Federer17 je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:Ok je sto ti se to ne svidja i nije to problem, nego sto si to ponasanje detektovao u onom klipu. To mi je jaaaaako cudno
I takve bezvezne stvari se nagomilavaju i tako preuvelicavaju.
To je bio potpuno nebitan dio u postu od 3 kilometra (napisao sam to cisto onako), ali eto ti se toga uhvatio. Kazem potvrdio, jer Musu znam i pratim poprilicno dugo, veliku vecinu utakmica sam odgledao. Valjda zato i primijetim neke sitnice. A, vjeruj da na osnovu tona govora i pokreta tijela mogu zakljuciti dosta toga. Rijetko kad se desavalo da promijenim misljenje, nakon sto bolje upoznam osobu.
bombaysaphire je napisao/la:@Federer17
Buraz napisao sam ti komentar, sasvim normalan sportski i stvarno ne razumijem gdje ti vidiš sarkazam... Ali ako si ti jedan od onih likova kojim se ne može objasniti, ja tu ništa ne mogu... I ohladi malo, napadaš koga stigneš ako ima drugačije mišljenje... Lijepo je imati visoko mišljenje o sebi, tako i treba, ali trebaš poštovati i mišljenja drugih ljudi... U prijevodu ako misliš da neko plasira pogrešne informacije, tako i napiši, a ne odmah mu kažeš pišeš gluposti... I možeš li mi napisati gdje vidiš sarkazam?
Sarkazam na video koji je objavio @Kajzer, a za koji sam ja napisao to sto sam napisao. Halali ako sam pogresno protumacio.
Ne mislim na post iznad na koji sam ti, valjda, najnormalnije odgovorio. Ako imam visoko misljenje o sebi samo zato jer kazem da mi se necije ponasanje ne svidja, onda ne znam... O tome sto se mozda razilazimo u stavovima, ja mislim da nikakvo 'visoko misljenje o sebi' nisam pokazao, vec sam navodio argumente zasto mislim da je sasvim normalno da Musa nakon 2 godine ode u NBA. Moja prva onakva reakcija na tvoj post je bila samo iz razloga sto ti konstantno pominjes tu njegovu 'ludu glavu', a nije bilo nikakvog povoda za to. Inace se u vecini slucajeva slazem s tvojim stavovima.
Apsolutno se slazem da i ja nekada pretjeram kad je on u pitanju, ali da imam neku zlu namjeru - daleko od toga. Ako je vjerovati @lumani, kao i komentarima Hrvata na hr forumima o tome kako ce Musa imati veoma zapazenu ulogu, ja narednu sezonu vec zeljno iscekujem.
Ma jok nisam ni bio upućen za taj video , i onda pogledam i vidim brata Žganeca kako ne "poštuje" domaće , ipak je češko bolje
Šta ja znam , možda i pretjerujem za tu ludu glavu , ali sve nešto kontam kako se loš imidž brzo proširi , pa da mu to ne smeta u karijeri...Sjećam se kako je Zmago Sagadin prekrižio Kenu Bajramovića kad je čuo da je ovaj ljutit bacio stolicu na treningu, a u današnje doba interneta sve je na dlanu...Nema se sad pametovati Cedevita za ili protiv , sve je do njega... Ide ljeto , svaki dan neka ubaci 500 šuteva , teretana i prehrana , naravno nutricionistu obavezno kao i sportskog psihologa, i uz njegov talenat REZULTAT MORA DOĆI , bio tu Mršić ili Džikić....Sve je do njega

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!