FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Koliko vasih igraca je pozvano za reprezentaciju? i koji su to?
Proguglaj
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Okosnica repke kao sto oni kazu su im 2 igraca..Memija i jos jedan ja mislim a kod nas su 4 pozvana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Od kojih samo Radovac igra u prvih 11 kod vasMortemHz je napisao/la:Okosnica repke kao sto oni kazu su im 2 igraca..Memija i jos jedan ja mislim a kod nas su 4 pozvana

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja i 

Ti i Senada Nurkić Maca, niko vam nije ravanMortemHz je napisao/la:Ja i

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nešto ste mi naglo optimistični poslije tekme s Veležom i tekme FKS sa Zrinjskim zašto pitanje je sada??? Od priče o evropi sada je nastala priča o tituli ipak je Bajić bio u pravu, a vi ste svi kolektivno šupljirali cijelu sezonuQWERTZ je napisao/la:jbo majku kako su glupi ovi pitari pa to je za nepovjerovat i pored svega ono ima obraza nesto kao doc i nesta pisat, nije vas stid pa djecem sa djecom cemo im klepit titulu eto ti kluba i govana ccc

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Pitari se prave budale mada ovi ovdje što smaraju godinama nisu daleko od toga pa ću im probati nacrtati mada su im ljudi i to radili, ali džaba.
Jedan frajer ima sto maraka, a drugi 40 maraka. Obojica zijane po cvaju. Ko je gore prošao?
Je li teško za vaš uzrast?
Jedan frajer ima sto maraka, a drugi 40 maraka. Obojica zijane po cvaju. Ko je gore prošao?
Je li teško za vaš uzrast?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ajzea,ti nemas nista pametnije za reci i ne mozes normalno diskutovati pa ti je ovo nivo,svaka ti cast a Arelinho zaboravio sam napomenuti da je Mihojevic igrao dosta u pocetku ali ga u zadnje vrijeme nema i nasi igraci su vise igrali utakmica nego vasi..taj podatak sam vidio negdje jucer a upravu si za Burovica i Andjusica posto nisu nijednom usli
A ti Mejtas sta si se isprovaljivao zadnjih par dana,mentalno p... ljudi bi se stidjeli tako da nisam siguran da li si ti prava osoba da pricas o nekom
uzrastu? a i ta racunica ti nije tacna kao i ostalo sto pises
pozdrav do derbija i neka bolji klub pobijedi
A ti Mejtas sta si se isprovaljivao zadnjih par dana,mentalno p... ljudi bi se stidjeli tako da nisam siguran da li si ti prava osoba da pricas o nekom
uzrastu? a i ta racunica ti nije tacna kao i ostalo sto pises

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 maj 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nama ta borba dođe na isto. Nama za sigurnu Evropu treba 10 bodova, a to je onda vrlo vjerovatno titula.pitic je napisao/la:Nešto ste mi naglo optimistični poslije tekme s Veležom i tekme FKS sa Zrinjskim zašto pitanje je sada??? Od priče o evropi sada je nastala priča o tituli ipak je Bajić bio u pravu, a vi ste svi kolektivno šupljirali cijelu sezonuQWERTZ je napisao/la:jbo majku kako su glupi ovi pitari pa to je za nepovjerovat i pored svega ono ima obraza nesto kao doc i nesta pisat, nije vas stid pa djecem sa djecom cemo im klepit titulu eto ti kluba i govana ccc
Evo kupite nam bodove u Zenici (to je za vas sitnica, svakako će te ih premirati), nek bude bod u derbiju i ako mi pobijedimo ove dvije kući i to je to. Vi dobijte sve osim nas i prvi ste. Je li pošteno.
Pardon 9 bodova, tako da može i bez boda u derbiju, samo nam kupite Čelika. Eto nismo zahtjevni.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 10 maj 2015, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

Nije skupa bila!!!!!!
Ti ne bi shvatio kada bi ja nešto pametnije rekaoMortemHz je napisao/la:Ajzea,ti nemas nista pametnije za reci i ne mozes normalno diskutovati pa ti je ovo nivo,svaka ti cast a Arelinho zaboravio sam napomenuti da je Mihojevic igrao dosta u pocetku ali ga u zadnje vrijeme nema i nasi igraci su vise igrali utakmica nego vasi..taj podatak sam vidio negdje jucer a upravu si za Burovica i Andjusica posto nisu nijednom usli
uzrastu? a i ta racunica ti nije tacna kao i ostalo sto pisespozdrav do derbija i neka bolji klub pobijedi

E čuj sa njim da ulazim u diskusiju

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidim...e zalosti
ali takvi kao ti su najjaci moram priznati
samo nesto u prazno mlate a kad im dodjes to se jadno povuce haha ali eto ko ti je kriv
nego ba jeste li prekrecili natpis na sjeveru

Vjeruj mi da ja za svih sedam godina na forumu nisam vidio veću provalu od ovog iznad, da ne upotrijebim neku jaču riječ, a bilo je svakakvih forumaša.Ajzea je napisao/la:E čuj sa njim da ulazim u diskusiju![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- storm_raider
- Kontakt:
Jednostavno odbijam da vjerujem da ovakvi likovi kao amidzatan svoje bivstvovanje mogu svesti na nesto vise od obicne amebe. Cast normalnoj raji i navijacima Sarajeva, kojih je mnogo, ovakvih ima i sa nase strane (barem na ovom forumu), ali prvo se emancipujte kada vec navijate za velike gradske klubove i rivale. To sto navijate za klub koji ima lijepo ime ovog grada ne znaci da ste nazor sarajlije.
A i ovaj Mortem sa nesto vise od 2000 postova za skoro 5 mjeseci... pravi prezivjeli abortusi.
A i ovaj Mortem sa nesto vise od 2000 postova za skoro 5 mjeseci... pravi prezivjeli abortusi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Samo malo bolje prostudiraj slike i prokomentarisi, ja mislim da se ne trebas truditi da uocis razliku, a u zadnje vrijeme najaci vam je argument "abortus" kako ti mozes nekome reci da se emancipuje?????storm_raider je napisao/la:Jednostavno odbijam da vjerujem da ovakvi likovi kao amidzatan svoje bivstvovanje mogu svesti na nesto vise od obicne amebe. Cast normalnoj raji i navijacima Sarajeva, kojih je mnogo, ovakvih ima i sa nase strane (barem na ovom forumu), ali prvo se emancipujte kada vec navijate za velike gradske klubove i rivale. To sto navijate za klub koji ima lijepo ime ovog grada ne znaci da ste nazor sarajlije.
amidzaTan je napisao/la:
Nije skupa bila!!!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Tvojoj jedino mogu, a i jos ponesto. To ces morati sa njom vidjeti. Uostalom eto ti jos jednog posta.MortemHz je napisao/la:Majci svojoj tako govori,meni neces provokatoru jadni![]()
@Virtual,kada docekamo svi da budes jednom u pravu e onda buraz mozes reci nesto...znaci jednom od hiljadu tvojih provala,prestace te ljudi zvati najvecim bolesnikom na forumu a ovako sve dok se budes povlacio u rupicu nakon stida kada ti neko dokaze nesto nista od tebe drug moj a ti i dalje izbjegavaj cinjenice i povlaci se sto se mene tice sam sebi stetis...a sad stvarno idem posto su malogradjani neki poceli vrijedjati bez razloga

@amidza, emancipacija papane.
storm_raider je napisao/la:Tvojoj jedino mogu, a i jos ponesto. To ces morati sa njom vidjeti. Uostalom eto ti jos jednog posta.MortemHz je napisao/la:Majci svojoj tako govori,meni neces provokatoru jadni![]()
@Virtual,kada docekamo svi da budes jednom u pravu e onda buraz mozes reci nesto...znaci jednom od hiljadu tvojih provala,prestace te ljudi zvati najvecim bolesnikom na forumu a ovako sve dok se budes povlacio u rupicu nakon stida kada ti neko dokaze nesto nista od tebe drug moj a ti i dalje izbjegavaj cinjenice i povlaci se sto se mene tice sam sebi stetis...a sad stvarno idem posto su malogradjani neki poceli vrijedjati bez razloga![]()
@amidza, emancipacija papane.
Jesu li ti to argumenti (abortus i papane) ja vjerujem da ti imas siri vokular rijeci sto ce potvrdit moje sumnje da si ti svoju emancipaciju gradio po provinciskim Bosanskim izletistima i da ti je "vikendica" na koju ides za prvi Maj tamo negdje na ka Istoku!!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Kakvi argumenti? Pa takvi kao ti sto svoje bivstvovanje pravdaju zivotom amebe su samo uvreda za prirodu. Nema sa takvima argumenata.
Aha, analiticni istok.
Aha, analiticni istok.