HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jan 2010, 22:26

bosnas_ je napisao/la:Vjerujem da je k.k.Turbina stariji klub od Sirokog! a i grad Jablanica je veca od Sirokog...ali sad ste bolji od jablanicana,sto jest jest:)
Pa i ne bas, osnovani su iste godine, 1974. Druga stvar sto vi svi smatrate da su NK i KK Široki osnovani necijim dekretom poslije rata ili sta li vec, a prije toga lopte nismo vidjeli.
Veca od Širokog? Ne, cijela opcina ima svega 12ak tisuca stanovnika sto je vise od duplo manje.
Usporediti Jablanicu/KK Turbinu sa Širokim/KK Širokim je uostalom potpuno neozbiljno u najmanju ruku. :)
sumnjam ja da će pavličević iako i nije nerealno..iskreno takav nam trener ne treba..neradnik..prodavac magle..

mislim da bi Jusup mogao bit..
Ono sto nama treba je trener sa iskustvom, koji ima iskustvo velikih utakmica i zna kako se pobijedjuje i osvajaju naslovi, tj. da ima pokrice iza sebe. Nitko ne moze reci da to Pavlicevic nije, a da li ce to biti Pavlicevic, ili Jusup, to je pak manje bitno. Glavno da momcad ga prihvati i da se stvori pozitivan sok i ponovno dobra atmosfera u momcadi.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2010, 01:35

pa ne mogu da vjerujem ja stalno pricam o kosarci a meni se neki dan prijeti banom......a sada kada pogledas ovo , ne mozes da vjerujes.......@SB_Fidelis, hemofarm promijenio trenera dolazi lukajic, otisao steva napokon, sada ce hemofarm da melje sve redom jer fakat imaju prejaku ekipu.......samo ludi steva da mu das u ruke barsu tesko bi eurocup osvojio :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jan 2010, 01:43

Imaju oni odlicnu ekipu, al puno vecu prednost njima daje nasa trenutacna izgubljenost i beskrvnost. Svatko tko sad dolazi dolazi u krajnje nezgodnom momentu, kamoli Hemofarm, i to im je najveca prednost u toj utakmici. A u povoljnijim uvjetima, mogli bi mi njima parirati.
...Život za Široki...

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 jan 2010, 02:01

vv za trenera sirokog :D :D :D haha
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 jan 2010, 02:31

wade je napisao/la:vv za trenera sirokog :D :D :D haha
nemamo mi para za njega :D :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 14 jan 2010, 13:16

evo široki je tražio onog bavčevića za trenera ali je on odbio(još bolje)jer ne želi usred sezone napustit trogir,jedan od kandidata za trenera je i danijel jusup

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 14 jan 2010, 15:54

jel istina da je aco petrović u kambinacijama?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 jan 2010, 15:55

šampioni je napisao/la:jel istina da je aco petrović u kambinacijama?
sumnjam..

još su dva kandidata ostala...oba dobri treneri..Bavčević je odbio..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 jan 2010, 16:38

ee valjo bi aco ali ja isto cisto sumnjam...
ma najvjerovatnije da ce jusup biti... najvise ga se spominje ako nista drugo...
a sto je sa Vanjkom ima li sanse njega dovesti???
19 - ђ - 11

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 14 jan 2010, 21:09

danije jusup, fenomenalna vijest za nas, bolje jednostavno ne može, dobili smo vrhunskog stručnjaka koji je ime i ima autoriteta :D odlično, fenomenalno!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 jan 2010, 22:14

Ja zadovoljan. Realno je i bilo ovakvo nesto ocekivati, samo da nisu nekog doveli da se uci na nama ili sta vec. Nadam se samo da ce uspjeti pokrpati malo momcad, motivirati, jer velik je sada pritisak. Ne moze covjek biti zadovoljan nakon poraza od Capljine, ali nikako, al boze moj, ako je potreban niz losijih rezultata da se neke stvari okrenu ka nabolje, onda ok. Nadamo se naravno da ce tako biti. Jusupu sretno i welcome back.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 jan 2010, 22:25

Dobro je kako je moglo biti... ali bojim se da je premalo vremena da se nesto uradi za hemofarm... ali mozda opet bude neki pozitivan šok pa se nesto probudi u igracima...
19 - ђ - 11

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jan 2010, 22:34

Barney Stinson je napisao/la:Dobro je kako je moglo biti... ali bojim se da je premalo vremena da se nesto uradi za hemofarm... ali mozda opet bude neki pozitivan šok pa se nesto probudi u igracima...
Jusup je odlican trener,ima kosarku u malom prstu,relano imate mnogo boljeg trenera nego Bosna! Mislim da ste 23.januara apsolutni favoriti protiv Bosne,uigraniji ste tim i po meni ste u prednosti,pogotovo sto igrate pred punom dvoranom,a Bosna u ovoj sezoni niti jednom nije igrala pred punim tribinama,i sumnjam da ce se snaci na Pecari!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 jan 2010, 22:38

pa iskusniji je puno, ima dosta klubova iza sebe... jbga to je 20ak godina iskustva za razliku od bosnina trenera... ovakav nam je trener trebao pa cemo vidjeti da li ce ista biti od toga...
19 - ђ - 11

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2010, 22:43

Barney Stinson je napisao/la:pa iskusniji je puno, ima dosta klubova iza sebe... jbga to je 20ak godina iskustva za razliku od bosnina trenera... ovakav nam je trener trebao pa cemo vidjeti da li ce ista biti od toga...
fali vama igrac tipa damir miljkovic ili neko slican.....ako je slobodan uzmite ga odmah......a to za 23. cemo da vidimo....... :D :D :D :D :D :D :D :D :D ...vlada je duplo bolji trener od vlasica pa na kraju tapija :D :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 jan 2010, 22:58

eto zovi sutona i predloži mu ja nemam nista protiv :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2010, 23:00

Barney Stinson je napisao/la:eto zovi sutona i predloži mu ja nemam nista protiv :mrgreen: :mrgreen:
pa daj ne moze tako....pa luku sam vam doveo...a niko mi pare neda....dokle vise dokle..... :D :D :D :D :D ...poceli ste ko i bosna dodjem ti. :D :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 jan 2010, 23:01

ne znam ja za luku nigdje ne pise da je potpisao... :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 jan 2010, 23:03

Barney Stinson je napisao/la:ne znam ja za luku nigdje ne pise da je potpisao... :mrgreen: :mrgreen:
eh pa to sto suton sam krcmu pravi to je njegovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........

Ostalo je samo ime.....

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 14 jan 2010, 23:05

odlican potez dovodjenje Jusupa...to samo pokazuje koliko je Siroki ozbiljan klub.......nista ne prepusta slucaju........cestitke......

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 36 gostiju.