ne znam kako navijac Bajerna bilo kome moze pricati nesto za odbranu...jaca je odbrana Zvijezde iz Gradacca nego Bajernova...Saurman je napisao/la:Marcelo i Ramos igrači koji su bili učesnici Pinjate u Madridu 2:6 sipalo je na sve strane , pa se onda Ramosu i Marcelu pridružili Carvalho i Pepe u šaradi koju su doživili na Camp Nou 5:0...i sad ti ove kloceve porediš sa Ferdinandom,Vidićem , šta je ovo skrivena kameraPortillo je napisao/la:I uprkos tome primi 20 golova manje od Bayerna u svim natjecanjima u 10 utakmica vise.Saurman je napisao/la:Real se kao i uvijek u prelaznom roku orijentiše na napadači dio tima dok u odbrani igraju klocevi i onda se čude kako prime petardu.
Ja stvarno ne znam kako mozes biti toliko glup da nesto takvo izjavis? Real u ovom momentu uz Manchester ima vjerovatno najjacu obranu u Europi sa Carvalhom i Pepeom i na desnom beku sa Ramosom (najboljim bekom svijeta), na drugoj strani Marcelo je jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Dalje, vunaru, pogledaj pojacanja ove sezone i zakljuci jel' ijedno pojacanje Reala ove sezone bio napadac. Coentrao - bek koji je popisao tvoj Bayern da bi mogao u Madrid, Altintop - sve vezne pozicije, Sahin - zadnji vezni, Callejon - krilo, Varane - stoper, imal' ijedan napadac tu? Iduci put, prije nego sto napises jednu takvu glupost se malo informisi, sad razligu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
A Ferdinand i Vidic su primili 4 ili 5 od West Hamma. Aja ti logike u pmSaurman je napisao/la: Marcelo i Ramos igrači koji su bili učesnici Pinjate u Madridu 2:6 sipalo je na sve strane , pa se onda Ramosu i Marcelu pridružili Carvalho i Pepe u šaradi koju su doživili na Camp Nou 5:0...i sad ti ove kloceve porediš sa Ferdinandom,Vidićem , šta je ovo skrivena kamera
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Tema Real Madrid. Zašto neko spominje Bayern bez potrebe?
Možda @Saurman navija i za Barcu, a tu nemate šta reći. Ili možda da, sudije su krive.
Ako vam je to jedini način da odgovorite na provokaciju, onda niste ni vi ništa bolji.
Dakle, manje pjenite i držite se teme.
Možda @Saurman navija i za Barcu, a tu nemate šta reći. Ili možda da, sudije su krive.
Ako vam je to jedini način da odgovorite na provokaciju, onda niste ni vi ništa bolji.
Vom Jäger zum Gejagten
neko se nasao uvrjedjen

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Upravu je @geronimo saurman ionako lupa gluposti,a odbrana Bayerna niti sam Bayern uopšte nemaju veze sa ovo temom
ZAto je tu opcija prijavi post nažalost nisam bio tu kada je trebalo no ima i bolje rješenje,ako nećeš da čitaš nečije postove samo ga staviš u listu nepoželjnih.Nažalost puno vas se pali na njegove postove pa ga morate citirat i onda ja vidim kakve gluposti dotični piše
ZAto je tu opcija prijavi post nažalost nisam bio tu kada je trebalo no ima i bolje rješenje,ako nećeš da čitaš nečije postove samo ga staviš u listu nepoželjnih.Nažalost puno vas se pali na njegove postove pa ga morate citirat i onda ja vidim kakve gluposti dotični piše
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
prvenstveno se spominje odbrana realageronimo je napisao/la:Tema Real Madrid. Zašto neko spominje Bayern bez potrebe?
Sretno zmajevi!!
na ovo sad slucajno naletih, pise se da su ponudili 12.5 mil funti, a po svemu sudeci ni igrac ne bi imao nista protiv prelaska, pa cemo vidjeti hocel sta biti od ovogaSpurs make Granero bid
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ako je istina da su spremni platiti 12.5 mil. funti,onda ga zaista treba prodati.Ionako smo prenatrpani u veznom redu i njegov odlazak se ne bi ni primjetioPuma je napisao/la:na ovo sad slucajno naletih, pise se da su ponudili 12.5 mil funti, a po svemu sudeci ni igrac ne bi imao nista protiv prelaska, pa cemo vidjeti hocel sta biti od ovogaSpurs make Granero bid
ramos najbolji bek

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
@MARCELO, nemamo o čemu diskutovati. Niti mi se da posebno objašnjavati.
Recimo, da nismo svi cvjećke, pa ako neko pretjera ili postane dosadan, vašim odgovorima/citiranjem pravite cirkus od teme.
A to je ono što meni smeta i što kao moderator ne smijem dopustiti.
Često se neki od vas (navijača Reala) žale/žalili kako je ova tema zapostavljena od moderacije. Vjerovatno niste svjesni da se na ovoj temi (pored još nekih) najviše korigira, odnosno dolazi do brisanja postova.
Rješenje (kao što kolega iznad reče) je da prijavite post ili da dotične osobe stavite na listu gnjavatora.
@L-Train, nisam, vjeruj mi. Taman posla. Dolazite i vi na temu Bayernu i trebate dolaziti i tamo se može iznijeti mišljenje o slabostima ili prednostima tog kluba.
Shvatam da je lakše u svojoj avliji baciti koju otrovnu strelicu. Ono, odbrane radi.
Recimo, da nismo svi cvjećke, pa ako neko pretjera ili postane dosadan, vašim odgovorima/citiranjem pravite cirkus od teme.
A to je ono što meni smeta i što kao moderator ne smijem dopustiti.
Često se neki od vas (navijača Reala) žale/žalili kako je ova tema zapostavljena od moderacije. Vjerovatno niste svjesni da se na ovoj temi (pored još nekih) najviše korigira, odnosno dolazi do brisanja postova.
Rješenje (kao što kolega iznad reče) je da prijavite post ili da dotične osobe stavite na listu gnjavatora.
@L-Train, nisam, vjeruj mi. Taman posla. Dolazite i vi na temu Bayernu i trebate dolaziti i tamo se može iznijeti mišljenje o slabostima ili prednostima tog kluba.
Shvatam da je lakše u svojoj avliji baciti koju otrovnu strelicu. Ono, odbrane radi.
Vom Jäger zum Gejagten
Francuz koji nastupa za Argentinu,covjek kojeg osporava pola planete dok ga druga polovica uzdize u najbolje napadace svijeta,jedan i jedini
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Malo da ga vidimo iz vremena dok jos nije nosio dres Reala
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Malo da ga vidimo iz vremena dok jos nije nosio dres Reala
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ma nema veze,propusti ce nekoliko pripremnih utakmica i to je sve.Uglavnom da mi njega 100% spremnog budemo imali za pocetak sezoneMARCELO je napisao/la:Sahin 2-3 sedmice OUT![]()
![]()
![]()
Sinoc Neymar 2 zabi

SERGIO AGUERO 23-godišnji napadač, u dosadašnjem dijelu Copa Americe je najbolji nogometaš Argentine i strijelac s tri pogotka. Najbolji je strijelac i kompletnog natjecanja zasad.
Dotični je igrač 2006. godine napustio Argentinu (Independiente) i krenuo prema Europi. Od te je godine član madridskog Atletica, gdje je službeno još uvijek. No, po njegovoj izjavi u četvrtak izgleda da je ovog ljeta došao kraj te ljubavi.
"Jedno je sigurno. Više se ne želim vratiti u Atletico. Treba mi promjena, želim udahnuti neki novi zrak. Odlazim, ali još ne znam gdje", rekao je Agüero i tako očigledno prekinuo neizvjesnost ostaje li i dalje vjeran crveno-bijelom madridskom dresu.
Dosad su najveći njegovi obožavatelji bili Juventus i Real, no niti jedan od ta dva kluba nije spreman iz novčanika posegnuti za 45 milijuna eura koliko piše u klauzuli kada je Agüerov odlazak u pitanju.
- Nail for Real
- Kontakt:
Prevedi nama smrtnicima, iako naslucujem o cemu se radi
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:

__________________________________________________________________________________________________
Mourinho navodno želi da dovede i Neymara i Adebayora.
http://www.marca.com/2011/07/14/futbol/ ... 30262.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A Liverpool navodno zainteresovan za Higuaina.
- raul-zakon
- Kontakt:
Real Madrid defender Pepe is hopful that playmaker Kaka will remain at the Santiago Bernabeu after the summer transfer window, as he feels the Brazilian still has plenty to offer the club next season.
Kaka has struggled to make an impact at Madrid since joining the club from AC Milan in the summer of 2009, and he has been linked with a return to Italian soil on more than one occasion.
Recent speculation suggested that Inter were readying a swoop for the former Ballon d'Or winner, but Kaka has stated that he is likely to remain in Spain for the 2011-12 campaign, and the Portuguese stopper reckons the 29-year-old can still make a major contribution.
"Kaka is a great player. I hope things turn out well and that he can help us. He will be very useful to us and he can bring much to the team," Pepe was quoted as saying on the club's official website.
Kaka has struggled to make an impact at Madrid since joining the club from AC Milan in the summer of 2009, and he has been linked with a return to Italian soil on more than one occasion.
Recent speculation suggested that Inter were readying a swoop for the former Ballon d'Or winner, but Kaka has stated that he is likely to remain in Spain for the 2011-12 campaign, and the Portuguese stopper reckons the 29-year-old can still make a major contribution.
"Kaka is a great player. I hope things turn out well and that he can help us. He will be very useful to us and he can bring much to the team," Pepe was quoted as saying on the club's official website.
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 14 jul 2011, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Zna li neko mozda u koliko ce se sati otprilike igrati ove pripremne tekme u Americi?
Valjda ce bit u pogodnijem terminu nego ove tekme s Copa Americe...

Valjda ce bit u pogodnijem terminu nego ove tekme s Copa Americe...
Sretno zmajevi!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Po našem vremenu 4h ujutro.. 
- Bane Madridista
- Kontakt:
Bilo bi dobro i kada bi Adebayor ostao!
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.