hahahaha,znam i meni ccctm-ovac iz mase je napisao/la:Zasad samo mi oni ne idu !NYKnicks Fan je napisao/la:Oni Brazilci 0-0 hahaha

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hahahaha,znam i meni ccctm-ovac iz mase je napisao/la:Zasad samo mi oni ne idu !NYKnicks Fan je napisao/la:Oni Brazilci 0-0 hahaha
Ma kad mu vidim onu facu pokvari mi dan i sve fuj kakav je...inace Milan je O od tima da nemaju Ibrahimovic-a bili bi u rangu Catanije..mandraX je napisao/la:Zaokružite Dansku
P.S.
šta je to uradio debiLko?Ponos Torina je napisao/la:joj kad vidim ovog gatussa mlatio bi ga lopatom po glavi mjesec dana![]()
5 za htLFC_LAVOV je napisao/la:Zna li neko koliko je dao golova Danac Hansen ?
Hvala ti...LBJ MVP je napisao/la:5 za htLFC_LAVOV je napisao/la:Zna li neko koliko je dao golova Danac Hansen ?
Majku im,valjda daju gotm-ovac iz mase je napisao/la:Balić (4.5) Under Trenutno 1![]()
M.Vujin (6.5) Under Trenutno 2![]()
Francuska-Španija 1 Trenutno +5![]()
Hrvatska - Danska 2 Trenutno +4![]()
Milan - Bari 1 Trenutno 1:0![]()
Island-Norveška 1![]()
Olaria-Madureira 1 Trenutno 0:0
joj ti grci i turci, materemi nema gorih nacija!hodža je napisao/la:Hajde Olimpijakossssssssss ne kvari mi dannnnnnnnn !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHAH,sjeba nas cojk posteno,ide mi danska i milan i veceras sigurica cccsamosarajvo je napisao/la:Sto nas namami onaj sa ovom Olariom![]()
![]()
Meni treba jos Poljska,Danska,Olaria,Porto i FIladelfija veceras
Ajmo POLJSKAmoze i x
Meni sve ide osim "dojave"NYKnicks Fan je napisao/la:HAHAHAH,sjeba nas cojk posteno,ide mi danska i milan i veceras sigurica cccsamosarajvo je napisao/la:Sto nas namami onaj sa ovom Olariom![]()
![]()
Ajmo POLJSKAmoze i x
HAHAHAHAHAHAH,haj da vidimo i totm-ovac iz mase je napisao/la:Meni sve ide osim "dojave"NYKnicks Fan je napisao/la:HAHAHAH,sjeba nas cojk posteno,ide mi danska i milan i veceras sigurica cccsamosarajvo je napisao/la:Sto nas namami onaj sa ovom Olariom![]()
![]()
Ajmo POLJSKAmoze i x
![]()
Sad mu poslo PP ...Kaze on meni: sačekajmo kraj !
fallen01 je napisao/la:ajdeeeeee **** srbijaaaaaaaaaa
Upravo tako se i desilo... Balić ništa nije mogao, Buntić je dao dosta golova, ali nije mogao sam... Danska može do samog kraja...Virtu4l je napisao/la:Pa Hansen je poznat upravo po tome, ubica sa vanjske pozicije, a pivot radi odličan posao za njega. On je proradio protiv Srbije, Lindberg je bio sjajan u svakoj utakmici, Christiansen isto tako, Noddesbo redovno daje svojih pet komada na konto... nije to baš one man show. Srbiju su samljeli brzinom, sjajnim protokom lopte, u pojedinim trenucima Srbi nisu znali gdje su. Jednostavno imaju najraznovrsnija rješenja i samo sjajna odbrana Hrvatske može napraviti neku razliku, ako u tome ne uspiju, teško će nešto uraditi.
Ivano se nikad nije naigrao protiv Danske, prošli put ih je potopio Buntić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.