Arsenal iz Ukrajine ?Virtu4l je napisao/la:Ovaj novi, Arsenalov?patinho7 je napisao/la:Yeah, kupio sam danas dres od spahe)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Arsenal iz Ukrajine ?Virtu4l je napisao/la:Ovaj novi, Arsenalov?patinho7 je napisao/la:Yeah, kupio sam danas dres od spahe)
jel ovo dogovaraju hocel protiv albanije opet rusit susica ili gdje ce veceras cugat?Pepe $ je napisao/la:
Spahic: Al sam sinoc odvalio
Dzeko:Ija sam brate, gdje cemo veceras
Dajdža(?)Nimla_RZ je napisao/la:Pa nije valjda igro a smrtni slučaj u porodici?
Jah i onda imas Pandzu i Mravca u tandemu a zamjena im Besic.U slucaju kikseva sa njihove strane neki bi jedva docekali da ogule koze selektoru.xavi26 je napisao/la:istina je, gledao sam slike sa dzenaze! Spaha je odigrao toliko dobrih utakmica da jedna losa to ne moze pokvariti, ali ako psiholoski nije bio spreman da igra, onda nije trebao ni igrati...
majstore, ja ga nisam popljuvao, niti cu to kad uraditi!! ali je cinjenica da je i Spaha bio los protiv Rumuna, i bas bih volio znati zasto, a isto tako cinjenica je i da Spaha svojim kvalitetom i borbenoscu nadomjescuje manjak kvaliteta tog drugog stopera sa kojim igra u tandemu, tako da njegova iole losija izvedba bude katastrofalna po reprezentaciju..harishp je napisao/la:Jah i onda imas Pandzu i Mravca u tandemu a zamjena im Besic.U slucaju kikseva sa njihove strane neki bi jedva docekali da ogule koze selektoru.xavi26 je napisao/la:istina je, gledao sam slike sa dzenaze! Spaha je odigrao toliko dobrih utakmica da jedna losa to ne moze pokvariti, ali ako psiholoski nije bio spreman da igra, onda nije trebao ni igrati...
Isto tako neki su ili povrijedjeni,ili glume uvrjedjene nevjeste ili je ista saka jada.Spahic je slovio za jedinog ''normalnog''stopera kojeg imamo.
Tako da ponekad treba dobro razmisliti sta napisati.
P.S treba biti djubre pa Spahica popljuvati nakon Rumunije a zaboraviti mu ostale meceve.
Nije to samo Rumunija.harishp je napisao/la:P.S treba biti djubre pa Spahica popljuvati nakon Rumunije a zaboraviti mu ostale meceve.
Spaha je u zadnje vrijeme očajan, shvatam i to.harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao.
Slažem se i ja sa tobom,Spaha je igrač kojeg sam najviše volio ali nakon intervjua Salihamidjica i nekih reportaža na Tv pomalo mi se zgadio kao osoba.Virtu4l je napisao/la:Spaha je u zadnje vrijeme očajan, shvatam i to.harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao.
I ti kad anekoga volis bacas drkicu na njega i ne mozes progovoriti protiv njega..Begovica mrzis i kao svi trebaju da se slazu sa tobom Hare..daj **** u skokovima sa takvim stavom..**** ja Spahica naseg kapitena sto stvara razor u ekipi i sto cuga svunoc kada dodje na pripreme...ko imalo hoda po gradu zna o cemu pricam....on nije za kapitena..a ako je imao smrtni slucaj trebao je da preskoci tekmu, a ne da izgleda kao debil mrtvi na terenu.harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao.
ponasanjem svojim u montpellieru u zadnje vrijeme sve je to doveo pod upitnik. pogotovo kad se uzme u obzir da je skroz van forme, mozda radi toga sto nije igrao maltene pola sezone radi raznorazni suspenzija! to nije nimalo profesionalno ponasanje jednog kapitena repke iako je on drag igrac mnogima.harishp je napisao/la:Manjak kvaliteta a pretproslu sezonu bio jedan od najboljih defanzivaca u Francuskoj ligi,koja je u ligi petice.Znaci,nigdje veze.