Pa vidiš po sportskoj redakciji ovoga portala koja uopće ne objavljuje članke o utakmici i navijačima da ova konferencija nikoga ne zanima.Kao jedan od najcjenjenijih portala u regiji apsolutno se slažem sa njima i nas u BiH a pogotovo u srcu Bosne više zanima kako je Vučić Delijama platio put na gostovanje ili Livaja i njegov doručak na splitskoj rivi.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 okt 2025, 19:26Jbt pitara kao da igraju u Madridu protiv Reala Lp, a ne Kl gdje još nastupaju klubovi iz ozbiljne fudbalske sile Farskih Otoka, ili recimo Kosova, u prošlom kolu igrali sa klubom iz također fudbalske sile Gibraltara, nema šta jako takmičenje u pm. I onda još ovi bolidi guraju priču o tkzv navijačima tkzv kluba, pa ja sam sebe ošamarim jer ne mogu njega. Taj tkzv klub nema navijače, jer ovi što danas se predstavljaju kao navijači toga tkzv kluba su do juče bili najvatreniji navijači Veleža. Ljudi koji su išli na gostovanja u Bg, Zg, Sa, itd sad su odjednom veliki navijači tog tkzv kluba, dan te ****.
Mislim koga uopće zanima BiH momčad koja nastupa u Njemačkoj.Fake news