To dečko tebi nešto smeta što mi ovdje na temi RADNIČKOG pišemo, niko tebe nije spomenuo, ako ti se ne sviđa nemoj ni da čitaš, a pogotovo da komentarišeš....pozzbadblueboylivno je napisao/la:Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac.

To dečko tebi nešto smeta što mi ovdje na temi RADNIČKOG pišemo, niko tebe nije spomenuo, ako ti se ne sviđa nemoj ni da čitaš, a pogotovo da komentarišeš....pozzbadblueboylivno je napisao/la:Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac.
Ništa osobno ni protiv koga, ni protiv vas ni protiv Radničkog, koji po skoro svemu ima ozbiljne temelje za dobiti naziv najbolje organiziranog kluba u državi (pisao sam to preko poruka jednom korisniku, s mog stajališta, strašno ste nešto, van naših okvira), ali napisati da je taj isti Radnički, u ligi kakva je, u gostima favorit protiv svih osim protiv Rudara (a Radnički isto nije osigurao ostanak, a u goste ide svima koji se bore za ostanak), je ludost. Ludost slična novim navijačima Barcelone koji kažu da Milan (samo primjer) ne zaslužuje pobjedu jer je imao 300 dodavanja manje, i zato sam povukao paralelu.sodagrad je napisao/la:To dečko tebi nešto smeta što mi ovdje na temi RADNIČKOG pišemo, niko tebe nije spomenuo, ako ti se ne sviđa nemoj ni da čitaš, a pogotovo da komentarišeš....pozzbadblueboylivno je napisao/la:Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac.
Ali tako ti je drug moj, u duelima sa Pogrmečom i vama u Livnu mi smo apsolutni favoriti složio se ti samnom ili ne, a to ćemo i dokazati na terenu, ne ložim ja nikoga samo kažem realno stanje, tabela sve govori, zato sam rekao nema jakog kluba do utakmice u Kaknju, ali o tom potom, a ako ćemo da govorimo o opstanku u ovoj ligi, pa nama 5 pobjeda kod kuće treba i opstanak osiguran matematički, nek sve ostale utakmice u gostima izgubimo, i kući nek prospemo bodove, ali kad vidim tabelu zašto mi ne bi napali prvo mjesto i borili se sa Vitezom i Slobodom (pogotovo ako Vitez odustaje polako od Premier lige), a slažem se sa gore komentarom, idemo utakmicu po utakmicu pa vidjećemo šta će biti na kraju.......badblueboylivno je napisao/la:Ništa osobno ni protiv koga, ni protiv vas ni protiv Radničkog, koji po skoro svemu ima ozbiljne temelje za dobiti naziv najbolje organiziranog kluba u državi (pisao sam to preko poruka jednom korisniku, s mog stajališta, strašno ste nešto, van naših okvira), ali napisati da je taj isti Radnički, u ligi kakva je, u gostima favorit protiv svih osim protiv Rudara (a Radnički isto nije osigurao ostanak, a u goste ide svima koji se bore za ostanak), je ludost. Ludost slična novim navijačima Barcelone koji kažu da Milan (samo primjer) ne zaslužuje pobjedu jer je imao 300 dodavanja manje, i zato sam povukao paralelu.sodagrad je napisao/la:To dečko tebi nešto smeta što mi ovdje na temi RADNIČKOG pišemo, niko tebe nije spomenuo, ako ti se ne sviđa nemoj ni da čitaš, a pogotovo da komentarišeš....pozzbadblueboylivno je napisao/la:Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac.
Ako ne želiš da više pišem tu i da bacim koji komentar, OK, neću. Pozdrav.
badblueboylivno je napisao/la:Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac.
Ma tri razlike brate dobijate sad Gračanicu u Tuzli eto vidjećeš, i da baš tako nikoga ne vrijeđam, navijam za svoj tim i pišem šta mislim, svako ima pravo na svoje mišljenje jel tako, kome se ne sviđa žao mi je, takođe ovim mojim odavde iz Lukavca ako se ne sviđa ne čitajte hehe......fukaratz je napisao/la:pustite momka da predvidja u euforiji se nalazi i to je extra za njeganije nikog uvrijedio a ako izgube od podgrmeca ili troglava tad ga prozivajte
samo sodagrad nemoj otpisivati Gracanicu iz borbe za vrh mogu i oni dosta toga napraviti u nastavku sezone
Sad će Vojvoda sa Zapada da galami hehe, Maršalek će voditi ekipu sad protiv Bosne jelde...bitno je da mi pobijedimo, a očekujem i finu posjetu na stadionu jer je prva domaća utakmica nakon duge pauze....Casp3r je napisao/la:"U 84 minutu udaljen iz tehniĉkog prostora trener Darko Vojvodić lic.br.257 (Zbog protestovanja na odluku gl.suca ušavši u teren za igru). Nakon ĉega je isti nastavio vrijeđati 4-tog suca."
Ala se onaj četvrti naoštrio od prve do zadnje minute na Vojvodu. Pa samo što nije sjeo na klupu Radničkog da ne mora da hoda i kisne. Nakon isključenja dolazi da kaže kome ON odobrava da uopšte smije da stoji u onom dozvoljenom prostoru, barem 5-6 puta se zbog toga samo vraćao i govorio "Samo jedan smije da stoji, onom kome sam ja dozvolio".
Totalno izmišljen razlog za isključenje, ali mu ga je onda kad je već izmislio razlog Vojo ostavio i polog.
POTPIS!!!1989 je napisao/la:@Sodagrad previse lozis ljude.Kasnije nas prozivaju po forumuma radi 2-3 forumasa.Pusti to idemo iz utakmice u utakmicu i vidit cemo sta ce na kraju bit.
Btw nesto jedva cekam ovu nedjelju i Josik.Tu cemo pokazat koliko vrijedimo
Svi imaju udjela svog u svemu tome, i načelnik, i Lović, kao i ostali članovi UO, ali isto tako niko me ne može ubijediti da od toga svega nemaju i neke koristi, neće niko džaba da radi, a pogotovo da daje svoje pare....1989 je napisao/la:Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni![]()
Gospodina Lovica treba istaknut na vrhu.Jer taj se covjek trudi zajedno sa svim ostalim iz uprave.Dzevad ne bi bona dao da nije ovakvih ljudi u upravi.
Totalno si ne upucen.A ima tu zoom iz uprave pa neka ti pojasni1989 je napisao/la:Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni![]()
Gospodina Lovica treba istaknut na vrhu.Jer taj se covjek trudi zajedno sa svim ostalim iz uprave.Dzevad ne bi bona dao da nije ovakvih ljudi u upravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.