Ako si dobro upratio moje postove, mogao si vidjeti da su reakcije velikom vecinom na idiotarije tipa: Musa slavi kos protiv Partizana, Musa ce biti bolji od Đordana, zasluzio je fasisticka skandiranja, te razne insajderske price koje su garantujem svima obicne neistine.Federer17 je napisao/la:Ja ne znam kojeg qrca se ti javljas na svaki ANTI MUSA post, iako se to nikako ne moze reci za ovo sto sam ja napisao?! Placen si za to? xD Gdje sam rekao da je sporan? Rekao sam da je MENI samo potvrdio ono sto kod njega ne volim i ne znam sta se tu imas pravit pametan? Je li potpuno normalno da od neka dva djecaka, koja na poligonu ispred zgrade sutiraju na kos, imas onog koji ti je iz nekog razloga drazi? Eh, isto tako bi meni Musa bio jos drazi da je u mnogim situacijama spusten, a jok nadmen i uobrazen. Treba da brojim situacije - od tapkanja sudija po guzici, cinicno tapsanje protivnika po ramenu, pretjerano i nekad isforsirano radovanje na neke bezvezne poene, itd? Konkretno, na ovom videu me ovo mahanje glave i uvrtanje ramena iritira jer je ono u fazonu 'ko sam ko ja'. Nigdje ne rekoh da je to neki problem, samo JA ne volim takve osobine kod ljudi.Kajzer10 je napisao/la:
Jel to sad nekom ovaj video sporan?
I naravno da se od momka ovdje napravio Baloteli kad se o ovakvim obicnim glupostima raspravlja. Maximalno preuvelicano. Cuj njemu ovaj video nesto potvrdio. Sta ti ima smetati, ljudi se sprdaju u busu, pjevaju a on kao strucnjak cita govor tijela 'ko sam ko ja'.

I cuj isforsirano radovanje, tapsanje