LeSa1892 je napisao/la:Čuj i trebao mu je reći, i ovo sve piše moderator jednog foruma![]()

i moderatori su ljudi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
LeSa1892 je napisao/la:Čuj i trebao mu je reći, i ovo sve piše moderator jednog foruma![]()
Nemoj mu ni Ronda zaboraviti...Lillard je napisao/la:Ne diraj u Cousinsa i Cavanija, smrt te čeka.LeSa1892 je napisao/la:Čuj i trebao mu je reći, i ovo sve piše moderator jednog foruma![]()
Nezalganje je svakom igracu goldena zazelio dugorocnu povredu u zadnje 3 godine. To mu je postala navika.MElloo je napisao/la:Da je rodjo otisao u spurse vec bi bio najbolji centar u zadnjih 15 godina.Ovako mu zeli da s ene oporavi od povredde nikad.To ej bas nekako bezveze
Trebao je možda ovo: Dabogda ti igrač glumio povredu. To je bolje, igraču nije ništa a ne igra.Brokula je napisao/la: Nezalganje je svakom igracu goldena zazelio dugorocnu povredu u zadnje 3 godine. To mu je postala navika.
Tesko je kad je neko bolji od tebe kuknjava
Epidaurus je napisao/la:Zeljeti nekom da se nikad ne oporavi od povrede je jadno i poremeceno. Al dobro sta ocekivat od lika koji navija za fransizu koja je Bruce Bowenu dres penzionisala.
Ja sam bar dosljedan u svojim stavovima i 'branim' drage igrače kao i svi drugi. To što pojedinci ne vole te igrače pa bi na silu širili neke druge mitove nije moj problem.NEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj mu ni Ronda zaboraviti...Lillard je napisao/la:Ne diraj u Cousinsa i Cavanija, smrt te čeka.LeSa1892 je napisao/la:Čuj i trebao mu je reći, i ovo sve piše moderator jednog foruma![]()
sljivo je napisao/la:Trebao je možda ovo: Dabogda ti igrač glumio povredu. To je bolje, igraču nije ništa a ne igra.Brokula je napisao/la: Nezalganje je svakom igracu goldena zazelio dugorocnu povredu u zadnje 3 godine. To mu je postala navika.
Tesko je kad je neko bolji od tebe kuknjava
Sve je naravno i pocelo od toga.LeSa1892 je napisao/la:I sve to zbog one 3 p1čkice u prajmu 2010-e.
Ne bi nikada došlo do Duranta u GS-u, niti bi pogotovo ikada došlo do ovoga što sad moramo gledati gdje postaje normalno u prajmu svoje karijere praviti supertim.
Ovaj sport više nema smisla jer cilj istog nije natjecati se.
Evo ja ti kao moderator kažem da bi se dalo diskutovati o tome.filip13 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Zeljeti nekom da se nikad ne oporavi od povrede je jadno i poremeceno. Al dobro sta ocekivat od lika koji navija za fransizu koja je Bruce Bowenu dres penzionisala.
navijam i ja za spurse,sta sad,i ja poremecen?
Ti si mozda doslijedan,ali ne vidis dalje od svog nosa.Tebi je Rondo jos uvijek bitan faktor u ligi,sta imam dalje pricati!?IlCapitano je napisao/la: Ja sam bar dosljedan u svojim stavovima i 'branim' drage igrače kao i svi drugi. To što pojedinci ne vole te igrače pa bi na silu širili neke druge mitove nije moj problem.
Sjetimo se kako si prije par godina svršavao kad je West ostavio 12 miliona da dođe u SAS osvojiti prsten (poredeći cap situaciju ništa manje što je Cousins uradio), pa onda ga pljuvao sljedeće godine kad je otišao u GS sa istim ciljem. Ili kako si pljuvao Moreya milion puta zbog nepoštovanja i lošeg odnosa prema svojim igračima, što u ovoj situaciji nije bitno. Ili kako se fokusiraš samo na prstenje i dostignuća u svakoj raspravi, a kad igrači pokažu da im je samo prsten bitan onda su **** jer idu linijom manjeg otpora. Ili kako si Mela prije par godina pljuvao jer je ostao u Knicksima i nije htio uzeti 10 miliona manje da ode u Bullse i bori se za titulu. Licemjeran si, smeta ti GS i koristiš dvostruke aršine - to je jasno. Samo ne budi hinja o tome. Jer da je SAS u pitanju i hoće da im dođe 5. all star ti bi rekao ne budi **** i bori se protiv nas? Ili bi slušali o familiji, divnom odnosu i posebnosti Spursa.
gaston je napisao/la:Evo ja ti kao moderator kažem da bi se dalo diskutovati o tome.filip13 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Zeljeti nekom da se nikad ne oporavi od povrede je jadno i poremeceno. Al dobro sta ocekivat od lika koji navija za fransizu koja je Bruce Bowenu dres penzionisala.
navijam i ja za spurse,sta sad,i ja poremecen?
Ma nadju ljudi opravdanja za sve ovdje...A onda kad izrazais drugacije misljenje,onda krene vrijedjaona...S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa jednostavno je, nek cijela liga sad ode u tank mode i dopuste im 82-0 i 16-0 PO kad im je već zanimljivo, po pravilima je.
offseason je uvijek interesentnaji na ss.ba nego u samoj ligiMElloo je napisao/la:Ova tema jaca od pl prepucavanja majke mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.