NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Zenicanin988
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sve sto ima veze s Čelikom i pozitivno je treba podrzati. Duvnjak kao politicar i njegova stranka na jednu stranu, ali Duvnjak kao navijac naseg kluba je druga prica. Ovakve stvari bi volio u buducnosti gledati na Čelik TV i npr jednom mjesecno.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ma ovo je ekstra, treba ovakve sadrzaje plasirati i vise, posjetiti jos legendi..da vide novije generacije sta je Čelik.
BašČelik!
-
- Kontakt:
Svaka cast na komentarudinodino2019 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:55Sve sto ima veze s Čelikom i pozitivno je treba podrzati. Duvnjak kao politicar i njegova stranka na jednu stranu, ali Duvnjak kao navijac naseg kluba je druga prica. Ovakve stvari bi volio u buducnosti gledati na Čelik TV i npr jednom mjesecno.
Onda po tom tvom ispada da imaju dva Duvnjaka. Ista je osoba onaj što je obećao milion kad budu vlast i onaj što dolazi na stadion, nemojte da gledamo pogrešno neke stvari. Slažem se u budućnosti da nešto ovako gledamo na Čelik TV.dinodino2019 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 07:55Sve sto ima veze s Čelikom i pozitivno je treba podrzati. Duvnjak kao politicar i njegova stranka na jednu stranu, ali Duvnjak kao navijac naseg kluba je druga prica. Ovakve stvari bi volio u buducnosti gledati na Čelik TV i npr jednom mjesecno.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Samo da razjasnim. Moj licno komentar nije prema Duvnjaku kao navijacu ili politicaru, vec striktno kao nekom ko je bio u ulozi osobe koja vrsi intervju. 10 minuta koje sam gledao bio mi je iritantan sa upadicama i mislim da je i Buzu zbunjivao.
Ljudi jel od vas ko dobio materijale za skupštinu na mail?
Ili klub još nije poslao možda..
Posto me zeza mail nesto pa reko da nisam propustio sta
Ili klub još nije poslao možda..
Posto me zeza mail nesto pa reko da nisam propustio sta
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sve to stoji, al obecao je milion . Nije ga niko natjero. Tako dok ne dodje milion od kantona, za mene je obicni lazov. Selam alejk
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Tek su pozive podjelili

@Zenicanin988
Slazem se s tobom. Niko ga nije tjerao da bilo sta obecava. Pogotovo sto je u tom momentu bio opozicija i nije imao nikakve sanse da obecano ispuni. Samo prdimahovina. Pokusaje novinarstva necu komentarisati.
https://www.youtube.com/live/N6NTNaoi4g ... v4MBanqXjn
Link za danasnju utakmicu
Link za danasnju utakmicu
hahaha spremi 60 markica i budi clan.stojko je napisao/la: ↑17 feb 2024, 07:34Vozdra picici, nadam se da ne smetam.
Moram podijeliti ovo sa vama; veceras za sankom u jednom moze se reci elitnom americkom baru slucajno pogledam kada djevojka/zena do mene pali telefon i na naslovnici grb ČELIK ZENICA. Prvo sam se syebo pa sam pogledao oko sebe pa onda u nju. Kazem joj na nasem halo zen’ca otkud tebe ovdje. Ona odgovara;WHAT?Onda smo poceli pricati, djevojka iz Zenice ima celik na telefonu, privjesak isto Celik, zivi u USA sama ali Celik voli i nosi sa sobom. Veliki respekt
Maksuz cu se uclaniti kod vas zbog nje i nadam se uskoro opet PL sudari Sarajvo-Celik
![]()
Pozz svima od cika Tobe
sportski pozdrav
-
- Kontakt:
Svaka cast drug i bujrum u crno-crvenu porodicustojko je napisao/la: ↑17 feb 2024, 07:34Vozdra picici, nadam se da ne smetam.
Moram podijeliti ovo sa vama; veceras za sankom u jednom moze se reci elitnom americkom baru slucajno pogledam kada djevojka/zena do mene pali telefon i na naslovnici grb ČELIK ZENICA. Prvo sam se syebo pa sam pogledao oko sebe pa onda u nju. Kazem joj na nasem halo zen’ca otkud tebe ovdje. Ona odgovara;WHAT?Onda smo poceli pricati, djevojka iz Zenice ima celik na telefonu, privjesak isto Celik, zivi u USA sama ali Celik voli i nosi sa sobom. Veliki respekt
Maksuz cu se uclaniti kod vas zbog nje i nadam se uskoro opet PL sudari Sarajvo-Celik
![]()
Pozz svima od cika Tobe
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
13 od 20 igrača U21. Vidjet ćemo kako će ovo izgledati.
Definitivno najmlađa ekipa Čelika možda i u historiji?
Gdje Mašić
-
- Kontakt:
Ibrakovic jednostavno odskace al u negativnom kontekstu od ostatka ekipe, nema kvalitete za ovaj nivo.. Ali nije ni za veznog a kamo li za spica, on nek skolu ganja na vrijeme
-
- Kontakt:
Ima ovdje viška igrača kojih se treba rješiti, jednostavno nema kvaliteta. Nije dovoljno samo imati 18 19 20 godina i eto ga ..
-
- Kontakt:
A evo i Cristiana, lagano zenić'ki se penal puca
- nicazedobagro
- Kontakt:
Mrtvi anemicar, **** ga grom ko da nema hljeba u sebi.
Frajer je mlitav malo jaci vjetar da puhne odnio bi ga
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
-
- Kontakt:
Ova 15-ka (Ibrakovic) je stvarno sramota, ne moze disat u prvom poluvremenu u pm ...
Goreg para bočnih igrača od Bajramovića i Ibrakovića nisam gledao. Ni jedan ni drugi nisu za beka, a Ibraković nije ni za kantonalne lige.linethreader je napisao/la: ↑17 feb 2024, 15:46Ova 15-ka (Ibrakovic) je stvarno sramota, ne moze disat u prvom poluvremenu u pm ...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.