Nije me iznevjerio, familija moja najjačaBenkara21 je napisao/la:Zajebano tetiću, pa nemoj me iznevjeriti bar ti
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tako je maestro. Živio 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- branimir85
- Kontakt:
Blaydes laktovima uništio Overeema
iako je i do tada kontrolirao meč
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Yebalo ih vise I skidanje kilograma, ovo treba hitno regulisati kako god znaju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- branimir85
- Kontakt:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
cormier je brutalan, sto bi miroljub petrovic rekao: "bam, bam, bam" i gotovo
brada je cudo, fenomen... maestralno je izvukao taj udarac, sto je jelte i presudilo na kraju
brada je cudo, fenomen... maestralno je izvukao taj udarac, sto je jelte i presudilo na kraju
- branimir85
- Kontakt:
malo i prst u okoChinaglia je napisao/la:cormier je brutalan, sto bi miroljub petrovic rekao: "bam, bam, bam" i gotovo
WTF ?
Nisam ovo ocekivao. Dragi su mi itekako I Stipe I DC ali mislio sam da Stipe ostaje prvak. Ima li snimak vec na torentima?
DCu kapa do poda. Covjece u ovim godinama biti prvak 2/3 najatraktivnije fajterske kategorije u svijetu je veliki podvig.
Nisam ovo ocekivao. Dragi su mi itekako I Stipe I DC ali mislio sam da Stipe ostaje prvak. Ima li snimak vec na torentima?
DCu kapa do poda. Covjece u ovim godinama biti prvak 2/3 najatraktivnije fajterske kategorije u svijetu je veliki podvig.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Možda debeljuca, al DC ima srce za borbu. U karijeri je gubio mečeve jedino protiv Jon Jonesa i to ovaj je bio na hemiji. Valjalo bi gledati njihov treći meč, s tim da ovog puta JJ uđe čist u Oktagon 
embrace the chaos
Jos nisam nasao dobar snimak ali fkt gledajuci facu Miocica I DCa izgleda da ga je Cormier dobro izmlatio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
gdje mi je Ivek avaj Stipeksajo10 je napisao/la:
Stipe dragi, jesi li to ti...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- anonymousHD
- Kontakt:
Stipe ušao u borbu, kao da je na sparingu, kako ga je podcjenio, nevjerovatno. Tako nešto se ne radi, pogotovo protiv DC koji je jedan od najiskunijih boraca u UFC-u trenutno.
Da li se meni samo cini ili je bilo ovdje dosta prljavi poteza DC, s prstima u oci nekoliko puta?? Ovdje jedan udarac rijesava stvari..ocito je ovaj imao dobar plan kako ga i zadati. Stipe bolje se pripremi drugi put i vrati pojas.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Rooney88 je napisao/la:Eto ga.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samo da se mec odrzi,tj da neko ne otkaze.
Nemam favorita, jednostavno cu uzivati u borbi. Svi znamo gdje je jedan bolji od drugog. Stand up je na strani Conora, Khabib je ekstremno dominantniji hrvac.
Uhhh sada kada krene trash talk.
Nemam favorita, jednostavno cu uzivati u borbi. Svi znamo gdje je jedan bolji od drugog. Stand up je na strani Conora, Khabib je ekstremno dominantniji hrvac.
Uhhh sada kada krene trash talk.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pade Cody opet, bravo TJ. Garbrandt nek odmori malo. Mlad je i ima vremena za povratak.
Ovu "muha" kategoriju ukinuti. Da je bilo imalo propuha u dvorani odnio bi DJ i ovog drugog.
Ovu "muha" kategoriju ukinuti. Da je bilo imalo propuha u dvorani odnio bi DJ i ovog drugog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.