Opet preskočena dijagnozicavedranbadjun je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:03OPET ĆEMO VAM IZABRATI ČLANA PREDSJEDNIŠTVA MATER VAM JE BE M
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dotakni ga klaNfuricu kad si mu tako blizu, nikad blize neces biti trofeju...
Sarajevski Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
Vraćaju se trofeji u METROPOLU
Hajd i Vi Pitari
Za vas je ovo penicilin. Ponašate se kao z4 Srbi, onda kad vam se olujno odgovori plač. Volimo i Bosnu i Hercegovinu, ali pošto iz dna duše mrzite Bosnu, onda iz inata treba insistirati na terminu država Bosna.Wagner96 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:28Opet preskočena dijagnozicavedranbadjun je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:03OPET ĆEMO VAM IZABRATI ČLANA PREDSJEDNIŠTVA MATER VAM JE BE M
bošnjanin
Jedu, mali ali jedu...vise gledatelja na 4:0 nego neki za prvaka
normalno dajedu jastace neg jesti jelti mislis daima coek da nejede
menstrual
vedranbadjun je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:31Za vas je ovo penicilin. Ponašate se kao z4 Srbi, onda kad vam se olujno odgovori plač. Volimo i Bosnu i Hercegovinu, ali pošto iz dna duše mrzite Bosnu, onda iz inata treba insistirati na terminu država Bosna.Wagner96 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:28Opet preskočena dijagnozicavedranbadjun je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:03OPET ĆEMO VAM IZABRATI ČLANA PREDSJEDNIŠTVA MATER VAM JE BE M
Ne znam zašto bi itko mrzio Bosnu, ne znam jel očekuješ da domaći navijači pjevaju Volim te Sarajevo ili šta

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Torpederi se bukvalno sklanjaju da Široki pobjedi golom ili dva razlike, da ona bruka u subotu više ne izgleda kao dogovor, da se izmire sa navijačima i promjene im mišljenje, a pritom će dići pehar..
Kako su providni
Kako su providni

Ma šta nam napriča? De još malo, uživanje je čitati tvoje patuljaste upise.avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:41Torpederi se bukvalno sklanjaju da Široki pobjedi golom ili dva razlike, da ona bruka u subotu više ne izgleda kao dogovor, da se izmire sa navijačima i promjene im mišljenje, a pritom će dići pehar..
Kako su providni![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:41Torpederi se bukvalno sklanjaju da Široki pobjedi golom ili dva razlike, da ona bruka u subotu više ne izgleda kao dogovor, da se izmire sa navijačima i promjene im mišljenje, a pritom će dići pehar..
Kako su providni![]()
Očekujete svašta.
-
- Kontakt:
Hahahah ma nema sve si upravu dobit ces cir kralju sta pricas ti bolan, pa sta trebaju da ginu , a pritom prva utakmica zavrsila 4-0?avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:41Torpederi se bukvalno sklanjaju da Široki pobjedi golom ili dva razlike, da ona bruka u subotu više ne izgleda kao dogovor, da se izmire sa navijačima i promjene im mišljenje, a pritom će dići pehar..
Kako su providni![]()
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 14 maj 2025, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Jesu ovo zimske gume zapalili 

- feniksptica
- Kontakt:
Pa sto ne rece prije utakmice kako ce bit...nego svi junaci poslije i svi sve znaliavalPacidoroP je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:41Torpederi se bukvalno sklanjaju da Široki pobjedi golom ili dva razlike, da ona bruka u subotu više ne izgleda kao dogovor, da se izmire sa navijačima i promjene im mišljenje, a pritom će dići pehar..
Kako su providni![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Brani. Brani im cinjenica da su nesposobni da postignu.
Sarajevski Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: 0123456, bavariapivo, Giuseppe1, nedimmmm1337 i 34 gosta.