jos uvijek je pratis u stopu jel

sretna nova svoj braći da malo manje kukamo a vise slavimo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znaci za sada:
Antalija zbog vremena i dobrih protivnika je pozeljna. Valjda ne bude nekih povreda zbog terena ovdje. Sto se protivnika tice sad je svejedno da li igramo sa Zrinjskim ili nekim jacim jer nemas potrebu mjeriti snagu u slucaju da izboris Evropu kad ces ostati bez 90% igrackog kadra na ljeto. Sto ne ode sad, otice na ljeto zbog ugovora. Zao mi je sto nece biti onih izvjestaja na 1921.braco je napisao/la: ↑02 jan 2021, 16:21Ma yebo gdje se pripremaju kad imaš dobre igrače onda je sve lakše. Zrinjski se godinama na zimskim pripremama u Medulinu pripremao i uzeše 3 titule zaredom. Ali zato ti u ekipi tada igraju igrači poput Bilbije, Mešanovića, Zakarića, Todorovića, Filipovića, Tomića, Jakovljevića, Kataneca, Pirića, Stojkića itd. Tako da dovedi ti dobre igrače i nije problem gdje će se pripremat, kvalitet je kvalitet i pare su pare. Nama je realno sada isti qrac Antalija ili lupam Medulin. Ok bolje vrijeme, tereni i protivnici su u Turskoj ali smo vidjeli iz sezone u sezonu da to nama ništa ne znači. Između ostalog kad smo pripreme obavili u "nekakvom" Livnu igrali smo super fudbal u napadačkom smislu poslije tih priprema. Ali džaba kad nisu imao potpun kvalitet jer nisi mogao zabiti koliko si primao golova tada.
Ljetos smo mi dosta utakmica odigrali na Grbavici pa nista.
Sto posto...da smo od starta počeli praviti ekipu koja će se prilagoditi ovom terenu sada nam niko ništa ne bi mogao. Ali tu opet dolazi do toga da mi nikad ni za šta nismo imali plan. Sve što smo ikada radili bilo je stihijski i prilagodjeno finansijskoj situaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.