Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Odlicno, sve ide po planu, bravo Pape I hvala Begovicu 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Principatus
- Kontakt:
Danas smo ispucali mnogo, mnogo srece. Ko god misli, da smo ovu utakmicu pobijedili jer smo kako tako dobro odigrali, jer smo bili borbeni ili sto smo bili dobro i tacno postavljeni...vara se zestoko. Mozemo biti samo zadovoljni jer nas je sreca najzad pomazila i to debelo. Znam da ce sada svi hvaliti ovaj bod (bod kao kuca itd.) i da nece biti popularno uputiti kritike. Da ce se govoriti kako su Grci jaki, gostujuca utakmica, ovo ono. Ali mi smo bili jedna velika nula. Vidim Ciro oprezno daje komentare, nece da izvali.
Igramo bez desnog krila, sve mora preko lijevog. Mujdza mora naprijed ostavlja Vranjesa samog. Ne igramo naprijed, ne igramo nazad dobro. Najzad ulazi Stevanovic, ali izlazi Lulic i onda gle cuda Stevanovic na lijevom krilu. Dzeko, Ibisevic komplet nula. Misimovic nista bolji. Pa jesmo li mi i jedan vazdusni duel dobili, loptu primili, isli na loptu? Bez ikakve hrabrosti, lezerno, borba i trka nula. Vranjes ispada nenormalno, samo nas je nenormalna sreca spasila. Hvala bogu sto Zukanovica nismo isprobali ranije, imali smo samo hebenih 6 mjeseci za to.
U Zenici im se vraca Papadopoulos i jaca defenzivu kojoj danas nismo mogli prismrditi. Sjajno.
Nas najbolji igraci danas su bili Spahic, Begovic i Salihovic i mali Stevanovic koji je vise hrabrosti i borbe pokazao za nekoliko minuta nego Dzeko i Ibisevic zajedno, posebno ovaj prvi.
Ipak najbolji nas igrac je bio Gekas. Hvala Gekas.
Igramo bez desnog krila, sve mora preko lijevog. Mujdza mora naprijed ostavlja Vranjesa samog. Ne igramo naprijed, ne igramo nazad dobro. Najzad ulazi Stevanovic, ali izlazi Lulic i onda gle cuda Stevanovic na lijevom krilu. Dzeko, Ibisevic komplet nula. Misimovic nista bolji. Pa jesmo li mi i jedan vazdusni duel dobili, loptu primili, isli na loptu? Bez ikakve hrabrosti, lezerno, borba i trka nula. Vranjes ispada nenormalno, samo nas je nenormalna sreca spasila. Hvala bogu sto Zukanovica nismo isprobali ranije, imali smo samo hebenih 6 mjeseci za to.
U Zenici im se vraca Papadopoulos i jaca defenzivu kojoj danas nismo mogli prismrditi. Sjajno.
Nas najbolji igraci danas su bili Spahic, Begovic i Salihovic i mali Stevanovic koji je vise hrabrosti i borbe pokazao za nekoliko minuta nego Dzeko i Ibisevic zajedno, posebno ovaj prvi.
Ipak najbolji nas igrac je bio Gekas. Hvala Gekas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Na najtezoj utakmici u grupi smo ostali neporazeni. ODLICNO!
010 ISN'T JUST A CODE
Sad ce se oplest po Vranjesu, ali treba vidit i da je Mujdza danas i u nekoliko utakmica ranije bio ogromna rupa u odbrani. Svaka njemu cast u napadu, ali u nekim situacijama se postavlja kao pionir. Vranjes je se dobro popravio u drugom i pokazao da je jak psihicki.
Medunjanin srljao i srljao, i on nije za prvih 11. Vedad, Dzeko i Misimovic totalno podbacili, pogotovo Dzeko koji uz katastrofalnu igru nije pokazao ni zrno borbe.
Ali bod je odlican, sad se okrecemo Litvaniju koju moramo i hocemo pobjedit.
Medunjanin srljao i srljao, i on nije za prvih 11. Vedad, Dzeko i Misimovic totalno podbacili, pogotovo Dzeko koji uz katastrofalnu igru nije pokazao ni zrno borbe.
Ali bod je odlican, sad se okrecemo Litvaniju koju moramo i hocemo pobjedit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Juvelandia
- Kontakt:
Objasni Samaras, ee Samaras objasni neke stvari nasem napadu, pogotovo onom momku sa velikom platom.
Misimovic jedva hoda.
Spahic je najbolji igrac reprezentacije, igra za sebe i za onog djecacica.Vazda igraca manje u odbrani imamo.Spaha kralj.Kad on ode tek cemo bit jbani.
Misimovic jedva hoda.
Spahic je najbolji igrac reprezentacije, igra za sebe i za onog djecacica.Vazda igraca manje u odbrani imamo.Spaha kralj.Kad on ode tek cemo bit jbani.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
5.minut
Spaha,deder malo pripazi na Samarasa.

30.minut
Spaha,Spaha,**** Samarasa,čuvaj tog Vranješa!

Dobar rezultat,i više nego dobar.
Još u utakmici u kojoj je protivnik odigrao bolju utakmicu,ma bod velik ko kuća.
Begović i Spahić odigrali vrhunski,Medunjanin isto jako dobar,Zahirović ispunio svoju kvotu da mora jednom na utakmici napraviti šansu za protivnika,Ibišević naravno kao i obično loš,eto te slavne igre sa 2 napadača.
Sad će neko reći "et nek je Džeko bio nešto bolji",no za Ibiševića su ovakve partije standard,za Džeku nisu.
Ostali poput Mujdže,Lulića onako solidni,Salihović sa lošim nabačajima ali solidan..
Što se tiče Vranješa,očito se Sušić kladio na pogrešnog konja,Zukanović ne bi mogao odigrati gore od Ognjena,koji je opet mlad igrač od kojeg se ionako očekuje da krpi rupe u odbrani,ne treba ga otpisivati..
Idemo dalje,još jedna bitna stanica ka Brazilu je pređena.
Spaha,deder malo pripazi na Samarasa.

30.minut
Spaha,Spaha,**** Samarasa,čuvaj tog Vranješa!
Dobar rezultat,i više nego dobar.
Još u utakmici u kojoj je protivnik odigrao bolju utakmicu,ma bod velik ko kuća.
Begović i Spahić odigrali vrhunski,Medunjanin isto jako dobar,Zahirović ispunio svoju kvotu da mora jednom na utakmici napraviti šansu za protivnika,Ibišević naravno kao i obično loš,eto te slavne igre sa 2 napadača.
Sad će neko reći "et nek je Džeko bio nešto bolji",no za Ibiševića su ovakve partije standard,za Džeku nisu.
Ostali poput Mujdže,Lulića onako solidni,Salihović sa lošim nabačajima ali solidan..
Što se tiče Vranješa,očito se Sušić kladio na pogrešnog konja,Zukanović ne bi mogao odigrati gore od Ognjena,koji je opet mlad igrač od kojeg se ionako očekuje da krpi rupe u odbrani,ne treba ga otpisivati..
Idemo dalje,još jedna bitna stanica ka Brazilu je pređena.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jel igrao Dzeko veceras?
Samaras je bez problema igrao i pored trojice, nekad i cetvorice nasih igraca, Dzeku je zatvorio jedan, ustvari, skoro da ga nije trebalo ni cuvati. Onakvu bezvoljnost jos vidio nisam, cak mislim da je svoju apatiju prenio i na Ibisevica koji je realno u mnogo boljoj formi. Sve u svemu veoma lose izdanje dijamanta.Donnie Darko je napisao/la:Nema tu nekih tajni. Prvi korak je da staviš Vranješa da te čuva, drugi koraka nema.lolcina je napisao/la:Neka Dzeko bez imalo ustrucavanja ZAMOLI Samarasa da mu otkrije neke fudbalske tajne!!!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
ne rece mi, ima li me u drugoj sobi ili ne......ako me ima, pozovi me da se vratim......nedim1993 je napisao/la:jesu kako nisu. onakve šanse se mašaju jednom u milion put. Da je gađo stativu vjerovatno bi dao gol.sekula je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:ako igra za repku drugi put smije griješit i koštat nas golova. nije nas košto iz nekih misterioznih razloga i viših sila vjerovatno. jer ono dabogda da bi iko živ promašio. i konstatno ga je samaras pravio budalom. malo je reć da nas je mogo koštat poraza.
vjerovatno su se vise sile umijesale.....hajd idi vidi ima li me u drugoj sobi , pa mi reci jesam li tamo....
Sve mi hoćemo u Brazil, sve smo dobri najbolji, a imate opravdanje za onakvog amatera.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Upravo takoRooney88 je napisao/la:Na najtezoj utakmici u grupi smo ostali neporazeni. ODLICNO!
Ne mogu da se otmem dojmu da smo mogli uzeti jos dva boda, igrali su u grcu puno su se svadali jedni sa drugim, sporo su se oslobadali lopte....kada je vranjes napravio gresku stekao som dojam da su se svi prepali niko nije smio da povuce naprijed da napravi pritisak...
Da je moglo bolje, moglo je, da je moglo gore, moglo je.Zahvaljujući sreći i visokom stepenu retardacije kod Gekasa nismo izgubili.Sve u svemu OK rezultat, pobjediti Litvance i onda mirno ući u nastavak kvalifikacija.
DRUG NEBI TI PUNCA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije valjda da onu losu loptu Salihovica racunas kao gresku Zahe? Ili ja nesto nisam vidio sto si ti vidio?Dylan Dog je napisao/la: Zahirović ispunio svoju kvotu da mora jednom na utakmici napraviti šansu za protivnika,.
Celik!3,2,2.
ja ne znam jesmo li gledali istu utakmicu ali je Mujdža bio jedan od boljih danas, dok za razliku Vranješ - totalni promašaj, nije niko ni očekivao da bude bedem odbrane, ali je pravio katastrofalne greške...Cartman je napisao/la:Sad ce se oplest po Vranjesu, ali treba vidit i da je Mujdza danas i u nekoliko utakmica ranije bio ogromna rupa u odbrani. Svaka njemu cast u napadu, ali u nekim situacijama se postavlja kao pionir. Vranjes je se dobro popravio u drugom i pokazao da je jak psihicki.
i vi svi što govorite, da se ne pljuje po Vranješu, baš bi me zanimalo šta bi bilo da je umjesto one stative u četvrtoj minuti, lopta završila u golu, da li bi i dalje bilo nemojte pljuvati po Vranješu
čisto sumnjam.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
takmiči se sa svojim nadimkom šta je gluplje.
fala ti kokuze
fala ti kokuze
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 12 okt 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Je*o Safetovu igru sa dva špica kad njemu jedan igra u špici a drugog opet je*e na desnom krilu?! Pametnije bi bilo da je Ibisevica ostavio na klupi a od pocetka pustio, kako ga je lijepo Marjan nazvao, bosanskog vojvodu Stevanovica da igra na desnom krilu!
Ne znam sta mu je trebalo da ga opet, kao i u prvoj utakmici protiv Francuza u proslim kvalifikacijama, guši na krilu?!
Sve u svemu, nadajmo se da će iduća utakmica biti bolja!
Ne znam sta mu je trebalo da ga opet, kao i u prvoj utakmici protiv Francuza u proslim kvalifikacijama, guši na krilu?!
Sve u svemu, nadajmo se da će iduća utakmica biti bolja!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- LarryDavid
- Kontakt:
Pape srusi jos jedan rekord...harishp je napisao/la:Sa Grcima u 4 meca kvalifikacija nikada boda nismo izvukli,sada vrijedan bod i to iz vruce Atine.Prema tome kruticari pokrijte se ponjavom i ni jedne.Niko ne zasluzuje kritiku,vec pohvalu.
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ovaj bod ce biti bas dobar pod uslovom da sljedecu ut. dobijemo.
Sa 10 bodova u 4 kola
Sad valja dobiti Litvaniju
Sa 10 bodova u 4 kola

Sad valja dobiti Litvaniju

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sve odlično, sve pet. Meni 0:0 taman. Nismo ništa izgubili, a riješili smo se jedne od dvije-tri najteže utakmice u grupi. Ipak mi ni iz daleka nismo rasčistili sa Grcima. Mogu oni i hoće biti jako neugodni čak i u Zenici. Bod na Bilinom Polju nam ponišatava ovaj uspjeh pod uslovom da u ostalim susretima isto odigramo.
Igra je bila loša samo u jednom segmentu: Odbrana i vezni red su stajali predaleko jedni od drugih. Trebalo je ili vezni red pomjeriti nazad pa zaigrati defanzivnije ili odbranu naprijed pa pritisnuti malo više. Uglavnom onolika razdalja između veze i odbrane ne bi se smjela dopuštati.
Iz tog razloga ja smatram da su mnogi igrači podbacili. Dozvolilo se mnogo prostora Grcima, a naši igrači, pojedinačno, su krili veliki dio terena. Inače, šteta što nismo zabili neku "frljoku", volio bih da smo na takav način pobjedili, al' jbg.
Samaras je definitivno trebao ili imati flastera ili igrati na njemu agresivnije. Takođe mi nije jasno, što, kad su već igrali na velikom prostoru, naši igrači nisu pravili češće i grublje faulove na 35-40 metara od našeg gola.
Begović i Salihović su bili, po meni, dva prva imena naše reprezentacije.
U nastavku se nadam da ćemo doći do pobjede nad Litvancima, iako sam oprezan. I isto tako, da će Slovaci uzeti Grke. Slovačka ima kiks odranije, pa eto da i Grci naprave jedan kiks. Ipak smatram da Grci imaju manje šanse kiksati na manjim utakmicama nego Slovaci ili čak i mi.
Igra je bila loša samo u jednom segmentu: Odbrana i vezni red su stajali predaleko jedni od drugih. Trebalo je ili vezni red pomjeriti nazad pa zaigrati defanzivnije ili odbranu naprijed pa pritisnuti malo više. Uglavnom onolika razdalja između veze i odbrane ne bi se smjela dopuštati.
Iz tog razloga ja smatram da su mnogi igrači podbacili. Dozvolilo se mnogo prostora Grcima, a naši igrači, pojedinačno, su krili veliki dio terena. Inače, šteta što nismo zabili neku "frljoku", volio bih da smo na takav način pobjedili, al' jbg.
Samaras je definitivno trebao ili imati flastera ili igrati na njemu agresivnije. Takođe mi nije jasno, što, kad su već igrali na velikom prostoru, naši igrači nisu pravili češće i grublje faulove na 35-40 metara od našeg gola.
Begović i Salihović su bili, po meni, dva prva imena naše reprezentacije.
U nastavku se nadam da ćemo doći do pobjede nad Litvancima, iako sam oprezan. I isto tako, da će Slovaci uzeti Grke. Slovačka ima kiks odranije, pa eto da i Grci naprave jedan kiks. Ipak smatram da Grci imaju manje šanse kiksati na manjim utakmicama nego Slovaci ili čak i mi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.