Drug, da ste mogli izvlačiti kuglice, ne bi sebi izvukli protivnike kakve ste dobili ove godine u kupu.
Nesposobnost je već nešto drugo.
Drug, da ste mogli izvlačiti kuglice, ne bi sebi izvukli protivnike kakve ste dobili ove godine u kupu.
Vico nije bio ni punoljetan kad ste vi zadnju titulu prvaka uzeli
Jel toliko teško skontat da je Velež uložio više od pola sredstava u stadion,jer su te pare iz budžeta i namijenjene za stadion... Doveli su se neki igrači koji su se u tom momentu uklapali u cifru koja je ostala na raspolaganju!
Zato je bio uz vas u najboljim godinamabordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:37Vico nije bio ni punoljetan kad ste vi zadnju titulu prvaka uzeli. Davno je to bilo .
Cuj imamo selektora i dobili novi teren
Tisucu selama za tvoga pajdA i ostale pajdase.Rodjeni81 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:31Prica se da ne pije vode moljenje, samo lova, javio mi pajdo iz Listice.osam je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:20A hercegovacka magaRAd kojeg politika gura vise nego borac i zrinjski moraju moliti Sarajevo da im puste bodove za opstanakkillafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:37jedni kupuju ostanak u Doboju (Modrici pardon), drugi slave kup koji su uzeli talom i prodajom bodova u prvenstvu
sarajevski fudbal cvjeta, broje trofeje, ostre qrc jedni na drugima, a zrinjski i borac poklapaju i klepaju milione, prave bosanske bukve![]()
![]()
![]()
Slavi se sa obje strane Miljacke, evropa osigurana!Orvel je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:44Pa jel se slavi ili ne slavi taj kup? Zasluzeno ste ga uzeli kao i onaj sa Borcem, sjecate se onih penala aaa ja davno bilo, pamcenje izlapilo
Il sto bi rekli Zeljo ne moze ni namjesten kup da osvoji hahahahhaha e moje budale, ko vam povjeruje nece na zelenu granu
Plači od muke plačiiiiiiOrvel je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:44Pa jel se slavi ili ne slavi taj kup? Zasluzeno ste ga uzeli kao i onaj sa Borcem, sjecate se onih penala aaa ja davno bilo, pamcenje izlapilo
Il sto bi rekli Zeljo ne moze ni namjesten kup da osvoji hahahahhaha e moje budale, ko vam povjeruje nece na zelenu granu
Hajde jednu onu za Vicu kao u korona tituli, kako je ono islo CPBIHE?osam je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:51Slavi se sa obje strane Miljacke, evropa osigurana!Orvel je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:44Pa jel se slavi ili ne slavi taj kup? Zasluzeno ste ga uzeli kao i onaj sa Borcem, sjecate se onih penala aaa ja davno bilo, pamcenje izlapilo
Ali ti iz serbije to ne mozes vidjeti![]()
Imate Hadzikica, mlade igrace u repkama i mnoge pogodnosti…Rodjeni81 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:46Cuj imamo selektora i dobili novi teren![]()
Velezov osvojen kup je najcistiji trofej ikad osvojen u ovoj drzavi, bukvalno svi protivnici pregazeni do finala, a u finalu nas vile nosale i na penale uzeli, cistije da ne moze biti.
Evo na prvu se sjetim da vam je Vicko sredio Evropu a nama je uzeo u dirkektnom duelu na Grbavici i sredio vam opstanak, evo i ovu Evropu ste izborili jer je kup namjesten ako zavrsite 4.
Da ste jaci vjerovatno bi duple krune uzimali kao za mandata tate i sina, ne moze vam nategnuti niko toliko sad da ga **** jer ste losi, ali opstanak Evropa tu vas mogu progurati ko od sale.
Ma shvatili smo mi ko je Mirva za vrijeme Hasića, ne trebas nam pricati nista, digo Hasic ruke od svega kad je shvatio sa kakvim likovima je krenuo protiv saveza. Obolio covjek kad je skontao da je protiv kriminalne hobotnice krenuo sa ljudima koji su dio nje. Evo danas i njegovi navijaci se ne mogu vise crveniti i lagati sami sebe, moralo je puknuti negdje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:36Ma ima Mirva para,treba zivotom zapet protiv vas i poslat vas u cvajtu,skupite pare pa javite cifru ovih dana pa cemo vidjet.
Botu zašto pjeniš? Pa nismo vam mi krivi jer šurujete sa ustašama i četnicima. Prodajete bodove za popišanu salataru kupa. Vi ste sramota ove države prčimo vam majku. Igrajte i dobijte nas boli nas **** mazlume jedan. Bolje je časno razigravati sa Stupčanicom nego sa dušmanima se dogovaratimosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:36
Ma ima Mirva para,treba zivotom zapet protiv vas i poslat vas u cvajtu,skupite pare pa javite cifru ovih dana pa cemo vidjet.
Ma mrš više. O.djebi **** te. O.djebi. Ljudi koji pljuju i gaze po državi u svim mogućim prilikama IMAJU obraza da ovako nešto pišu
I šta bi? Je li? Šta ćeš sada reći?avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:41Torpederi se bukvalno sklanjaju da Široki pobjedi golom ili dva razlike, da ona bruka u subotu više ne izgleda kao dogovor, da se izmire sa navijačima i promjene im mišljenje, a pritom će dići pehar..
Kako su providni![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.