Dobro smo odigrali, samo zabrinjava puno promasenih sansi. Pa nama treba 10 sansi da damo jedan gol

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne znam od kada računaš ove skokove i padove vrijednosti, Auba je kupljen za 15 miliona, njemu je od tada cijena skočila za 20 miliona, Sokratisu od kupovine za 10 miliona do danas cijena skočila na 18, Miki kupljen za 27, pala mu cijena na 18, pa skočila na 22, dakle on još nije dostigao cifru koja je za njega plaćena. Reusu pala cijena za 10%, ali je još uvijek znatno viša od onoga što je za njega plaćeno. Nije malo onih kojima je cijena i pala, Weidi, Pišćek, Šmelcer, Subotić, Bender, Ramos, Januzaj, dok Šahin i Kagawa stagniraju, realno je da i njima cijena padne, što zbog neigranja, što zbog jako loših igara.Borusse00 je napisao/la:Na transfer marketu su objavljene nove tržišne vrijednosti igrača![]()
Najviše je poskupio Aubica koj sada vrijedi 35 milke za 10 milki mu se cijena digla![]()
Gundogan +5 milki sada vrijedi 25 milki
Miky poskupio isto za 4 milke sada vrijedi 22![]()
I Weigl za 5 i sada vrijedi 7 milki![]()
Značajnih padova vrijednosti igrača nije bilo šta veseli
adnan24 je napisao/la:Jaci sastav izveo danas nego protiv Bayerna...ne kontam zasto 3-4 rezervna igraca ne mogu dobiti priliku u ovakvim utakmicama,posebno ovi sto bi mogli konkurisati i za prvih 11.
Imas. ukucaj FirstRow Sports live Footb...i. naci ces danasnju tekmu..kliknes i otvorit ce ti se link ispod..kliknes na link i to je toIllmatic09 je napisao/la:Nemam ove kanale gore, ima li kakav stream? Dizao sam novi sistem a zaboravio sam kako se zovu stranice preko koji sam gledao inače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.