Ma ja hoću ovaj derbi da gledam večeras Urugvaj-Argentina.Možda Pipita zabije iako navijam za Urugvaj nek bude 2:1 Cavani,Forlan i Pipita.Može i 2 Forlan nisam siguran dal igra CavanianonymousHD je napisao/la:Mene nakon prvog poluvremena smorili, ured sam zasp'o.. Kontam da odspavam do 4h
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ek0 je napisao/la:
Grupa debila!!!
ahhaha fkt Marcelo i Casillas ovde ko dva retardayasminho je napisao/la:ek0 je napisao/la:
Grupa debila!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Pogledaj Ramosa kao kakva droca medju njima hahahaha!!!Zabac je napisao/la:ahhaha fkt Marcelo i Casillas ovde ko dva retardayasminho je napisao/la:ek0 je napisao/la:
Grupa debila!!!![]()
![]()
![]()
![]()
uhvatili ga sa svih strana!
4:00MElloo je napisao/la:U koliko je tacno utakmica protiv Galaxya
lezi spavaj..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
MA ima sad Urugvaj -Argentina taman kad ta zavrsi ova ce pocetRaul_64 je napisao/la:4:00MElloo je napisao/la:U koliko je tacno utakmica protiv Galaxya
lezi spavaj..
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
To je isto kao kad nekome kazes da je glupan i onda mu kazes, p.s. ovo nije uvreda!
Gonzalo Higuain 1:1 - Argentina - Urugvaj
Gonzalo Higuain 1:1 - Argentina - Urugvaj
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- anonymousHD
- Kontakt:

Još samo malkice...
Ne mogu ovo gledat odo spavat sretan obradovaše me Urugvajci,a i Pipita se može priključit pripremama
Gago nije bio loš samo je igra Argentine užasna totalno nepovezano pa svi izgledaju k'o amateri
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
daj link
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jeko ovaj sa pramenovima ?
PS nije pun stadion
PS nije pun stadion
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- anonymousHD
- Kontakt:
1-0, Callejon. Odlična lopte Kake, koji je trenutno najbolji na terenu...
btw. evo link
http://veetlesportshd.****/2011 ... nel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT:
2-0, Joselu. Odličan pogodak. Igramo predobro.
btw. evo link
EDIT:
2-0, Joselu. Odličan pogodak. Igramo predobro.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 17 jul 2011, 04:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto ovo nije pun stadion ? Mora da ameri nisu zainteresovani za ovaj smijesni tim.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta radi konkurencija od igraca
. Igramo sa dosta sirine, sve ide uglavnom preko krila. Coentrao dosta dobro mijenja pozicije, pohvale za igru. Marcelo
. Igracina. Callejon isto odlican, a i Joselu je pokazao talenat. Kaka' medju najboljim igracima takodje. Malo me Granero razocarao, on mora vise protiv ovakvih timova. Ne oslobadja se brzo lopte, tako da je normalno slab protok lopte i akcije teku sporije kada se organizuju preko njega. Doduse, imao je par finih lopti u prostor. Zanimljiva igra Reala, totalno drugacije od onoga sto smo vidjali prosle godine. Vise vuce na 4-3-3 sa 'wide' krilima, zakovanim uz aut-liniju.
Jos nesto je Mourinho izvukao iz rukava-Coentrao. Mene je zadivio, a bio sam skeptican u vezi njega. Pokazao je da moze da odigra dosta pozicija, kapa do poda.
U drugom poluvremenu treba ocekivati glavne zvijezde, a fino bi bilo vidjeti i neke promjene u odbrani(po mogucnosti citava da se promijeni
).
Jedva cekam dolazak Nuri Sahina, mislim da bi se u ovakvoj semi odlicno snasao, svakako puno bolje od Granera.
Jos nesto je Mourinho izvukao iz rukava-Coentrao. Mene je zadivio, a bio sam skeptican u vezi njega. Pokazao je da moze da odigra dosta pozicija, kapa do poda.
U drugom poluvremenu treba ocekivati glavne zvijezde, a fino bi bilo vidjeti i neke promjene u odbrani(po mogucnosti citava da se promijeni
Jedva cekam dolazak Nuri Sahina, mislim da bi se u ovakvoj semi odlicno snasao, svakako puno bolje od Granera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
3-0, golčina Cristiana Ronalda. WOW 
EDIT: Coentrao strašan, odlična asistencija, 4-0, Benzema.
EDIT: Coentrao strašan, odlična asistencija, 4-0, Benzema.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ronaldo
LA postigao gol.
LA postigao gol.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
prva pripremna utakmica i odigrali smo dosta dobro bez par pojedinih igraca.Izgleda da bi Coentrao ipak mogao biti veliko pojacanje i hvala Bogu ako to i bude,a Ronaldov gol je najjaci 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Baš kao što sam bio skeptik za Di Mariu isto je i u slučaju sa Coentrao,jedna utakmica zna zavarati ali lik zna hlopte..
Ali koja širina,ne pamtim takvu ekipu,još kad se vrate Higuain,Angel,Gago? (Neymar/Augero) dodaj da je Kaka novi igrač
kuku lele,kuku lele
Ali koja širina,ne pamtim takvu ekipu,još kad se vrate Higuain,Angel,Gago? (Neymar/Augero) dodaj da je Kaka novi igrač
kuku lele,kuku lele
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.