FK Željezničar (opšte diskusije)

Zip
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 10 maj 2015, 20:15

Koliko vasih igraca je pozvano za reprezentaciju? i koji su to?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 maj 2015, 20:15

Proguglaj
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2015, 20:20

Okosnica repke kao sto oni kazu su im 2 igraca..Memija i jos jedan ja mislim a kod nas su 4 pozvana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 maj 2015, 20:20

MortemHz je napisao/la:Okosnica repke kao sto oni kazu su im 2 igraca..Memija i jos jedan ja mislim a kod nas su 4 pozvana
Od kojih samo Radovac igra u prvih 11 kod vas ;) A kod nas obojica igraju u prvih 11

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2015, 20:35

Ja i :o

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 maj 2015, 20:36

MortemHz je napisao/la:Ja i :o
Ti i Senada Nurkić Maca, niko vam nije ravan :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 maj 2015, 20:36

QWERTZ je napisao/la:jbo majku kako su glupi ovi pitari pa to je za nepovjerovat i pored svega ono ima obraza nesto kao doc i nesta pisat, nije vas stid pa djecem sa djecom cemo im klepit titulu eto ti kluba i govana ccc
Nešto ste mi naglo optimistični poslije tekme s Veležom i tekme FKS sa Zrinjskim zašto pitanje je sada??? Od priče o evropi sada je nastala priča o tituli ipak je Bajić bio u pravu, a vi ste svi kolektivno šupljirali cijelu sezonu :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 maj 2015, 20:37

Pitari se prave budale mada ovi ovdje što smaraju godinama nisu daleko od toga pa ću im probati nacrtati mada su im ljudi i to radili, ali džaba.
Jedan frajer ima sto maraka, a drugi 40 maraka. Obojica zijane po cvaju. Ko je gore prošao?
Je li teško za vaš uzrast?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2015, 20:42

Ajzea,ti nemas nista pametnije za reci i ne mozes normalno diskutovati pa ti je ovo nivo,svaka ti cast a Arelinho zaboravio sam napomenuti da je Mihojevic igrao dosta u pocetku ali ga u zadnje vrijeme nema i nasi igraci su vise igrali utakmica nego vasi..taj podatak sam vidio negdje jucer a upravu si za Burovica i Andjusica posto nisu nijednom usli
A ti Mejtas sta si se isprovaljivao zadnjih par dana,mentalno p... ljudi bi se stidjeli tako da nisam siguran da li si ti prava osoba da pricas o nekom
uzrastu? a i ta racunica ti nije tacna kao i ostalo sto pises ;) pozdrav do derbija i neka bolji klub pobijedi
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 maj 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 maj 2015, 20:45

pitic je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:jbo majku kako su glupi ovi pitari pa to je za nepovjerovat i pored svega ono ima obraza nesto kao doc i nesta pisat, nije vas stid pa djecem sa djecom cemo im klepit titulu eto ti kluba i govana ccc
Nešto ste mi naglo optimistični poslije tekme s Veležom i tekme FKS sa Zrinjskim zašto pitanje je sada??? Od priče o evropi sada je nastala priča o tituli ipak je Bajić bio u pravu, a vi ste svi kolektivno šupljirali cijelu sezonu :urnebes:
Nama ta borba dođe na isto. Nama za sigurnu Evropu treba 10 bodova, a to je onda vrlo vjerovatno titula.
Evo kupite nam bodove u Zenici (to je za vas sitnica, svakako će te ih premirati), nek bude bod u derbiju i ako mi pobijedimo ove dvije kući i to je to. Vi dobijte sve osim nas i prvi ste. Je li pošteno.
Pardon 9 bodova, tako da može i bez boda u derbiju, samo nam kupite Čelika. Eto nismo zahtjevni.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 10 maj 2015, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 10 maj 2015, 20:47

slika

slika

Nije skupa bila!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 maj 2015, 20:49

MortemHz je napisao/la:Ajzea,ti nemas nista pametnije za reci i ne mozes normalno diskutovati pa ti je ovo nivo,svaka ti cast a Arelinho zaboravio sam napomenuti da je Mihojevic igrao dosta u pocetku ali ga u zadnje vrijeme nema i nasi igraci su vise igrali utakmica nego vasi..taj podatak sam vidio negdje jucer a upravu si za Burovica i Andjusica posto nisu nijednom usli
A ti Mejtas sta si se isprovaljivao zadnjih par dana,mentalno p... ljudi bi se stidjeli tako da nisam siguran da li si ti prava osoba da pricas o nekom
uzrastu? a i ta racunica ti nije tacna kao i ostalo sto pises ;) pozdrav do derbija i neka bolji klub pobijedi
Ti ne bi shvatio kada bi ja nešto pametnije rekao :wave:
E čuj sa njim da ulazim u diskusiju :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2015, 20:52

Vidim...e zalosti :thumbdown: ali takvi kao ti su najjaci moram priznati :rol: :rol: samo nesto u prazno mlate a kad im dodjes to se jadno povuce haha ali eto ko ti je kriv ;) nego ba jeste li prekrecili natpis na sjeveru :bow: :bow: :rol: :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 maj 2015, 20:54

Ajzea je napisao/la:E čuj sa njim da ulazim u diskusiju :rol:
Vjeruj mi da ja za svih sedam godina na forumu nisam vidio veću provalu od ovog iznad, da ne upotrijebim neku jaču riječ, a bilo je svakakvih forumaša.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 maj 2015, 20:54

Jednostavno odbijam da vjerujem da ovakvi likovi kao amidzatan svoje bivstvovanje mogu svesti na nesto vise od obicne amebe. Cast normalnoj raji i navijacima Sarajeva, kojih je mnogo, ovakvih ima i sa nase strane (barem na ovom forumu), ali prvo se emancipujte kada vec navijate za velike gradske klubove i rivale. To sto navijate za klub koji ima lijepo ime ovog grada ne znaci da ste nazor sarajlije.
A i ovaj Mortem sa nesto vise od 2000 postova za skoro 5 mjeseci... pravi prezivjeli abortusi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 10 maj 2015, 21:03

storm_raider je napisao/la:Jednostavno odbijam da vjerujem da ovakvi likovi kao amidzatan svoje bivstvovanje mogu svesti na nesto vise od obicne amebe. Cast normalnoj raji i navijacima Sarajeva, kojih je mnogo, ovakvih ima i sa nase strane (barem na ovom forumu), ali prvo se emancipujte kada vec navijate za velike gradske klubove i rivale. To sto navijate za klub koji ima lijepo ime ovog grada ne znaci da ste nazor sarajlije.
A i ovaj Mortem sa nesto vise od 2000 postova za skoro 5 mjeseci... pravi prezivjeli abortusi.
Samo malo bolje prostudiraj slike i prokomentarisi, ja mislim da se ne trebas truditi da uocis razliku, a u zadnje vrijeme najaci vam je argument "abortus" kako ti mozes nekome reci da se emancipuje?????

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 10 maj 2015, 21:05

amidzaTan je napisao/la:slika

slika

Nije skupa bila!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 maj 2015, 21:06

MortemHz je napisao/la:Majci svojoj tako govori,meni neces provokatoru jadni ;)
@Virtual,kada docekamo svi da budes jednom u pravu e onda buraz mozes reci nesto...znaci jednom od hiljadu tvojih provala,prestace te ljudi zvati najvecim bolesnikom na forumu a ovako sve dok se budes povlacio u rupicu nakon stida kada ti neko dokaze nesto nista od tebe drug moj a ti i dalje izbjegavaj cinjenice i povlaci se sto se mene tice sam sebi stetis...a sad stvarno idem posto su malogradjani neki poceli vrijedjati bez razloga
Tvojoj jedino mogu, a i jos ponesto. To ces morati sa njom vidjeti. Uostalom eto ti jos jednog posta. ;)

@amidza, emancipacija papane.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 10 maj 2015, 21:16

storm_raider je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Majci svojoj tako govori,meni neces provokatoru jadni ;)
@Virtual,kada docekamo svi da budes jednom u pravu e onda buraz mozes reci nesto...znaci jednom od hiljadu tvojih provala,prestace te ljudi zvati najvecim bolesnikom na forumu a ovako sve dok se budes povlacio u rupicu nakon stida kada ti neko dokaze nesto nista od tebe drug moj a ti i dalje izbjegavaj cinjenice i povlaci se sto se mene tice sam sebi stetis...a sad stvarno idem posto su malogradjani neki poceli vrijedjati bez razloga
Tvojoj jedino mogu, a i jos ponesto. To ces morati sa njom vidjeti. Uostalom eto ti jos jednog posta. ;)

@amidza, emancipacija papane.

Jesu li ti to argumenti (abortus i papane) ja vjerujem da ti imas siri vokular rijeci sto ce potvrdit moje sumnje da si ti svoju emancipaciju gradio po provinciskim Bosanskim izletistima i da ti je "vikendica" na koju ides za prvi Maj tamo negdje na ka Istoku!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 maj 2015, 21:21

Kakvi argumenti? Pa takvi kao ti sto svoje bivstvovanje pravdaju zivotom amebe su samo uvreda za prirodu. Nema sa takvima argumenata.
Aha, analiticni istok. :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bistrik, delko, gh0stHZ, juka55 i 37 gostiju.