Ne znam da li je pametno uvodit akademce s obzirom na igrace u prvom timu od kojih nemaju sta nauciti a pogotovo im ne treba da im netko psuje i vrijeda ih sa tribina ipak igramo pod pritiskom svaku tekmu na sto oni nisu navikli. Jos sto mogu naletit na nekog kostolomca da im omrzi fudbal. Treba ih uvodit lagano da treniraju koji mjesec sa 1. timom a poslije gurat po koju minutu a ako zatreba i "gurnuti u vatru".haris004 je napisao/la:Hvala na odgovoru, ali ponovo ništa dobro od ove utakmice. Kako čitam, loša igra, i ponovo bez akademaca što nikako ne odobravam. Ovo je bila idealna prilika da se barem na poluvrijeme vide mogućnosti Herića i Mujakića, pa možda i Veladžića. Ne moraju bit na terenu u isto vrijeme 5-6 mladih igrača, ali barem da se vide njihove kvalitete. Pri tome ne sumnjam da su ovi mladići barem podjednako dobri kao i Ćetković i Rustem..fico je napisao/la:Nije niko dobio priliku.haris004 je napisao/la:Ko je danas dobio priku sa klupe, mislim na akademce, i da li su imali neku pristojnu minuntažu ili je to ponovo bio samo minut u sudijskoj nadoknadi ?
Hodzic umjesto Hebibovica
Crnkic umjesto Cetkovica
Ahmetovic umjesto Bekica Amera
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
publike koja navija i podrzava igrace a ne publike koja im ebe mrtve.PitarBordo je napisao/la:Ja kontao fudbal se igra zbog publike...Lakoste je napisao/la:Boli me qrac, fudbal se igra za bodove
- PitarBordo
- Kontakt:
Da se prestanemo lagati, značajnije "psovanje" je direktno proporcionalno kurrcobolji i lošoj igri na terenu. Još dođe lik koji se prethodnu utakmicu obrukao u zadnjim minutama protiv poluamaterske lige i onda nakon 90 minuta sranja igre cijele ekipe on zabije gol niželigašu i ode pred tribinu i uradi što je uradio. Halo, sopstvenim navijačima, na sopstvenom stadionu, protiv niželigaša, nakon utakmice za sramotu, lik to uradi, pa to je pišanje po svemu što je FK Sarajevo, na svu sreću Čala i ostatak trenutno stručnog štaba to zna. Ja inače ne psujem igračima, ali u onom trenutku sve po spisku bez razmišljanja. Publika je svetinja, a Leon Benko je dokaz da i kad mašiš hiljadu zicera, ako se boriš ko lav za grb na svom dresu raja će te prepoznati i nikada ti neće psovati. Sad nastavi sa demagogijom.Lakoste je napisao/la:publike koja navija i podrzava igrace a ne publike koja im ebe mrtve.PitarBordo je napisao/la:Ja kontao fudbal se igra zbog publike...Lakoste je napisao/la:Boli me qrac, fudbal se igra za bodove
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nigdje veze.Lakoste je napisao/la:publike koja navija i podrzava igrace a ne publike koja im ebe mrtve.PitarBordo je napisao/la:Ja kontao fudbal se igra zbog publike...Lakoste je napisao/la:Boli me qrac, fudbal se igra za bodove
Fudbal se igrao i igrat će se uvijek zbog publike! Nekad su bogataši dolazili da gledaju siromahe a danas siromosi odlaze da gledaju bogataše. to je sva promjena.
Ti hoćeš reći da bi se veselio tituli na koševu sa proslavom pred praznim stadionom? Veseliš se pobjedama iako se jedan velikan poput Sarajeva, gdje su nekad igrali najbolji u historijii ove zemlje, da se takav klub muči sa nekim braniteljem, tome se raduješ?
E pa ja se ne radujem takvim pobjedama.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Papci s foruma sa vođom Majklom, pi-zde malene gdje ste sad da nam pričate kako su Mikel, Četković, Crnkić,,, neuzubilah Bogovi?????
Aaaaa miševii, izađite?????
Gdje su nam ti akademci, akademija, evropa, beton igrači....
Miševiiii alooooo??????
Aaaaa miševii, izađite?????
Gdje su nam ti akademci, akademija, evropa, beton igrači....
Miševiiii alooooo??????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Francesko je pravi primjer navijaca!
Psovaci foruma ujedinite se. Ebati Kadusicu mrtve, momku koji ima 19 godina moze samo debil. To podrzavati je debilizam. Puna loza glavonja okrenite se i psujte nemojte po igracima.
Psovaci foruma ujedinite se. Ebati Kadusicu mrtve, momku koji ima 19 godina moze samo debil. To podrzavati je debilizam. Puna loza glavonja okrenite se i psujte nemojte po igracima.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kako neko ne javi u klubu za ovog Majkla , da sramoti klub i svaku upravu koja je dosla a on tu bio ...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@glava nisam to rekao. To sto ti sad rece da se ne psuje igracima vec upravi sam ja pricao i prije nego je sezona poclela! Ako ne vjerujes pretrazi postove.
Govorim da ne treba spinovat i pravit laznu euforje oko ovih prevara od igraca (cast pojedincima).
Govorim da ne treba spinovat i pravit laznu euforje oko ovih prevara od igraca (cast pojedincima).
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 21 sep 2016, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja mogu shvstiti sad psovanje lose igramo losi igraci , al psuje se posljednji 20 godina . isto i Vekoskom , stojcevu,comoru,ihtijarevicu,kramaru,rustemovicu,alaimu,bandovicu ,avdicu itd
Ko pravi euforiju. Zadnje 3 tekme dobili vi im ebete sve i crnjacite. J*** i tu atmosferu, fuj, danas mi se zgadilo sve. Lik malcu od 19 godina govori iz petinih zila dabogda pogino...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Na forumu nisam opsovao nikad nijednom igracu (osim mozda puzigaci i ekipici) jer znam da nema fajde. Vidim danas se psovalo, i ne odobravam. Al raji je preko glave vise svega, zivci su pretanki, i onda dodje crnkic i uradi to sto uradi..
A za debile na stadionu ne zelim da trosim rijeci.
A za debile na stadionu ne zelim da trosim rijeci.
Na stadion se ide da se gleda utakmica a ne da se lijece frustracije. Najlakse se istresti po igracima sa udaljenosti 30-ak metara i **** majku redom od golmana do napadaca. To se isto ne radi prema upravi jer ima oko njih specijalaca pa se nema muda da se J**+ majka Kusturici i ostalim. Ne smije se ni na poslu izivljavati a Bogami ni zeni kod kuce. Dok prema malom Kadusicu moze se hrakati sa vrha zapada...
Nema opravdanja za taj debilizam, jednostavno nema.
Nema opravdanja za taj debilizam, jednostavno nema.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ja se iskreno pribojavam sve četiri naredne utakmice.
Povrede i kartoni su najveći problem za ovu, već sakatu i lošu ekipu bez ikakve širine.
Idemo Širokom, znatno oslabljeni zbog povreda, plus više od pola ekipe ima 2 kartona.
Dole nismo pobijedili i kada nismo imali problema sa povredama i kartonima, kada smo imali i dosta kvalitetniju ekipu sa širinom i kada smo igrali lijep fudbal. Iskreno, nisam nikako optimističan, i bod bi bio veliki uspjeh ali jako teško, slika dovoljno govori, nažalost.
Poslije Širokog, dolazi nam Sloboda. Kvalitetna i jaka ekipa, ali kod njih je trenutno "raspad sistema", otišao im je gazda i gospodin Musemić, igrači već zabrinuti, s razlogom. Mi ćemo, po svemu sudeći biti oslabljeni zbog kartona ili povreda ali optimističan sam i nadam se uz veliku podršku sa tribina da ćemo uspjeti pobijediti, mada, ukoliko budu "nabrijani", vrlo lako možemo i prosuti bodove ako budemo igrali kao do sad. Ali vjerujem u tri boda.
Zatim derbi, igra na nulu i nas i njih najvjerovatnije. Ali iskreno, te se utakmice najviše bojim da ne daj Bože opet ne zijanimo, samo da ne budemo osakaćeni kartonima i povredama. Bojim se Petrovića najviše a i njihova situacija će biti takva da će im samo pobjeda odgovarati i svi znamo kakvih smo problema imali na Koševu protiv bilo koje ekipe koja nas malo "stisne". Ali, realno je očekivati iks i pobjelu bodova.
Nakon tri preteške utakmice ide ona još teža - Zrinjski. Najkvalitetnija i najbolja ekipa trenutno, po mnogim. Protiv njih tradicionalno dobro igramo ali da li ćemo uspjeti izvući pozitivan rezultat, po mom mišljenju, teško, jako teško.
Realno je očekivati 4 boda. (1-1-2)
Sve više od 4 boda je odlično i svi bi bili zadovoljni.
Povrede i kartoni su najveći problem za ovu, već sakatu i lošu ekipu bez ikakve širine.
Idemo Širokom, znatno oslabljeni zbog povreda, plus više od pola ekipe ima 2 kartona.
Dole nismo pobijedili i kada nismo imali problema sa povredama i kartonima, kada smo imali i dosta kvalitetniju ekipu sa širinom i kada smo igrali lijep fudbal. Iskreno, nisam nikako optimističan, i bod bi bio veliki uspjeh ali jako teško, slika dovoljno govori, nažalost.
Zatim derbi, igra na nulu i nas i njih najvjerovatnije. Ali iskreno, te se utakmice najviše bojim da ne daj Bože opet ne zijanimo, samo da ne budemo osakaćeni kartonima i povredama. Bojim se Petrovića najviše a i njihova situacija će biti takva da će im samo pobjeda odgovarati i svi znamo kakvih smo problema imali na Koševu protiv bilo koje ekipe koja nas malo "stisne". Ali, realno je očekivati iks i pobjelu bodova.
Nakon tri preteške utakmice ide ona još teža - Zrinjski. Najkvalitetnija i najbolja ekipa trenutno, po mnogim. Protiv njih tradicionalno dobro igramo ali da li ćemo uspjeti izvući pozitivan rezultat, po mom mišljenju, teško, jako teško.
Realno je očekivati 4 boda. (1-1-2)
Sve više od 4 boda je odlično i svi bi bili zadovoljni.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
lukavac daj promjeni avatar da ne gledam tu konjsku glavu molim te!
Protiv Zrinjskog, Nermin Crnkić nakon 3 utakmice suspenzije ulazi sa klupe i u 90. minuti zabija gol za pobjedu i protrčava ispred Ultrasa sa prstom na ustima

SARAJEVO
Moj Mehmede, došao si sa sijedim grmom na glavi, a ćelav ćeš otići.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Njemu 80% ljudi sa istokatokom utakmice 4683 puta yebalo mater. Evo i ovdje na forumu, tačno da čovjek ne zna situaciju pomislio bi da je stao i popisao svakog navijača u usta.
Ohrabrenje je kao sto vec rekoste sto Cala zna kakve klocine ima u ekipi, e pa sto ne izbaci te klocine koje neće prstom da mrdnu i ne stavi djecu. Moze biti isto ili čak bolje, gore nikako.
Ohrabrenje je kao sto vec rekoste sto Cala zna kakve klocine ima u ekipi, e pa sto ne izbaci te klocine koje neće prstom da mrdnu i ne stavi djecu. Moze biti isto ili čak bolje, gore nikako.
Sabrine mi moje!
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
RichmanBiH
- Kontakt: