Džanan Musa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Kajzer10
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la Kajzer10 » 10 maj 2017, 17:42

Federer17 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:

Jel to sad nekom ovaj video sporan?
Ja ne znam kojeg qrca se ti javljas na svaki ANTI MUSA post, iako se to nikako ne moze reci za ovo sto sam ja napisao?! Placen si za to? xD Gdje sam rekao da je sporan? Rekao sam da je MENI samo potvrdio ono sto kod njega ne volim i ne znam sta se tu imas pravit pametan? Je li potpuno normalno da od neka dva djecaka, koja na poligonu ispred zgrade sutiraju na kos, imas onog koji ti je iz nekog razloga drazi? Eh, isto tako bi meni Musa bio jos drazi da je u mnogim situacijama spusten, a jok nadmen i uobrazen. Treba da brojim situacije - od tapkanja sudija po guzici, cinicno tapsanje protivnika po ramenu, pretjerano i nekad isforsirano radovanje na neke bezvezne poene, itd? Konkretno, na ovom videu me ovo mahanje glave i uvrtanje ramena iritira jer je ono u fazonu 'ko sam ko ja'. Nigdje ne rekoh da je to neki problem, samo JA ne volim takve osobine kod ljudi.
Ako si dobro upratio moje postove, mogao si vidjeti da su reakcije velikom vecinom na idiotarije tipa: Musa slavi kos protiv Partizana, Musa ce biti bolji od Đordana, zasluzio je fasisticka skandiranja, te razne insajderske price koje su garantujem svima obicne neistine.
I naravno da se od momka ovdje napravio Baloteli kad se o ovakvim obicnim glupostima raspravlja. Maximalno preuvelicano. Cuj njemu ovaj video nesto potvrdio. Sta ti ima smetati, ljudi se sprdaju u busu, pjevaju a on kao strucnjak cita govor tijela 'ko sam ko ja'. :rol:
I cuj isforsirano radovanje, tapsanje :rol: pa ne znam da se Ronaldu nabija na nos svaka sitnica, samo se ovom nekakvi cudaci naklatili na kosti, gledaju svaki pokret, koga ce potapsati i uz koju ekspresiju lica, citaju govor tijela u busu i slicno.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 maj 2017, 17:53

E pa svašta :rol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 10 maj 2017, 18:06

Kajzer10 je napisao/la: Cuj njemu ovaj video nesto potvrdio. Sta ti ima smetati, ljudi se sprdaju u busu, pjevaju a on kao strucnjak cita govor tijela 'ko sam ko ja'. :rol:
I cuj isforsirano radovanje, tapsanje :rol: pa ne znam da se Ronaldu nabija na nos svaka sitnica, samo se ovom nekakvi cudaci naklatili na kosti, gledaju svaki pokret, koga ce potapsati i uz koju ekspresiju lica, citaju govor tijela u busu i slicno.
Ja ne znam sta ti imas problem sto se meni necije ponasanje ne svidja, sto je totalno nebitno u odnosu na ono sta on radi na parketu. Volim momke poput Luke Doncica, koji su potpuno predani kosarci, maksimalno spusteni na zemlju (iako im glava moze puno iznad onih koji su vec dignuti) i potpuno normalno se ponasaju. O Musinim bubicama sam se ispisao i nemam namjeru ponovo pisati sve to, nebitne stvari. Da ne bude zabune, daleko od toga da mi je bilo koji strani igrac drazi od nekog naseg, samo sam naveo kakve tipove igraca volim. Teletovic je bio primjer jednog takvog igraca do prije 2-3 godine. Trenirao, radio ono sto najbolje zna. Jest da je on kroz karijeru previse ozbiljan i povucen, rijetko u zezanciji sa ostalim saigracima, ali hbg covjek je i porodicu ranije zasnovao.

Pa Ronaldo se postuje zbog onoga sta je sposoban uraditi na terenu, a vole ga gotovo samo oni koji navijaju za Real, ili Portugalci. Mnogi ga, bas zbog tog njegovog ponasanja, ne mogu smisliti.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 maj 2017, 18:30

Ok je sto ti se to ne svidja i nije to problem, nego sto si to ponasanje detektovao u onom klipu. To mi je jaaaaako cudno :lol:
I takve bezvezne stvari se nagomilavaju i tako preuvelicavaju.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 maj 2017, 18:40

@Federer17

Buraz napisao sam ti komentar, sasvim normalan sportski i stvarno ne razumijem gdje ti vidiš sarkazam... Ali ako si ti jedan od onih likova kojim se ne može objasniti, ja tu ništa ne mogu... I ohladi malo, napadaš koga stigneš ako ima drugačije mišljenje... Lijepo je imati visoko mišljenje o sebi, tako i treba, ali trebaš poštovati i mišljenja drugih ljudi... U prijevodu ako misliš da neko plasira pogrešne informacije, tako i napiši, a ne odmah mu kažeš pišeš gluposti... I možeš li mi napisati gdje vidiš sarkazam?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 maj 2017, 18:53

HeraklitMracni je napisao/la:
lumani je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Mozel neko postavit koliki je Mirza i Kikanovic imali prosjek u BH ligi ? Musa nece nikad doci do NBA , ovdje se pisalo da je bolji ili ce biti od Doncica :nene: :nene:

Mirza je imao preko 30 ppg....polako sa takvim i´zjavama ovo je vanserijski talenat.
Navedi sta Musa ima sto bi koristilo u NBA ili najjace Musino oruzje ili potencijalno oruzje ?

Ima sve ono sto je potrebno da bude odlican igrac..Samo prati i uzivaj i nemoj da ti bude vokri, konacno je dobio sto je zasluzio,Sa ugovorom se mijenja minutaza i njegov ucinak..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 maj 2017, 18:54

sta ima Danilo Gallinari, pa igra u NBA :shifty:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 10 maj 2017, 19:10

Kajzer10 je napisao/la:Ok je sto ti se to ne svidja i nije to problem, nego sto si to ponasanje detektovao u onom klipu. To mi je jaaaaako cudno :lol:
To je bio potpuno nebitan dio u postu od 3 kilometra (napisao sam to cisto onako), ali eto ti se toga uhvatio. Kazem potvrdio, jer Musu znam i pratim poprilicno dugo, veliku vecinu utakmica sam odgledao. Valjda zato i primijetim neke sitnice. A, vjeruj da na osnovu tona govora i pokreta tijela mogu zakljuciti dosta toga. Rijetko kad se desavalo da promijenim misljenje, nakon sto bolje upoznam osobu.
bombaysaphire je napisao/la:@Federer17
Buraz napisao sam ti komentar, sasvim normalan sportski i stvarno ne razumijem gdje ti vidiš sarkazam... Ali ako si ti jedan od onih likova kojim se ne može objasniti, ja tu ništa ne mogu... I ohladi malo, napadaš koga stigneš ako ima drugačije mišljenje... Lijepo je imati visoko mišljenje o sebi, tako i treba, ali trebaš poštovati i mišljenja drugih ljudi... U prijevodu ako misliš da neko plasira pogrešne informacije, tako i napiši, a ne odmah mu kažeš pišeš gluposti... I možeš li mi napisati gdje vidiš sarkazam?
Sarkazam na video koji je objavio @Kajzer, a za koji sam ja napisao to sto sam napisao. Halali ako sam pogresno protumacio.

Ne mislim na post iznad na koji sam ti, valjda, najnormalnije odgovorio. Ako imam visoko misljenje o sebi samo zato jer kazem da mi se necije ponasanje ne svidja, onda ne znam... O tome sto se mozda razilazimo u stavovima, ja mislim da nikakvo 'visoko misljenje o sebi' nisam pokazao, vec sam navodio argumente zasto mislim da je sasvim normalno da Musa nakon 2 godine ode u NBA. Moja prva onakva reakcija na tvoj post je bila samo iz razloga sto ti konstantno pominjes tu njegovu 'ludu glavu', a nije bilo nikakvog povoda za to. Inace se u vecini slucajeva slazem s tvojim stavovima.

Apsolutno se slazem da i ja nekada pretjeram kad je on u pitanju, ali da imam neku zlu namjeru - daleko od toga. Ako je vjerovati @lumani, kao i komentarima Hrvata na hr forumima o tome kako ce Musa imati veoma zapazenu ulogu, ja narednu sezonu vec zeljno iscekujem.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 maj 2017, 19:57

100%ce imati a razlog je ugovor.Drze ga na lancu cijelo vrijeme,sada je pusten a do kraja playoffa ocekujem odlicne partije..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 maj 2017, 19:59

hocel on biti starter naredne sezone
samo da nogiraju gurbeta Mrsica

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 maj 2017, 20:01

Chinaglia je napisao/la:sta ima Danilo Gallinari, pa igra u NBA :shifty:
Ima on dosta toga :!: nije on 6 igrac u nba,nego prvi igrac Denvera.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 maj 2017, 20:03

Chinaglia je napisao/la:hocel on biti starter naredne sezone
Prica se da ce na klupu Cedevite sjesti neki 'Miskov' trener, cak se i Dzikic spominje. Koliko je to tacno ne znam, ali su otprilike sve manje sanse da Veljko ostane.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 maj 2017, 20:07

lumani je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sta ima Danilo Gallinari, pa igra u NBA :shifty:
Ima on dosta toga :!: nije on 6 igrac u nba,nego prvi igrac Denvera.
HeraklitMracni je napisao sta to ima Dzanan za NBA, pa sam zbog toga spomenuo Galla, jer mi u Dzananu vidimo Galla, imalo to nekog smisla ili ne, ali eto, on nam je mjerna jedinica za Dzanana

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 maj 2017, 20:17

Chinaglia je napisao/la:hocel on biti starter naredne sezone

Ljudi racunica je jednostavna..Oni znaju da ga nece zadrzati cijelu karijeru,ali su ga cuvali koliko mogu do prvog ugovora..Sada pocinje nesto drugo,sada ce igrati po 30 min jer je cilj da zarade na njemu. :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 maj 2017, 20:26

neka ih preuzme Dule, bolje mu je ovdje, obzirom da vodi i repku, jedino ako razlika u keshu nije velika
cisto sumnjam da mu sa sportskog aspekta nesto znaci voditi Limoges, pa da ne bi dosao u Cedevitu

Toffie
Kontakt:

Re: RE: Re: Džanan Musa

Post Postao/la Toffie » 10 maj 2017, 20:31

Chinaglia je napisao/la:neka ih preuzme Dule, bolje mu je ovdje, obzirom da vodi i repku, jedino ako razlika u keshu nije velika
cisto sumnjam da mu sa sportskog aspekta nesto znaci voditi Limoges, pa da ne bi dosao u Cedevitu
ne moze zbog zdravstvenih problema, inace bi bio dobro rjesenje sigurno

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 maj 2017, 20:32

Chinaglia je napisao/la:neka ih preuzme Dule, bolje mu je ovdje, obzirom da vodi i repku, jedino ako razlika u keshu nije velika
Pa vise bi zaradio u Zagrebu,ali nema nista od toga..

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 maj 2017, 23:40

Musa se treba ugledat na Giannis Antetokounmpo ono je primjer mladim sportasima , covjek ko buba miran u repci , postuje starije igrace a svi znamo za Musu kakav je ...

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 maj 2017, 23:43

Federer17 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Ok je sto ti se to ne svidja i nije to problem, nego sto si to ponasanje detektovao u onom klipu. To mi je jaaaaako cudno :lol:
To je bio potpuno nebitan dio u postu od 3 kilometra (napisao sam to cisto onako), ali eto ti se toga uhvatio. Kazem potvrdio, jer Musu znam i pratim poprilicno dugo, veliku vecinu utakmica sam odgledao. Valjda zato i primijetim neke sitnice. A, vjeruj da na osnovu tona govora i pokreta tijela mogu zakljuciti dosta toga. Rijetko kad se desavalo da promijenim misljenje, nakon sto bolje upoznam osobu.
bombaysaphire je napisao/la:@Federer17
Sarkazam na video koji je objavio @Kajzer, a za koji sam ja napisao to sto sam napisao. Halali ako sam pogresno protumacio.

Ne mislim na post iznad na koji sam ti, valjda, najnormalnije odgovorio. Ako imam visoko misljenje o sebi samo zato jer kazem da mi se necije ponasanje ne svidja, onda ne znam... O tome sto se mozda razilazimo u stavovima, ja mislim da nikakvo 'visoko misljenje o sebi' nisam pokazao, vec sam navodio argumente zasto mislim da je sasvim normalno da Musa nakon 2 godine ode u NBA. Moja prva onakva reakcija na tvoj post je bila samo iz razloga sto ti konstantno pominjes tu njegovu 'ludu glavu', a nije bilo nikakvog povoda za to. Inace se u vecini slucajeva slazem s tvojim stavovima.

Apsolutno se slazem da i ja nekada pretjeram kad je on u pitanju, ali da imam neku zlu namjeru - daleko od toga. Ako je vjerovati @lumani, kao i komentarima Hrvata na hr forumima o tome kako ce Musa imati veoma zapazenu ulogu, ja narednu sezonu vec zeljno iscekujem.

Ma jok nisam ni bio upućen za taj video , i onda pogledam i vidim brata Žganeca kako ne "poštuje" domaće , ipak je češko bolje :bale:
Šta ja znam , možda i pretjerujem za tu ludu glavu , ali sve nešto kontam kako se loš imidž brzo proširi , pa da mu to ne smeta u karijeri...Sjećam se kako je Zmago Sagadin prekrižio Kenu Bajramovića kad je čuo da je ovaj ljutit bacio stolicu na treningu, a u današnje doba interneta sve je na dlanu...Nema se sad pametovati Cedevita za ili protiv , sve je do njega... Ide ljeto , svaki dan neka ubaci 500 šuteva , teretana i prehrana , naravno nutricionistu obavezno kao i sportskog psihologa, i uz njegov talenat REZULTAT MORA DOĆI , bio tu Mršić ili Džikić....Sve je do njega :bih:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 maj 2017, 23:45

HeraklitMracni je napisao/la:Musa se treba ugledat na Giannis Antetokounmpo ono je primjer mladim sportasima , covjek ko buba miran u repci , postuje starije igrace a svi znamo za Musu kakav je ...

Ma Giannis je druga dimenzija , mini Le Bron :shock:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, costacurta08, DjaniTarik, guillermo, Proximic, TripleThreat i 24 gosta.