FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 31 maj 2011, 22:39

Nebi valjalo da se nesto uradi a kao zamjena da se salje Alfelaj. Momak se pravo poceo uklapati i sad mislim da ne bi bilo dobro da ga se rijesimo. Bit ce on odlican uskoro. Ima onu drskost Barselone i to je ono cega se ne treba lahko rijesiti. Sto se tice Cesca mislim da je trebao doci prosle sezone. Sada mu je zvijezda krenula ka zalasku i a to nije potrebno u nasim redovima. Mislim da je izgorio.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 31 maj 2011, 22:42

bparena je napisao/la:Nebi valjalo da se nesto uradi a kao zamjena da se salje Alfelaj. Momak se pravo poceo uklapati i sad mislim da ne bi bilo dobro da ga se rijesimo. Bit ce on odlican uskoro. Ima onu drskost Barselone i to je ono cega se ne treba lahko rijesiti. Sto se tice Cesca mislim da je trebao doci prosle sezone. Sada mu je zvijezda krenula ka zalasku i a to nije potrebno u nasim redovima. Mislim da je izgorio.
U potpunosti se slazem sa tobom.Afellaya treba ostaviti brz je moze igrati na vise pozicija,a fabregas nevjerujem da bi sjediti na klupi,jer sve dok je tu xavi-iniesta za njega nema mjesta među prvi 11.Trebaju nam 2 pojačanja 1 stopera i jedan napadač.I ako bude odlazio maxvell dovesti i lijevog beka.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 31 maj 2011, 22:44

plavac u srcu je napisao/la:kad bi svi klubovi u svijetu sastavili najboljih 11 još uvijek ne bi bili ravni Barceloni
naravno da ne bi, jer najboljih 11 igra upravo u barceloni, a ostali su za klasu ispod. ;)
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 maj 2011, 22:49

Moje misljenje je da bi Pep trebao otici negdje,nemojte me krivo shvatit ali Barca ce mozda da igra na vrhunskom nivou ali ova sezona ce se tesko ponovit.. Covjek ne moze vise da se digne,moze samo da se spusti ,ista stvar je bila sa Rijkardom.. Da je on otisao kad je Barca bila na vrhuncu sad bi ga svi velicali i dizali u nebesa.. Trebao bi da dodje neko novi ko bi mogao da donese nesto novo igri Barce,jer je ocito da ce se brzo nac lijek za ovu igru-bez obzira koliko taj lijek ruzno izgleda i Pep ce pasti kao trener.. A ovi igraci mogu samo vise sa novim trenerom jer bi vjerovatno isti donjeo novu dimenziju u igri koja bi mogla biti prevaga kada Barcina taktika-koja je trenutno jednosmjerna,padne u vodu..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 maj 2011, 22:49

Velika je steta sto je Luis Enrique napustio Barcelonu B, jer u slucaju sve izvjesnijeg odlaska Guardiole nakon naredne sezone on bi po meni bio idealna zamjena i na ekipi se ne bi previse osjetila promjena trenera.
Budimo realni bit ce tesko naci nasljednika Guardiole koji se uklapa u Barcinu filozofiju. Ja bi reako da to granici skoro pa sa nemogucom misijom.
Eh jedino rjesenje bi bilo da Enrique sebi u uguvoro ugradi klauzulu da u slucaju ponude Barcelone moze napustiti klub koji ce preuzeti od naredne sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 maj 2011, 23:02

jasmin256 je napisao/la:
plavac u srcu je napisao/la:kad bi svi klubovi u svijetu sastavili najboljih 11 još uvijek ne bi bili ravni Barceloni
naravno da ne bi, jer najboljih 11 igra upravo u barceloni, a ostali su za klasu ispod. ;)
Cassilas
Salgado-Adams-Helguera-R.Carlos
Pires-Viera-Zidane
Berkamp-Ronaldo-Henry :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 01 jun 2011, 01:00

sto se mene tice i mog misljenja, ja bi doveo ovog mladog iz sportinga, sto moze da igra i beka lijevog i stopera ako zatreba, i rossi, mozda nekog u srednji red, i dosta, ali ne puno novca davati, samo za ovog 30 miliona rossija, i ova 2 bek i vezni oko 15m ukupno, nesto kao sto smo sa afelajom uradili...
...rob do bagro...

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 01 jun 2011, 11:59

ibra_barca je napisao/la:sto se mene tice i mog misljenja, ja bi doveo ovog mladog iz sportinga, sto moze da igra i beka lijevog i stopera ako zatreba, i rossi, mozda nekog u srednji red, i dosta, ali ne puno novca davati, samo za ovog 30 miliona rossija, i ova 2 bek i vezni oko 15m ukupno, nesto kao sto smo sa afelajom uradili...
Sa Afelajem smo imali sreće da nismo ni svijesni...Ugovor mu isticao,a Cocu ga preporučio.Tako da je bila mala odšteta a dobili smo pravo blago u vidu njega.Mislim da će proći dosta vremena da se za tako mizerne novce dovede jedan dragulj. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 jun 2011, 12:26

Spanish clubs with most official trophies won in history: Barcelona 77 - Real Madrid 76! 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 jun 2011, 12:32

nadam se da cemo dovest tog iz sportinga lijevog beka ,,,rossiu bi trebo potpisat,,po meni i najbolja opcija kad se pogleda cijena i kvalitet(aguero preskup),, po meni fabregasa aako dovedu to ce bit velika greska,,ode thiago u q :D onda ,,,jedino za 20 miliona ga dadne arsenal :D ,,,prodat maxwella milita,(podhitno),krkica isto mozemo za rossija dat ,,pare i njega al napravit klauzulu da ga mozemo ponovo otkupit uvjek

affelaya niposto davat nigdje ,,on ce sljedece sezone bit 3 puta bolji
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jun 2011, 13:59

Sta ovo citam da ce Barca za sminkera iz Arsenala ponuditi 35 mil eura i Thiaga :shock: jesu li oni ludi il sta ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 01 jun 2011, 14:00

Barcelona je postala španski klub sa najviše osvojenih zvaničnih trofeja. Njih 77, a Madrid je osvojio 76. :D

Bye bye "najtrofejniji kraljevski klub" 8-)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 jun 2011, 14:20

juznjak> je napisao/la:Sta ovo citam da ce Barca za sminkera iz Arsenala ponuditi 35 mil eura i Thiaga :shock: jesu li oni ludi il sta ?
Ako bi slucajno ovog dragulja dali bilo kome,gadno bi pogrijesili,a ako bi dali njega + ovolike pare,to bi bio najgluplji potez u historiji.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 jun 2011, 15:49

Rossi bi ovih dana trebao postati sluzbeno vas igrac. Dobar posao nema sta...
NK/RK Krivaja je napisao/la:Barcelona je postala španski klub sa najviše osvojenih zvaničnih trofeja. Njih 77, a Madrid je osvojio 76. :D

Jes' ako se broje nocni Bajramski i Bozicni turniri iz jedne, eventualno dvije utakmice.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 01 jun 2011, 17:48

Dajte da sastavimo neko pismo, da pošaljemo upravi Barce, da ne kupuju Fabregasa, a pogotovo da ne prodaju Thiaga, možda ga i pročitaju. :mrgreen: :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 jun 2011, 18:04

nece biti nikakve prodaje tiaga, ne brinite
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 01 jun 2011, 18:45

Portillo je napisao/la:Rossi bi ovih dana trebao postati sluzbeno vas igrac. Dobar posao nema sta...
NK/RK Krivaja je napisao/la:Barcelona je postala španski klub sa najviše osvojenih zvaničnih trofeja. Njih 77, a Madrid je osvojio 76. :D

Jes' ako se broje nocni Bajramski i Bozicni turniri iz jedne, eventualno dvije utakmice.
Jel tebi poznata rijec zvanicni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 01 jun 2011, 18:58

Prodavat onakav talenat i onakvu igracinu da bi doveli nekog isfuranog antitalenta :shock: :shock: :shock:

Ne valja im to nikako, hebo ih fabregas vise ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 jun 2011, 20:09

kapiten puyol je operisan i nece moci igrati u naredna dva-tri mjeseca, izgleda da ce i naredne sezone propustiti dosta utakmica kako ga je krenulo, izgleda da mu se karijera privodi kraju. al nema veze, njegovo mjesto zauzet ce abidal, nekad i maskerano i nece se to osjetiti, valjda kapiten bude spreman potpuno u drugom dijelu naredne sezone kad nam moze zatrebati

sve ovo govori da nam je lijevi bek zaista prioritet, i to mocan neki da bude, ocigledno je da ce abidal do kraja karijere igrati stopera, maxwel ce otici, ostaje samo adriano koji je ipak najbolji za zamjene, jer moze mijenjati i desnog i lijevog beka

lijevi bek po meni prioritet svih prioriteta, neka kosta koliko kosta, ima dosta dobrih igraca koji bi se mogli uklopiti u nas sistem, uglavnom mora biti solidan u odbarni i sjajan u ofanzivi, mora imati solidnu tehniku, biti strasno brz i prodoran, mora znati igrati i ko bek i ko krilo. neki od lijevih bekova koji imaju sve to su:

bale - bez ikakvih dilema za barcinu igru bio bi najbolje moguce rjesenje, njegov dolazak je moguc jer totenham nije izborio ligu prvaka, rekao je da nema nista protiv promjene kluba i klime, jedino sto je skup, vjerovatno ne jeftiniji od 35 miliona, ali s obzirom kako je dobar i da ima tek 21 godinu, vrijedi sto jest, kao sto je i alves vrijedio tako puno kad smo ga doveli i vidjeli koliko se samo isplatio

coentrao - isto jako dobar ofanzivni bek, trazi ga pola evrope, al rekao je da bi samo u real, prema tome male su sanse da dodje nama, a i skup je, 25 miliona najmanje

bastos - sjajan igrac, skoro potpuno isti kao alves, samo sto je ljevak, samo sto je onako psihicki nestabilan, ako bi dosao nama i pep ga smirio, bilo bi sjajno gledati alvesa i njega po stranama, njegova cijena je oko 15 miliona

clishy - vrlo brz, dobar u prodorima, solidan i u defanzivi, nije klasa recimo balea ali bi zato jeftin bio, ne vise od 10 miliona, jer ne zeli produziti ugovor s arsenalom

po meni jedan od ove cetvorice bi se sjajno uklopio, Bale najbolje, hebo fabregasa, ovaj je i bolji i potrebniji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 01 jun 2011, 21:25

Romariooo je napisao/la:kapiten puyol je operisan i nece moci igrati u naredna dva-tri mjeseca, izgleda da ce i naredne sezone propustiti dosta utakmica kako ga je krenulo, izgleda da mu se karijera privodi kraju. al nema veze, njegovo mjesto zauzet ce abidal, nekad i maskerano i nece se to osjetiti, valjda kapiten bude spreman potpuno u drugom dijelu naredne sezone kad nam moze zatrebati

sve ovo govori da nam je lijevi bek zaista prioritet, i to mocan neki da bude, ocigledno je da ce abidal do kraja karijere igrati stopera, maxwel ce otici, ostaje samo adriano koji je ipak najbolji za zamjene, jer moze mijenjati i desnog i lijevog beka

lijevi bek po meni prioritet svih prioriteta, neka kosta koliko kosta, ima dosta dobrih igraca koji bi se mogli uklopiti u nas sistem, uglavnom mora biti solidan u odbarni i sjajan u ofanzivi, mora imati solidnu tehniku, biti strasno brz i prodoran, mora znati igrati i ko bek i ko krilo. neki od lijevih bekova koji imaju sve to su:

bale - bez ikakvih dilema za barcinu igru bio bi najbolje moguce rjesenje, njegov dolazak je moguc jer totenham nije izborio ligu prvaka, rekao je da nema nista protiv promjene kluba i klime, jedino sto je skup, vjerovatno ne jeftiniji od 35 miliona, ali s obzirom kako je dobar i da ima tek 21 godinu, vrijedi sto jest, kao sto je i alves vrijedio tako puno kad smo ga doveli i vidjeli koliko se samo isplatio

coentrao - isto jako dobar ofanzivni bek, trazi ga pola evrope, al rekao je da bi samo u real, prema tome male su sanse da dodje nama, a i skup je, 25 miliona najmanje

bastos - sjajan igrac, skoro potpuno isti kao alves, samo sto je ljevak, samo sto je onako psihicki nestabilan, ako bi dosao nama i pep ga smirio, bilo bi sjajno gledati alvesa i njega po stranama, njegova cijena je oko 15 miliona

clishy - vrlo brz, dobar u prodorima, solidan i u defanzivi, nije klasa recimo balea ali bi zato jeftin bio, ne vise od 10 miliona, jer ne zeli produziti ugovor s arsenalom

po meni jedan od ove cetvorice bi se sjajno uklopio, Bale najbolje, hebo fabregasa, ovaj je i bolji i potrebniji
hbt bejl sta si navalio lik nemoze igrat u barci igra krilo u totenhemu ne beka al i da igra nije on za barse zna samo nabit loptu i trcat za njom ponekad i skrenut u lijevu stranu i to je to a u barci treba tehnicar jer se igra uvjek odvija na 1 polovici tako da nebi imalo smisla dovodit ga.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.