FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kako vidim, dvojica koja su pila sa benkom redovno igraju (pokusavaju) i uzimaju cak i.platu za zo "nesto" a benko je otjeran ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zip hajd ako smiješ meni nešto reci
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa vidiš li ti šta radi Rustemović na terenu, ima više izgubljenih lopti i netačnih pasova u jednoj tekmi nego lajkova na svim slikama na instagramu. Koliko nam je Benko radosti i bodova donio? Hoćeš da izračunam koje nam je Benko bodove sam donio? Sjećaš li se šta je bilo protiv Zrinjskog na Koševu u 80. minuti, 3 kola prije titule?Zip je napisao/la: Sta ima englez, jes dobar u vugla??
Cuj mu opravdanja![]()
Bas me zanima sta bi rekao da je u pitanju Rustemovic il Radovac il Novakovic il nzm ti ko drugi
De jos malo kontriraj, da postanes IN medju forumasima
Ti kao ne kontriraš? Ovo je forum i logično je da imamo različita mišljenja, a to tebi odma služi da počneš nekog vrijeđati.
Zadnja izmjena: fico, dana/u 22 sep 2016, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO
Jedino se ovdje ebe Crnkicu sve, na zvanicnoj lika podrzavaju. 
Sad treba da Benko bude iznad kluba, da radi sta pozeli zbog toga sto je najbolji igrac??fico je napisao/la:Pa vidiš li ti šta radi Rustemović na terenu, ima više izgubljenih lopti i netačnih pasova u jednoj tekmi nego lajkova na svim slikama na instagramu. Koliko nam je Benko radosti i bodova donio? Hoćeš da izračunam koje nam je Benko bodove sam donio? Sjećaš li se šta je bilo protiv Zrinjskog na Koševu u 80. minuti, 3 kola prije titule?Zip je napisao/la: Sta ima englez, jes dobar u vugla??
Cuj mu opravdanja![]()
Bas me zanima sta bi rekao da je u pitanju Rustemovic il Radovac il Novakovic il nzm ti ko drugi
Ti kao ne kontriraš? Ovo je forum i logično je da imamo različita mišljenja, a to tebi odma služi da počneš nekog vrijeđati.
Dok druge treba sankcionisati zbog istih stvari?
Pricas da ja vrijedjam nekoga, a ne gledas sta drugi pricaju i pisu?
@Besic Ti si zaeban lik, tebi ne smijem nista reci.
njima je plata mala oni mogu šta hoće , veći od FKS, Zipovi frendovi....Pantelija je napisao/la:kako vidim, dvojica koja su pila sa benkom redovno igraju (pokusavaju) i uzimaju cak i.platu za zo "nesto" a benko je otjeran ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko kaže da je Benko iznad kluba? Je li problem jedna piva? Pogledaj Hurtićeve intervjue na ljetnim pripremama, svaki put je rekao Benko je na prodaju. Proširi vidike, vidiš li da su Benku tjerali, prvo Ješić, pa Hurtić uz podršku Uprave. Kad smo kod alkohola, znaš li koliko su popili Tatomirović, Puzigaća i ostali zajedno sa Ušćuplićem? Što njih ne optužuješ da su veći od kluba?Zip je napisao/la:Sad treba da Benko bude iznad kluba, da radi sta pozeli zbog toga sto je najbolji igrac??fico je napisao/la:Pa vidiš li ti šta radi Rustemović na terenu, ima više izgubljenih lopti i netačnih pasova u jednoj tekmi nego lajkova na svim slikama na instagramu. Koliko nam je Benko radosti i bodova donio? Hoćeš da izračunam koje nam je Benko bodove sam donio? Sjećaš li se šta je bilo protiv Zrinjskog na Koševu u 80. minuti, 3 kola prije titule?Zip je napisao/la: Sta ima englez, jes dobar u vugla??
Cuj mu opravdanja![]()
Dok druge treba sankcionisati zbog istih stvari?
Pricas da ja vrijedjam nekoga, a ne gledas sta drugi pricaju i pisu?![]()
@Besic Ti si zaeban lik, tebi ne smijem nista reci.
SARAJEVO
šampioni ba , veći od klubafico je napisao/la: Ko kaže da je Benko iznad kluba? Je li problem jedna piva? Pogledaj Hurtićeve intervjue na ljetnim pripremama, svaki put je rekao Benko je na prodaju. Proširi vidike, vidiš li da su Benku tjerali, prvo Ješić, pa Hurtić uz podršku Uprave. Kad smo kod alkohola, znaš li koliko su popili Tatomirović, Puzigaća i ostali zajedno sa Ušćuplićem? Što njih ne optužuješ da su veći od kluba?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ama pricamo o Benko, ne o Tatomirovicu i ostalim...
Onaj ko pije za vrijeme karantine, treba da bude kaznjen.. Pa bio to Benko il ne znam ti ko...
Zar trebamo raspravljati o tome da je nekom dozvoljeno da pije kad ne treba..
Ja nemam problem s alkoholom, pij koliko hoces al najbotnije da ostavis srce na teren.
Pa bilo je prica da Benko zeli otici, da ga uprava tjera, da ovo da ono..
Pravu istinu necemo nikad saznati.
Onaj ko pije za vrijeme karantine, treba da bude kaznjen.. Pa bio to Benko il ne znam ti ko...
Ja nemam problem s alkoholom, pij koliko hoces al najbotnije da ostavis srce na teren.
Fazon je u tome sto su igraci prije Benke i poslije Bemke najverovatiuje, radili puno gore stvari i nisu kaznjeni za to. Benki se cakao bilo kakav kiks da napravi da se bar malo ocrni pred navijacima da bi ga se lakse rijesili. Da je bilo koji drugi igrac bio u pitanju, garantujem zivotom da Hurtic ne bi javno u live prenosu prozivao nikoga.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 sep 2016, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zip je napisao/la:Ama pricamo o Benko, ne o Tatomirovicu i ostalim...
Pa ako Benko nije ostavljao srce na terenu, e onda ne znam ko je.
Nema fajde s tobom raspravljat, ti si ko glasači u Zavidovićima, koji kontaju da je Alija još živ.
SARAJEVO
al ne spominji Puzigaću molim te pričamo o Benki sadfico je napisao/la:Zip je napisao/la:Ama pricamo o Benko, ne o Tatomirovicu i ostalim...
Pravu istinu necemo nikad saznati.![]()
![]()
![]()
Pa ako Benko nije ostavljao srce na terenu, e onda ne znam ko je.
Nema fajde s tobom raspravljat, ti si ko glasači u Zavidovićima, koji kontaju da je Alija još živ.
Benko je otišao jer ne želi igrati za siću.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mislis za sicu koju su mu ponudili kao platu i da se odrekne starog ugovora?Memara je napisao/la:Benko je otišao jer ne želi igrati za siću.
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije baš tako. Dogovor je bio da igra zadnjih 6 mjeseci za manje pare nego do tad i ti to znaš.Evander je napisao/la:Mislis za sicu koju su mu ponudili kao platu i da se odrekne starog ugovora?Memara je napisao/la:Benko je otišao jer ne želi igrati za siću.
Valjić i Široki. Ccc
Pa sto su covjeku nudili 'sicu' uopste!?Memara je napisao/la:Benko je otišao jer ne želi igrati za siću.
Zip hoćeš samnom na megdan jel to hoćeš
Unosiš nemir u bordo redove
Unosiš nemir u bordo redove
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
logično, još logičnije da su neki bosančerosi htjeli ferrarija za 2 milje maraka , "...al najboljeg buraz 'naš...ono sve opcije..."Memara je napisao/la:Benko je otišao jer ne želi igrati za siću.
da bi doveo kvalitet u ovaj shit od lige mora biti :
a. - prevaren
b. - preplaćen
c. - ozlijeđen
a nekad sve 3 opcije....
Sad igramo 4 derbija, 4 najteze tekme, a imamo ekipu punu pickica! Bas da vidimo na sta ce ovo izaci..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hoce li derbi protiv skretnicara biti najlosije posjecen derbi na Kosevu u istoriji?
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, bvsic, teamnorth1989 i 29 gostiju.