FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala za evropske tekme svima, od Ode do Pekića, za veće domete treba bar 15 kvalitetnih igrača mi to nemamo, sad kad su otišli Kvesa i Baja ostali smo na 9, uglavnom ovo je odlično sa mnogo zarađenog novca.
I nije baš, imali smo mi mnogo boljih izdanja, al' kakva je situacija sad trenutno dobro je i ovo veceras, navijanje do krajaAjzea je napisao/la: MANIJACI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! To je onooo, to je onooo !!!
I!

Jeste baš, prvi sam napao manijake prošli put zbog navijanja od 20 minuta a ovo večeras je ono što zelim vidjeti na svakoj utakmici 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Umor stigo bas ,sreca zakazala.Ponosan sam na Zelju I to bi bilo to.
Uzeti kup poboljsat roster I iduce godine opet mozda ostanemo duze u koliko ne prodamo sve pa opet jovo nanovo.
Marijan nam nije sretan kad god se pojavi Zeljo zijani
Sta sad
Uzeti kup poboljsat roster I iduce godine opet mozda ostanemo duze u koliko ne prodamo sve pa opet jovo nanovo.
Marijan nam nije sretan kad god se pojavi Zeljo zijani

Sta sad
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Svaka cast,i ja sam misljenja da nemamo adekvatno rjesenje u sredini pored Blagojevica i Amira.tu trebamo dovest nekog podhitno,jer nista u sredini nismo uradili kad se Amir povrijedio.. navijacima svaka čast,pokazali smo se i jel se zna koliko je bilo raje ? Onaj pritisak pocetkom 1. i 2. poluvremena smo morali kapitalizirati,jer standard kad nas je pritisnuo dali su gol.. svaka cast idemo ligu ganjat ,al trebaju pojacanja neka podhitno ..FaraonTM je napisao/la:Šteta yebiga bolji su ljudi mora se priznati. Poslije Amirove povrede znao sam da Blagojević neće moći sam, jedino što mi je žao što nije ostalo 0-0 do jedno 75-te, 80-te pa da se izvrši veliki pritisak na sve ili ništa. Igra k'o igra jednostavno nismo napadali koliko zapravo možemo jer nismo smjeli ostavljati njima prostor za kontre, vrlo teško je tako igrati. Šteta za Dadinu stativu to je i jedina prilika večeras za nas bila realno. Najviše me raduje fizička sprema igrača opet smo bili ravnopravni sa njima (poslije gola je više došlo do psihičkog pada) što nije mala stvar. Sada se okrenuti prvenstvu i probati napraviti što bolji rezultat.
Sretno Baja![]()
![]()
PS: Enis Sadiković je za mene bezveze igrač, frajer nema ništa po meni i možda najlošiji u Željinom rosteru u Europi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
smiri malo sa pljuvanjemYoyo je napisao/la:Greska je sto ne igra nikako Stokic nego ubacuje....debila....enisa....kakva je ono neznalica u pm...ko njega drzi u Zelji...braco moja.....

momci du dali sve veceras i svaka im cast

ali za igru, zalaganje, brobenost do 70 minute

manijaci i jug

Veze ti nemas.Yoyo je napisao/la:prijavljen si.Peterski je napisao/la:Yoyo je napisao/la:Sto ne mogu ovog plakanja.....nek ide....igra napadaca ...ne zna je opalit 20 puta....**** i sut jedan....dobro smo se udali sa milionom....juce sam srao....ali UPRAVA svaka cast....neka ste ga prodali!
Idi u 100 **** kuuraca i ti i svaka tvoja mentalna sposobnost. Smradu jedan
Najjaci nas igrac veceras. Beton.
Nisu ga sigurno prodali koliko vrijedi. (milion eura minimalno vrijedi)
Nisam ni rekao da imam veze...ali sam rekao svaka cast UPRAVI sto su ga prodali....za ovo uzet milion maraka a 4 utakmice nije imao sut u okvir gola...pri tom prvi spic....gredic i siljak kapa do poda....
Yoyo je napisao/la:Nisam ni rekao da imam veze...ali sam rekao svaka cast UPRAVI sto su ga prodali....za ovo uzet milion maraka a 4 utakmice nije imao sut u okvir gola...pri tom prvi spic....gredic i siljak kapa do poda....

Zadnja izmjena: KLIS, dana/u 06 avg 2015, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kao što jedan brat sa foruma reče dok si koristio drugi nick, sad kad ti tarabu udarim 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
tako je burke moj...ispali smo jer bajic samo trci i trudi se a to nije dovoljno da osutas na gol...sve sto mali amir i blagojevic naprave na sredini prenesu loptu....on tu loptu usere...ili ako je dobije na sesnest umjesto da suta...on je gura negdje na krilo u aut....kruzenje oko gola.....ja sam prvi rekao da je malo za milion za najboljeg golgetera ali lige....ali ako se zavrsi transfer ...skidam ih kapu...a on ce napravit karijeru iz konjaspora nema dalje...KLIS je napisao/la:Yoyo je napisao/la:Nisam ni rekao da imam veze...ali sam rekao svaka cast UPRAVI sto su ga prodali....za ovo uzet milion maraka a 4 utakmice nije imao sut u okvir gola...pri tom prvi spic....gredic i siljak kapa do poda....
bravo greda i siljak ..kapa do poda..
- corleone87
- Kontakt:
Ma ja zadovoljan,momci su dali maksimum u ovim evropskim nastupima i nemam im sta zamjeriti,mlada ekipa uz par iskusnih pojedinaca je napravila jedan od najboljih uspjeha kluba u posljednje vrijeme..Izbacen jedan jaci protivnik Ferencvaros,ispali takodjer od jaceg protivnika ali ne i bez ispaljenog metka i uz debakl kako su neki ocekivali..Zaradili smo odlicne novce tako da ne vidim razlog zasto bi bio nezadovoljan..Normalno ostaje zal za propustenom prilikom ali **** ga zivot ide dalje,bice jos uspjeha ko zna mozda vec sljedece godine naprtavimo veci iskorak..Promovisali smo neke mlade snage,koje su pokazale i dokazale kvalitet i to kako se bori za klub tako da na nama je sad da se okrenemo prvenstvu i utakmici sa Vitezom i da ostvarimo pobjedu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Napisaoneku svoju zelju, kad ono stvarno se desiJoseMourinho je napisao/la:Al za Grbavicu eto od tolikih momaka koji kažu da su blizu klubu nek jedan ako moze preporuci da pjesma krene minutu pred izlazak igrača pa da izadju pred stadion koji pjeva u glas cijeli, ovako je sve OK otpjeva o je za svoju dušu, al mislim da bi bar meni ovo kad izlaze da se pjeva nezaboravno

SVAKA CAST MOMCI, HVALA VAM ZA SVE, IDEMO NA TITULU ! ! !
- jaludovolimte
- Kontakt:
A realno izgubili smo ulaskom Sadikovića, sad nije da osporavam kvalitet tog momka(prije jesam), ali mi sa Odom igramo pas igru, tehnički za što Enis nije dobar, ima kvaliteta u defanzivi, ali ne za veznog igrača tog tipa. Ili da dovedemo još jednog u rotaciju tu ili da vratimo Dado sa prednjeg veznog tu da se rotira.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Jedine sanse smo napravili preko strasnog Djelmica, i mali Dado onaj sut glavom...gdje mu je opet centriro Djelmic....naravno spic nije osutao na gol dvije utakmice protiv Standarda...tesko traziti prolaz ako nemas napadaca....
-
- Kontakt:
Koliko nam je samo falio Kvesa jer realno Mladenović ga ne može mijenjati ni u jednom segmentu igre.
Tek sad vidim na TV-u kako je grmilo navijanje. Šteta što nismo dali go jer bi nastao delirijum.
Jeste primijetili da je dosta raje na zapadu bilo sa kartama od istoka. Nisu im dali na istok jer je već prepun.
Opet koristim priliku da se zahvalim ljudima koji su došli iz drugih gradova da ih sad ne nabrajam jer bilo je raje gotovo iz svih gradova. To je Željo. Nadam se da ne vraćate kući razočarani i da ćete nam opet doći.
Tek sad vidim na TV-u kako je grmilo navijanje. Šteta što nismo dali go jer bi nastao delirijum.
Jeste primijetili da je dosta raje na zapadu bilo sa kartama od istoka. Nisu im dali na istok jer je već prepun.
Opet koristim priliku da se zahvalim ljudima koji su došli iz drugih gradova da ih sad ne nabrajam jer bilo je raje gotovo iz svih gradova. To je Željo. Nadam se da ne vraćate kući razočarani i da ćete nam opet doći.
[youtube][/youtube]