Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 05 jun 2011, 17:32

Virtu4l je napisao/la:
patinho7 je napisao/la:Yeah, kupio sam danas dres od spahe :))
Ovaj novi, Arsenalov?
Arsenal iz Ukrajine ? :lol:

Plava krv
Kontakt:

Post Postao/la Plava krv » 05 jun 2011, 17:39

Pepe $ je napisao/la:slika
Spahic: Al sam sinoc odvalio
Dzeko:Ija sam brate, gdje cemo veceras :mrgreen:
jel ovo dogovaraju hocel protiv albanije opet rusit susica ili gdje ce veceras cugat? :D

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 06 jun 2011, 03:57

I dok je većina članova Komiteta bila u Bukureštu, a Osim meč gledao iz kafića u Hrasnom, nakon utakmice, mnogi su davali svoje komentare, pravili analize, predlagali, sugerirali, prijetili....Naprimjer, Rodoljubu Petkoviću je najviše smetalo što nije imao signal tokom cijele utakmice.

- Bilo mi je neugodno kada su me prijatelji iz Hrvatske zvali da pitaju šta se to dešava. Em smo gubili, em nam se i slika gubila. Hasagić nas je spasio težeg poraza, a lično bih svake krivnje oslobodio kapitena Spahića. On je igrao pod velikim pritiskom. Samo on zna kako mu je bilo nakon smrtnog slučaja u porodici - podsjetio je Petković.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 jun 2011, 07:48

Pa nije valjda igro a smrtni slučaj u porodici? :o
Čelik Zenica 1945

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 06 jun 2011, 09:07

Nimla_RZ je napisao/la:Pa nije valjda igro a smrtni slučaj u porodici? :o
Dajdža(?)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 jun 2011, 09:22

Ako je to istina, nije treb'o igrat... :?
Čelik Zenica 1945

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 jun 2011, 09:26

istina je, gledao sam slike sa dzenaze! Spaha je odigrao toliko dobrih utakmica da jedna losa to ne moze pokvariti, ali ako psiholoski nije bio spreman da igra, onda nije trebao ni igrati...
Volim te Bosno!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 09:34

xavi26 je napisao/la:istina je, gledao sam slike sa dzenaze! Spaha je odigrao toliko dobrih utakmica da jedna losa to ne moze pokvariti, ali ako psiholoski nije bio spreman da igra, onda nije trebao ni igrati...
Jah i onda imas Pandzu i Mravca u tandemu a zamjena im Besic.U slucaju kikseva sa njihove strane neki bi jedva docekali da ogule koze selektoru.
Isto tako neki su ili povrijedjeni,ili glume uvrjedjene nevjeste ili je ista saka jada.Spahic je slovio za jedinog ''normalnog''stopera kojeg imamo.
Tako da ponekad treba dobro razmisliti sta napisati.
P.S treba biti djubre pa Spahica popljuvati nakon Rumunije a zaboraviti mu ostale meceve.
A ovaj sto spomenu kao zbog njega smo poceli primati golove.Ocito je vrlo duhovit.
Pa garant necemo zbog Vede ,Dzeke ili drugih ofanzivaca..Kad su daleko od ''mjesta zbivanja''
Mozda je Spahic kriv,sto i golove repka BIH ne zabija. :roll: :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 09:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 06 jun 2011, 09:40

harishp je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:istina je, gledao sam slike sa dzenaze! Spaha je odigrao toliko dobrih utakmica da jedna losa to ne moze pokvariti, ali ako psiholoski nije bio spreman da igra, onda nije trebao ni igrati...
Jah i onda imas Pandzu i Mravca u tandemu a zamjena im Besic.U slucaju kikseva sa njihove strane neki bi jedva docekali da ogule koze selektoru.
Isto tako neki su ili povrijedjeni,ili glume uvrjedjene nevjeste ili je ista saka jada.Spahic je slovio za jedinog ''normalnog''stopera kojeg imamo.
Tako da ponekad treba dobro razmisliti sta napisati.
P.S treba biti djubre pa Spahica popljuvati nakon Rumunije a zaboraviti mu ostale meceve.
majstore, ja ga nisam popljuvao, niti cu to kad uraditi!! ali je cinjenica da je i Spaha bio los protiv Rumuna, i bas bih volio znati zasto, a isto tako cinjenica je i da Spaha svojim kvalitetom i borbenoscu nadomjescuje manjak kvaliteta tog drugog stopera sa kojim igra u tandemu, tako da njegova iole losija izvedba bude katastrofalna po reprezentaciju..
Volim te Bosno!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 09:42

harishp je napisao/la:P.S treba biti djubre pa Spahica popljuvati nakon Rumunije a zaboraviti mu ostale meceve.
Nije to samo Rumunija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 06 jun 2011, 09:46

.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 06 jun 2011, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 09:47

Manjak kvaliteta a pretproslu sezonu bio jedan od najboljih defanzivaca u Francuskoj ligi,koja je u ligi petice.Znaci,nigdje veze.
@Virtual kako rekoh Dzeko,Vedo i ostali ofanzivci da ih yebes ne mogu biti krivi za primanje golova.Za davanje je vec kolateralna steta.Naravno da u primljenim golovima sve na grbaci defanzicima,pogotovo golmanu i stoperima.
Jos ako nam je sredina kilava a napad jalov,mozes se slikati.A kobajagi prodajemo muda za bubrege kako imamo jaku sredinu i jos jaci napad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 jun 2011, 09:53

Pa eto neka nam onda igraju pandže, mravci, nadarevici ... Da se ne bori i ne nervira onda bi i mogao razumiti ali ovako ne ... Da njega nismo imali zadnji 5 godina kante bi bile u odbrani i ko bi od ovih spomenuti preuzeo ulogu glavnog, kung fu pandža il nadarevic ?

Stvarno ide mi više na živce, kada ide dobro sve je uredu brije se i po 25 mil. za transfer a kad je greška onda nije ni za Vratnika ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 09:53

Sigurno je da su svi skoro podjednako krivi. Greške odbrane se skupo plaćaju, jasno, a napadač može fulati koliko hoće, ali ako jednom ubode, sve mu se zaboravi, dok sa odbranom nije tako. Shvatam ja tebe hare...
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 09:57

Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 10:06

harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao. :mrgreen:
Spaha je u zadnje vrijeme očajan, shvatam i to.
Voli te tvoje Sarajevo.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 06 jun 2011, 10:11

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Shvatas qurac.Da shvatas nebi onda ni napisao ono sto si napisao. :mrgreen:
Spaha je u zadnje vrijeme očajan, shvatam i to.
Slažem se i ja sa tobom,Spaha je igrač kojeg sam najviše volio ali nakon intervjua Salihamidjica i nekih reportaža na Tv pomalo mi se zgadio kao osoba.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 06 jun 2011, 11:10

I ti kad anekoga volis bacas drkicu na njega i ne mozes progovoriti protiv njega..Begovica mrzis i kao svi trebaju da se slazu sa tobom Hare..daj **** u skokovima sa takvim stavom..**** ja Spahica naseg kapitena sto stvara razor u ekipi i sto cuga svunoc kada dodje na pripreme...ko imalo hoda po gradu zna o cemu pricam....on nije za kapitena..a ako je imao smrtni slucaj trebao je da preskoci tekmu, a ne da izgleda kao debil mrtvi na terenu.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2011, 11:22

harishp je napisao/la:Manjak kvaliteta a pretproslu sezonu bio jedan od najboljih defanzivaca u Francuskoj ligi,koja je u ligi petice.Znaci,nigdje veze.
ponasanjem svojim u montpellieru u zadnje vrijeme sve je to doveo pod upitnik. pogotovo kad se uzme u obzir da je skroz van forme, mozda radi toga sto nije igrao maltene pola sezone radi raznorazni suspenzija! to nije nimalo profesionalno ponasanje jednog kapitena repke iako je on drag igrac mnogima.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Vaya i 26 gostiju.