Šta?hodža je napisao/la:to onaj radio ??volimliverpool je napisao/la:Je*em ti Bogovog Kallmana!
1 gol u prvom.![]()
Kud' i Srbi gube.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Šta?hodža je napisao/la:to onaj radio ??volimliverpool je napisao/la:Je*em ti Bogovog Kallmana!
1 gol u prvom.![]()
E ovo je sto se tice rukometa danas bio pravi zicerbombarder je napisao/la:sto se tice meca Srbija-Rumunija ja mislim da bi najbolje bilo odigrat hendikep na rumuniju prvo poluvrijeme
šta je to uradio debiLko?Ponos Torina je napisao/la:joj kad vidim ovog gatussa mlatio bi ga lopatom po glavi mjesec dana
Zasad samo mi oni ne idu !NYKnicks Fan je napisao/la:Oni Brazilci 0-0 hahaha
hahahaha,znam i meni ccctm-ovac iz mase je napisao/la:Zasad samo mi oni ne idu !NYKnicks Fan je napisao/la:Oni Brazilci 0-0 hahaha
Ma kad mu vidim onu facu pokvari mi dan i sve fuj kakav je...inace Milan je O od tima da nemaju Ibrahimovic-a bili bi u rangu Catanije..mandraX je napisao/la:Zaokružite Dansku
P.S.
šta je to uradio debiLko?Ponos Torina je napisao/la:joj kad vidim ovog gatussa mlatio bi ga lopatom po glavi mjesec dana![]()
5 za htLFC_LAVOV je napisao/la:Zna li neko koliko je dao golova Danac Hansen ?
Hvala ti...LBJ MVP je napisao/la:5 za htLFC_LAVOV je napisao/la:Zna li neko koliko je dao golova Danac Hansen ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.