FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Senad1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Senad1921 » 06 avg 2015, 16:02

Rooney88 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Treba im **** mater,ne treba nam nikakvo navijacko prijateljstvo s nekom grupom gdje nema muslimana.
Nek` neko potvrdi da sam upravo ovo procitao posto ne vjerujem ocima da si bas ti ovo napisao? :?

Vjerovatno misli sto se sve desilo na primjeru kona, UD od podrzavanja pe.dera, protesta protiv muslimana i sl...
Zadnja izmjena: Senad1921, dana/u 06 avg 2015, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 06 avg 2015, 16:03

corleone87 je napisao/la:Valjda nece biti kise veceras,poce grmiti..

@bistrikboy ne budalesaj..
pa ovi s bistrika im glave porazbijali sad kad su bili,nisu znali gdje su krenuli :mrgreen: Kakva ba prijateljstva nek' se nose u qrac.Dali smo im podrsku dosta ba.Bolje bi bilo da se mi između sebe sprijateljimo. :zviz: A svakako je gro manijaka sada skliznuo u desno. :bih: Dzole pljujete turke gdje stignete i Arape naravno,ali je zato neko iz Bg cool raja pa ih vodimo na cevape.Bosnjaci.

Malo seres vis enego sto bi trebao, nemoj mi vrijedzati klub i svoje primitivno razmisljanje zadrzi za sebe!!!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 avg 2015, 16:03

ibrakovicibrakovic.ba :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Odavno nista jace nisam cuo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 06 avg 2015, 16:03

Neka ti Madjara ali nikad nece bit nekog prijateljstva to je samo par ljudi dobro sa njima kao sto je par ljudi iz ekipe njima kupilo karte premda ostali to nisu ni znali ali neka su to je bio pravi potez ali nista vise...Manijaci kao grupa a ne par pojednica imaju svoj jasan stav BEZ NAVIJACKIH DRUGARSTAVA! :salut:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 avg 2015, 16:04

Auu al ce kisa sastaviti za koji trenutak..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 avg 2015, 16:05

plavanacija je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Valjda nece biti kise veceras,poce grmiti..

@bistrikboy ne budalesaj..
pa ovi s bistrika im glave porazbijali sad kad su bili,nisu znali gdje su krenuli :mrgreen: Kakva ba prijateljstva nek' se nose u qrac.Dali smo im podrsku dosta ba.Bolje bi bilo da se mi između sebe sprijateljimo. :zviz: A svakako je gro manijaka sada skliznuo u desno. :bih: Dzole pljujete turke gdje stignete i Arape naravno,ali je zato neko iz Bg cool raja pa ih vodimo na cevape.Bosnjaci.

Malo seres vis enego sto bi trebao, nemoj mi vrijedzati klub i svoje primitivno razmisljanje zadrzi za sebe!!!!!!
Cuj nemoj mi vrijeđati klub :lol: Jednoumlje je lose po nas,bilo ono desno ili lijevo :mrgreen: Ali sta ti znas...

@merhaba

Nisam vise dio grupe u smislu da sam aktivan ali i prije je stav bio isti.Eno rođeni imaju nesto sa onim francuzima pa nikad hajra od toga,malenima sve manja podrska dresdenovaca jer im je jedna ekipa dala podrsku PEGIDA-i ali o tom po tom.Ale Ale sisaj Standarde...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 avg 2015, 16:05

Merhaba je napisao/la:Neka ti Madjara ali nikad nece bit nekog prijateljstva to je samo par ljudi dobro sa njima kao sto je par ljudi iz ekipe njima kupilo karte premda ostali to nisu ni znali ali neka su to je bio pravi potez ali nista vise...Manijaci kao grupa a ne par pojednica imaju svoj jasan stav BEZ NAVIJACKIH DRUGARSTAVA! :salut:
Nije ovdje poenta u prijateljstvu, kakvo prijateljstvo crno u grupi koja je totalno RAZJEDINJENA. Ovdje je dublji problem u izjavi doticnog forumasha. Ali je mozda bolje da tu raspravu ostavimo za drugi put, danas je dan D,
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 06 avg 2015, 16:07

Mah sta treba bit dobar sa krstasima kao komsinice pa onda ti budu u Drezdenu najveci protesti protiv Islama a oni se kao druze...bjazi ba
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 06 avg 2015, 16:08

ko kaže da na ibrakovicibrakovic.ba nema o nama ništa
evo ima izjava trenera viteza za meč za vikend :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 avg 2015, 16:08

Braco pozdrav iz Sarajeva :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 avg 2015, 16:09

Oj nevremena jbt
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 06 avg 2015, 16:09

@bistrikboy ne budalesaj..[/quote]
pa ovi s bistrika im glave porazbijali sad kad su bili,nisu znali gdje su krenuli :mrgreen: Kakva ba prijateljstva nek' se nose u qrac.Dali smo im podrsku dosta ba.Bolje bi bilo da se mi između sebe sprijateljimo. :zviz: A svakako je gro manijaka sada skliznuo u desno. :bih: Dzole pljujete turke gdje stignete i Arape naravno,ali je zato neko iz Bg cool raja pa ih vodimo na cevape.Bosnjaci.[/quote]

Malo seres vis enego sto bi trebao, nemoj mi vrijedzati klub i svoje primitivno razmisljanje zadrzi za sebe!!!!!![/quote]
Cuj nemoj mi vrijeđati klub :lol: Jednoumlje je lose po nas,bilo ono desno ili lijevo :mrgreen: Ali sta ti znas...[/quote]

Kralju sam sebe hebes, zeljo je zeljo, za libu me ko je koje boje, vjere, nacionalnosti, moj stav, pogrijesio si commentom, mozda tako nisi mislio, ali si se izrazio :P

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 avg 2015, 16:10

Ma mislim ovako 100% kad su navijacka prijateljstva u pitanju.Nema to bas nikakve veze sa klubom gdje je najveca legenda Ivan Osim.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 06 avg 2015, 16:12

bistrikboy je napisao/la:Ma mislim ovako 100% kad su navijacka prijateljstva u pitanju.Nema to bas nikakve veze sa klubom gdje je najveca legenda Ivan Osim.

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 06 avg 2015, 16:13

Sretno ljubaviiiii! :ljepota: :pray:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 06 avg 2015, 16:13

Dobar pljusak , dobar za teren...prestat ce ovo brzo vrh

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2015, 16:15

gdje je kiša?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 06 avg 2015, 16:15

Mrzi me citat unazad, mozda je vec bilo pitanje, da li ce biti moguce kupiti karte na Kosevu, oko 19h?
Don't believe the hype.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 avg 2015, 16:16

i prosli put je palo malo kise pred ferenc, ajde opet sada.... ideeeeeeeeeeeeš
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 avg 2015, 16:16

Evo i grada sitnog

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, drzgemboadislic, Sommersby i 35 gostiju.