FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
johnnyHZ
Sve ja to znam za Mirzu. Ne gotivim ga, ali me je strah da navijam za njegovu smjenu pa da Sarajevo sa trece zapravo druge pozicije padne na petu. Jedini razlog zasto ja ne hulim na njega je pozicija na tabeli. Svaka cast njemu kad je sa "gladnima" igracima u utrci za titulu. A kakav je trener i karakter to bolje znas od mene. Ja cak znam jedan detalj koji bi ogadio Mirzu pa cak i njegovim najblizima ali nije to ljudski ovdje raditi. Ako te interesuje javi se na privatnu poruku.
Sto se papira tice ja ne zelim da ga pustim u javnost nego ga iz moje ruke moze svako pogledati. Cak sto vise mozda taj papir i nije validan jer ga je isprintala trenutna uprava. Zato se ja puno nekur.cim da izvines na izrazu.
Sto se tice ljudi koji su spremni pare da uloze necu da nesto kazem pa da se pljuje po njima. Jer se raji nece svidjeti uslovi u to sam uvjeren. Uostalom znam ovoliko. Pare ce doci u klub poslije nove godine iz vise razloga. Ljudi nedaju Gracicu da se ponovo umjesa u FKS. Takodjer FKS ima more prijatelja koji sebe ne nazivaju Bordo Prijateljima nego su to normalni ljudi koji imaju svoje biznise i 100% ruku dajem da ce uloziti pare. Ako ne bude tako ja cu svoju sliku, ime i prezime postaviti ovdje pa vi pljujte po meni onda javno. Samo se trebaju neke stvari dogovoriti.
Jedino negativno sto moze iz toga proizaci je da ce ukoliko se dogovre ostati ista uprava. Jel ti stvarno mislis da niko ne zeli biti predsjednik FKS. Ima tu ljudi koji su se ponudili ali i postavili svoje uslove. Kod nekih ima i tala kod nekih ima nesto drugo o cemu je glupost pricati po forumu smijat ce se raja. Ne zelim da stvaram sliku niokome. Pokusao sam da ne pljujem po Blekicu ali su me navukli forumasi.
Moja najveca greska ovdje je sto sam rekao da je gasenje fudbalskog kluba FKS idiotluk i da to ne treba dozvoliti. Moja najveca greska je ta sto sam rekao da je Blekic platio par navijaca da dignu halabuku medju navijacima. Hajde it meni reci kako ti mozes da mrzis covjeka koji drzi tim u borbi za titulu. Ja ga ne volim Mirzu nek se zna, ali ne mogu pljunuti na njega sve dok je Sarajevo 5 bodova u minusu za vodecim. To za mene nema smisla. A onaj bojkot pitajte malo stariju raju. Ono je napravio vrli predsjednik Blekic. Uostalom time je se hvalio Zuji i Amaru da je on Hordas i da ce biti kako on kaze i da iza njega stoje navijaci i da ako on kaze nece niko doci na utakmicu onda ce tribine biti prazne. Eh zato je Amar rekao nas stadion i kraj price. Cak je covjek iz delegacije koja je dosla sa Blekicem rekao a tu sam bio i sam rekao je da mu date cijeli stadion navijaci nece doci. Zato se Zujo drzao te teze ko pijan plota na tv emisijama.
Smijesno je. Ne znam ko je smjesniji ispao Zujo ili Blekic. Mozda vama je Blekic ispao veci seljak ali da ste ih gledali na medjusobnim sastancima nebi uocili nikakvu razliku. Da ih je posmatrao neko ko ih ne zna ne bi bio siguran ko je Zujo a ko Blekic.
Ali vazno je da su pojedina djeca mene ovde oslikala kao neprijatelja kluba. Kao covjeka koji mrzi klub a ne Nijaza Gracica koji evo drugi put pokusava da rusi FKS. A sigurno sam u to se smijem zakleti najmilijima pregledao sam vise utakmica FKS od ovih sto mi prijete. Frajer mi prijeti preko privatne da se nadjemo ja mu kazem u prostorijama kluba on mene pita gdje je to. Sta vise da ti kazem?
Samo imam jednu poruk za vas sve ovdje. Sve dok se vi (horde i manijaci) budete mrzili i radovali tudjim nesrecama glavnu rijec u nogometu ce vam voditi Siroki, Zrinjski itd. Nemam nista protiv Sirokog naprotiv drago mi je da BiH ima tako uspjesan klub ali grad koji za vrijeme skolske godine broji oko 700.000 ljudi da nije ustanju da odrzi dva najjaca kluba u BiH je bruka i sramota. Za moje vrijeme Manijaci i Horde su zajedno tukle Delije i u Beogradu i u Sarajevu. A ka bih vam pricao sve te price vi bi mislili da su to bajke jer zivite u svijetu mrznje. Kao da se od Dodika postali. Svi vi. I jedni i drugi.
Pozdrav do utorka.
Sve ja to znam za Mirzu. Ne gotivim ga, ali me je strah da navijam za njegovu smjenu pa da Sarajevo sa trece zapravo druge pozicije padne na petu. Jedini razlog zasto ja ne hulim na njega je pozicija na tabeli. Svaka cast njemu kad je sa "gladnima" igracima u utrci za titulu. A kakav je trener i karakter to bolje znas od mene. Ja cak znam jedan detalj koji bi ogadio Mirzu pa cak i njegovim najblizima ali nije to ljudski ovdje raditi. Ako te interesuje javi se na privatnu poruku.
Sto se papira tice ja ne zelim da ga pustim u javnost nego ga iz moje ruke moze svako pogledati. Cak sto vise mozda taj papir i nije validan jer ga je isprintala trenutna uprava. Zato se ja puno nekur.cim da izvines na izrazu.
Sto se tice ljudi koji su spremni pare da uloze necu da nesto kazem pa da se pljuje po njima. Jer se raji nece svidjeti uslovi u to sam uvjeren. Uostalom znam ovoliko. Pare ce doci u klub poslije nove godine iz vise razloga. Ljudi nedaju Gracicu da se ponovo umjesa u FKS. Takodjer FKS ima more prijatelja koji sebe ne nazivaju Bordo Prijateljima nego su to normalni ljudi koji imaju svoje biznise i 100% ruku dajem da ce uloziti pare. Ako ne bude tako ja cu svoju sliku, ime i prezime postaviti ovdje pa vi pljujte po meni onda javno. Samo se trebaju neke stvari dogovoriti.
Jedino negativno sto moze iz toga proizaci je da ce ukoliko se dogovre ostati ista uprava. Jel ti stvarno mislis da niko ne zeli biti predsjednik FKS. Ima tu ljudi koji su se ponudili ali i postavili svoje uslove. Kod nekih ima i tala kod nekih ima nesto drugo o cemu je glupost pricati po forumu smijat ce se raja. Ne zelim da stvaram sliku niokome. Pokusao sam da ne pljujem po Blekicu ali su me navukli forumasi.
Moja najveca greska ovdje je sto sam rekao da je gasenje fudbalskog kluba FKS idiotluk i da to ne treba dozvoliti. Moja najveca greska je ta sto sam rekao da je Blekic platio par navijaca da dignu halabuku medju navijacima. Hajde it meni reci kako ti mozes da mrzis covjeka koji drzi tim u borbi za titulu. Ja ga ne volim Mirzu nek se zna, ali ne mogu pljunuti na njega sve dok je Sarajevo 5 bodova u minusu za vodecim. To za mene nema smisla. A onaj bojkot pitajte malo stariju raju. Ono je napravio vrli predsjednik Blekic. Uostalom time je se hvalio Zuji i Amaru da je on Hordas i da ce biti kako on kaze i da iza njega stoje navijaci i da ako on kaze nece niko doci na utakmicu onda ce tribine biti prazne. Eh zato je Amar rekao nas stadion i kraj price. Cak je covjek iz delegacije koja je dosla sa Blekicem rekao a tu sam bio i sam rekao je da mu date cijeli stadion navijaci nece doci. Zato se Zujo drzao te teze ko pijan plota na tv emisijama.
Smijesno je. Ne znam ko je smjesniji ispao Zujo ili Blekic. Mozda vama je Blekic ispao veci seljak ali da ste ih gledali na medjusobnim sastancima nebi uocili nikakvu razliku. Da ih je posmatrao neko ko ih ne zna ne bi bio siguran ko je Zujo a ko Blekic.
Ali vazno je da su pojedina djeca mene ovde oslikala kao neprijatelja kluba. Kao covjeka koji mrzi klub a ne Nijaza Gracica koji evo drugi put pokusava da rusi FKS. A sigurno sam u to se smijem zakleti najmilijima pregledao sam vise utakmica FKS od ovih sto mi prijete. Frajer mi prijeti preko privatne da se nadjemo ja mu kazem u prostorijama kluba on mene pita gdje je to. Sta vise da ti kazem?
Samo imam jednu poruk za vas sve ovdje. Sve dok se vi (horde i manijaci) budete mrzili i radovali tudjim nesrecama glavnu rijec u nogometu ce vam voditi Siroki, Zrinjski itd. Nemam nista protiv Sirokog naprotiv drago mi je da BiH ima tako uspjesan klub ali grad koji za vrijeme skolske godine broji oko 700.000 ljudi da nije ustanju da odrzi dva najjaca kluba u BiH je bruka i sramota. Za moje vrijeme Manijaci i Horde su zajedno tukle Delije i u Beogradu i u Sarajevu. A ka bih vam pricao sve te price vi bi mislili da su to bajke jer zivite u svijetu mrznje. Kao da se od Dodika postali. Svi vi. I jedni i drugi.
Pozdrav do utorka.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zato skaču preko bankina u Jablanicimma_hz je napisao/la:sigurno da niko od navijaca nije bio na platnom spisku blekica to ko imalo prati rad udruzenja i momke moze to potvrditi jer oni niti su kriminalci niti napadaci na kineske radnje to su momci ciji su roditelji profesori,bankari itd itd nbt ko zna zna da tim momcima netrebaju pare i da vole fks
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Uvijek ce biti onih ko je ce ovdje pricati o Zelji i obratno. Zato nema potrebe da konstantno ponavljamo kako nekom ovdje ili tamo nije mjesto. To bi bilo to i nema vise. Jedino to sam htio reci.
To sto ste vi isfrustrirani situacijom u klubu je VAS problem. JA NIKOG NE PROVOCIRAM a necu (i ne treba) da se mjesam u rad moderatora. U svakom slucaju mi je iz ponizenja da dobivam zute kartone ili bilo kakve opomene bez ikakvog razloga. Nit sam balavac nit se zelim tako ponasati.
Imate mahanje a mene ovdje sigurno vise nikad necete vidjeti, bar ne na ovoj temi.
Pozdrav.
To sto ste vi isfrustrirani situacijom u klubu je VAS problem. JA NIKOG NE PROVOCIRAM a necu (i ne treba) da se mjesam u rad moderatora. U svakom slucaju mi je iz ponizenja da dobivam zute kartone ili bilo kakve opomene bez ikakvog razloga. Nit sam balavac nit se zelim tako ponasati.
Imate mahanje a mene ovdje sigurno vise nikad necete vidjeti, bar ne na ovoj temi.
Pozdrav.
-
- Kontakt:
bolje i to, nego mafijasi, kako je vernes?nikad_izvini je napisao/la:Zato skaču preko bankina u Jablanicimma_hz je napisao/la:sigurno da niko od navijaca nije bio na platnom spisku blekica to ko imalo prati rad udruzenja i momke moze to potvrditi jer oni niti su kriminalci niti napadaci na kineske radnje to su momci ciji su roditelji profesori,bankari itd itd nbt ko zna zna da tim momcima netrebaju pare i da vole fks
- Popović Lazar
- Kontakt:
Ginisinikad_izvini je napisao/la:Zato skaču preko bankina u Jablanicimma_hz je napisao/la:sigurno da niko od navijaca nije bio na platnom spisku blekica to ko imalo prati rad udruzenja i momke moze to potvrditi jer oni niti su kriminalci niti napadaci na kineske radnje to su momci ciji su roditelji profesori,bankari itd itd nbt ko zna zna da tim momcima netrebaju pare i da vole fks

Hajde lazare,hajde Lazare..
PL BIH - 1
znamo mi vrlo dobro da Žujo nije zlatan, al nemoj ga vrijeđati i trpati ga u istu rečenicu s kamiondžijom...
znamo mi vrlo dobro da Žujo nije zlatan, al nemoj ga vrijeđati i trpati ga u istu rečenicu s kamiondžijom...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@Popovic Lazar
Tvoj avatar sve govori o tebi ...
Tvoj avatar sve govori o tebi ...
Evo upravo čitam da je moguće da vam Ibraković dođe za trenera.Mislim da nije loše jer svakom klubu treba čovjek sa strane.Mislim da je Varešanović jedan prepotentni čovjek kao i Osim - brate misle da sve znaju ,a to me najviše nervira.Isto čitajući neke laži koje Mirza govori vezano za igrače,a oni ga sutradan demantuju je samo dokaz koliko on želi ostati i kako druge okrivljuje.Niko sem Želje nije imao onakve pripreme,a kad pogledaš igru Sarajeva ili Želje daleko je od dobre.Iako sam Slobodaš najbolje za mene igre pokazuje Čelik.Rezultata vjerovatno nemaju zato što im sudije režiraju,ali ja sam uvjeren da će završiti na vrhu sa Ibrakovićem ako ostane.
Ma ibraković bi sjajno rješenje ja mislim. mislim da nema drugog koji bi nas mogao izvaditi sem mozda husrefa.
ako je tebi mirza isti amar, onda ti definitivno nemas pojma o fudbalu...deset je napisao/la:Mislim da je Varešanović jedan prepotentni čovjek kao i Osim - brate misle da sve znaju ,a to me najviše nervira.

amar je u svom prvom mandatu osvojio sve sto se moglo osvojiti i to vise puta i evo sad opet je osvojio titulu nakon samo jedne godine... sta je mirza postigao?

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
deset je napisao/la:Evo upravo čitam da je moguće da vam Ibraković dođe za trenera.Mislim da nije loše jer svakom klubu treba čovjek sa strane.Mislim da je Varešanović jedan prepotentni čovjek kao i Osim - brate misle da sve znaju ,a to me najviše nervira.Isto čitajući neke laži koje Mirza govori vezano za igrače,a oni ga sutradan demantuju je samo dokaz koliko on želi ostati i kako druge okrivljuje.Niko sem Želje nije imao onakve pripreme,a kad pogledaš igru Sarajeva ili Želje daleko je od dobre.Iako sam Slobodaš najbolje za mene igre pokazuje Čelik.Rezultata vjerovatno nemaju zato što im sudije režiraju,ali ja sam uvjeren da će završiti na vrhu sa Ibrakovićem ako ostane.

pa sta je trebalo drugo raditi kad ide 70 ljudi,mislim hallali al si bas glup ili se samo pravis previse koristis bilje s tvog avatara odmori maloo .Popović Lazar je napisao/la:Ginisinikad_izvini je napisao/la:Zato skaču preko bankina u Jablanicimma_hz je napisao/la:sigurno da niko od navijaca nije bio na platnom spisku blekica to ko imalo prati rad udruzenja i momke moze to potvrditi jer oni niti su kriminalci niti napadaci na kineske radnje to su momci ciji su roditelji profesori,bankari itd itd nbt ko zna zna da tim momcima netrebaju pare i da vole fks
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
tm84 je napisao/la:ako je tebi mirza isti amar, onda ti definitivno nemas pojma o fudbalu...deset je napisao/la:Mislim da je Varešanović jedan prepotentni čovjek kao i Osim - brate misle da sve znaju ,a to me najviše nervira.![]()
amar je u svom prvom mandatu osvojio sve sto se moglo osvojiti i to vise puta i evo sad opet je osvojio titulu nakon samo jedne godine... sta je mirza postigao?
Samo sto jos nisi naveo da je Jef United izbacio iz lige!

ekii je napisao/la:tm84 je napisao/la:ako je tebi mirza isti amar, onda ti definitivno nemas pojma o fudbalu...deset je napisao/la:Mislim da je Varešanović jedan prepotentni čovjek kao i Osim - brate misle da sve znaju ,a to me najviše nervira.![]()
Samo sto jos nisi naveo da je Jef United izbacio iz lige!
eh hajde nadji koji je jef united zavrsio u godini koju ih je amar vodio,stavi uspjehe i neuspjehe,ali bez laganja moze?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma sta me briga za uspjehe i neuspjehe ,samo ako se vec navode neki podaci onda se mora sve navesti ,a ne izbacivati nesto sto nekom u biografiji i nije za pohvalu. 

ma meni je suludo samo poredjenje mirze i amara...
jedan ima 5 drzavnih trofeja, dok drugi mozda nema nista, osim mozda isto toliko litara ulja za kosu...

jedan ima 5 drzavnih trofeja, dok drugi mozda nema nista, osim mozda isto toliko litara ulja za kosu...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
kakvo dobro ,cuj 5 bodova sa ovakvim rasporedom da bjezi borac??' i kakvom situacijom,vec sam ti objasnio da POLA odvadis...a to priznaju danas i igraciPL BiH -1 je napisao/la:johnnyHZ
Pozdrav do utorka.

druga stvar,taj isti mirza je obecao svasta pa slagao!
trece, isti taj danaas kopa i rukama i nogama da ova garnitura ostane u FKS...... a VOLI SARAJEVO ha ha ha ....
od ove stare uprave ja sam ocekivao LUCA TONY da doje i JUVENTUS I BARSA .... tako da me i taj papir ne cudi ... i vjerujem tom papiru isto kao i dolasku ove tri stvari

nema se sta pljuvati po kandidatima za mjesto u upravi, vjeruj,svaki od njih koji nema u PLANU BALJKA i co . dobro dosao,svaki koji ima njih u planu ..... nema podrsku ...jasno ko dan

ovo za preimenovanje kluba to je obicna GLUPOST i na to bi pristale samo osobe koje nisu vidjele stadion kosevo ......znaci to si u PRAVU 100% ....
OVO ZA BLEKICA,da jednom zavrsim tu pricu,prvo , jasno ko dan, da NISMO IMALI USLOVE ZA DOLAZAK NA GRBAVICU,to je jasno svakome bilo , i to su na kraju i bille zavrsne rijeci amara osima KHAJ PHICE......vas stadion , vasa stvar ,niste dali,nismo dosli , izgubili ste pare,niste napunili ni onaj dio sjevera a pricali kako ce biti krcat..... (ne mislim da si ti navijac zelje )
blekic je 95% pricao a 5% radio,navukao , ili nije znao,ili nije htio ili nije MOGAO .... od ovo troje nesto jeste.....ali nije napravio ni 1% losega koliko su ovi uhljui danas sto su u klubu....
ako hoces pokazat cu ti ja svoju enciklopediju od 87 pa ovamo svi moguci isjeci sa utakmica, slika rahmetli dzilde na sjeveru,zajednicki odlasci na tekme itd..sve ja to znam , ali kada se nozevi pocnu vaditi , tu prestaje prica ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Proda se Hame veceras
ali zasluzio je vise da napravi veci iskorak u karijeri jel je u Sarajevu uradi ama bas sve sto se moze uraditi,od lige osvojene,kupa,3 pretkola LP,4 pretkola EL,i na kraju do kapitenske trake znaci sve sto je realno u ovim nasim mjerama je uradio-osvojio i to je to..on nema ovdje vise motiva da kazem,a i ugovor mu istice za pola godine pa i bolje da se sad proda nego da ga na kraju dzaba dajemo, parama od njegovog transfera nek se vrate dugovi ovim ostalim igracima i nek se bar ta situacija smiri...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Varaš se ako misliš da će ovaj čovjek jednostavno iskeširati par stotina hiljada svojih paraekii je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-48226.htm
banka nam je jedini spas i bice glavni sponzor kluba!

I nije nam jedini spas jer ima još kandidata sa kojima se pregovara !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: ebi46, ErosViverosViv, head88, nokee, rimljanin90 i 61 gost.