Safet Sušić - Pape

ZutiMrav
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ZutiMrav » 03 feb 2014, 20:05

gringobih je napisao/la:Ova slika govori vise od svih nas...
Hajrovic trci Juki(osobi x) a ne selektoru...Ovakvu bruku sebi moze dozvoliti samo nas Vu-Du sihribas...Sad samo zmislite koliko je Vu-Du ucestvovao u poslu oko dovodjenja novih igraca...
slika

Jos se nije zahvalio Izetu (da mu je u nekoj tekmi dao da starta) a jos mu rekao kako kaze Izet da mu se potrefilo protiv Slovacke da zabije onakav gol :lol: gura ga u zadnjih 15tak minuta.. kad Miske ne moze da hoda.
Nema dovoljno muda, autoriteta.
Ko god kaze da ima, laze.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 03 feb 2014, 20:36

ZutiMrav je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ova slika govori vise od svih nas...
Hajrovic trci Juki(osobi x) a ne selektoru...Ovakvu bruku sebi moze dozvoliti samo nas Vu-Du sihribas...Sad samo zmislite koliko je Vu-Du ucestvovao u poslu oko dovodjenja novih igraca...
slika

Jos se nije zahvalio Izetu (da mu je u nekoj tekmi dao da starta) a jos mu rekao kako kaze Izet da mu se potrefilo protiv Slovacke da zabije onakav gol :lol: gura ga u zadnjih 15tak minuta.. kad Miske ne moze da hoda.
Nema dovoljno muda, autoriteta.
Ko god kaze da ima, laze.
Pisite vi sta hocete, ali Safet Papan Susic je Kraljica BiH!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 feb 2014, 04:06

Safet Papan Susic je Kraljica BiH!

[youtube][/youtube]

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 feb 2014, 05:06

Ja koliko sam vidio, Izet nije trcao prema njemu niti prema Susicu i klupi, vec prema tribini sa nasim navijacima, ali eto...
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 04 feb 2014, 10:52

ZutiMrav je napisao/la:
Safet Papan Susic je Kraljica BiH!

[youtube][/youtube]
:!:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2014, 10:55

Batko je napisao/la:Ev da metnem i ja svoju ekipu.... 8-)

21. Dzeko
22. Ibisevic
23. napadac
Armin Hodžić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 feb 2014, 12:20

Saurman je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ev da metnem i ja svoju ekipu.... 8-)

21. Dzeko
22. Ibisevic
23. napadac
Armin Hodžić.
Tako je slazem se. Iskustvo da je u ekipi a kamoli na sirem spisku ili cak na svjetskom, mada nece igrati. I da trenira sa Dzekom i Ibisevicem. Mnogo ce mu pomoci u daljem napredku.
Isto tako Pape bi morao pozvati 2,3 igraca iz PL makar na siri spisak. Ako nista da digne malo rejting nasoj lizi. Avdija kad je dobio prvi poziv za repku, odmah mu je cijena porasla duplo. Svraka bi isto trebao da bude pozvan.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 04 feb 2014, 14:20

bosnas_ je napisao/la:Svima je jasno ako se u reprezentaciju ne pozovu Arslanagic i Gudelj,dva provjerena igraca,koji igraju u jakim klubovima i jakim ligama-standardno sto je najvaznije,a umjesto njih se pozovu Tincek,Hadzic,Kvrzic,Sunjic ili npr Vrsajevic,onda je jasno da je korupcija uzela maha i u krovnoj kuci bh nogometu,tj u Savezu! pozvati igrace iz slabe hrvatske lige i iz slabasnog Hajduka i Rijeke,a zauzvrat ignorisati puno jace lige i klubove u kojima igraju Salatic-kapiten grashopersa i najbolji zadnji vezni Svicarske lige,ili vec spomenuti Gudlej i Arslanagic onda je to dokaz da u Savezu nastavljaju sa politikom stele i korupcije,menadzerskih lobija i svega onoga sto smo mislili da je iza nas i da je to odlika bivseg rukovodstva u Savezu! nemam nista protiv Kvrzica ili Tinceka,ali oni se trebaju dokazati,igraju u slabim ligama i jos slabijim klubovima,i nema logike ih pozvati na SP!
UPRAVU SI ZA SVE izuzev za Hadzica.decko je solidan i predstavlja klasu iznad u odnosu na gospodu Vrsajevica,Sunjica i druge RVI :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 00:57

-Ne trebam ja nikoga ni pretjerano štititi, a ni savjetovati. Posebno ne Safeta Sušića koji ne griješi toliko da ga neko mora štititi i čuvati. U biti, on uopšte ne griješi, jer Pape sve gleda fudbalski i sve analizira. Kada razgovarate sa Safetom, onda vidite da on to gleda sa malo više analize, nego kako neki to olako shvataju. On je zavtvoren tip, introvertan, tako da čovjek ne može da dozna sve. Međutim, kada čovjek provede više vremena sa njim, onda vidi da on ima viziju koja je sasvim drugačija od one kakvu ljudi stvaraju u javnosti.

-Kakav je bio igrač, njegova vizija fudbala sasvim je druga. On to zna, tako se i ponaša, tako sastavlja tim. Duboko više i dubolje ulazi u probleme koje analizira, nego li to misle ljudi. Ima ljudi koji zbog svog talenta sve to rješavaju sa lakoćom. Ne želim da se miješam u njegov domen i da imam neku ulogu savjetnika ili zaštitnika, jer to Safetu kako već rekoh i ne treba. On je selektor, on treba da određuje, bira...

Osim o Susicu.
slika

*svaka slicnost ove slike sa avatarom jednog uvazenog forumasa je slucajna :mrgreen:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 01:04

Hvala Juka sto si odveo Papeta, Avdiju, Tinketa itd.. na SP.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 01:58

Ne želim da se miješam u njegov domen i da imam neku ulogu savjetnika ili zaštitnika, jer to Safetu kako već rekoh i ne treba. On je selektor, on treba da određuje, bira...
Milsim da je ovdje sve receno 8-)

Svaka koincidencija sa mendjerskim spiskovima u nasoj repci i ove slike je takodje slucajna...
slika
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 05 feb 2014, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 02:03

Ne vaditi iz konteksta molim lijepo. ;)

Ne zelim da se mjesam jer smatram da radi bez greske. (parafraza)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 02:05

calcio je napisao/la:Ne vaditi iz konteksta molim lijepo. ;)

Ko si ti da parafraziras necije rijeci :?
A ovo Osimovo "ne zelim" tako vuce na ono "a trebao bih" uh............
Ne smijes zaboraviti da Osim nije iz Vozuce da lupa sakama po stolu za vrijeme intervjua, on je jedan ugladjeni gospodin, diplomata i ovakve su mu izjave uobicajene kroz citavu karijeru...Nikad u zivotu nisam procitao da je on nekog javno napao...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 05 feb 2014, 02:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2014, 02:11

Haj procitaj opet svega ti. :roll:
Mrzi me da sam sebe citiram i podebljavam dijelove Osimove izjave.
Nije dug tekst, mozes ti to.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2014, 02:40

Iskren da budem meni je malo i žao Papeta. Sve do Slovačke je bilo savršeno. Znao je šta radi u svakom trenutku, sve je lijepo izgledalo na terenu, iako smo se krpili bez lijevog beka i bez veznjaka na desnoj strani. Taktički je uvijek bio odličan, opet ponavljam, do Slovaka.

Pogubio je malo konce nažalost :|
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 05 feb 2014, 02:42

Malo mozga, bruku prostora. Malo ljubavi a previse slobode.
To je raja sa foruma.
Ban 7 dana, cekam ja.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2014, 02:45

Bosniacum Lilium je napisao/la:Iskren da budem meni je malo i žao Papeta. Sve do Slovačke je bilo savršeno. Znao je šta radi u svakom trenutku, sve je lijepo izgledalo na terenu, iako smo se krpili bez lijevog beka i bez veznjaka na desnoj strani. Taktički je uvijek bio odličan, opet ponavljam, do Slovaka.

Pogubio je Mujdzu.Koji nam je fakat alfa i omega sa desne strane,Kakve konce :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2014, 02:48

harishp je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Iskren da budem meni je malo i žao Papeta. Sve do Slovačke je bilo savršeno. Znao je šta radi u svakom trenutku, sve je lijepo izgledalo na terenu, iako smo se krpili bez lijevog beka i bez veznjaka na desnoj strani. Taktički je uvijek bio odličan, opet ponavljam, do Slovaka.

Pogubio je Mujdzu.Koji nam je fakat alfa i omega sa desne strane,Kakve konce :roll:
Rekao sam i ranije da je Mujdza 30% ove rep.

Jeste, pogubio je i konce. A to me ubijedilo nakon onog gostovanja kod Senada.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2014, 02:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Rekao sam i ranije da je Mujdza 30% ove rep.

Jeste, pogubio je i konce. A to me ubijedilo nakon onog gostovanja kod Senada.
Osim je vec objasnio neke stvari u vezi Susica.Ali izgleda djabe nekima........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2014, 03:06

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ne vaditi iz konteksta molim lijepo. ;)

Ko si ti da parafraziras necije rijeci :?
A ovo Osimovo "ne zelim" tako vuce na ono "a trebao bih" uh............
Ne smijes zaboraviti da Osim nije iz Vozuce da lupa sakama po stolu za vrijeme intervjua, on je jedan ugladjeni gospodin, diplomata i ovakve su mu izjave uobicajene kroz citavu karijeru...Nikad u zivotu nisam procitao da je on nekog javno napao...
:lol:

Ili možda ga još pamet nije izdala pa se sjeća kako su njega na sličan način prali zbog penzionera Sušića, invalida Brnovića i Spasića. Bila je priča i da se s Ćirom ugradio u transfer Jakovljevića u Nantes. Ih, ih... duša draga :mrgreen:

ukratko, pojma ti o Osimu nemaš. Hvala Bogu pa nikad nije sjeo na klupu jer bi već bio opran i potrošen. Ovako sačuvo je taj neki status koji mu ej i omogućio da odradi ovo sve oko saveza. Već žalim narednog selektora od koga će se očekivati da završi s max učinkom u grupi, jer smo bolan nositelji, i sve to ispunjavajući želje javnosti, odnosno forumske elite.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.