OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Evo imate ovde neke slike.
http://tuzlalive.ba/premijer-liga-olimp ... -21-68864/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tuzlalive.ba/premijer-liga-olimp ... -21-68864/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze li slika tribine gdje ce te nas smjestiti?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U subotusvejedno je napisao/la:Slazem se ali i veceg primitivizma nije vidjeno,narocito kada je u pitanju psovanje grada Sarajeva.
Probajte ponoviti svoj repertoar uvreda za Sarajevo kada vam dodju horde i manijaci

OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la:U subotu :P:Psvejedno je napisao/la:Slazem se ali i veceg primitivizma nije vidjeno,narocito kada je u pitanju psovanje grada Sarajeva.
Probajte ponoviti svoj repertoar uvreda za Sarajevo kada vam dodju horde i manijaci

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
ehhh neko ko nije upoznat sa facebook profilom ofk Gradine ovdje kad udje na ovaj forum pomislio bi kako se niko ne zanima za Gradinu i da je prepustena sama sebi..ehehheheee
MOdric..MOdric..MOdric..
Jel bijete Sarajvo
hehe

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
hehehhe abd ,praznik je u Srebreniku u subotu,napokon smo docekali da se igra na nasem stadionu i u nasem gradu..bujrum svima1989 je napisao/la:Jel bijete Sarajvohehe
MOdric..MOdric..MOdric..
Nevjerujem da možemo do bodova..Bitno da je kod nas Gradina glavna tema u gradu i da se samo priča o Gradini..Nikog nezanima što smo mi zadnji sa samo tri boda..mnogi bi se stidili svog kluba da je u takvoj situaciji a mi se sa svojim ponosimo i volimo ga isto kao da je prvi na tabeli..to će se vidit kad budemo punili stadion na utakmicama..mislim da ćemo imat jedan od posjeceni stadiona u PL..1989 je napisao/la:Jel bijete Sarajvohehe
OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la:Nevjerujem da možemo do bodova..Bitno da je kod nas Gradina glavna tema u gradu i da se samo priča o Gradini..Nikog nezanima što smo mi zadnji sa samo tri boda..mnogi bi se stidili svog kluba da je u takvoj situaciji a mi se sa svojim ponosimo i volimo ga isto kao da je prvi na tabeli..to će se vidit kad budemo punili stadion na utakmicama..mislim da ćemo imat jedan od posjeceni stadiona u PL..1989 je napisao/la:Jel bijete Sarajvohehe
Problem Vam je,sto to nece dugo trajati.

Gradina je imala sasvim ok posjetu i u prvoj ligi.Sarajevu ce dobro doci i dobar teren u subotu.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je teren i više nego spreman za ovu utakmicu. Kada pogledam ostale onda je ovo Wemley 

Pogled sa zapadne tribine:

Pogled sa zapadne tribine:

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
jel to samo jedna tribina ima ??? ako jest valjda se nece zakuhati medju nama 

hehe braate ma nema kuhanje,ma napravljena je tribina za gostujuce navijace,nemojte se sikirat bit cemo odvojeni hehhe,,aS_Roma je napisao/la:jel to samo jedna tribina ima ??? ako jest valjda se nece zakuhati medju nama
MOdric..MOdric..MOdric..
vala i da budemo na istoj , ne treba biti papak i praviti probleme, mi prvi necemo sigurno nista pocinjatiLuka je napisao/la:hehe braate ma nema kuhanje,ma napravljena je tribina za gostujuce navijace,nemojte se sikirat bit cemo odvojeni hehhe,,aS_Roma je napisao/la:jel to samo jedna tribina ima ??? ako jest valjda se nece zakuhati medju nama

Ma normalno priatelju,svoji smo bio bi ciganluk da se nesto desi a i sramota..pozz i bujrum u SrebrenikaS_Roma je napisao/la:vala i da budemo na istoj , ne treba biti papak i praviti probleme, mi prvi necemo sigurno nista pocinjatiLuka je napisao/la:hehe braate ma nema kuhanje,ma napravljena je tribina za gostujuce navijace,nemojte se sikirat bit cemo odvojeni hehhe,,aS_Roma je napisao/la:jel to samo jedna tribina ima ??? ako jest valjda se nece zakuhati medju nama
MOdric..MOdric..MOdric..
-
- Kontakt:
Dobar je teren jbt, bolji nego u Sirokom.
- diplomatija
- Kontakt:
pa sta je ovo, samo oko 900 stolica na stadionu, kako kontate da vas bude 4 hiljade na tekmi i ima li neko siliku nove tribine ako je gotova
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest velika tribina za gostujuce

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ima li neko od vas iz Srebrenika , provjerenu informaciju o plaćanju karte za gostujuće navijače . Ili će vaša uprava dopustiti besplatan ulaz radi otvaranja stadiona po nekoj logici . Hvala
Visoko žestoko za Sarajevo grad !