FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 11 mar 2013, 09:23

badblueboylivno je napisao/la:Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac. 8-)
To dečko tebi nešto smeta što mi ovdje na temi RADNIČKOG pišemo, niko tebe nije spomenuo, ako ti se ne sviđa nemoj ni da čitaš, a pogotovo da komentarišeš....pozz :)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 11 mar 2013, 11:47

Komšije svaka čast za subotu, za sve sto se desavalo i na tribinama i na terenu. Napravili ste fantastičnu i krajnje korektnu atmosferu. što se tiče utakmice mislim da je podjela bodova najrealnija, ekipe su tu negdje po kvaliteti i mislim da i jednima i drugima pripada sam vrh tabele (realno nismo za Premjer lige), najbitnije je da je utakmica prosla bez ikakvih problema, dobrodosli ste uvijek u Gračanicu..... pozzzzz ;)
Bratstvo do groba....

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 mar 2013, 12:39

sodagrad je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Daj, sony, preimenuj temu u FK Barcelona Lukavac. 8-)
To dečko tebi nešto smeta što mi ovdje na temi RADNIČKOG pišemo, niko tebe nije spomenuo, ako ti se ne sviđa nemoj ni da čitaš, a pogotovo da komentarišeš....pozz :)
Ništa osobno ni protiv koga, ni protiv vas ni protiv Radničkog, koji po skoro svemu ima ozbiljne temelje za dobiti naziv najbolje organiziranog kluba u državi (pisao sam to preko poruka jednom korisniku, s mog stajališta, strašno ste nešto, van naših okvira), ali napisati da je taj isti Radnički, u ligi kakva je, u gostima favorit protiv svih osim protiv Rudara (a Radnički isto nije osigurao ostanak, a u goste ide svima koji se bore za ostanak), je ludost. Ludost slična novim navijačima Barcelone koji kažu da Milan (samo primjer) ne zaslužuje pobjedu jer je imao 300 dodavanja manje, i zato sam povukao paralelu.

Ako ne želiš da više pišem tu i da bacim koji komentar, OK, neću. Pozdrav.
Hayley <3

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 mar 2013, 13:08

BBBlivno je jedan od objektivnijih forumaša i tvoji komentari su uvijek dobrodošli :)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 11 mar 2013, 13:48

@Sodagrad previse lozis ljude.Kasnije nas prozivaju po forumuma radi 2-3 forumasa.Pusti to idemo iz utakmice u utakmicu i vidit cemo sta ce na kraju bit.

Btw nesto jedva cekam ovu nedjelju i Josik.Tu cemo pokazat koliko vrijedimo ;)
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 mar 2013, 14:14

badblueboylivno je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
Ništa osobno ni protiv koga, ni protiv vas ni protiv Radničkog, koji po skoro svemu ima ozbiljne temelje za dobiti naziv najbolje organiziranog kluba u državi (pisao sam to preko poruka jednom korisniku, s mog stajališta, strašno ste nešto, van naših okvira), ali napisati da je taj isti Radnički, u ligi kakva je, u gostima favorit protiv svih osim protiv Rudara (a Radnički isto nije osigurao ostanak, a u goste ide svima koji se bore za ostanak), je ludost. Ludost slična novim navijačima Barcelone koji kažu da Milan (samo primjer) ne zaslužuje pobjedu jer je imao 300 dodavanja manje, i zato sam povukao paralelu.

Ako ne želiš da više pišem tu i da bacim koji komentar, OK, neću. Pozdrav.
Ali tako ti je drug moj, u duelima sa Pogrmečom i vama u Livnu mi smo apsolutni favoriti složio se ti samnom ili ne, a to ćemo i dokazati na terenu, ne ložim ja nikoga samo kažem realno stanje, tabela sve govori, zato sam rekao nema jakog kluba do utakmice u Kaknju, ali o tom potom, a ako ćemo da govorimo o opstanku u ovoj ligi, pa nama 5 pobjeda kod kuće treba i opstanak osiguran matematički, nek sve ostale utakmice u gostima izgubimo, i kući nek prospemo bodove, ali kad vidim tabelu zašto mi ne bi napali prvo mjesto i borili se sa Vitezom i Slobodom (pogotovo ako Vitez odustaje polako od Premier lige), a slažem se sa gore komentarom, idemo utakmicu po utakmicu pa vidjećemo šta će biti na kraju.......:)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 mar 2013, 14:29

@sodagrad, da ti nisi možda E.O? Ne loži ljudi, spusti se malo, idemo utakmicu po utakmicu.

Čim krene neka priča da Vitez odustaje od PL, na portalima odmah izađe članak kako trener, igrač, neko iz uprave... Viteza 100% vjeruje da će sljedeće godine igrati PL ili nešto tipa tog.
Po igračkom kadru i trenutnom situacijom zaslužuju PL, a sada hoće li ili neće, ko će ga znat. Ja se nadam i volio bih da je to istina, jer se nama onda otvara put i borba sa komšijama.
1921
1989

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 mar 2013, 15:05

:lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 mar 2013, 15:12

pustite momka da predvidja u euforiji se nalazi i to je extra za njega :) nije nikog uvrijedio a ako izgube od podgrmeca ili troglava tad ga prozivajte ;) samo sodagrad nemoj otpisivati Gracanicu iz borbe za vrh mogu i oni dosta toga napraviti u nastavku sezone ;)
Sloboda Tuzla

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 mar 2013, 17:15

fukaratz je napisao/la:pustite momka da predvidja u euforiji se nalazi i to je extra za njega :) nije nikog uvrijedio a ako izgube od podgrmeca ili troglava tad ga prozivajte ;) samo sodagrad nemoj otpisivati Gracanicu iz borbe za vrh mogu i oni dosta toga napraviti u nastavku sezone ;)
Ma tri razlike brate dobijate sad Gračanicu u Tuzli eto vidjećeš, i da baš tako nikoga ne vrijeđam, navijam za svoj tim i pišem šta mislim, svako ima pravo na svoje mišljenje jel tako, kome se ne sviđa žao mi je, takođe ovim mojim odavde iz Lukavca ako se ne sviđa ne čitajte hehe......:)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 mar 2013, 17:49

"U 84 minutu udaljen iz tehniĉkog prostora trener Darko Vojvodić lic.br.257 (Zbog protestovanja na odluku gl.suca ušavši u teren za igru). Nakon ĉega je isti nastavio vrijeđati 4-tog suca."

Ala se onaj četvrti naoštrio od prve do zadnje minute na Vojvodu. Pa samo što nije sjeo na klupu Radničkog da ne mora da hoda i kisne. Nakon isključenja dolazi da kaže kome ON odobrava da uopšte smije da stoji u onom dozvoljenom prostoru, barem 5-6 puta se zbog toga samo vraćao i govorio "Samo jedan smije da stoji, onom kome sam ja dozvolio".

Totalno izmišljen razlog za isključenje, ali mu ga je onda kad je već izmislio razlog Vojo ostavio i polog.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 mar 2013, 20:28

Casp3r je napisao/la:"U 84 minutu udaljen iz tehniĉkog prostora trener Darko Vojvodić lic.br.257 (Zbog protestovanja na odluku gl.suca ušavši u teren za igru). Nakon ĉega je isti nastavio vrijeđati 4-tog suca."

Ala se onaj četvrti naoštrio od prve do zadnje minute na Vojvodu. Pa samo što nije sjeo na klupu Radničkog da ne mora da hoda i kisne. Nakon isključenja dolazi da kaže kome ON odobrava da uopšte smije da stoji u onom dozvoljenom prostoru, barem 5-6 puta se zbog toga samo vraćao i govorio "Samo jedan smije da stoji, onom kome sam ja dozvolio".

Totalno izmišljen razlog za isključenje, ali mu ga je onda kad je već izmislio razlog Vojo ostavio i polog.
Sad će Vojvoda sa Zapada da galami hehe, Maršalek će voditi ekipu sad protiv Bosne jelde...bitno je da mi pobijedimo, a očekujem i finu posjetu na stadionu jer je prva domaća utakmica nakon duge pauze....:)

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 11 mar 2013, 21:01

Mozda dobije samo novcanu kaznu

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 11 mar 2013, 22:31

1989 je napisao/la:@Sodagrad previse lozis ljude.Kasnije nas prozivaju po forumuma radi 2-3 forumasa.Pusti to idemo iz utakmice u utakmicu i vidit cemo sta ce na kraju bit.

Btw nesto jedva cekam ovu nedjelju i Josik.Tu cemo pokazat koliko vrijedimo ;)
POTPIS!!!
treba biti realan, pa prosle godine u ovo doba smo igrali sa Dubokim Potokom, Malesicima, Prilukom, Mionicom, Mramorom i dr. a vidi nas sad u vrhu prve federalne, i to ne moze ni jedna ekipa u ovoj ligi rec pobijedicemo Radnicki, nebitno gdje se igra... pa na pripreme se islo van granica na more, to se moglo samo sanjati do prije 3-4 godine...ja iskreno vidim Radnicki u PL ali ne od sljedece sezone, u narednih 3 mislim da je to ostvarivo ako se nastavi sa ovim tempom radit u klubu
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 12 mar 2013, 10:18

Tesko je biti objektivan i prognozirati nesto kad poslije onako loseg pocetka krenu ovakvi rezultati. Treba svako da shvati navijace Radnickog da su pozeljeli da se malo i hvale jer zadnjih par godina smo bili u blatu gdje su se najveci seljaci nasladjivali nad nama kako na kantonu tako i na nasoj opcini.Sada kad smo se vratili gdje nam je mjesto normalno je da se malo hvalimo pogotovo zbog toga sto nas je krenulo i sto smo sa dolaskom Vojvodica uspjeli doci u sansu da razmisljamo o PL.Sto se tice organizacije kluba najvecu zaslugu nosi opcina Lukavac sa nacelnikom koji pruza svu pomoc klubu i hvala mu na tome.Mora se reci da je lako voditi klub kada ti 90% sredstava prebaci opcina.Upravi cestitke na tome sto ta sredstva ocigledno usmjeravaju ispravno a i kad promase brzinski ispravlja greske.(npr doveli su Smajla Karica i da ga nisu na vrijeme otpustili i doveli Darku sad bi ispadali iz lige).Sve u svemu konacno na Josiku sunce sija kao u najbolja vremena i moramo se hvaliti a ulazak u PL je moguc i realan pogotovo ako se uzme u obzir da vitez nema infrastrukturu kao ni bratsvo a sloboda ce se boriti za opstanak nazalost jer trenutno nisu svjesni u kakvoj su poziciji sto se tice igrackog kadra.Puno jaci su bili u proljece.I vidim neke fukrare na nasem forumu pa mi drago jer kad mi ne odemo na temu slobode oni sami dodju po dozu za smirenje.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 12 mar 2013, 12:46

Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni :!:
Gospodina Lovica treba istaknut na vrhu.Jer taj se covjek trudi zajedno sa svim ostalim iz uprave.Dzevad ne bi bona dao da nije ovakvih ljudi u upravi.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 mar 2013, 13:14

1989 je napisao/la:Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni :!:
Gospodina Lovica treba istaknut na vrhu.Jer taj se covjek trudi zajedno sa svim ostalim iz uprave.Dzevad ne bi bona dao da nije ovakvih ljudi u upravi.
Svi imaju udjela svog u svemu tome, i načelnik, i Lović, kao i ostali članovi UO, ali isto tako niko me ne može ubijediti da od toga svega nemaju i neke koristi, neće niko džaba da radi, a pogotovo da daje svoje pare....:)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 12 mar 2013, 15:46

1989 je napisao/la:Ja mislim da Opstina ima najmanje veze sa Radnickim.Cak i ne isplacuje sve kako treba.Kasni :!:
Totalno si ne upucen.A ima tu zoom iz uprave pa neka ti pojasni
Zadnja izmjena: sjena, dana/u 12 mar 2013, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 12 mar 2013, 16:00

Jel nam to Sloboda platila za Čejvanovića jer sam pročitao da može igrati.
1500?
1921
1989

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 mar 2013, 16:03

Ko prezivi pricat ce o velikom radnickom iz lukavca :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.