativnu atmosferu pa smo zbog toga ispali. Vama su Horde uvijek krive i uvijek griješe — pa kako je moguće da baš uvijek griješe, a vi ste uvijek u pravu? Sretno vama bilo u sljedećoj sezoni, ali pripremite maramice jer će biti suza. Možda vam iduće sezone ipak malo proradi savjest pa prestanete prozivati druge.
Nisam podrzavao Varesanovica nikad,pricam ti o vremenu kad smo bili na sjeveru,zapadu i isli ispred saveza i primali batine od murije u borbi protiv istih. Necete vi to uraditi zbog mene,istoka ili tih sto ce im trebati maramice vec zbog kluba uostalom kao sto svaka grupa radi. Mozda se ja sjecam vremena kad su HZ bile ispred saveza,Manijaci tad sa L isto itd nego nije mi jasna jedna stvar,zar nije bila parola hebo namjesten derbi?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, supervizor i 16 gostiju.