Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 26 feb 2010, 17:32

daffy je napisao/la::o

Trezeguet je doktor za Amaurija.. sasvim mi je svejedno sto se ovaj brazilac povrijedio.. nikakav hendikep..
samo da je spreman sve bi bilo uredu...daffy nemamo centarfora tako da nismo u poziciji da se zalimo na amaurija...al valjda ce treze bit spreman....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 feb 2010, 18:20

daffy je napisao/la::o

Trezeguet je doktor za Amaurija.. sasvim mi je svejedno sto se ovaj brazilac povrijedio.. nikakav hendikep..
izgleda i ti si jedan od onih sto ti je draze da Amauri ne da gol nego da Juve pobijedi,pa ovakvom Juventusu svaki napadac je potreban,mlad si naucices
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 feb 2010, 19:37

@sarajlija tu je Trezeguet, Iaquinta ce ubrzo biti spreman.. a opet, draze mi je gledati Immobilea nego onog bota koji zabije gol svake prestupne..

@JuveSissoko, ne nisam ja taj.. ali ja njega necu faliti radi 3 gola u 365 dana.. bolje da smo Immobileu dali sansu koji bi to 100% opravdao i jos bi dobio iskustvo.. tako da sljedece godine tj. sad na ljeto ne moramo obavezno dovoditi napadaca vec da imamo svog mladog i izgradjenog koji sigurno posjeduje kvalitet!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 feb 2010, 11:48

slazem se za nase mlade igrace,nego govorim za sadanju situaciju,da su nam svi potrebni zdravi i da se tako pojaca konkurencija u napadu,jer dobra konkurencija ce i poboljsat njihov kvalitet,najsretniji bi bio,kad bi Trezege izbacio Amauria iz ekipe jer je dao 12 golova a Amauri 9 ili da ih IQ izbaci obojicu jer je poceo da sara na sve strane,eh to je Juve i pravi napad,a ne ovo ,jedan povrijeden,jedan uklet,drugi se opet vrati,ovaj se povrijedi i tako u krug,to je uzas za pravi tim koji treba da osvaja trofeje
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 feb 2010, 12:42

Trezgola niko nece izbacitzi iz tima :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 feb 2010, 22:53

hajmo malo vijesti postavljajte :D nema me malo i odmah nista :D ;) a zaglavio u tz al eto..sad sam tu :D idemo lagano sa vijestima :lol:

Trezeguet: Položili smo težak test

Francuski napadač David Trezeguet oduševljen je pošto je Juventus prošao u narednu rundu u Ligi Evrope. Bianconeri su sinoć remizirali sa Ajaxom u Torinu, a u narednom kolu snage će odmjeriti sa engleskim Fulhamom.

"Sada smo u narednom krugu takmičenja i to je korak naprijed za nas. Imali smo jako težak test protiv Ajaxa, ali smo uspjeli da ga položimo. Mislim da nam forma kreće nabolje i da ćemo u završnicu sezone ući maksimalno spremni i gladni trijumfa".

jel moguc moj post a da ne spomenem povrede..e pa nije...camoranesi se opt povrijedio,nema jos informacija koliko je ozb :| :roll: :roll: tuga..al eto grosso se oporavio..marchisio ima kartone tako da ce sutra konkurisat sljedeci igraci...

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
10 Del Piero
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 feb 2010, 01:35

meni je ovo smijesno za nase povrede.. pogotovo ove zadnje Grosso, Seba, Caceres i Camo koji bukvalno nisu ni igrali a povrijedili su se.. jos jedan od dokaza da je to sve radi Vinova.. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 feb 2010, 16:00

Tri Bianconera danas slave rođendan

Danas, 28. februara, čak tri igrača Juventusa slave rođendan: Diego, Candreva i Poulsen. Diego je već dokazao svoj kvalitet, Candreva je tek doša na pozajmicu u Juventus tako da se još uklapa u ekipu dok je Poulsen nakon loše prethodne sezone ove već pružao mnogo bolje partije, ali nažalosta sada je povrijeđen.

Srećan rođendan i što brži oporavak Poulsenu i mnogo trofeja i uspjeha sve trojici u dresu Juventusa.

Moguci Sastav veceras

Juventus (3-4-1-2): Manninger, Cannavaro, Legrottaglie, Chiellini; Salihamidzic, Felipe Melo, Sissoko, De Ceglie; Diego; Trezeguet, Del Piero

povratak Iaquinte protiv fiorentine ;) odlicne vijesti..kako mi je samo drag taj igrac...nadam se da ce se uspjesno vratiti i nastaviti sa golovima

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 feb 2010, 16:06

sarajlija89 je napisao/la: Tri Bianconera danas slave rođendan

Danas, 28. februara, čak tri igrača Juventusa slave rođendan: Diego, Candreva i Poulsen. Diego je već dokazao svoj kvalitet, Candreva je tek doša na pozajmicu u Juventus tako da se još uklapa u ekipu dok je Poulsen nakon loše prethodne sezone ove već pružao mnogo bolje partije, ali nažalosta sada je povrijeđen.

Srećan rođendan i što brži oporavak Poulsenu i mnogo trofeja i uspjeha sve trojici u dresu Juventusa.

Moguci Sastav veceras

Juventus (3-4-1-2): Manninger, Cannavaro, Legrottaglie, Chiellini; Salihamidzic, Felipe Melo, Sissoko, De Ceglie; Diego; Trezeguet, Del Piero

povratak Iaquinte protiv fiorentine ;) odlicne vijesti..kako mi je samo drag taj igrac...nadam se da ce se uspjesno vratiti i nastaviti sa golovima

Pridruzujem se cestkama.

Drago mi je isto za Iaqa, strasan lik. Iaqov zastitni znak je borbenost, gine za dres- Mnogi mogu od njega puno da nauce.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 feb 2010, 17:01

napoli nerijeseno igro..veceras abd pobjeda da malo ucvrstimo to 4. mjesto i da se priblizimo romi hehe ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 feb 2010, 17:37

I have no doubt 8-)

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 28 feb 2010, 17:52

Zna li neko koja tv prenosi ovu utakmicu?
Znam da nema na domacim kanalima...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 feb 2010, 18:12

korisnik je napisao/la:Zna li neko koja tv prenosi ovu utakmicu?
Znam da nema na domacim kanalima...
http://liveonsat.com/footy_today.php

naces dole listu programa gdje mozes gledat tekmu ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 feb 2010, 21:23

Kontrolisemo igru skroz. Fenomenalno igramo veceras. Hajmo jos jedan gol pa da idemo na pauzu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 feb 2010, 22:45

Dobar naslov, Juve krene pa stane. Ocekivao sam laganu pobjedu, a ono prc.
Ovo je opustanje nakon prolaska u Europi. Sad ce Zacceroni uvesti mjere. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 feb 2010, 22:47

omerbavarac je napisao/la:Dobar naslov, Juve krene pa stane. Ocekivao sam laganu pobjedu, a ono prc.
Ovo je opustanje nakon prolaska u Europi. Sad ce Zacceroni uvesti mjere. :D

Nevjerovatno kako smo pali u drugom :roll: :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 feb 2010, 23:05

ovaj JUVE je za infarkta,prvo poluvrijeme igramo na jedan gol ,ubismo ih,drugo... ? svasta,

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 feb 2010, 23:10

Dobar ovaj Juve, zadnja im titula kad su "osvojili" Seriu B :D
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 28 feb 2010, 23:13

Isplatnije je igrat na cuke neg na Juve vece su sanse da ces skinuti :P
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 28 feb 2010, 23:27

fuj!

merda diego!!

uvalit ga nekome za 20m i od tih para kupit beka, u prvu postavu uvrstit Giovinca i Yaga.. fuj!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []