FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 07 avg 2015, 01:31

Da budemo malo precizniji - Istok prima 7,500, a Jug 4,700. Znači 12,000 na te dvije tribine. Ako dodamo još 13,000 na Zapadu dolazimo do brojke 25,000. Zapad je bio baš fino ispunjen jer su prazni bili samo mali dio do Sjevera i još manje do Juga. Klub je zaradio 300,000 na ulaznicama. Je li se šta zaradilo od Standarda za pravo prenosa?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 avg 2015, 01:33

ZaZelju je napisao/la:Da budemo malo precizniji - Istok prima 7,500, a Jug 4,700. Znači 12,000 na te dvije tribine. Ako dodamo još 13,000 na Zapadu dolazimo do brojke 25,000. Zapad je bio baš fino ispunjen jer su prazni bili samo mali dio do Sjevera i još manje do Juga. Klub je zaradio 300,000 na ulaznicama. Je li se šta zaradilo od Standarda za pravo prenosa?
130.ooo € TV prava ako se ne varam
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 avg 2015, 01:33

slika

vidjećemo sutra na izvlačenju potencijalne protivnike vojvodine/rabotničkog/hajduka...vjerujem da su to trebali biti i naši da smo prošli
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 07 avg 2015, 01:38

sad ocekujem da se istok pocne graditi, i generalni sponzor i ja preeeeezadooovoooljaaaan, jos me puca atmosfera i pjevanje "Grbavice" ;)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 07 avg 2015, 01:49

Nisam upratio forum, al ako ste sta srali, yebte se. Ja sam preponosan! :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 avg 2015, 01:53

AsharaK je napisao/la:Nisam upratio forum, al ako ste sta srali, yebte se. Ja sam preponosan! :salut:
Ma tako je, jos kad vidim ovu kolonu vozila do tuzle eh meraka
Mali buraz prvi put gleda Zelju uzivo samo prica o manijacima
Jbg ostaje zal za rezultatom, malo nam je falilo al vratit ce nam se ovo uskoro aBs
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 07 avg 2015, 01:58

fedeltafrotta je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Da budemo malo precizniji - Istok prima 7,500, a Jug 4,700. Znači 12,000 na te dvije tribine. Ako dodamo još 13,000 na Zapadu dolazimo do brojke 25,000. Zapad je bio baš fino ispunjen jer su prazni bili samo mali dio do Sjevera i još manje do Juga. Klub je zaradio 300,000 na ulaznicama. Je li se šta zaradilo od Standarda za pravo prenosa?
130.ooo € TV prava ako se ne varam
Znači sve ukupno zaradili smo oko 550,000 km za ovu utakmcu. :clap:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 avg 2015, 02:11

Šteta sto se ne dade gol u prvom poluvremenu jer su Belgijanci bili potpuno izgubljeni,skoro kao Željo u Liježu,u drugom su se vec konsolidovali a nasi igraci se fizicki potrosili.Ne zamjeram nista osim mozda malo predaju nakon primljenog gola,ostalo je vise od 20 minuta igre i trebalo se pokusati ali mislim da se nije imalo snage.
Smijesno mi je bilo vidjeti kako su neki poslije prve utakmice pisali da su nasi igraci fizicki spremniji od igraca Standarda :roll: Veceras je ta zabluda otklonjena,ne da nisu spremniji nego nisu ni blizu njihove spreme i bas to je glavna boljka,rak-rana nasih klubova,kad bi taj segment popravili,uz standardan nedostatak takticke discipline zbog koje smo veceras recimo primili gol, vjerujem da bi bili konkurentni klubovima od kojih godinama ispadaju u pretkolima.Ja ne razumijem te nase trenere,jel oni ne znaju ili nece da povecaju fizicku spremu?
Nisam od onih koji ce reci pa dobro,to je nas maksimum,nije se moglo vise i nikom nista.I svake godine u ovo doba ista prica.Hajmo ljudi nesto promijeniti,hajmo letvicu podici malo vise.

Sretno Želji u nastavku prvenstva.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 avg 2015, 02:42

Merlin je sjebo onaj teren samo tako,igraci se klizu ko na ledu .
Ponosan nego sta ali opet mi tesko u pm ,da smo dali gol to bi nam dalo dodatnu snagu ali nismo I jbga sad.
Mali Amir :salut:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 07 avg 2015, 02:59

Fidelis je napisao/la:Ja ne razumijem te nase trenere,jel oni ne znaju ili nece da povecaju fizicku spremu?
Vjerujem da je djelomicno problem u nedovoljnom, kako kvalitetu, tako i kvantitetu strucnjaka koji bi se brinuli o fizickoj spremi igraca, ali sigurno je da tu ima jos mnogo faktora. Nisu igraci na Zapadu spremni od cevapa i bureka, vec od pazljivo programirane ishrane i skupih suplemenata. Naravno, veliku ulogu igra i "meraklijski" mentalitet ljudi s ovog podneblja - rijetki su sportisti kod nas koji ne vole dobro pojesti, popiti, zapaliti ili barem dudlati one kablove. Uz sve to, dosta nasih sportista je nedovoljno posveceno i predano dovodjenju svoje spreme na vrhunski nivo.

Eh, za sve, ili barem za vecinu ovih stvari su potrebne - pare. Dosta para. Pare da platis strucnjake, pare da igracima obezbijedis da unose sve sto je potrebno, pare da igraca dobro platis i tako ga motivises a u isto vrijeme i da imas osnovu da ga "maltretiras" i tjeras da "propisa krv".

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 avg 2015, 05:05

Yoyo je napisao/la:
jaludovolimte je napisao/la:
Yoyo je napisao/la:Jedine sanse smo napravili preko strasnog Djelmica, i mali Dado onaj sut glavom...gdje mu je opet centriro Djelmic....naravno spic nije osutao na gol dvije utakmice protiv Standarda...tesko traziti prolaz ako nemas napadaca....
Pa igramo sa centralnim napadačem i dva krilna, znači 3 :P Bajić pravio mjesta Đelmiću i Kokotu :P Prva dva gola zabio on lično, treci gol asistirao, četvrti gol ostavio povratnu Diatti(napadacu) da bi zabio Beganović(napadac), peti gol dao loptu Amiru da bi ovaj izbacio Kokota(napadac) koji je postigao gol, sesti gol nije ucestvovao kad je zabio Đelmić(napadac) i sedmi gol okrenuo loptu na drugu stranu do Đelmića(napadac) a ovaj zabio. Svih naših sedam golova u Evropi. I opet reci da je Baja rinaka :P
on je za nase lige ronaldo da se razumijemo...ja pisem trenutno u evropi...napisao sam fino da nije osutao u okvir gola 5 utakmica...a mozes uzet borac i radnik tu....ja samo kazem da nas je Bog pogledao s ovim milionom...
U pravu si, prodati ograca iz nase ligr za te pare, to je umjetnost. Ti sto ih spominjes nisu svemogucoi, ali rade mesto
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 07 avg 2015, 07:46

Čestitke našim momcima, taktički odlično postavljeno, čekali smo svoju priliku, dočekali je, šteta...Svi su bili na nekom svom nivou, tako da momci glava gore, ide Vitez, treba nam pobjeda...Čestitke i Odoviću, Mulaliću, komplet stručnom štabu...Kao što i sam Oda kaže treba nam širine u igračkom kadru, tako da očekujem barem 2 nova igrača u sljedećim danima...U svakom slučaju sljedeća stanica VITEZ!!! ŽŽEEEELLLJJJOOOOO

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 07 avg 2015, 08:12

Hvala svima, od uprave, struke, Dine Pekica, igraca. Sretno Baji, a podrska Mladenovicu, bit ce vrhunski bek u vremenu koje dolazi.

Djecu nam dajte, ne bacajte pare na upitnike! Ponos i slava - FK ZELJEZNICAR!!!!!!

I, naravno...

[youtube][/youtube]

KUPI CLANSKU, BUDI ZELJO!!!!

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 07 avg 2015, 08:14

Drago mi je sto se Grbavica pjevala bas kad treba kad ulaze igraci :bow: :clap:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 07 avg 2015, 08:29

godrina je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Nisam upratio forum, al ako ste sta srali, yebte se. Ja sam preponosan! :salut:
Ma tako je, jos kad vidim ovu kolonu vozila do tuzle eh meraka
Mali buraz prvi put gleda Zelju uzivo samo prica o manijacima
Jbg ostaje zal za rezultatom, malo nam je falilo al vratit ce nam se ovo uskoro aBs
Gračanica dominirila na istoku. Lijepo za vidjet.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 07 avg 2015, 08:41

Dusan Mladenović ce biti pojačanje za našeg Želju, vjerujte da je odigrao vrhunski sinoć a tek mu je treca utakmica, svaka čast momcima ali Blagojević, Amir su bili iznad svih sinoc

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 avg 2015, 08:47

Eh sta sad reci. Svi pisemo da smo ponosni i neka smo nije da nemamo razloga. Protivnik je realno kvalitetniji bolji koliko toliko ali ostajem pod utiskom da se moglo uradit vise. Ovak slabiji tim treba i da ima vise srece, treba da svi igraci daju 130% sebe a meni se cini da neki nisu. Kako god ne treba pljuvat po njima nego ih podrzat, podrzat ih cesce u nekoj znacajnijoj brojci.
Sad je na odi i upravi da se skontaju, 2-3 igraca bi nam dobro dosla jer zeljo se treba boriti za vrh. Po meni bi nasa najveca pobjeda bila zadrzat memiju i amira sledeca 3 prelazna roka. Onaj amir nije normalan koliko je dobar, momcino svaka cast ostani tako i usreci ces i sebe i svoje i Zelju i nas. Memija je sinoc je sinoc igrao protiv dobrog igraca ganjo ga pa nije mogao pokazat sve sto zna prema naprijed. Mene je fascinirao najvise ogi, koliko je taj lik imao sprintova pa opet u 80 i nekoj oj nije dobar lik treba ugovor produzit sigurno.
Bajicu sretno, za nase lige je top. Sinoc vazda trojica oko njega borio se gradio mozda jest malo previse meljo loptu al jbg sta je tu je. Njegova mana je desna noga i to bas mora popravit i sinoc je mogao opalit al ne ide desnom.
Na kraju manijaci i super ispunjen stadion svaka cast momci svi redom al mi imamo jug za LP sigurno :)
Upravo fino te pare raspodjelite, omladinski pogon, novi igraci odrzavanje stadiona, dugovi, ona sredstva za fizicku spremu ma milion nekih rupa.
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 07 avg 2015, 08:51, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 avg 2015, 08:48

Sinoc je sve prelijepo bilo, falilo nam je vrlo malo. Srecu smo imali u proslim utakmicama a sinoc nismo. zao mi je navijaca jer su se svi nadali prolazu al vjerujem da su svi bili zadovoljni borbom I igrom zelje. Navijanje u prvih 25 minuta fantazija imam 30 g I ono nije bilo onako ne pamtim. Posjeta iznad ocekivanja 23_24000 dakle fenomenalno da smo prosli ponovio bi se njukasl sto se posjete tice protiv bilo koje ekipe u play offu.

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 07 avg 2015, 08:51

Idemo ganjati titulu sad... Meni je nekako teze pao onaj poraz od Maribora kuci nego ovaj. Valjda zbog nepravde. Ali eto.. Volim Te Željo !
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 07 avg 2015, 08:52

Gdje bi nama kraj bio da igramo svaku tekmu u ovakvoj atmosferi i još na našoj Grbavici. Hoćemo li to ikad dočekati?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 32 gosta.