16.11.2014 Izrael - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Izrael - BiH

Pobjeda
113
44%
Neriješeno
58
23%
Poraz
84
33%

Ukupno glasova: 255

amko27
Kontakt:

Re: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la amko27 » 17 nov 2014, 09:27

soccerfan je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Jbte gledam sad za Baraz nam se moraju slagati rezultati, o drugom mjestu i ne razmisljam. Pape odlazi.
I za to trece mi Izrael moramo kuci dobit najvjerovatnije sa najmanje 4 gola razlike. Kako? :shock: :shock: :shock:
Razmisljam druze da Wels prestignemo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 09:29

amko27 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Jbte gledam sad za Baraz nam se moraju slagati rezultati, o drugom mjestu i ne razmisljam. Pape odlazi.
I za to trece mi Izrael moramo kuci dobit najvjerovatnije sa najmanje 4 gola razlike. Kako? :shock: :shock: :shock:
Razmisljam druze da Wels prestignemo.
Samo ti razmisljaj onda, da te ja ne ometam. :thumbup: :thumbup:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 nov 2014, 09:33

:D

Treba nam 15 bodova, I da Wels ne osvoji vise od 9, i na međusobni omjer bi bili ispred njih. Belgija, mi i Izrael da ih pobijedimo i 5 pobjeda je dovoljno za trece mjesto. U nekim ludim varijantama, dosta remija u grupi i da Cipar uzme nekome osim nas i Andore bod/ove moze se i do cuda.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2014, 09:36

amko27 je napisao/la::D

Treba nam 15 bodova, I da Wels ne osvoji vise od 9, i na međusobni omjer bi bili ispred njih. Belgija, mi i Izrael da ih pobijedimo i 5 pobjeda je dovoljno za trece mjesto. U nekim ludim varijantama, dosta remija u grupi i da Cipar uzme nekome osim nas i Andore bod/ove moze se i do cuda.
Ma ova je grupa mescini svakako preodredena na ludilo :mrgreen: :mrgreen: Elem nema odmora dok traje obnova. Sa novim selektorom, u nove pobjede. :mrgreen: Sa Safetom ne garantujem ni bodove protiv Andore. :D :silent:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 17 nov 2014, 09:39

moje pitanje.....ko ce biti novi selektor? da li ce nas uspjet jos spasiti?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2014, 09:40

haris92 je napisao/la:Jedino je Begović sinoć zadovoljio doduše jedino je on i igrao cijelo vrijeme na svojoj prirodnoj poziciji. Medunjanin nije bio los, kreirao je par dobrih šansi,Bešić je meni najdraži igrač reprezentacije ali ono sinoć mi je pravo čudno, od Spahica se isto više očekivalo,Kvrzic i Hadžić nikako nisu kalibar za reprezentaciju.
Kako nije bio loš, Izrael u prvom poluvremenu na sredini imao barem 20 metara prostora. To je Medino, Pjanino i Bešićevo područje. Sve trojica su bili debelo ispod svog nivoa. Zayebi ofanzivu i pasove (šuteve), sinoć smo izgubili bitku tamo gdje smo (kako to Safet voli reći) najjači - na sredini terena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 17 nov 2014, 09:50

Monolog je napisao/la:
haris92 je napisao/la:Jedino je Begović sinoć zadovoljio doduše jedino je on i igrao cijelo vrijeme na svojoj prirodnoj poziciji. Medunjanin nije bio los, kreirao je par dobrih šansi,Bešić je meni najdraži igrač reprezentacije ali ono sinoć mi je pravo čudno, od Spahica se isto više očekivalo,Kvrzic i Hadžić nikako nisu kalibar za reprezentaciju.
Kako nije bio loš, Izrael u prvom poluvremenu na sredini imao barem 20 metara prostora. To je Medino, Pjanino i Bešićevo područje. Sve trojica su bili debelo ispod svog nivoa. Zayebi ofanzivu i pasove (šuteve), sinoć smo izgubili bitku tamo gdje smo (kako to Safet voli reći) najjači - na sredini terena.
Vidi jednu stvar mi smo generalno bili jako loši, Begović nas je spasio veće katastrofe
Sredina terena svakako da nije zadovoljila ali medunjanin je barem imao par jako dobrih lopti.Opet ponavljam koliko god meni mali Bešić bio drag sinoć kod njega ništa nismo mogli vidjeti, Pjanic je kako kažu bolestan bio tako da je i ta sredina mnogo trpjela.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 17 nov 2014, 11:13

mogu vam samo rec da je nesto od utakmice sa amerikom pocelo da smrdi ...
i sinocna izmjena besica mi takodje smrdi sigurno je nesto lano pa ga je izvadio iz igre jer drugog razloga nevidim
sve u svemu sredine terena nije bilo igrali smo formaciju 2-8-0

pjanic - 0 u repki
lulic - 0 u repki
hajrovic - 0.000 u repki

mujdzi je doso kraj moramo nac neku zamjenu za desnog beka al ozbiljno sad juce ga izmlati onaj na lijevoj strani izraela , iskreno da nije bilo onog drugog gola pred pauzu mozda smo i mogli nesto napravit al et on nas je dokrajcio
o matematici i nekim sabiranjima bodova ne treba pricat da su sinoc dobili utakmicu bilo bi lakse a ovako mislim da se mozemo poselamit sa francuskom i sa susicem kojim je dosao kraj definitivno

1. ne reaguje na utakmici nikako, il presjedi 90 minuta ili prestoji
2. nije autoritet igraci ga ne cijene
3. odkazuje treninge da nebi se ko povrijedio
4. ne poziva napadace ili nije dao niti jednom 3cem napadacu sansu u svoja dva mandata
5. treninzi su pretezno Trckaranje,Lacanje,sutiranje na go
6. izmjene u utakmici i startne pozicije (ne odnosi se na izrael tu nije imo bolje)
7. izjave

Normalno nije on za sve kriv al za vecinu stvari jeste sad ce savez samo probleme imat sa njim il ce dat ostavku sam i stime odbit ostatak placanja il ce mu platit dio il nece mu platit nista pa u slucaju kvalifikovanja na EP on ce tuzit savez ostalo je da vidimo sta ce se desit al mislim da je susic od veceras bivsi selektor BiH :salut: :salut:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 nov 2014, 13:37

Negdje oko 5,5 je prosjecna ocjena, skala 1-10

Begovic 4 - kriv za obe stative Izraela, samo sreca i ne znanje protivnika nas je spasila. Par dobrih intervencija kasnije
Hadzic 3,5 - van pozicije na oba beka, nula ofanzivno i tanko def.
Spahic 4,5 - nista specijalno, nisu njegovi golovi niti je imao intervencija, ok sa strane bivseg kapitena
Sunjic 2,5 - kroz noge lopta, kasnio u duele, licio je na onog "starog" Sunjica prije SP, crveni kao slag na torti.
Mujdza 3,5 - radio ga celo ko ovcu, mozda najslabija partija otkad igra za repku
Besic 3,5 - borben, ali je ostavljao puno prostora centralno, preko kojeg je protivnik i zabio prva 2 gola
Medunjanin 4 - fantasticna lopta, poklonio Lulicu "gol", mimo toga jako mrsav i odsutan na sredini terena
Pjanic 3 - prodao loptu na pocetku, totalno odsutan i ne vidjliv. Uzasan nastup, mimo 2 prekida nista nije pokazao
Lulic 3 - izborio par faula, nije imao kome dati loptu ni znanja da sacuva istu. Fulio kolosalnu priliku sa 2m, blamaza.
Kvrzic 5,5 - prgav, zalagao se i probao par puta - najbolji pojedinac, isao momacki u duele
Hajrovic 4 - dva dobra prodora, uz sut, nazalost van svoje pozicije

---

Visca 3,5 - jedan koristan pokusaj, mimo toga nista
Prcic 3,5 - nista konkretno dobro ni direktno lose, kao ni u ostalim nastupima do sada
Cimirot 3,5 - nista konkretno ni od njega

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 nov 2014, 14:25

A vala i ovi igraci seru puno. Sve su sutjeli, i sad kad je sve, ali bukvalno sve otislo u pm, nasli se da pricaju. Pa sto nisu prije. K'o da su cekali da nas to kosta odlaska na EP. I samo se covjek dzaba nervira zbog njih. A ne moze biti svejedno. Ko god kaze da je gledao tekmu i da mu je bilo svejedno, laze!
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 17 nov 2014, 14:33

uschtipak je napisao/la:A vala i ovi igraci seru puno. Sve su sutjeli, i sad kad je sve, ali bukvalno sve otislo u pm, nasli se da pricaju. Pa sto nisu prije. K'o da su cekali da nas to kosta odlaska na EP. I samo se covjek dzaba nervira zbog njih. A ne moze biti svejedno. Ko god kaze da je gledao tekmu i da mu je bilo svejedno, laze!
Pjanić je i protiv Kipra rekao da sastav nije dobar, Lulic isto imao primjedbu,Džeko isto tako.I njime je odavno puna kapa
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 nov 2014, 14:39

Nista konkretno. A moglo se, samo da su napravili veci pritisak. Sad mozemo svi zajedno pjevati borbene.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 nov 2014, 14:40

E moj @Zenga, šta ti pišeš.
Analize, ocene, kakve ti gluposti valjaš.
Sinoć su svi dobili ocenu 1, a Pape zbog "taktike" i ostlaog je dobio -10.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 17 nov 2014, 14:43

Čuj Hadžiću 3.5 ocjena. :shock: Čovjek sinoć nije znao je li "pošo ili je došo". :urnebes:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 nov 2014, 14:47

Prle89 je napisao/la:Čuj Hadžiću 3.5 ocjena. :shock: Čovjek sinoć nije znao je li "pošo ili je došo". :urnebes:
momak igra veznog igraca i sam od sebe je limitiran, kad ga stavis na beka onda nije ni cudo sto je nula. Iskreno cudo je sto nije bilo x propusta protiv Belgije kao stoper. Slicno kao i Hajrovic u spicu, ne zna igrati tu poziciju niti je treba igrati

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 nov 2014, 14:52

Imao je Hadžić propusta i protiv Belgije pa nije bilo ''adekvatno'' kažnjeno od strane protivnika, sinoć ipak na lijevom beku nije mogao više, pogubljen u defanzivi, nevidljiv u ofanzivi.

Sredina nam je ''pukla'' kod oba gola u prvom poluvremenu, Bešić i Pjanić se nikako nisu mogli uskladiti. Lulić 'nako... šteta za onu šansu 'bem joj sve što ne uđe.

Hajraga kad ono ne ''uvuče'' reko' izgubiti ćemo... nasekirao sam se nisam zaspao do dva sata.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 17 nov 2014, 15:10

Zenga je napisao/la:
Prle89 je napisao/la:Čuj Hadžiću 3.5 ocjena. :shock: Čovjek sinoć nije znao je li "pošo ili je došo". :urnebes:
momak igra veznog igraca i sam od sebe je limitiran, kad ga stavis na beka onda nije ni cudo sto je nula. Iskreno cudo je sto nije bilo x propusta protiv Belgije kao stoper. Slicno kao i Hajrovic u spicu, ne zna igrati tu poziciju niti je treba igrati
Samo kad se sjetim jedne situacije kada smo kreirali napad, Hadžić dobi loptu i pokuša da doda prvom do sebe profula 4 metra poziciju čovjeka. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 nov 2014, 15:16

Kada vidiš ko nam je u prvoj ekipi, onda ovi rezultati i ne čude. Svaka čast Anelu za patriotizam, no on nema kvalitet da igra na visokom nivou.

ZvornikBBB
Kontakt:

Post Postao/la ZvornikBBB » 17 nov 2014, 15:33

Neutral je napisao/la:Kada vidiš ko nam je u prvoj ekipi, onda ovi rezultati i ne čude. Svaka čast Anelu za patriotizam, no on nema kvalitet da igra na visokom nivou.
:clap:

Svaka cast Anelu i to sto voli ovu napacenu zemlju ali realno covjek nije za prvu postavu.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 nov 2014, 15:50

Sta bi.. jel Safet jos selektor?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, jasmin10 i 14 gostiju.