Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nikad nije bio ovako agilan. Ljepota ga je gledati.I tako mu je mekano polaganje.
Legenda

- BosniaBoston
- Kontakt:
Dogodine ce biti na AS samo Bože zdravlja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Podsjeca na Gasola mladjeg malo.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:50Neopisivo mi se svidja ova uloga plejmejkera sa visokog posta. 5+ asista prosjek ce biti u bubblu i sljedecih sezona

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Babuka, 10 poena, 7 skokova, 4 asistencije, 2 ukradene lopte, 2 blokade + mnogo fantasticni skrenova

@igrajlopte 🐦
The energy of the entire team completely changed once Nurk shat on Ibaka

napumpao je atmosferu svojim potezima
uvijek sam volio ove trash talkere, koji prave sranja i tako to i drago mi je sto je bas nurkic takav
uvijek sam volio ove trash talkere, koji prave sranja i tako to i drago mi je sto je bas nurkic takav
- StevieFranchise
- Kontakt:
Šteta što ga trojka neće, da to krene bio bi elite two-way player, sve ostalo odlično radi. Odavno nisam gledao Portland pa sam zaboravio koliko je CJ defanzivno očajan
, to će ih uvijek kočiti.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Krenuce i ona kad tad mnogo je šutirao par mjeseci je samo na njoj i radio..
Naravno umor tu igra najvecu ulogu pa se diže prebrzo i brza.
Ne znam trenutno sam misljenja da je stvarno na istom mozda i vecem levelu od onog loma noge, al' treba biti oprezan i dalje treba nam uzorak od nekih 5, 6 utakmica da bi to tvrdili samo da je zdravlja jer sam NBA bukvalno prestao pratiti kako ga nema jedino hajlajte gledao.
Naravno umor tu igra najvecu ulogu pa se diže prebrzo i brza.
Ne znam trenutno sam misljenja da je stvarno na istom mozda i vecem levelu od onog loma noge, al' treba biti oprezan i dalje treba nam uzorak od nekih 5, 6 utakmica da bi to tvrdili samo da je zdravlja jer sam NBA bukvalno prestao pratiti kako ga nema jedino hajlajte gledao.
-
- Kontakt:
Vidjecemo kad krene takmičarski nivo utakmica. Onda cemo suditi o levelu, odnosno gdje je trenutno.
pa tekma protiv raptorsa je bila skoro playoff nivo po pitanju intenziteta
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
samo neka odigra dvadesetak utakmica i da pritom ostane zdrav, najvise me strah da se ponovo ne povrijedi, jer nakon ovolike pauze on prestrasno izgleda, bojim se da ne "pregori".
Ali ljepota ga gledati
Ali ljepota ga gledati
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jukin slucaj mozemo usporediti sa Paul Georgom... Ista ozljeda nakon koje se P.G. vratio jos jaci. Tako ce i Juki biti, bice puno bolji sad nego prije ozljede. Jedva cekam pocetak lige.
Samo da ga povrede aBd zaobidju juka je klasa centar ovakav kakav je sada, ako mu jos trica "ocepi", postade jedan od kompletnijih centara preko bare.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
De nam ti pojasni koliko je zaslužio, a koliko dobio?
I dalje je po pitanju love jedan od najbolje n.... Igrača od strane uprave.
nocas bez damea i cj mccolluma
ako nista, bice glavni igrac :kafa:
ako nista, bice glavni igrac :kafa:
Ne znam koji im je to k, smisao je da se uigra ekipa, a ne mogu se sastavit.
U koliko je tekma
Imal link kakav
Imal link kakav
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Manekeni. Juka igra i to je najbitnije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.