FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Riješi dvije kljućne pozicije i umjesto Hajdarevića i Boje dovedi dobre igrače ne trebaju ti ni pripreme ni drugi igrači. Sa njima sve ostalo je beskorisno.
Kad smo kod priprema, iste trebaju da se sastoje iz dva dijela:
- 1 na 1 s golmanom
- šutiranje na prazan gol
- 1 na 1 s golmanom
- šutiranje na prazan gol
💩💩
Mišljenja sam, da je najveća greška previše rotiranja, ali previše ..
Šeha jednu utakmicu loš, odmah klupa, zar ga se nije moglo istrpjeti?
Nekako, da je dovesti jednog, dvojicu, pa možda uigravat ..
Erić, Siniša, Kosoric, Ikic, Sehic, Alispahic, Bojo, Štilić, Juričić, Zeko i neko lijevo krilo, da je Jovića dovest uh ..
Vjerujem da bi pristao igrati za onih 5k što se piše da Veseli tokmak ima ..
Naravno, ukoliko se ne desi još neki rastanak, odlazak, i slično ..
Pričalo se o Bojinom ostanku, produženju ugovora ali nešto je opet zapelo, jer kod nas ništa ne ide prema planiranom ..
Off: Onaj Jovanovic, sto je bio, baš mu se desi peh, dosao u Želju odigrao dvije tri utakmice, našao mladu, vjerio se, razjebao vjeridbu, i odletio opet za Australiju ..
Šeha jednu utakmicu loš, odmah klupa, zar ga se nije moglo istrpjeti?
Nekako, da je dovesti jednog, dvojicu, pa možda uigravat ..
Erić, Siniša, Kosoric, Ikic, Sehic, Alispahic, Bojo, Štilić, Juričić, Zeko i neko lijevo krilo, da je Jovića dovest uh ..
Vjerujem da bi pristao igrati za onih 5k što se piše da Veseli tokmak ima ..
Naravno, ukoliko se ne desi još neki rastanak, odlazak, i slično ..
Pričalo se o Bojinom ostanku, produženju ugovora ali nešto je opet zapelo, jer kod nas ništa ne ide prema planiranom ..
Off: Onaj Jovanovic, sto je bio, baš mu se desi peh, dosao u Želju odigrao dvije tri utakmice, našao mladu, vjerio se, razjebao vjeridbu, i odletio opet za Australiju ..

ti si brat

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne bih bas rekao da je nesto bilo prilagodjeno finansijskoj situaciji. Smatram da je problem u tome da nikad nismo imali sistem i viziju..Dejan1921 je napisao/la: ↑02 jan 2021, 19:33Sto posto...da smo od starta počeli praviti ekipu koja će se prilagoditi ovom terenu sada nam niko ništa ne bi mogao. Ali tu opet dolazi do toga da mi nikad ni za šta nismo imali plan. Sve što smo ikada radili bilo je stihijski i prilagodjeno finansijskoj situaciji.
Evo sto se tice igraca, nikad niko nije razmisljao na nacin
da li neki igrac pored igrackih kvaliteta ima i ljudske kvalitete, uklapa li se u ekipu i sistem. Da li je neko uopste i igrac za Zelju? Kakav mentalitet ima? Kod nas je uvijek bilo sve na tom mahalskom nivou, aj vidi ga zabio je par golova u xy tekmi, on je pojacanje, vidi kako lobuje golmana i onda ljudi u Zelju "poslije visemjesecnog skautinga" dovedu lika koji je nakon Zelje igrao u zadnjoj ligi Njemacke. Drugi primjer je Modic, kao junior igrao za Milan, poslije toga u 3 ligi nije bio cak ni redovan za svoju tadasnju ekipu i mi ga dovedemo, to nevidjena euforija, to nesto. Bitan nam je uvijek bio kvantitet ispred kvaliteta, neke bombasticne objave taj i taj potpisao za Zelju, navijaci u euforiji a sta ce se desiti sutra, ma **** to.
Pogledaj nasu danasnju ekipu. Na golu prosjecan golman koji ce nakon Zelje opet otici u neki klub poput Zvijezde 09. Desni bek Stevanovic, ista stvar kao i Eric, mrtvi prosjek. Kosoric, vjerovatno penzija. Miletic, igrac za Celik. Milicevic, igrac koji ima karakteristike krila a ne beka. Desni vezni Bojo. Zar treba komentar. Hajdarevic,vjerovatno neki klub tipa Slobode i za par godina zavrsetak karijere. Lijevo krilo zdepasti Veselinovic i u napadu Lendric koji nema apsolutno nijednu karakteristiku normalnog napadaca. Rezerve jos gore od ovih nabrojanih..
I sa ovim igracima mi kao zelimo nesto. Kontinuirano odsustvo pameti unazad zadnjih bas mnogo godina nas je i dovelo u ovu situaciju da u Zelji i u blizoj proslosti a i danas igraju ovakvi retardi, cast rijetkim izuzecima..
Ma to sam i htio reći, nikakvog plana i vizije razvoja, jedina razlika je što ako nam legnu kakve pare trošimo nemilice na razne igrače a kad grohnemo onda dovodimo stare i potrošene i guramo djecu jer je to jeftinije.Brkooo je napisao/la: ↑02 jan 2021, 20:08Ne bih bas rekao da je nesto bilo prilagodjeno finansijskoj situaciji. Smatram da je problem u tome da nikad nismo imali sistem i viziju..Dejan1921 je napisao/la: ↑02 jan 2021, 19:33Sto posto...da smo od starta počeli praviti ekipu koja će se prilagoditi ovom terenu sada nam niko ništa ne bi mogao. Ali tu opet dolazi do toga da mi nikad ni za šta nismo imali plan. Sve što smo ikada radili bilo je stihijski i prilagodjeno finansijskoj situaciji.
Evo sto se tice igraca, nikad niko nije razmisljao na nacin
da li neki igrac pored igrackih kvaliteta ima i ljudske kvalitete, uklapa li se u ekipu i sistem. Da li je neko uopste i igrac za Zelju? Kakav mentalitet ima? Kod nas je uvijek bilo sve na tom mahalskom nivou, aj vidi ga zabio je par golova u xy tekmi, on je pojacanje, vidi kako lobuje golmana i onda ljudi u Zelju "poslije visemjesecnog skautinga" dovedu lika koji je nakon Zelje igrao u zadnjoj ligi Njemacke. Drugi primjer je Modic, kao junior igrao za Milan, poslije toga u 3 ligi nije bio cak ni redovan za svoju tadasnju ekipu i mi ga dovedemo, to nevidjena euforija, to nesto. Bitan nam je uvijek bio kvantitet ispred kvaliteta, neke bombasticne objave taj i taj potpisao za Zelju, navijaci u euforiji a sta ce se desiti sutra, ma **** to.
Pogledaj nasu danasnju ekipu. Na golu prosjecan golman koji ce nakon Zelje opet otici u neki klub poput Zvijezde 09. Desni bek Stevanovic, ista stvar kao i Eric, mrtvi prosjek. Kosoric, vjerovatno penzija. Miletic, igrac za Celik. Milicevic, igrac koji ima karakteristike krila a ne beka. Desni vezni Bojo. Zar treba komentar. Hajdarevic,vjerovatno neki klub tipa Slobode i za par godina zavrsetak karijere. Lijevo krilo zdepasti Veselinovic i u napadu Lendric koji nema apsolutno nijednu karakteristiku normalnog napadaca. Rezerve jos gore od ovih nabrojanih..
I sa ovim igracima mi kao zelimo nesto. Kontinuirano odsustvo pameti unazad zadnjih bas mnogo godina nas je i dovelo u ovu situaciju da u Zelji i u blizoj proslosti a i danas igraju ovakvi retardi, cast rijetkim izuzecima..
Gredić i Vukotić nisu odustali od svog projekta !
Ako dobiju jednoglasnu podršku ulaze u klub sa još par Željovaca koji su već bili u klubu i koji su bivši igrači a danas veliki biznismeni
Ako dobiju jednoglasnu podršku ulaze u klub sa još par Željovaca koji su već bili u klubu i koji su bivši igrači a danas veliki biznismeni
Brko iz druge galaksije!!!
Ma ovdje ba ljudi i dan danas prizeljkuju Sabanodzivica i neke likove iz Gorazda...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Je li to Ermin zvanicno prelazi u UO?

Saberi se, ko ih priziva zivota ti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
De bolan neki dan lik pise,dovedi nekog iz znj lige bar voli zelju hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne mogu tvrditi jer ne znam osobu iza tog nicka, ali zar ti ne lici to na nekog ko zna tu osobu pa je "promovise"?
treba nam sabanadzovic ipak osnivamo ž.f.k. Dimije
on hajdar i veseli udarni karmin tog kluba

on hajdar i veseli udarni karmin tog kluba

Samo sam te cekao sa tim komentarom

Deki mi cita misli

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
99% su unutra osim ako se "nekoj gospodi" ne svidi program a svidi se od Džinde,Pešte i ovih što žele prodat pomoćni teren
Brko iz druge galaksije!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.