Pa, ako cemo cjepidlaciti, pitanje je koga bi zeljeli u barazu, a ne koga smo dobili, tako da...HankMoody je napisao/la:Da vidimo može li Slovenija nagurati do 1100

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa, ako cemo cjepidlaciti, pitanje je koga bi zeljeli u barazu, a ne koga smo dobili, tako da...HankMoody je napisao/la:Da vidimo može li Slovenija nagurati do 1100
Ima i togaSlevinKelevra je napisao/la:Pa, ako cemo cjepidlaciti, pitanje je koga bi zeljeli u barazu, a ne koga smo dobili, tako da...HankMoody je napisao/la:Da vidimo može li Slovenija nagurati do 1100
Sad su ih ove odbrane njihovg golmana malo ohrabrile, Long i Oshea su izgleda spremni, jos je jedan igrac dao gol danas pa eto to ih dize, a sudeci po njihovim forumima oni uzdaju da daju gol i defanzivnu igru a u Dablinu da odigraju za prolaz. Begoviceve lose odbrane ih hrabre.FliX je napisao/la:Ima li kakvih novosti... sta pisu irski mediji o barazu.. kakvi su optimisti.. cega se pribojavaju i tako to ???
Elegant je napisao/la:Sad su ih ove odbrane njihovg golmana malo ohrabrile, Long i Oshea su izgleda spremni, jos je jedan igrac dao gol danas pa eto to ih dize, a sudeci po njihovim forumima oni uzdaju da daju gol i defanzivnu igru a u Dablinu da odigraju za prolaz. Begoviceve lose odbrane ih hrabre.FliX je napisao/la:Ima li kakvih novosti... sta pisu irski mediji o barazu.. kakvi su optimisti.. cega se pribojavaju i tako to ???
Dzeko, Pjanic su im glavna briga, znaju da pogađamo svaku utakmicu, također pribojavalju se da ne nastradaju u prvoj jer ako prime jedan brzo padaju psiholoski.
Njihov selektor se sastao sa ovim iz Welsa pa su neke informacije razmjenili, njihov tim je gledao nase snimke analizirali nas.
Zelio sam reci da formacije protiv Velsa i Kipra nisu mjerodavne za ocjeniti nas kvalitet ili nas izanalizirati , jer smo bili znatno oslabljeni, igrali smo sa dosta izmjesanim sastavom.Elegant je napisao/la:Ma nema Mesa sta da mu podvali sve i da hoce, vise manje svi mi znamo 9 igraca koji ce igrati.
To da, sad je forma puno bolja kao i zdravstveni bilten.edoo3 je napisao/la:[Zelio sam reci da formacije protiv Velsa i Kipra nisu mjerodavne za ocjeniti nas kvalitet ili nas izanalizirati , jer smo bili znatno oslabljeni, igrali smo sa dosta izmjesanim sastavom.
Cijenim te iz razloga što si oprezan tako. Pa neki ljudi se već vide u Francuskoj. 180 minuta borbe , ko ih je gledao zna kakva su ekipa.Goalgetter je napisao/la:Na forumu nista novo. "Mi smo za Irsku reprezentaciju Spanija".
'Ta ce igraci Championshipa, nasjeda se redovno na ove patke Irskih medija da ce mnogi faliti i tako to.
Ove tekme ce biti jos teze od ove zadnje dvije sto smo imali.