Sarajevo trofejniji klub nego zeljescar i zemun zajedno!luckystrike je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:01Liga Bosne i Hercegovine, Kup BiH i prvenstva bivše države
15 : 13

Sarajevo trofejniji klub nego zeljescar i zemun zajedno!luckystrike je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:01Liga Bosne i Hercegovine, Kup BiH i prvenstva bivše države
15 : 13
Jaoo imamo Hadzikica, koji je pozvan u vrijeme kad je bio daleko najbolji golman lige i jos mu ni minute nije dao, jake pogodnosti u pmNoDi80 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:00Imate Hadzikica, mlade igrace u repkama i mnoge pogodnosti…Rodjeni81 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:46Cuj imamo selektora i dobili novi teren![]()
Velezov osvojen kup je najcistiji trofej ikad osvojen u ovoj drzavi, bukvalno svi protivnici pregazeni do finala, a u finalu nas vile nosale i na penale uzeli, cistije da ne moze biti.
Evo na prvu se sjetim da vam je Vicko sredio Evropu a nama je uzeo u dirkektnom duelu na Grbavici i sredio vam opstanak, evo i ovu Evropu ste izborili jer je kup namjesten ako zavrsite 4.
Da ste jaci vjerovatno bi duple krune uzimali kao za mandata tate i sina, ne moze vam nategnuti niko toliko sad da ga **** jer ste losi, ali opstanak Evropa tu vas mogu progurati ko od sale.
Jest nije ni prvo kolo kupa pocelo, a vi vec zapalili auto
Odmah nakon toga ste dobili novi teren i kup
Kad je Zeljeznicar osvajao niste se culi
Sad kad vi osvajate, spinujete o Zelji
Postali ste pravi mostarski pitari
Zato ste i pali kurcu za usi, da ste s nama dobri nikad ne bi bili ugaseni
Nadam se da su vasi spinovi u zadnjih par godina kavez, dronovi, transovi, politika otvorili oci ostalima
Ovdje se pisalo i da je Mirvic dogovorio titulu prvaka sa Vicom, voli raja bombatOrvel je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:44Pa jel se slavi ili ne slavi taj kup? Zasluzeno ste ga uzeli kao i onaj sa Borcem, sjecate se onih penala aaa ja davno bilo, pamcenje izlapilo
Il sto bi rekli Zeljo ne moze ni namjesten kup da osvoji hahahahhaha e moje budale, ko vam povjeruje nece na zelenu granu
Ma sigurno, na forumu je uvijek druga prica, to sto on horde obuhvata kao i starije ljude na zapadu realno nema veze sa grupom. Vode li mladji ili stariji, to je sastanak bio objavilo se nije sigurno na svoju ruku objavljeno.Rodjeni81 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:49Gluposti, samo budala moze pomisliti da je 5 likova ista uradilo na svoju ruku. Grupa stoji iza saopstenja i to je to.Pablo11 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:35Pa nije valjda da je citava grupa stala iza 5 momaka koji su objavili saopstenje..jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:03
Biće i horde, neće biti samo 5 ljudi (momaka) kako god, koji pokušavaju da ostvare vlastite interese pod svaku cijenu.
Bas onako kako sam i najavio19vendetta87 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:38Zna li neko jel i vecerasnja utakmica namjestena?
Da li je u znak prijateljstva i dobrih odnosa neki posteni X u najavi?
Kakav ba sastanak na stadionu im pjevali Kup je nas i igraj Sarajevo nema veze nisu kući došli već je bilo saopstenje, kad održaše sastanak , u hodu. To i jest problem sto te starije horde trebaju prisustvovat sastanku, sastanka nije bilo, samovolja i samoinicijativa par ljudi. Ništa vise od tog.
Orvel je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:25Prekretnica danasnje situacije je bila tirula za zrinjski protiv radnika kad je antoni bandic dosudio nepostojeci penal za zrinjski. Tih dana u gradu je vladala floskula "bolje i zrinjski nego cigani" od strane pitara. Ljudi su otvoreno slavili kradju i namjestenu titulu zrinjskom da bi godinu kasnije spinovali istu tu izjavu recenu na skupstini FK Zeljeznicara.
Zasto ovo govorim, upravo taj detalj je zacementirao danasnju situaciju jer vjeciti borci za bh fudbal su otkrili svoje karte i ona nekoliko godija kasnije napokon nasli covjeka sa parama koji razumije nas jezik a da to nije dinokio ili ibrakovic i preko tog covjeka s parama napokon prisli prvom covjeku saveza, jer za razliku od njihovog Begica, Vico je ipak borcevac. Sve se moze dogovoriti i sve se moze slaviti a najjasniji dokaz su ove budale. Podrzao sam neki dan onu objavu hordi misleci da je napokon neko s mydima izasao i izjavio onako veliku stvsr sli nazalost ove budale to ne shvataju.
Mi se iz godine u godinu fol nesto prepiremo a cesto se prstom upire u Zeljeznicar dok iza ledja igraju prljave igre, barem je jasno s kim "u borbu za bh fudbal" niko ne bi trebao krenuti.
A na poxetku ove sezone sam napisao da provjereno znam da je mirvah imao sastabke sa vicom gdje sam ili pogresno informisan ds cete oscojiti titulu ili je u medjuvremenu doslo do promjene plana. Ne osporavam vam osvojeni kup, cak sts vise mislim da vam ga vico nije dao nego ste ga sami dogovorili sa sirokim sto je u vasoj situsciji jos gora stvar a znate i sami zasto. Samo bez moralisanja ubuduce jer sto se tice morala, morala sam.
Karn.em ti cijelu lozu i sve sto imas u kuci,nemoj se sta naljutiti svega ti. Ne surujemo sa bilo kim,nemamo potrebe da u dvije tekme bilo sta dogovaramo sa SB jer u dvije tekme bi bilo koga u ovoj ligi izbacili,nismo smrdljivi,politcki Velez sa ugasenom grupom koja je ostala bez svih transova. Ajde sad kod Niksica opet prosite,mozda i pogodite sa nekim.igracem a ne da bacate pare u bunar.PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:07Botu zašto pjeniš? Pa nismo vam mi krivi jer šurujete sa ustašama i četnicima. Prodajete bodove za popišanu salataru kupa. Vi ste sramota ove države prčimo vam majku. Igrajte i dobijte nas boli nas **** mazlume jedan. Bolje je časno razigravati sa Stupčanicom nego sa dušmanima se dogovaratimosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:36
Ma ima Mirva para,treba zivotom zapet protiv vas i poslat vas u cvajtu,skupite pare pa javite cifru ovih dana pa cemo vidjet.
Mirvic je za te ublehe institucija i svakom pogledu,mrsko bi uppste to da ti objasnjavam,dovoljno je reci da je odma par miliona duga iskesirao,nikad klub nije stabilniji bio u svakom pogledu,cisto o ako reda radi da znas.Rodjeni81 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:02Ma shvatili smo mi ko je Mirva za vrijeme Hasića, ne trebas nam pricati nista, digo Hasic ruke od svega kad je shvatio sa kakvim likovima je krenuo protiv saveza. Obolio covjek kad je skontao da je protiv kriminalne hobotnice krenuo sa ljudima koji su dio nje. Evo danas i njegovi navijaci se ne mogu vise crveniti i lagati sami sebe, moralo je puknuti negdje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:36Ma ima Mirva para,treba zivotom zapet protiv vas i poslat vas u cvajtu,skupite pare pa javite cifru ovih dana pa cemo vidjet.
Dosli poslije Hasica i u nas "Mirvici" i slicni lopinasi, ****
Ko vam je kriv što ste postali nebitni i niste više u borbi za bilo kakav trofej.Orvel je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:25Prekretnica danasnje situacije je bila tirula za zrinjski protiv radnika kad je antoni bandic dosudio nepostojeci penal za zrinjski. Tih dana u gradu je vladala floskula "bolje i zrinjski nego cigani" od strane pitara. Ljudi su otvoreno slavili kradju i namjestenu titulu zrinjskom da bi godinu kasnije spinovali istu tu izjavu recenu na skupstini FK Zeljeznicara.
Zasto ovo govorim, upravo taj detalj je zacementirao danasnju situaciju jer vjeciti borci za bh fudbal su otkrili svoje karte i ona nekoliko godija kasnije napokon nasli covjeka sa parama koji razumije nas jezik a da to nije dinokio ili ibrakovic i preko tog covjeka s parama napokon prisli prvom covjeku saveza, jer za razliku od njihovog Begica, Vico je ipak borcevac. Sve se moze dogovoriti i sve se moze slaviti a najjasniji dokaz su ove budale. Podrzao sam neki dan onu objavu hordi misleci da je napokon neko s mydima izasao i izjavio onako veliku stvsr sli nazalost ove budale to ne shvataju.
Mi se iz godine u godinu fol nesto prepiremo a cesto se prstom upire u Zeljeznicar dok iza ledja igraju prljave igre, barem je jasno s kim "u borbu za bh fudbal" niko ne bi trebao krenuti.
A na poxetku ove sezone sam napisao da provjereno znam da je mirvah imao sastabke sa vicom gdje sam ili pogresno informisan ds cete oscojiti titulu ili je u medjuvremenu doslo do promjene plana. Ne osporavam vam osvojeni kup, cak sts vise mislim da vam ga vico nije dao nego ste ga sami dogovorili sa sirokim sto je u vasoj situsciji jos gora stvar a znate i sami zasto. Samo bez moralisanja ubuduce jer sto se tice morala, morala sam.
Moras da znas da ste ne toliko bitan klub i da ste u jednom trenutku i bili filijala njihova.Rodjeni81 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:02
Ma shvatili smo mi ko je Mirva za vrijeme Hasića, ne trebas nam pricati nista, digo Hasic ruke od svega kad je shvatio sa kakvim likovima je krenuo protiv saveza. Obolio covjek kad je skontao da je protiv kriminalne hobotnice krenuo sa ljudima koji su dio nje. Evo danas i njegovi navijaci se ne mogu vise crveniti i lagati sami sebe, moralo je puknuti negdje.
Dosli poslije Hasica i u nas "Mirvici" i slicni lopinasi, ****