Zasluzio si ga ima vec par godina, a sad si ga i dobio.
RŠD Velež Mostar
-
Mostarac1974
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
avenija je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:47Evo ja cu vam prvi čestitati osvajanja KUP-a Bosne i Hercegovine bez obzira na rizik da ispadnem budala.
Toliko sam siguran da osvajste KUP da nema stvari koja mi govori drugacije. Od inata, motiva, želje za osvetom, atmosferom kakva će biti(jako bitno) koga boli **** za kmečanje poslije ustaša kako su prošli i dočekani, domaći teren, to će sjevati sa svih strana. Brzi ste, dobra ekipa. Niste ni prvu trebali izgubiti. Osvajate ovo i ako Bog da da slavite 3 noći trofej na Starom mostu.
Zamalo...
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Marokanci58 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 22:23Pade avenija nakon 20 godina herojski za odbranu Mostara![]()
Odbranio penal onom smradu, ološu....blap je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:04avenija je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:47Evo ja cu vam prvi čestitati osvajanja KUP-a Bosne i Hercegovine bez obzira na rizik da ispadnem budala.
Toliko sam siguran da osvajste KUP da nema stvari koja mi govori drugacije. Od inata, motiva, želje za osvetom, atmosferom kakva će biti(jako bitno) koga boli **** za kmečanje poslije ustaša kako su prošli i dočekani, domaći teren, to će sjevati sa svih strana. Brzi ste, dobra ekipa. Niste ni prvu trebali izgubiti. Osvajate ovo i ako Bog da da slavite 3 noći trofej na Starom mostu.![]()
Zamalo...
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Koji sarkazam i primitivizam bijednog Štimca, a nije svjestan da je Ibro za njega institucija po svakom pitanju.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Konačno do cilja tj. Evrope 

bravo Rođeni. Ibro i momci super odradili posao, još da pohvalim mladog Stojanovica koji je veliki talenat. U zadnje dvije utakmice kilerski pogađa protivničke mreže i treba mu dati prostora u preostala dva kola da pokaže još neki potez i da gol. Forzaaaa
-
VictoriasFikret
- Kontakt:

Mogu se uraditi i Conference league - Velež Mostar šalovi u ovom stilu.

-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Sad je idealna prilika da se uzme Molson Coors za sponzora i da se u ovu evropsku kampanju ide sa Staropramenom.

link: https://molsoncoors.ba/o-nama

link: https://molsoncoors.ba/o-nama

Bez obzira na poraz Veleža, dobra utakmica stim da je Sarajevo bilo za nijansu bolje, jer ima Adema Ljajica koji je bolji od Babića i kompletne naše vezne linije. Mi ako mislimo nešto uraditi u konferencijskoj, moramo se bogami dobro pojačati, prije veznjakom. Što se tiče Ribića, dosta je bio tanak večeras, a Milak bogami isto ko da je već potpisao za Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.