Da igraju se kupovi, poznavajuci Hrvate ne bi me cudilo da ih Hezonja nabije na qrac veceras, a i Bozic isto.Vaya je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:4726. kolo Eurolige - 06. i 07.02.2025.
27. kolo Eurolige - 27. i 28.02.2025.
Zadnja dva kola kvalifikacija igraju se 21.02 i 22 02.
Prvu smo protiv Kipra, drugu protiv Francuske...
Bas mi je cudna pauza u Euroligi - 3 sedmice?
Je li se igraju nacionalni kupovi tada?
Ako budu dostupni svi iz Eurolige, za nadat je se da Francuzi budu korektni do kraja...
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Zna li neko gdje bi se igralo u Francuskoj, vjerovtno sam drugu polovinu februara i dio marta u Francuskoj pa da se pogleda i repka usput
Ima li ikakve sanse da se Garza zavrsi kao domaci?
Da oni ne povuku Zubca i Bogdanovica iz NBA u tom periodu?Wanderson je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:48Da igraju se kupovi, poznavajuci Hrvate ne bi me cudilo da ih Hezonja nabije na qrac veceras, a i Bozic isto.Vaya je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:4726. kolo Eurolige - 06. i 07.02.2025.
27. kolo Eurolige - 27. i 28.02.2025.
Zadnja dva kola kvalifikacija igraju se 21.02 i 22 02.
Prvu smo protiv Kipra, drugu protiv Francuske...
Bas mi je cudna pauza u Euroligi - 3 sedmice?
Je li se igraju nacionalni kupovi tada?
Ako budu dostupni svi iz Eurolige, za nadat je se da Francuzi budu korektni do kraja...

-
- Kontakt:
Bog te neyebo jesi i dosadansvrakino1921 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:46Idite sad u Tuzlu ili Zenicu sa Kiprom igrajte i userite sve
Zasto pravis od sebe tolikog kretena?svrakino1921 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:46Idite sad u Tuzlu ili Zenicu sa Kiprom igrajte i userite sve
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Puna podrška Adine, uz tebe smo.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
-
- Kontakt:
Ne cemo usrati protiv Kipra da igramo na Kipru .svrakino1921 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:46Idite sad u Tuzlu ili Zenicu sa Kiprom igrajte i userite sve
Hrvatskoj je samo SAD postigla više poena u jednoj službenoj utakmici u njihovoj historiji (117 koševa)

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 24 nov 2024, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ja koji sam apsolutno za to da reprezentacija igra u Sarajevu jer najbolje igramo tamo i najbolja je atmosfera, apsolutno sam i za to da s Kiprom NE SMIJEMO igrati ni u Sarajevu ni u Tuzli.
Protiv mrtvog Kipra treba dati domaćinstvo nekom gradu gdje se nije igralo ranije i najaviti im odmah da dvoranu srede adekvatno.
I to u biti treba i biti pravilo. Sarajevo je domaćin. Ponekad košarku treba dati u Tuzlu, jer Tuzla zaslužuje i voli košarku. Ali neke smiješne utakmice davati manjim sredinama.
Protiv mrtvog Kipra treba dati domaćinstvo nekom gradu gdje se nije igralo ranije i najaviti im odmah da dvoranu srede adekvatno.
I to u biti treba i biti pravilo. Sarajevo je domaćin. Ponekad košarku treba dati u Tuzlu, jer Tuzla zaslužuje i voli košarku. Ali neke smiješne utakmice davati manjim sredinama.
- Maroon1946
- Kontakt:
Zenicazaostrog je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:58Evo ja koji sam apsolutno za to da reprezentacija igra u Sarajevu jer najbolje igramo tamo i najbolja je atmosfera, apsolutno sam i za to da s Kiprom NE SMIJEMO igrati ni u Sarajevu ni u Tuzli.
Oni ti ga puše Bekire
Hajmo sad svi tastatura i mobiltel seratori da se sagnu i podudlaju Adisu i zamole da im halali

Hajmo sad svi tastatura i mobiltel seratori da se sagnu i podudlaju Adisu i zamole da im halali
Ako tada Hrvati ne dobiju Francuze, da.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
de nek neko snimi utakmicu i postavi gdje
Ma Zenica svakako ima sport, uhvati ih ponešto iz svega. Ja bih Kipar dislocirani negdje potpuno. Ne znam stanje dvorana. Pisali su recimo da je Bihać obnavljana dvorana nešto. Gdje je ono nedavno napravljena dvorana u TK? Ili po srednjoj Bosni negdjeMaroon1946 je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:58Zenicazaostrog je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:58Evo ja koji sam apsolutno za to da reprezentacija igra u Sarajevu jer najbolje igramo tamo i najbolja je atmosfera, apsolutno sam i za to da s Kiprom NE SMIJEMO igrati ni u Sarajevu ni u Tuzli.

Obzirom da je u grupi Hrvatska, može i u Laktaše

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Definitivno. Bit ce i ovako puna dvorana gdje god se igralo protiv Kipra, ali bi bilo korektno da daju nekom gradu gdje nema puno utakmica. Zenica npr, mozda i gore u Krajini ako neka dvorana ispunjava uvjete.zaostrog je napisao/la: ↑24 nov 2024, 20:58Evo ja koji sam apsolutno za to da reprezentacija igra u Sarajevu jer najbolje igramo tamo i najbolja je atmosfera, apsolutno sam i za to da s Kiprom NE SMIJEMO igrati ni u Sarajevu ni u Tuzli.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Opet je Kanton Sarajevo iz svog budžeta izdvojio za voljenu Košarkašku reprezentaciju i protiv Hrvatske je prodato 8 000 ulaznica gdje je voljena košarkaška reprezentacija zaradila 320 000 konv. maraka od građanki i građana KS
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u susretu četvrtog kola kvalifikacija za Eurobasket 2025 ugostiti će selekciju Hrvatske u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.
Ulaznice za meč, po cijenama od 30 i 50 KM, bit će od sutra u online prodaji na platformi Event.ba.
Također, ulaznice se mogu nabaviti i od petka i u prostorijama Košarkaškog saveza BiH (Asima Ferhatovića 2) svakog radnog dana od 10 do 15 sati (subotom od 9 do 12).
Utakmica BiH – Hrvatska na rasporeud je 24. novembra od 18 sati.
Idite sad igrajte sa Kiprom izvan Grada Sarajeva
Legla je dobra lova
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u susretu četvrtog kola kvalifikacija za Eurobasket 2025 ugostiti će selekciju Hrvatske u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.
Ulaznice za meč, po cijenama od 30 i 50 KM, bit će od sutra u online prodaji na platformi Event.ba.
Također, ulaznice se mogu nabaviti i od petka i u prostorijama Košarkaškog saveza BiH (Asima Ferhatovića 2) svakog radnog dana od 10 do 15 sati (subotom od 9 do 12).
Utakmica BiH – Hrvatska na rasporeud je 24. novembra od 18 sati.
Idite sad igrajte sa Kiprom izvan Grada Sarajeva
Legla je dobra lova
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hvala Allahu na svemu, dao je da se naizgled nemoguce stvari poklope i da ih razvalimo 20 razlike, iako je na poluvremenu bilo nerijeseno. Ne sjecam se kad su me nasi sportisti opcenito ovoliko obradovali, a ponajvise iz razloga sto je sve bilo protiv nas (nek sad cmizdre Princ, Milos i ostala klapa), ali to ovih 7 mudonja veceras nije zanimalo.
Ovaj Gegic nije normalan. Ispratio sam svaku njegovu utakmicu ove sezone i znam kako je sutirao. Zato sam veceras na skoro svaki njegov skok sut ludio (preko ruke, iz okreta, s 9 metara itd), a lik je na kraju pogodio nemoguce trojke i rijesio utakmicu.
Brat Laza je, za razliku od njega, uzimao sve sto i treba uzeti, a ko ga je gledao na 3x3 turnirima preko ljeta - ne cudi se onoj pogodjenoj trojci s jedne noge.
Kameni i Alibegovic su bili odlicni na obje strane parketa. Amar je u nekoliko navrata ugasio Bozica (mada je bilo i glupih prekrsaja kasnije), a Keno je bio strasan i na skoku (pogotovo ofanzivnom). Atic je takodjer bio neprepoznatljivo dobar, jedino mu se za one prekrsaje moze prigovoriti. Vrabac ce s ovakvih 15 minuta imati mjesta u ovoj ekipi i za 10 godina. Samo pogadjaj bacanja, kupi skokove, prenosi loptu mirno i stalozeno, u defanzivi preuzimaj sve i cuvaj od 1 do 5 i uvijek sam za to da budes u rosteru. I na kraju Musa, koji je nakon mjesec dana pauze odigrao sasvim dobru utakmicu. Ok, to je bilo ispod onog sto mi od njega ocekujemo, ali brat je opet isporucio 20-ak poena i mnogo olaksao ostalim nasim igracima u napadu (jer je sve vrijeme fokus hrvatske odbrane bio na njemu). Hvala mu sto je uvijek tu i sto se odazove kad god moze, o njegovom patriotizmu je suvisno pricati.
Hajde Adise, trgni se malo, dovedi nam Mutica u reprezentaciju, rijesi nesuglasice sa Suljom i Mikijem (ako ih i tu ima), ova ekipa uz Amerikanca i jos 3-4 igraca za rotacije moze igrati sa svima.
Btw, i ja sam za to da se snimi ova utakmica, jer bi mogla biti jedina koju bih rado pogledao jos jednom.
Ovaj Gegic nije normalan. Ispratio sam svaku njegovu utakmicu ove sezone i znam kako je sutirao. Zato sam veceras na skoro svaki njegov skok sut ludio (preko ruke, iz okreta, s 9 metara itd), a lik je na kraju pogodio nemoguce trojke i rijesio utakmicu.

Hajde Adise, trgni se malo, dovedi nam Mutica u reprezentaciju, rijesi nesuglasice sa Suljom i Mikijem (ako ih i tu ima), ova ekipa uz Amerikanca i jos 3-4 igraca za rotacije moze igrati sa svima.

Btw, i ja sam za to da se snimi ova utakmica, jer bi mogla biti jedina koju bih rado pogledao jos jednom.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.