15 KMMCMXLVI je napisao/la:Izvinite sto upadam, cijena za zapad protiv standarda?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: RE: Re: FK Željezničar
15 KMMCMXLVI je napisao/la:Izvinite sto upadam, cijena za zapad protiv standarda?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Re: FK Željezničar
Hvala ti. Sretno vamanonimni je napisao/la:15 KMMCMXLVI je napisao/la:Izvinite sto upadam, cijena za zapad protiv standarda?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Sutra aBd prodemo Standard, prodamo Bajica, a onda imamo jos boljeg spica Stokica. Iskusan i extra dobar igrac. Odlican posao su uradili..
Najveci bi bio sehic da smo naplatili a nismo jos ovo ce biti najveci jer osim love trebali bi imati i pripreme placene.Yoyo je napisao/la:pile87 je napisao/la:Ne budali jadan...Yoyo je napisao/la:Bekric milion maraka.....
ko onda
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:

Ko izda pi*da !

Da se i ja verifikujem.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- bistrikboy
- Kontakt:
za Bekrica smo dobili nesto oko 350k dolara,za Viscu to isto u eurima za Zolu 300k eura,otprilike.Stila je otisao za fiksnih 100000 eura jer je bila klauzula,bila je frka s njim prije toga nije htio igrat jer su nasi htjeli da uklone klauzulu,vratio se u onom mecu kad smo Borac poslali u prvu ligu RS-a...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pobjeze mi...
Treba da nam bude jasno da trenutno u našoj ligi nema igrača za kojeg se može dobiti više od pola moliona eura...
Šta god koji pričao.
Treba da nam bude jasno da trenutno u našoj ligi nema igrača za kojeg se može dobiti više od pola moliona eura...
Šta god koji pričao.
Trebalo bi biti u to vrijeme, sjecam se protiv plzena na grbavici ja uzeo istok oko 12 h juga nije bilo a tada je mozda I vece interesovanje bilo.SvePlavo je napisao/la:Pozdrav drustvo. Zna li neko je li jug rasprodan?
Hoce li biti sutra oko 10h na Grbavici?
ja znam da nam je bekric najveci transfer.....sad sta ovdje neki pisu nekontam vala.....bistrikboy je napisao/la:za Bekrica smo dobili nesto oko 350k dolara,za Viscu to isto u eurima za Zolu 300k eura,otprilike.Stila je otisao za fiksnih 100000 eura jer je bila klauzula,bila je frka s njim prije toga nije htio igrat jer su nasi htjeli da uklone klauzulu,vratio se u onom mecu kad smo Borac poslali u prvu ligu RS-a...
-
- Kontakt:
SVI U PLAVOM,ŠALOVE OKO VRATA,NEKA NAŠA PJESMA GRMI IZ INATA!90+ GRLA I DLANOVI SVI SVI SVI!NOSIMO PLAVE DO POBJEDE!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- corleone87
- Kontakt:
Nadam se da sutra navijanje nece voditi onaj lik sto je u drugom poluvremenu vodio jer ne zna..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sto se tice ovog Subica bila je prica i prije par mjeseci da nisu problem ni pare ni nista nego sto je frajer deklarisani cetnik...Rekoh za Baju da ide u Tursku i eto ode...A svim silama se Amirovi menadzeri trude da ga posalju takodjer u Tursku zato sto kao ovdje ne moze napredovat , napadnut sam neku noc ni duzan ni kriv...kao da bih ja volio da ode 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ovdje ima dosta lazova ,cak su pisali veci transfer od Hrgovica a ono pisljivih ni million km. Insajderiiiiii hajmo jos malo . Svaka cast dvojci ono ne lazu toliko ali ovi ostali su bruka. Transfer smijesan jos se danas o tome govori sve mufloni
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, nije moguceSimkeSamke je napisao/la:DrazaJaozinho22 je napisao/la:a kakvu ima tetovažu ?

ma ovdje se svi skoro prave pametni a niko.nista ne govori istinu....pisu kako vjetar puse.....cuj sehic najveci transfer malorpije insajder pise.....mozda s kamata od tuzbe hahahahhahahaMuhamedTM je napisao/la:Ovdje ima dosta lazova ,cak su pisali veci transfer od Hrgovica a ono pisljivih ni million km. Insajderiiiiii hajmo jos malo . Svaka cast dvojci ono ne lazu toliko ali ovi ostali su bruka. Transfer smijesan jos se danas o tome govori sve mufloni
Prva stvar-sutra je Standard, ova vijest ne treba da bude primarna sad.
Druga stvar-svako ko kaze da bi za 3 godine Bajic vrijedio troduplo nije upucen u nasu ligu. Da probam nesto pojasniti, Bajic je tip igraca koji mozda ove sezone ne bi dao 5 golova zbog vlastite zasicenosti. Covjek bi podsvjesno znao da je mogao imati 10 puta vecu platu i 12 puta bolje uslove za napredak u boljoj i jacoj ligi. Misli mu ne bi bile fokusirane. Jednostavno prirodna reakcija. Drugo, nase igrace brzo napusu u zvijezde pa imaju u glavama da su doktori fudbala pa jos brze ispusu. Rejting nase lige je takav da najboljeg strijelca lige sa 21 godinom ne mozes prodat ni za milion eura. Za 3 godine bi imao 24, a i da je i tad najbolji strijelac lige ne mozes ga nesto puno skuplje prodati da bi rizikovao da ga cuvas do tada. Evo u prva dva kola-losa cijela ekipa, a on sanse nije imao.
Dakle, kada budemo imali novca da bar u blizu platimo igraca kao sto placaju vani, kada budemo imali uslove kao vani, ozbiljnost u svim segmentima maksimalnu i kada rejting lige skoci da igrac poput Bajica nadje ambiciju za sljedecu sezonu, tad cu i ja biti protiv ovakvih prodaja.
Covjek jednostavno zna da bi i sa 24 iz Zelje mogao u neki opet klub tipa Standard, Plzen ili sl. Ovako za 3 godine u Turskoj ce i bolje zaraditi a i, tuzna istina, prije ce u TOP 5 liga ili Galatasaray iz Konye nego iz Zelje.
Drugo je Stokic, covjek zna da je za ove lige dobar, ali da za vise nije. I ima ambiciju ovdje igrati.
Isti slucaj ce vam biti i sa Amirom, Dzenisom i Memijom kad se jos vise dokazu.
Tuzno, ali istinito.
Druga stvar-svako ko kaze da bi za 3 godine Bajic vrijedio troduplo nije upucen u nasu ligu. Da probam nesto pojasniti, Bajic je tip igraca koji mozda ove sezone ne bi dao 5 golova zbog vlastite zasicenosti. Covjek bi podsvjesno znao da je mogao imati 10 puta vecu platu i 12 puta bolje uslove za napredak u boljoj i jacoj ligi. Misli mu ne bi bile fokusirane. Jednostavno prirodna reakcija. Drugo, nase igrace brzo napusu u zvijezde pa imaju u glavama da su doktori fudbala pa jos brze ispusu. Rejting nase lige je takav da najboljeg strijelca lige sa 21 godinom ne mozes prodat ni za milion eura. Za 3 godine bi imao 24, a i da je i tad najbolji strijelac lige ne mozes ga nesto puno skuplje prodati da bi rizikovao da ga cuvas do tada. Evo u prva dva kola-losa cijela ekipa, a on sanse nije imao.
Dakle, kada budemo imali novca da bar u blizu platimo igraca kao sto placaju vani, kada budemo imali uslove kao vani, ozbiljnost u svim segmentima maksimalnu i kada rejting lige skoci da igrac poput Bajica nadje ambiciju za sljedecu sezonu, tad cu i ja biti protiv ovakvih prodaja.
Covjek jednostavno zna da bi i sa 24 iz Zelje mogao u neki opet klub tipa Standard, Plzen ili sl. Ovako za 3 godine u Turskoj ce i bolje zaraditi a i, tuzna istina, prije ce u TOP 5 liga ili Galatasaray iz Konye nego iz Zelje.
Drugo je Stokic, covjek zna da je za ove lige dobar, ali da za vise nije. I ima ambiciju ovdje igrati.
Isti slucaj ce vam biti i sa Amirom, Dzenisom i Memijom kad se jos vise dokazu.
Tuzno, ali istinito.
Haj reci da se zajebavas majke ti, cuj trebali bi imati pripreme placene. Pa sta smo mi jbte? Vrbanjusa? To ko u Rumuniji kad su prodali igraca za 15 kila mesapile87 je napisao/la: Najveci bi bio sehic da smo naplatili a nismo jos ovo ce biti najveci jer osim love trebali bi imati i pripreme placene.

ma ozbiljan je covjek info iz prve ruke hahahahahhaha